-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Έχοντας βγει εθνική και με Σμαρτ και με Σέι και με Βίβιο, μάλλον δε θες να σου πω ποια ήταν πιο 'καλοτάξιδα'...
Και ας ήταν 'άλλης εποχής'.μέχρι τα 120 είχες πρόβλημα με το σμαρτ??
και εδώ μιλάμε για αυτοκίνητο πόλης, σκοπός του είναι να είναι οικονομικό , εύκολο στην οδήγηση και ασφαλές...
το σει είναι σαν χάρτινο , μπροστά σε οτιδήποτε σύγχρονο... μην σε πετύχει κανας ποδηλάτης από το πλάι...Έτερον-εκάτερον. Όχι οτι στο Σμαρτ δηλαδή είσαι ο Μπρους Γουίλις στον 'άφθαρτο'.
Στα 120 καλύτερα μου φάνηκαν τα άλλα 2 από το Σμαρτ. Παρακάτω δεν μπορώ να ταξιδέψω, ακόμα και με το μονοκύλινδρο 250άρι που είχα πιο γρήγορα πήγαινα δικάβαλος. Καλύτερα να πάω με ΚΤΕΛ. Σαφώς και ο σκοπός τους ειναι η πόλη, αλλά αφού αναφέρθηκε το ταξίδι, είπα και εγώ αυτό που έχω βιώσει.
Α! Να μην πω και ποιο από τα 3 είναι το πιο αναξιόπιστο, έτσι? -
Φθηνότερο κλπ κλπ
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Σαφώς και δε βρίσκεις οπουδήποτε.
Απλά έχεις συντριπτικά μεγαλύτερες πιθανότητες από άλλους.Από άλλους που έχουν τι; Νταλίκα; SUV; Τζιπ;
Συγκρινόμενο με ένα Quore; Seicento; Vivio;
Πόσο συντριπτικά μεγαλύτερες πιθανότητες;Σχεδόν όσες σημαντικά μεγαλύτερες έχει ένα vivio ή ένα quore από ένα golf ή ένα focus. Για τα suv και τις νταλίκες...
πως φαίνεται οτι δεν ζεις στο Λ.Ε.P.D....
Ταύρε, εγώ πάντως στον Πειραιά τις περισσότερες φορές παρκάρω εκεί που δε χωράει κανένα άλλο τετράτροχο.
Σταματώ εδώ γιατί κακό στο εαυτό μου κάνω με αυτή τη συζήτηση
btw...εδώ χωράει οτιδήποτε άλλο;
(και δεν είναι η μόνη φορά που βρίσκω τέτοια 'θέση') -
Ωπ! Χορνετίδι σε πρώτο πλάνο!
Εγώ είπα βρε συ 'στα περισσότερα μέρη που βλέπω', δεν είπα παντού και πάντα. Μπορεί να είναι δική μου αίσθηση, μπορεί να μην έχω προσέξει καλά, μπορεί να πέφτω μόνο σε κουλάδια, τι να σου πω.
Για ένα φεγγάρι είχα Βίβιο κομπρεσσοράτο φίλου, ο οποίος είχε φέρει κομπλέ τροπέτο από Ιαπωνία. Όπου ήθελα το έβαζα, ήταν ελάχιστες οι φορές που είπα οτι 'εδώ θα χώραγε Σμαρτ και μόνο'. Άσε που στο δρόμο έκανε παπάδες! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ωπ! Χορνετίδι σε πρώτο πλάνο!Δε μπήκε τυχαία η συγκεκριμένη φωτό (γιατί έχω κι άλλες με παρκαρίσματα, χωρίς χορνετ όμως )
Καλή εναλλακτική ακούγεται το vivio. Λογικά κι αυτό θα παρκάρει απίστευτα εύκολα. Φαντάζομαι όμως, γιατί δεν έχω ιδία πείρα, πως η διαφορά του (σχεδόν) ενός μέτρου, λογικά κάποια στιγμή θα φανεί.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ωπ! Χορνετίδι σε πρώτο πλάνο!
Δε μπήκε τυχαία η συγκεκριμένη φωτό (γιατί έχω κι άλλες με παρκαρίσματα, χωρίς χορνετ όμως )
Αχου τον μωρέ, με σκέφτηκε...
Καλή εναλλακτική ακούγεται το vivio. Λογικά κι αυτό θα παρκάρει απίστευτα εύκολα. Φαντάζομαι όμως, γιατί δεν έχω ιδία πείρα, πως η διαφορά του (σχεδόν) ενός μέτρου, λογικά κάποια στιγμή θα φανεί.
Μα ναι, σαφώς και θα φανεί. Δε διαφωνώ. Πολύ λιγότερες όμως φορές απ' ό,τι φαντάζεσαι!
-
ωχ ου . . Πολύ δεν ασχολήθηκατε με to θέμα ? Δεν πάτε σε κανένα άλλο τοπικ να ποσταρετε ? Και η τελευταια μου κουβέντα στον ταύρο και κυριάκο είναι : ΝΑΙ ΡΕ ! TO SMART ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΙΛΙΣ . !
-
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
ωχ ου . . Πολύ δεν ασχολήθηκατε με to θέμα ? Δεν πάτε σε κανένα άλλο τοπικ να ποσταρετε ? Και η τελευταια μου κουβέντα στον ταύρο και κυριάκο είναι : ΝΑΙ ΡΕ ! TO SMART ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΙΛΙΣ . !Λευτέρη μήπως τον μπέρδεψες με τον chuck norris;
-
viewtopic.php?f=15&t=32270&start=210#p2203466
-
Ρε σεις οι άνθρωποι ήθελαν αυτό το αυτοκίνητο,τους εξυπηρετεί,το γουστάρουν,και στην τελική είχαν και τα 15 για να το κάνουν!
Και πρέπει να απολογούνται κιόλας στους άλλους...οι υπόλοιποι τι ζόρι τραβάτε; αν δεν σας αρέσει μην το παίρνετε... -
Μας δεν μας αρέσει και δεν θα το πάρουμε. Απλά σχολιάζουμε την αγορά κάποιων που το θεωρούνε πουλ-μουρ. Ή υπερ-ατου, ενώ πλην του μοναδικου του πλεονεκτήματος(παρκινγκ), έχει πάμπολες ατέλειες.
Καλά κάνουν τα παιδια και το πήραν και να το χαρούνε. Κανένα ζόρι δεν τρώμε. Φόρουμ αυτοκινήτων είμαστε και σχολιάζουμε το συγκεκριμένο μοντέλο. Αν είμασταν φόρουμ κοπτοραπτικής, θα σχολιάζαμε τη σταυροβελωνιά.Επίσης, μπορεί και εγώ να έχω 15κ€ για να τα φάω στις τάνες. Αλλά αυτό δεν απαγορεύει στους γύρω μου, να το θεωρούν κουτό.
-
http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/0 ... n-slr.html
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/04/mclaren-slr.htmlΑγαπαμε τον τυπα που εγραψε το αρθρο!!!
-
κι εγω αγαπώ ολους εσάς με τα αιγκο c1 mini που μου αφήνετε χωρο να πάρκαρω . .
και μπαι δε γουει : ο τυπος που έγραψε αυτο το άρθρο σ αυτο το μπλογκ με το δηθεν τρεντυ εξυπνακιστικο πιασαρικο ονομα (φαεενα μαλακα ) είναι μεγιστα κομπλεξικος μπουρτζοβλαχος
αλήθεια η έκφραση όσα δεν πιάνει η αλεπού υπάρχει και σε άλλες γλώσσες εκτός απ την ελληνική ?
-
Ρε μη χάνετε το χιούμορ σας, δε σας είπε κανείς και καμπούρηδες.
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
κι εγω αγαπώ ολους εσάς με τα αιγκο c1 mini που μου αφήνετε χωρο να πάρκαρω . .και μπαι δε γουει : ο τυπος που έγραψε αυτο το άρθρο σ αυτο το μπλογκ με το δηθεν τρεντυ εξυπνακιστικο πιασαρικο ονομα (φαεενα μαλακα ) είναι μεγιστα κομπλεξικος μπουρτζοβλαχος
αλήθεια η έκφραση όσα δεν πιάνει η αλεπού υπάρχει και σε άλλες γλώσσες εκτός απ την ελληνική ?
και μετά λένε εμένα παρεξηγησιάρη...
-
δεν ηξερα οτι υπαρχουν πολλα τετοια.. νομιζα οτι κυκλοφορουν ελαχιστα...
προσωπικα εχω δει μονον 1, το οποιο παρκαρει σε ενα υπογειο που κυκλοφορω κι εγω! -
Γέλασα με όσα έγραψε για το τύπου-slr-καπό. Κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι όταν το βλέπω αλλά περί ορέξεως...
Για αυτό και μόνο όμως: 'Το Smart είναι το πιο ηλίθιο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στους δρόμους μας. Αν θέλεις ένα 2θέσιο που είναι πρακτικό για την πόλη και το παρκάρισμα, πάρε μηχανή. Αν θέλεις περισσότερη ασφάλεια από μια μηχανή και πάλι έχεις πρόβλημα πάρκινγκ, υπάρχουν Peugeot 107, Citroen C1 κλπ που χωράνε και 4 άτομα. Το Smart είναι ακόμα ένα νεοπλουτίστικο αξεσουάρ για γκόμενες ή για όσους νιώθουν ότι είναι γκόμενες.' τον θεωρώ και ΠΟΛΥ whatever (ίσως μεγαλύτερο από αυτούς με το slr καπό)
-
Εντάξει, μπλογκ γράφει, δεν είναι απαραίτητο να τον κόβει κιόλας...εδώ ο Πρετεντέρης έκανε εκπομπή για τη βία στα γήπεδα...
Smart Fortwo - να το παρω?