-
μάλλον εννοεί ότι το κυκλοφορούν τρέντηδες και γκομενίτσες και αρέσει στις γυναίκες για άλλους λόγους από αυτούς που νομίζει βλέπε μικρό, αυτόματο.
-
Λοιπον επειδη πολλα μας τα κανατε παλιοτρόλια για το σμαρτ , ηθελα να πω το εξης
το σμαρτ για εμενα ειναι το εξης :ΕΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ AUDI
220 ευρω το μηνα παρκινκ Χ 12 μηνες = 2640 ευρω
Λιαν επιεικως 13 λιτρα / 100 χιλιομετρα (στην πολη με το audi)
25.000 χιλιομετρα το χρονο
5 λιτρα / 100 χιλιομετρα με το σμαρτ
Αρα 13-5 = 8 λιτρα / 100 χιλιομετρα επιπλεον (εαν θα κατεβαινα με το audi αντι το σμαρτ )
αρα 25.000 /100 = 250 Χ 8 = 2000 λιτρα Χ 1,65 = 3.300 ευρω επιπλεον το χρονοΣυνολον 3.300+2640(απο το παρκινκ) = 5.940 ευρω το χρονο
μου εξοικονομει το σμαρτ .....
Το πηρα 13.800 ευρω το 2008
3 χρονια Χ 5940 ευρω ανα ετος = 17820 ευρω - 13800 = 4020 ευρω
Δηλαδη εχω κανει αποσβεση σε λιγο παραπανω απο 2 χρονια και εχω κερδισει και 4000 ευρω επιπλεον
και μη μου πειτε οτι και τα αλλα μικρα αυτοκινητακια ειναι οικονομικα γιατι με κανενα (ουτε το iq ) μπορω να ειμαι σιγουρος οτι χωρις αγχος θα μπορω να παρκαρω παντου ......Αυτα , χωρισ παρεξηγηση
Παντως μιλαω απο την πλευρα του επαγγελματια που το αυτοκινητο αυτο ειναι το εργαλειο του ,
εαν ημουν 20 αρης προφανως δεν θα το επαιρνα και θα προτιμουσα κατι με 4 θεσεις
και αυτα τα (ολοι οι νεοι εχουν το αυτοκινητο τους και δεν χρειαζονται 4 θεσεις τα ακουω βερεσε )
θες πχ να παρεις μαζι σε μια βολτα 2 φιλες σου .... με το σμαρτ πως θα το κανεις ?? -
Ωραίος είσαι κ εσύ...
ή Smart ή φορτηγό Audi ...
αν κατέβαινες με ένα Toyota Aygo-C1-107 (μικτό 4.6λ/100) ή ένα Daihatsu Cuore (μικτό 4.4λ/100) τι θα γίνονταν ;
ότι είναι κ λίγο fashion car πρέπει να το παραδεχτείς.
-
κακο ειναι δηλαδη να ειναι fashion car ?
και επισης το ξαναειπα με κουορε και aygo ΔΕΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ εκει που παρκαρω ,,,, -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Δηλαδη εχω κανει αποσβεση σε λιγο παραπανω απο 2 χρονια και εχω κερδισει και 4000 ευρω επιπλεον
και μη μου πειτε οτι και τα αλλα μικρα αυτοκινητακια ειναι οικονομικα γιατι με κανενα (ουτε το iq ) μπορω να ειμαι σιγουρος οτι χωρις αγχος θα μπορω να παρκαρω παντου ......Λευτέρη οι υπολογισμοί σου μου θύμισαν αυτό...
Και είναι προφανές, ότι για να υπερασπιστείς την αγορά σου, υπερβάλλεις λίγο.
α) Χωρίς άγχος δεν παρκάρεις ούτε με το smart. Έχει τύχει να γυρνάω στη Μαρτίου άπειρες ώρες και να μη βρίσκω μια πιθαμή. Αν εννοείς να το πετάς όπου βρεις, αυτό το κάνεις και με το iq. Βασικά το κάνω και με το punto .
β) Το δείλλημα q5-smart δεν υφίσταται. Δηλαδή αν είχες το smart και νταλίκα, θα υπολόγιζες πόσο καίει η νταλίκα, για να δεις πόσο κερδίζεις με τη χρήση του smart;;
γ) υπάρχουν ΠΟΛΥ οικονομικότερες λύσεις από το smart. άπειρα μτχ seicento π.χ. . Και σε χρήση και σε συντήρηση. Βέβαια δεν έχουν το ψευτογκλάμουρ.Και γενικά το ζμαρτ, δεν πουλάει μούρη σε κανέναν. Προσωπικά δεν έχω γυρίσει ποτέ να κοιτάξω κάποιο, εκτός αν έχει κάποια διαφήμιση. Ή το οδηγάει τίποτα το ενδιαφέρον . Αλλά αυτό είναι άσχετο με το αμάξι. Υπάρχουν ΄΄ομως πολλοί ιδιοκτήτες του, που ΝΟΜΙΖΟΥΝ μεταξύ τους ότι το κάνει... Ίδια ιστορία με τα διάφορα φορα-club π.χ micra-colt-jimny-mx5 κλπ(τα παραδείγματα τυχαία), όπου αρκετοί ιδιοκτήτες ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι αγόρασαν την επιτομή της αυτοκίνησης.
-
και επισης το ξαναειπα με κουορε και aygo ΔΕΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ εκει που παρκαρω ,,,,Οχι αλλά πολλοί το επιλέγουν για αυτό. Και όχι για αυτά που λες. Οπότε πριν αποκαλέσεις γενικώς
κάποιον τρολ τσέκαρε ξανά την ροή της συζήτησης για να μην απαντάς σε άλλα από αυτά που γράφονται.Πάντως στο πιο πάνω σου ποστ εκθείασες περισσότερο την οικονομία του.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μπορείς να παρκάρεις με ένα Κουόρε στην Σαλονίκη και μπορείς με ένα Σμαρτ.
I just cant. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και επισης το ξαναειπα με κουορε και aygo ΔΕΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ εκει που παρκαρω ,,,,Οχι αλλά πολλοί το επιλέγουν για αυτό. Και όχι για αυτά που λες. Οπότε πριν αποκαλέσεις γενικώς
κάποιον τρολ τσέκαρε ξανά την ροή της συζήτησης για να μην απαντάς σε άλλα από αυτά που γράφονται.Πάντως στο πιο πάνω σου ποστ εκθείασες περισσότερο την οικονομία του.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μπορείς να παρκάρεις με ένα Κουόρε στην Σαλονίκη και μπορείς με ένα Σμαρτ.
I just cant.Πρωτον δεν σε ειπα ΤΡΟΛ !! αναφερομουν γενικως
αλλα οσο για το παρκαρισμα του κουορε ναι δεν μπορεις εκει που μπαινει το σμαρτ
-
Μα δεν είπα ότι με αποκάλεσες τρολ. Γενικώς γράφω...
Στο θέμα με το παρκάρισμα με κάλυψε ο κυρ. Αν βρεις να το χώσεις κ αυτό.
-
παρτε ολοι iq και 500αρακια αφού σας αρέσουν και αφήστε μας ήσυχους εμας να παρκάρουμε ....↲↲↲↲ -
Ο χρήστης dimi13r έγραψε:
Ναι όλα αυτά τα κάνει το Smart αλλά για αυτό δεν κυκλοφορούν πολλά, επειδή λίγοι το πιστεύουν και ακόμα λιγότεροι προθυμοποιούνται να διαθέσουν τα λεφτά.Αλλά γιατί ξεφύγαμε από το θέμα;
Εγώ ζήτησα μια συμβουλή για το αν πρέπει να πάρω ένα φτηνό αυτοκίνητο πόλης με 9 χιλιάρικα ή το αυτοκίνητο που μου αρέσει με 15 χιλιάρικα (και όχι για το τι άλλο μπορώ να πάρω με 15 χιλιάρικα).
ποιοι λίγοι ρε φίλε!? έχεις δει ποσα κομμάτια έχει πουλησει/???
θα μας κουφάνετε ρε σεις εδώ μέσα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θαυμαστά πράγματα συμβαίνουν στο 4ΤΦ τελευταία. Πρώτα τα κιμπάρικα Μεγκάν ΣεΣε, μετά τα αθάνατα Στάρλετ, ύστερα οι αξεπέραστες τεχνολογικώς Ελάν και τώρα τα πουλ-μουρ Σμαρτ...έλα μου ντε, που βρήκαν το πουλ-μουρ στο σμαρτ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραίος είσαι κ εσύ...ή Smart ή φορτηγό Audi ...
αν κατέβαινες με ένα Toyota Aygo-C1-107 (μικτό 4.6λ/100) ή ένα Daihatsu Cuore (μικτό 4.4λ/100) τι θα γίνονταν ;
επειδή είναι καολοσχεδιασμένο και σύγχρονο στην αισθητική του είναι fashion car?
ελεος ελτεο!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Ωραίος είσαι κ εσύ...
επειδή είναι καολοσχεδιασμένο και σύγχρονο στην αισθητική του είναι fashion car?
ελεος ελτεο!
εσύ και ο άλλος μπορεί να το πήρατε γιατί είναι εργαλείο.
εκεί όλοι έξω για άλλο λόγο το παίρνουν. Κόψε φάτσες μόνο ποιοι το οδηγάνε. Επίσης δες λίγο πιο πάνω τι γράφει αυτός που κοριδεύεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραίος είσαι κ εσύ...
ελεος ελτεο!
εσύ και ο άλλος μπορεί να το πήραετε γιατί είναι εργαλείο.
εκεί όλοι έξω για άλλο λόγο το παίρνουν. Κόψε φάτσες μόνο ποιοι το οδηγάνε. Επίσης δες λίγο πιο πάνε τι γράφει αυτός που κοριδεύεις.
ναι, έχεις δίκιο...
ε, μια μούρη θέλει κι αυτός, άσε τον να την πάρει!
είναι σαν μια γκόμενα να θέλει να βάλει μεγαλύτερο βυζί και να πλακωνόμαστε εμείς οι 'έμπειρει' αν θα έχει περισσότερους άντρες ή όχι στα ποδια της...
τα όμορφα πράγματα τραβάνε... όποιος κι είναι ο κάτοχος τους...
-
Απο τα λίγα μικρά (ίσως το μοναδικό),που θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια ΑΝ οι καθημερινές μου μετακινήσεις ήταν σε κέντρο,και δεν είχα αυξημένες ανάγκες για χώρους
-
Λοιπον επειδη πολλα μας τα κανατε παλιοτρόλια για το σμαρτ , ηθελα να πω το εξης
το σμαρτ για εμενα ειναι το εξης :ΕΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ AUDI
220 ευρω το μηνα παρκινκ Χ 12 μηνες = 2640 ευρω
Λιαν επιεικως 13 λιτρα / 100 χιλιομετρα (στην πολη με το audi)
25.000 χιλιομετρα το χρονο
5 λιτρα / 100 χιλιομετρα με το σμαρτ
Αρα 13-5 = 8 λιτρα / 100 χιλιομετρα επιπλεον (εαν θα κατεβαινα με το audi αντι το σμαρτ )
αρα 25.000 /100 = 250 Χ 8 = 2000 λιτρα Χ 1,65 = 3.300 ευρω επιπλεον το χρονοΣυνολον 3.300+2640(απο το παρκινκ) = 5.940 ευρω το χρονο
μου εξοικονομει το σμαρτ .....
Το πηρα 13.800 ευρω το 2008
3 χρονια Χ 5940 ευρω ανα ετος = 17820 ευρω - 13800 = 4020 ευρω
και μη μου πειτε οτι και τα αλλα μικρα αυτοκινητακια ειναι οικονομικα γιατι με κανενα (ουτε το iq ) μπορω να ειμαι σιγουρος οτι χωρις αγχος θα μπορω να παρκαρω παντου ......Αυτα , χωρισ παρεξηγηση
Παντως μιλαω απο την πλευρα του επαγγελματια που το αυτοκινητο αυτο ειναι το εργαλειο του ,
εαν ημουν 20 αρης προφανως δεν θα το επαιρνα και θα προτιμουσα κατι με 4 θεσεις
και αυτα τα (ολοι οι νεοι εχουν το αυτοκινητο τους και δεν χρειαζονται 4 θεσεις τα ακουω βερεσε )
θες πχ να παρεις μαζι σε μια βολτα 2 φιλες σου .... με το σμαρτ πως θα το κανεις ??Ναι αλλα εσυ μου εχεις το τερας το Q5 και καθε φορα που θα το παρκαρεις καπου εξω θα φοβασαι μη στο χτυπησουν κλπ...Φυσικα και το σμαρτ συμφερει μεσα στη πολη αλλα υπαρχουν παμπολα αυτοκινητα τα οποια υπολογιζω παραπανω απο το smart.Ας πουμε εαν ηθελα αποκλειστικα αστικο κυκλο θα αγοραζα ενα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση,με λιγα κυβικα παρα το πουλ-μουριστικο smart που εαν βρω 2-3 γνωστους μου δε θα μπορεσω να τους βαλω καπου.
-
Τερας το Q5
Tι άλλο θα διαβάσω τις τελευταίες μέρες -
Ελπιζω το αφεντικο μου να μην διαβαζει αυτο το θεμα γιατι θα αρχισει να μας ζηταει να τον πληρωνουμε που μας παρεχει τοσο πουλ-μουρατα οχηματα!!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Επισης Smart ειναι πολυ λιγα σε ολη την Ελλαδα.Μονο στη γειτονια μου πρεπει να ειναι γυρω γυρω 3-4.εγω μια φορα που βαριομουν μετρουσα αυτα της γειτονιας μου μεχρι το κεντρο της γλυφαδας..
μετρησα γυρω στα 75
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Επισης Smart ειναι πολυ λιγα σε ολη την Ελλαδα.Μονο στη γειτονια μου πρεπει να ειναι γυρω γυρω 3-4.
εγω μια φορα που βαριομουν μετρουσα αυτα της γειτονιας μου μεχρι το κεντρο της γλυφαδας..
μετρησα γυρω στα 75
Αποκλείεται
Πέρασες από αντιπροσωπεία και μέτρησες αυτά που είχαν εκεί για να μας μπερδέψεις
Smart Fortwo - να το παρω?