-
Ελα αλεκο, να σου πω
Ποσους βαθμους πισω ηταν η κλεφτάρεν το 2002;
...
...
ΠΟΣΟΥΣ; -
Re gamw to kerato moy ksekolate pia me tis podosfairikes diamaxes poy sas diakatexei.....
-
Καραγκούνης, ότι θυμάσαι χαίρεσαι! Καμία συνοχή σε αυτά που υποτίθεται απαντάς, ούτε καν σε χιουμοριστικό επίπεδο!
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Re gamw to kerato moy ksekolate pia me tis podosfairikes diamaxes poy sas diakatexei.....εγώ πάντως δεν υποστηρίζω καμία ομάς....μόνο Αλόνσος!
-
Εγω απλα τονισα με χιουμορ την αληθεια, πως οτι η φερραρι εκανε περιπατο
-
Nai moy 8ymizete ta paidakia sto sxoleio.....
Egw den ekana tpt... Ola o giannakhs ta ekane...... Egw aplws..... blah blah..... -
πολυ μπλα μπλα ριχνουν οι φιλοι της μκλαρεν παντως, που στο τελος θα μας πουν πως δεν εφταιγαν για το περσυνο αισχος. Εχει χαρη που η 'διαβολικη και παντα υπερ της φερραρι' ΦΙΑ δεν εδωσε κανα ξεγυρισμενο ban
-
egw milaw kai gia tis dyo pleyres.......
Oloi ta exoyne kanei kai isws kai xeirotera.....
Alla den bghkane pote sto fws......
Opws piasthke h Ferrari to 2002 kai nghke kanonismos gia ta team orders (an kai yphrxan gia to minipulation toy prwta8lhmatos, ef'oson egine ka8ara let michael pass for the championship) kai thn glytwse dixws ban h ferrari tote, etsi thn glytwse kai h McLaren perisy......
einai polla ta opoia den eidan ta fwta ths dhmosiotas sto parel8on, opws kai ta epixeirhmata sthn dikh ths McLaren apo thn FIA opote den mporoyme na bgazoyme oloklhrwmenh apopsh.....Ola ta ypoloipa ta exoyme analysei xiliades fores......
Eipame edw mesa einai akomah kakkh mclaren me ta traction control poy pernei diabolika toys agwnes kai me klepsies, enw poy h agia Ferrari exei problhmata me toys odhgoys ths..... No prob.....
Pame gia oyggaria twra..... -
Κλεμμενα βιομηχανικα μυστικα ειναι το ιδιο σημαντικα με ενα τιμ ορντερ απο το 2002. Μαλιστα.
Παντως καλο ειναι στο σπιτι του κρεμμασμενου να μην μιλανε για σχοινι
-
Re karagkounis kaneis pws den katalabaineis?
Lew oti o kanonismos grafei apokleismo se opoiondhpote kanei munipulation prwta8lhmatos......
Opws kai gia thn biomhxanikh kataskopia......
KAi oi dyo pesane se paraptwna... To ena pio megalo to allo pio mikro alla kai poy ta dyo feroyn ban.....
Kai ksanalew.......
DEN KSEROYME TI EGINE KAI TI EPIXEIRHMATA KAI TI APODEIKSEIS EFERE H KA8E OMADA KAI GLYTWSANE TO BAN...... Kai stis 2 periptwseis......
Mhn fanatizese loipon......
Me thn logikh thn dikia soy h McLaren ta paei kala giati xrhshmopoiei akoma ta blueprint ths Ferrari.... Ela rixto.... Afoy to exei etoimo..... -
Παιδιά, αφήστε λίγο το φανατισμό κι αχοληθείτε με την ουσία...
Πρώτον, η McLaren πέρυσι ΔΕΝ τη γλύτωσε (αφαιρέθηκαν οι βαθμοί στο πρωτάθλημα κατασκευαστών και μηδενίστηκε για ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη σεζόν, πριν και μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου) και δεύτερον, η Ferrari ήταν η αιτία για την καθιέρωση κι εφαρμογή του κανονισμού για τη μη αλλοίωση αποτελέσματος από team orders (κάτι που, πείτε με κυνικό, αλλά είναι τόσο χαζό όσο και αδύνατο να επιβληθεί κι έγινε μόνο και μόνο για να καταλαγιάσουν τα γιουχαΐσματα). Εύκολα κατανοητό είναι ποιο το μεγαλύτερο παράπτωμα και φυσικά η δημόσια συγνώμη που αναγκάστηκε να ζητήσει η McLaren θα είναι πάντα μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της. Τουλάχιστον η Ferrari, στο μόνο που ίσως οφείλει μια συγνώμη είναι στο ... στοιχηματίζον κοινό της F1. Οι υπόλοιποι, ή δεν παρακολουθούν ή νομίζουν πως βλέπουν τέννις.
Η ΟΥΣΙΑ λοιπόν είναι... ότι για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, η McLaren έδειξε να είναι ταχύτερη της Ferrari. Από εποχής Hakkinen και Newey έχω να δω τη McLaren πραγματικά, αγωνιστικά γρηγορότερη και όχι επειδή η Ferrari 'αυτοκτόνησε', αλλά, αντίθετα, αφού ευνοήθηκε και από την τύχη. Δεν ξέρω τι ακριβώς βρήκαν οι μηχανικοί της, αλλά έκανε πραγματικά τη διαφορά. Ο Hamilton είχε πει πριν το GP Βρεττανίας, ότι είναι πλέον αισιόδοξος και απ' ό,τι φαίνεται, κάτι παραπάνω ήξερε.
Η Ferrari δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι δεν ανησυχεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό είναι πιο ανησυχητικό απ' όλα. Είναι η πρώτη φορά που... θα έπρεπε!!! Πέρυσι, και παρά την καταπληκτική αρχή στη σεζόν του Hamilton, πάντα είχες την εντύπωση -τη βεβαιότητα- ότι η Ferrari θα επέστρεφε... κι αυτό έκανε! Πέρα από τη βαθμολογία, πέρα από την κατάσταση με το σκάνδαλο κατασκοπίας, η Ferrari ήταν το γρηγορότερο αυτοκίνητο και το θέμα ήταν αν προλάβαινε βαθμολογικά ή όχι. Τώρα, η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει για πρώτη φορά μετά την απομάκρυνση Brawn, Todt και η McLaren να είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο. Αν η Ferrari εξακολουθεί να πιστεύει ότι φταίει μόνο το ότι τα έχουν κάνει μαντάρα με το στήσιμο και τις στρατηγικές της (όχι ότι δεν ισχύει κι αυτό), τότε... θα το χάσει πανάξια το φετινό πρωτάθλημα. -
Συμφωνώ απόλυτα. Η Φερράρι φέτος είναι πίσω. Σε ταχύτητα, στρατηγική και ίσως στο πάθος των οδηγών της. Ο Χάμιλτον πέρσι έχασε στο νήμα. Φέτος ή θα έκανε το μπαμ, ή θα τον βάφτιζαν λούζερ. Ευτυχώς γι αυτόν έκανε το δεύτερο...Οι οδηγοί της Φερράρι δείχνουν μουδιασμένοι, λίγο εκτός κλίματος. Και σ αυτό δικαιολογία περί ταχύτητας δεν υπάρχει. Και ο Χάκινεν με τη ΜακΛάρεν πετούσε αλλά ο Σούμι σκύλιαζε για να νικήσει! Η ομάδα δείχνει να χει μείνει ακέφαλη, αν και στην πραγματικότητα δεν πιστεύω οτι όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο
-
Ο χρήστης pafan έγραψε:
Η ΟΥΣΙΑ λοιπόν είναι... ότι για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, η McLaren έδειξε να είναι ταχύτερη της Ferrari. Από εποχής Hakkinen και Newey έχω να δω τη McLaren πραγματικά, αγωνιστικά γρηγορότερη και όχι επειδή η Ferrari 'αυτοκτόνησε', ...Δεν αναφέρω διάφορες μικροπεριόδους, ούτε ενστάσεις για πέρυσι, σου θυμίζω απλά το 2005.
Όσο για το σύστημα, αν δεν του έχουμε δώσει περισσότερα δέκατα από όσα του αναλογούν και αν η McLaren συνεχίσει να είναι τόσο ταχύτερη όσο στο Hockenheim, τότε σύντομα θα καταργηθεί.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Nai moy 8ymizete ta paidakia sto sxoleio.....
Egw den ekana tpt... Ola o giannakhs ta ekane...... Egw aplws..... blah blah.....κουβέντα να γίνεται ρε αδερφέ...δεν θα αγχωνθούμε και για το αν είμαστε πολιτικά ορθοί.
-
Φερραρικός είμαι, αλλά αν είναι να το σηκώσουμε και φέτος και να κρατήσουμε τα λιμά μας καλύτερα όχι. Πέρυσι αν δεν το χαμε σηκώσει, ίσως τώρα είχαμε Αλόνσο και δε θα βλέπαμε τους ερασιτέχνες να μη μπορούν να εξελίξουν το μονοθέσιο και να ζητείται η βοήθεια του MS. Εγώ αν ήμουν οδηγός θα ντρεπόμουν να μου συμβεί αυτό.
Και πραγματικά πιστεύω πως συμβαίνει στην περίπτωση του Κίμι, που είναι ο λογικός διάδοχος του MS, πολύ βαριά η παράδοση και γι΄αυτό τα κάνει όλα έτσι στο χαλαρό. Τέλος πάντων για να μην αδικώ κιόλας, έκανε καλά ματσάκια φέτος και είναι πολύ καλός στους αγώνες αλλά...
Και το ξαναναφέρω, ακόμα και όποιος λέει ότι ο Λουις ήταν τυχερός στα δύο τελευταία μάτς, είμαι σίγουρος πως δεν το πιστεύει. Απλά εξολόθρευσε τον ανταγωνισμό και μάλιστα ήταν και γκαντέμης με τα SC. Στην Αγγλία πέρα από τη σαχλαμάρα με τα λάστιχα του κίμι οι περισσότεροι έκαναν κοιλιά στην απόδοση και χάνανε πολύ χρόνο. Ο Λούις δεν έκοψε ρυθμό ούτε στιγμή. Για τη Γερμανία δε χρειάζεται καν να αναφέρω κάτι.
Όσο για το σύστημα της ΜακΛάρεν, έχω να πώ να ήταν και οι άλλοι μάγκες να φτιάξουν ίδιο. Πως ρυθμίζουν την κατανομή της πέδησης έτσι αλλάζουν και χαρτογράφηση. Αν αυτό θεωρηθεί πως δεν είναι σωστό να αλλάξει και να γίνει σαφής ο κανονισμός στο τέλος της χρονιάς, και φυσικά αν απαγορευτεί πρέπει αυτόματα να απαγορευτεί και η αλλαγή της κατανομής της πέδησης!
-
εγω νομιζω οτι ξεχνατε πολυ ευκολα , η μακλαρεν εκανε ενα-δυο καλους αγωνες. περυσι ηταν πολυ καλυτερη.
δε νομιζω οτι οι οδηγοι της μακλαρεν ειναι καλυτεροι απο της φερραρι και αυτο θα φανει στο κατασκευαστων.... -
Ο χρήστης patro έγραψε:
εγω νομιζω οτι ξεχνατε πολυ ευκολα , η μακλαρεν εκανε ενα-δυο καλους αγωνες. περυσι ηταν πολυ καλυτερη.
δε νομιζω οτι οι οδηγοι της μακλαρεν ειναι καλυτεροι απο της φερραρι και αυτο θα φανει στο κατασκευαστων....Xmmmm..... Sorry alla mhpws to kataskeyastwn deixnei thn omada?
-
το κατασκευαστων ειναι το συνολο των 2 οδηγων , δηλαδη τωρα μας δειχνει οτι υπαρχουν 3 οδηγοι και ο κοβα (the new f1 doggie) .
για παραδειγμα... το οτι η bMW ειναι μπροστα απο μακλαρεν δειχνει την ομαδα ή τους οδηγους? . απλα δειχνει οτι κοβα δε φερνει βαθμους.
απορω πως τον ξαναυπεγραψαν... αφου ο Ντεννις παντα θελει να εχει τους 2 πιο γρηγορους οδηγους , τελικα ο Χαμι δεν ειναι ο νεος Σεννα , θελει να ειναι ο νεος Σουμαχερ 2001-2004.
χμ... , τι στρατηγικη λετε να εχει σημερα ο κοβα??
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
το κατασκευαστων ειναι το συνολο των 2 οδηγων , δηλαδη τωρα μας δειχνει οτι υπαρχουν 3 οδηγοι και ο κοβα (the new f1 doggie) .για παραδειγμα... το οτι η bMW ειναι μπροστα απο μακλαρεν δειχνει την ομαδα ή τους οδηγους? . απλα δειχνει οτι κοβα δε φερνει βαθμους.
απορω πως τον ξαναυπεγραψαν... αφου ο Ντεννις παντα θελει να εχει τους 2 πιο γρηγορους οδηγους , τελικα ο Χαμι δεν ειναι ο νεος Σεννα , θελει να ειναι ο νεος Σουμαχερ 2001-2004.
χμ... , τι στρατηγικη λετε να εχει σημερα ο κοβα??
Ο Kimi είναι οδηγός. Ο Massa είναι οδηγός; Ο Schumacher όταν συστηματικά κέρδιζε τον Massa με εξαίρεση μερικά qual, ήταν '2001-2004'; Ο Kimi δίπλα στον Schumacher τι θα ήταν; Θα ανέβαζε το σερί του Γερμανού στο '2001-2008'; Γιατί εγώ κάτι άλλα άκουγα, ότι φοβόταν και κάτι τέτοια.
-
δε ξερεις... θα μπορουσε να τον φοβοταν γιατι αλλη φημη ειχε τοτε ο κιμι.(αν και δε πιστευω σε τετοιες λογικες)
το 2001-2004 το ειπα ως ενδειξη οτι α)υπηρχε οδηγος νουμερο 1 β)η φερραρι και οι οπαδοι της δεν νοιαζονταν για το νουμερο 2(ειτε εκανε καλες εμφανισεις είτε ασχημες ηταν σα να μην υπηρχε).ομως τοτε το αμαξι ηταν τοσο καλο που δεν υπηρχε λογος να αλλαξει ο 2ος οδηγος - η μακλαρεν δεν εχει τετοια ανεση και αν δεν ανεβει ο κοβα δεν εχει τυχη για το κατασκευαστων.ΥΓ.παντως εχει πλακα να γινεσαι αυτο που εβριζες και μισουσες.
αυτο συμβαινει συνεχως γενικα και εδω μεσα (αλλα δε το εγραψα σε αλλη ενοτητα γιατι θα με σφαξουν οι ιταλο-γερμανο-ιαπωνοφιλοι)
Eπίσημο thread: GP Γερμανίας-Hockenheim 2008