-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Εεεε! Πυργιώτη απατεώνα... κατάρα στο λαδέμπορα!Διαθέτομεν και **καλαματιανό **που είναι καλύτερο.
Ο Ηλίας είναι ο γερολαδας;
Θα μπορούσα να γίνω!
Ειδικά αν μου εύρισκε ο Γαβριήλ πελάτη.
Πάντως, για Καλαματιανό μιλάω.
Έχουμε κι εμείς ακόμα καλύτερο, αλλά το θέμε για πάρτη μας.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πάντως, για Καλαματιανό μιλάω.Έχουμε κι εμείς ακόμα καλύτερο, αλλά το θέμε για πάρτη μας.
Με τσάκισες...
-
Εεεε! Πυργιώτη απατεώνα... κατάρα στο λαδέμπορα!
Διαθέτομεν και **καλαματιανό **που είναι καλύτερο.
Ο Ηλίας είναι ο γερολαδας;
Θα μπορούσα να γίνω!
Ειδικά αν μου εύρισκε ο Γαβριήλ πελάτη.
Πάντως, για Καλαματιανό μιλάω.
Έχουμε κι εμείς ακόμα καλύτερο, αλλά το θέμε για πάρτη μας.
Συγκρατήσου ρε συ!!!
Καλαματιανό αγγουρέλαιο....the best!!!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Με τσάκισες...Όχι, που θα γλίτωνες.....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλαματιανό αγγουρέλαιο....the best!!!Κούκε, πας φιρί - φιρί να σου στείλω μπουκάλα για συγκριτικό...
Πρόσεχε... -
Καλαματιανό αγγουρέλαιο....the best!!!
Κούκε, πας φιρί - φιρί να σου στείλω μπουκάλα για συγκριτικό...
Πρόσεχε...Καλαματιανό λέμε!!!...(I have a cunning plan!! )
-
Εντάξει, λοιπόν. Δέχομαι την πρόκληση.
Διάλεξε μέρα και τόπο.
Θα μαγειρέψουμε δυο λαδερά, θα τηγανίσουμε πατάτες και θα έχουμε τέσσερες σαλάτες.
Όπλο μου, δυό μπουκάλες λάδι Ηλείας.
Δικό σου, αντίστοιχη ποσότητα Καλαματιανό.Κριτές, όποιους θέλεις. Εγώ θέλω το ΒΑΣΙΛΗ, το Syele και τον Krusenstern.
Μη σε νοιάζει ρε, αν μας βρει ο Γαβριήλ πελάτη, θα του δώσουμε από το δικό σου.
-
Με λαδερα,πατατες και σαλάτες,σιγα μη βρεις κριτες ρε Ηλία
-
Δεκτή η πρόσκληση...αλλά θέτω βέτο για τους κριτές!
Ο σιέλε δεν ξέρει τι του γίνεται, ο Κρούζενμπόϊλερ έχει κάψει εδώ και καιρό όλα τα λάδια της γριάς του και ο Βασίλης....ο Βασίλης ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Με πατατες σιγα μη βρεις κριτες ρε ΗλίαΤώρα αυτό είναι σπόντα για τον συέλε;
-
Με πατατες σιγα μη βρεις κριτες ρε Ηλία
Τώρα αυτό είναι σπόντα για τον συέλε;
Ναι,πιστευω οτι θα φαει το ίδιο γρηγορα όλες τις πατατες,ασχετως του λαδιού που τις τηγανισες
Ακόμα και με ορυκτέλαιο να τις τηγανισεις,πάλι θα του αρεσουν -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο σιέλε δεν ξέρει τι του γίνεται, ο Κρούζενμπόϊλερ έχει κάψει εδώ και καιρό όλα τα λάδια της γριάς του και ο Βασίλης....ο Βασίλης ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!!Φίλε μου, είχες καταπληκτική ιδέα!
Πρώτα πρώτα θα βάλουμε το λάδι στη γριά του Σπύρου, να δούμε με ποιό θα ανεβάσει μεγαλύτερη θερμοκρασία στα Μέγαρα.Ευτυχώς που έχουμε βίσμα mod, αλλιώς το είχαμε σίγουρο το ban. Το σκίσαμε το θεματάκι...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Με πατατες σιγα μη βρεις κριτες ρε Ηλία
Τώρα αυτό είναι σπόντα για τον συέλε;
Ναι,πιστευω οτι θα φαει το ίδιο γρηγορα όλες τις πατατες,ασχετως του λαδιού που τις τηγανισες
Ακόμα και με ορυκτέλαιο να τις τηγανισεις,πάλι θα του αρεσουν -
Syele ακούς;
Τους ακούς, τι σου καταμαρτυρούν;
Τίνος το λάδι, λοιπόν, θα είναι το καλύτερο;;;;(το ένα τον έχω, άλλος ένας έμεινε)
-
-
ΙΚΕ, έχεις δίκηο....παρασυρθήκαμε!!...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Νομιζα οτι ειχαμε γλυτωσει απο την μαστιγα που λεγεται Gavriil.Ο Γαβριηλ σας δινει την δυνατοτητα να ξεσπαζεται οταν ειστε στο σημειο που blame yourselves for everything wrong. Ερχεται ο Γαβριηλ και εκει που κατηγορουσατε την Ελλαδα και τους Ελληνες για ολα τα στραβα, κατηγορητε τωρα τον Γαβριηλ και την USA. See me as a punch bag που βγαζεις τα αποθημενα σου. Αρα ειναι φαρμακο ο Γαβριηλ.
-
...μολις αγορασα λαδι απο το σουπερμαρκετ σημερα, 10 δολλαρια το λιτρο. Εψαχνα για Ελληνικο στο ραφι, πουθενα. Ολα απο Ιταλια ηταν...
Μια και ενδιαφέρθηκες, πουλάω λάδι. Ελληνικό, ποιότητα άριστη, όλες οι συσκευασίες διαθέσιμες. Μισή τιμή απ' όσα αναφέρεις. Ενδιαφέρον από Αμερική;
Μιση τιμη κανει στην πολη/χωριο σου. ΜΕχρι να ερθει εδω θα εχει τριπλασιαστει η τιμη
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Νομιζα οτι ειχαμε γλυτωσει απο την μαστιγα που λεγεται Gavriil.
Ο Γαβριηλ σας δινει την δυνατοτητα να ξεσπαζεται οταν ειστε στο σημειο που blames yourselves for everything wrong. Ερχεται ο Γαβριηλ και εκει που κατηγορουσατε την Ελλαδα και τους Ελληνες για ολα τα στραβα, κατηγορητε τωρα τον Γαβρηιλ και την USA. See me as a punch bag που βγαζεις τα αποθημενα σου. Αρα ειναι φαρμακο ο Γαβριηλ.
Και το καθαρτικό φάρμακο είναι!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
:x
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ή Τι απέγινε το μέλλον;