-
Ο πηλός της Meguiar's κάνει δουλειά... τα βγάζει όλα.Επίσης, είναι απαραίτητη προετοιμασία για κέρωμα.
Το viakal κάνει δουλειά, αλλά καίει το χρώμα(όπως το ξύδι και το οινόπνευμα).
-
εμένα πάντως σε διαφόρων εθνικοτήτων και χρονολογιών αυτοκίνητα, όποτε κι αν έχει πιάσει άλατα το χρώμα, πάντα έφευγαν με 2-3 άντε 4 πλυσίματα ή και καμιά βροχή. Θυμάμαι αρκετές φορές να έχω βρει, από ποτιστικά, από μπαλκόνια, από δεν ήξερα τί, και ποτέ δεν χρησιμοποίησα κανενός είδους εξειδικευμένο σκεύασμα. Μέσα σε λίγο καιρό (κάποιους μήνες για μένα με την συχνότητα που το πλένω) δεν υπήρχαν πια και δεν άφηναν κάποιο λεκέ...
-
Και σε μένα το ίδιο.
-
Περιποίηση χρώματος το λέμε πλέον για να δικαιολογήσουμε το ποσό! Τραγικος ο ένας τυπάς που ρώτησα, προσπαθούσε επί ένα 10λεπτο να με πείσει ότι το έχω 'ανάγκη' να του το πάω, μιας και το πίσω δεξί φτερό ήταν χτυπημένο και δεν είχε γίνει καλό βάψιμο, σε αυτοκίνητο που δεν έχει μπει ποτέ φανοποιείο!
Όπως και νάχει μετά από πολύ καιρό τρέξιμο με τα κ@λ@άλατα, μέσα σε μια μέρα έφυγαν όλα και το αυτοκίνητο μετά από 2 μήνες είναι τζιτζί!
-
δοκιμaσε ξύδι
-
Ένας φίλος που παρκάρει κάτω από πισίνα κληρονόμησε μια ωραία στάμπα από άλατα. Ισχύουν τα περι viakal, ξύδι, κλπ ή φανοποιείο Porsche για σιγουριά?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ένας φίλος που παρκάρει κάτω από πισίνα κληρονόμησε μια ωραία στάμπα από άλατα. Ισχύουν τα περι viakal, ξύδι, κλπ ή φανοποιείο Porsche για σιγουριά?Εάν τα άλατα δεν έχουν κρυσταλλοποιηθεί θα το γλιτώσει, και της Porsche και όλων των υπολοίπων
Είχα ποστάρει πιο πάνω τον τρόπο που δούλεψε σε εμένα και το αυτοκίνητο παραμένει σε άψογη κατάσταση! Δε χάνει να δοκιμάσει ο φίλος σου!
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Ένας φίλος που παρκάρει κάτω από πισίνα κληρονόμησε μια ωραία στάμπα από άλατα. Ισχύουν τα περι viakal, ξύδι, κλπ ή φανοποιείο Porsche για σιγουριά?
Εάν τα άλατα δεν έχουν κρυσταλλοποιηθεί θα το γλιτώσει, και της Porsche και όλων των υπολοίπων
Είχα ποστάρει πιο πάνω τον τρόπο που δούλεψε σε εμένα και το αυτοκίνητο παραμένει σε άψογη κατάσταση! Δε χάνει να δοκιμάσει ο φίλος σου!
Λογικα καθοντε πανω στο clearcoat και οχι στην μπογια. Ας κοιταξει λιγο στο ιντερνετ, υπαρχουν προιοντα που αφαιρουν τα παντα πανω απο το clearcoat.
-
Πως είναι δυνατόν να παρκάρεις..κάτω από πισίνα;
Μήπως δεν είναι από άλατα η στάμπα, αλλά από το χλώριο που χρησιμοποιούν για καθαρισμό του νερού; -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Πως είναι δυνατόν να παρκάρεις..κάτω από πισίνα;
Μήπως δεν είναι από άλατα η στάμπα, αλλά από το χλώριο που χρησιμοποιούν για καθαρισμό του νερού;Τσίλικη παραλιακή βιλιτσα στο Καβούρι με υπόγειο parking κάτω από την πισίνα!
Το έβγαλαν στην αντιπροσωπεία δωρεάν -
Βρηκα ενα μπετονακι απιονισμενο νερο στο σπιτι και εβαλα στο δοχειο πλυσης υαλοκαθαριστηρων.
Μονο που δεν περιειχε απιονισμενο νερο αλλα (σκληρο) νερο βρυσης με προφανως πολλα αλατα...Επειδη ,σε γυρισμο απο ταξιδι με επιασε η βροχη, δεν εδωσα σημασια , θεωρησα πως ειναι βρωμια.
Τα τζαμια στο σημειο γυρω απο την περιοχη που καθαριζουν τα μακτρα εχουν γεμισει αλατα.
Επειδη ,σε γυρισμο απο ταξιδι με επιασε η βροχη, δεν εδωσα σημασια , θεωρησα πως ειναι βρωμια.Σημερα, 2 μερες μετα, το επλυνα σε βουρτσα. Δεν εγινε τιποτα
Δοκιμασα viakal (οχι αυτο με το ξυδι) αλλα δεν εφυγαν εντελως.
Τι αλλο μπορω να κανω?
Να το παω για πλυσιμο με ζεστο νερο?
Καποιο ειδικο προιον?
Viakal με ξυδθ, ξυδι σκετο, γυαλοχαρτο? -
Αμμοβολή, εγγυημένο αποτέλεσμα, θα έχει και ενδιαφέροντα σχέδια το τζάμι μετά. Σκέψου πως άλλοι πληρώνουν €€€€ για να βάλουν τέτοια.
Εγώ έχω κατι επικές στάμπες αλατιού (κυριολεκτικά αλάτι όμως!) σε όλο το αμάξωμα, απόρροια του κύματος που έφαγα στην παντόφλα για Λευκάδα-Κεφαλλονιά. Περιμένω να δω αν θα φύγουν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αμμοβολή, εγγυημένο αποτέλεσμαΤο σκεφτηκα αλλα θελω κατι πιο ηπιο για αρχη...
Για πειτε καμμια ιδεα. Κατα προτιμηση να εχει δοκιμαστει επιτυχως.
-
Το βιακαλ το αφησες να μουλιασει στη σταμπα και δεν εκανε δουλειά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το βιακαλ το αφησες να μουλιασει στη σταμπα και δεν εκανε δουλειά;Φοβηθηκα να το αφησω πανω απο 1 λεπτο...
(Οι σταμπες ειναι κυριως στα τζαμια) -
Aν μουλιάσεις μια χλαπατσα χαρτιου κουζινας με ξυδι και το αφησεις απο πανω απο τον λεκε για λιγη ωρα;
-
Για τα τζάμια μετά το πλύσιμο, εφημερίδα και AZAX την κλασσικούρα, που μυρίζει αμμωνία τρία τετράγωνα πιο πέρα Εγγυημένα πράγματα
ΥΓ
Viakal,ξυδάκια,βετεξάκια
Ξεκινάμε καρριέρα στη διαφήμιση καθαριστικών σπιτιού; -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Για τα τζάμια μετά το πλύσιμο, εφημερίδα και AZAX την κλασσικούρα, που μυρίζει αμμωνία τρία τετράγωνα πιο πέρα Εγγυημένα πράγματαΥΓ
Viakal,ξυδάκια,βετεξάκια
Ξεκινάμε καρριέρα στη διαφήμιση καθαριστικών σπιτιού;Για καθαρισμό των αλάτων δεν κάνει καλή δουλειά το azax το έχω διαπιστώσει. Εγώ έχω δοκιμάσει και ξύδι για τα παράθυρα, κάτι κάνει αλλά ενοείται στο χρώμα φοβάμαι να βάλω ξύδια κτλ
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Για τα τζάμια μετά το πλύσιμο, εφημερίδα και AZAX την κλασσικούρα, που μυρίζει αμμωνία τρία τετράγωνα πιο πέρα Εγγυημένα πράγματα
ΥΓ
Viakal,ξυδάκια,βετεξάκια
Ξεκινάμε καρριέρα στη διαφήμιση καθαριστικών σπιτιού;Για καθαρισμό των αλάτων δεν κάνει καλή δουλειά το azax το έχω διαπιστώσει. Εγώ έχω δοκιμάσει και ξύδι για τα παράθυρα, κάτι κάνει αλλά ενοείται στο χρώμα φοβάμαι να βάλω ξύδια κτλ
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
ΥΓ
Viakal,ξυδάκια,βετεξάκια
Κάνει την διαφορά η εφημερίδα από το κλασικό πανάκι; Δεν το ήξερα
Θα τον δοκιμάσω στο επόμενο πλήσιμο λοιπόν thanks!ΥΓ: Όντως με ένα search στο internet διάβασα ότι η εφημερίδα κάνει δουλειά! Όλοι αναφέρουν βρεγμένη εφημερίδα. Να φανταστώ εφημερίδα βρεγμένη με azax κάνει ακόμη καλύτερη δουλειά.
Άλατα στο χρώμα!