-
Εχουν καταστραφει χιλιαδες στρεματα δασων επειτα απο αυτα τα τραγικα που συνεβησαν, και παρολα αυτα, αυτα τα λιγα ζωακια που εχουν μεινει, ειναι ανυπερασπιστα, αφου το κρατος ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ το κυνηγι σε αυτες τις περιοχες
Αυτο που εκανε αυτο το ελαφι, θα πρεπει να το κανουν ολα τα ζωα, και θα το κανουν, να ειστε σιγουροι
Φοβου την φυση
-
Εχουν καταστραφει χιλιαδες στρεματα δασων επειτα απο αυτα τα τραγικα που συνεβησαν, και παρολα αυτα, αυτα τα λιγα ζωακια που εχουν μεινει, ειναι ανυπερασπιστα, αφου το κρατος ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ το κυνηγι σε αυτες τις περιοχες
Αυτο που εκανε αυτο το ελαφι, θα πρεπει να το κανουν ολα τα ζωα, και θα το κανουν, να ειστε σιγουροι
Φοβου την φυση
-
Φοβου την φυση
-
πολύ καλό.....
ΟΙ ΕΜΠΡΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΣΚΟΛΟΜΠΗΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΨΙΜΟ...... -
ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΑΝ ΤΟΥ ΕΧΩΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
-
μεγαλη αδερφαρα ο τυπος
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΑΝ ΤΟΥ ΕΧΩΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...........
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...........
Το είπα στη καθομιλουμένη. (έστω και με δυο δευτερόλεπτα διαφορά).
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...........
Το είπα στη καθομιλουμένη. (έστω και με δυο δευτερόλεπτα διαφορά).
εγώ το είπα στην καθαρεύουσα.......
αλλά νομίζω όλοι ξέρουν τι σημαίνει..... -
Έπρεπε να χε μια επαναληπτική να του χώσει μία ανάμεσα στα κέρατα.
(τα όμορφα τόπικς, όμορφα καίγονται)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έπρεπε να χε μια επαναληπτική να του χώσει μία ανάμεσα στα κέρατα.(τα όμορφα τόπικς, όμορφα καίγονται)
+1
btw... το κυνηγι στα καμμενα εχει απαγορευτει απο την πρωτη στιγμη.
-
-
Για καντε μου μια αναλυση,μιας και ο υπολογιστης μου δε μου αφηνει να καταλάβω
Ο ανθρωπος που δεχεται την επίθεση,ειναι κυνηγος ή εμπρηστης;
Καμμενο τοπίο πίσω του δεν υπάρχει σιγουρα πάντως.
Το κυνηγι ακομα και να μην απαγορευτει στα καμμενα,ενας κυνηγος δεν εχει κανεναν λόγο να πατησει εκει.Αφου 'χτυπήσει' ξανα το δασος και επειτα μπορει να ξαναπάει
-
ο κακός κυνηγός και εμείς οι φυσιολάτρες ε;
@HUNTER
μη μας χαλάς το σενάριο τώρα -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Για καντε μου μια αναλυση,μιας και ο υπολογιστης μου δε μου αφηνει να καταλάβωΟ ανθρωπος που δεχεται την επίθεση,ειναι κυνηγος ή εμπρηστης;
Καμμενο τοπίο πίσω του δεν υπάρχει σιγουρα πάντως.
Το κυνηγι ακομα και να μην απαγορευτει στα καμμενα,ενας κυνηγος δεν εχει κανεναν λόγο να πατησει εκει.Αφου 'χτυπήσει' ξανα το δασος και επειτα μπορει να ξαναπάει
Toledo, Washington. Καμμένο δάσος ΔΕΝ υπάρχει.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Έπρεπε να χε μια επαναληπτική να του χώσει μία ανάμεσα στα κέρατα.
(τα όμορφα τόπικς, όμορφα καίγονται)
+1
btw... το κυνηγι στα καμμενα εχει απαγορευτει απο την πρωτη στιγμη.
- 1000
αλλά προτειμώ τον αργό θάνατο.....να καίγεται σιγά-σιγά όπως τα δάση.....
ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.........
- 1000
-
Αυτό το βίντεο το είχα δει σε μια εκπομπή αμερικάνικη που βάζει ο αντ1 κατά τις 4-5 το πρωί
Worst case scenario ή κάπως έτσι τι λένε.
Ο τύπος είχε λουστεί με ούρα ελαφιού για να τα προσελκύσει,αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν κ περίοδος αναπαραγωγώς,κ φυσούσε κ προς το μέρος του ο αέρας κ την πάτησε.
Δεν έχει δηλαδή καμία σχέση με εκδίκηση ή με εμπρησμούς -
Τελικά τί απέγινε το ελάφι;
-
Ζευγάρωσε με τον κυνηγό
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Ο τύπος είχε λουστεί με ούρα ελαφιού για να τα προσελκύσει,αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν κ περίοδος αναπαραγωγώς,κ φυσούσε κ προς το μέρος του ο αέρας κ την πάτησε.
Δεν έχει δηλαδή καμία σχέση με εκδίκηση ή με εμπρησμούς... για να το προσελκύσει και να κάνουν σεξ; Προφανώς όχι, να το 'καθαρίσει' ήθελε. Ε, όπως και στην αρένα, δεν κερδίζει πάντα ο ταυρομάχος
H εκδικηση των ζωων