-
παντως τιποτα δεν αξιζει οσο ενα καλο πιτογυρο τελος
-
Έτσι μάλιστα. Ο φίλος charmak66 ειναι σαφής.
Δεν προβληματίζεται για το πως αισθάνεται ένα ζώο, γιατί νοιώθει ανώτερος και δεν τον ενδιαφέρει
το τι ζεί το μελοθάνατο ζωάκι.
Αλήθεια στο δια ταύτα. Οταν το σημαδεύετε και ξέρετε οτι την επόμενη στιγμή θα του έχετε
τσακίσει την φτερούγα και θα πονάει φριχτά, η θα πεθαίνει πως νοιώθετε; Τι συναισθήματα
σας κυριεύουν; Αδιαφορία; Περνάτε τον εαυτό σας στην θέση του; Σας φαίνεται ηλίθιο που εγω τον
περνάω; Πείτε πως νοιώθετε. Λύπη; Χαρά; Αδιαφορία;
Αυτό το δευτερόλεπτο όμως είναι το κυνήγι, και αυτό το δευτερόλεπτο το κάνετε
γαργάρα. Δεν μεταφέρετε τον πραγματικό συναισθηματικό σας κόσμο. Γιατί;
Μην μας λέτε πως το κάνετε για το μεζέ, ούτε για την οικολογική ισορροπία.
Πείτε μου αν έχει γίνει κάπου η παραμικρή αναφορά για την ψυχική σας κατάσταση
όταν πατάτε την σκανδάλη. Και να λείπουν οι ειρωνίες φίλε FlowerPower.
Να απαντάς με θέσεις.ΥΓ.
Μιλάτε για κινδύνους στο κυνήγι, ενω κινδυνεύετε όσο ο Μπους όταν
βομβαρδίζει τους διάφορους άμαχους.
Το βάζετε σαν παιχνίδι για δυό ενώ παίζετε απόλυτα μόνοι σας.
Τα βάζετε με τον απόλυτα αδύναμο, ενω αυτός δεν έχει καμμιά ευκαιρία.
Αυτά. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δεν προβληματίζεται για το πως αισθάνεται ένα ζώο, γιατί νοιώθει ανώτερος και δεν τον ενδιαφέρει
το τι ζεί το μελοθάνατο ζωάκι.
Αλήθεια στο δια ταύτα. Οταν το σημαδεύετε και ξέρετε οτι την επόμενη στιγμή θα του έχετε
τσακίσει την φτερούγα και θα πονάει φριχτά, η θα πεθαίνει πως νοιώθετε; Τι συναισθήματα
σας κυριεύουν; Αδιαφορία; Περνάτε τον εαυτό σας στην θέση του; Σας φαίνεται ηλίθιο που εγω τον
περνάω; Πείτε πως νοιώθετε. Λύπη; Χαρά; Αδιαφορία;
Αυτό το δευτερόλεπτο όμως είναι το κυνήγι, και αυτό το δευτερόλεπτο το κάνετε
γαργάρα. Δεν μεταφέρετε τον πραγματικό συναισθηματικό σας κόσμο. Γιατί;
Πείτε μου αν έχει γίνει κάπου η παραμικρή αναφορά για την ψυχική σας κατάσταση
όταν πατάτε την σκανδάλη. Και να λείπουν οι ειρωνίες φίλε FlowerPower.
Να απαντάς με θέσεις. -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
βαζουν και προφυλακτικο για να μην λερωνουν τα βρακια τους οταν πετυχαινουν..κανουν και προπονηση στο counter
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
βαζουν και προφυλακτικο για να μην λερωνουν τα βρακια τους οταν πετυχαινουν..
κανουν και προπονηση στο counter
campers kai me headshot cheat
-
-
το τι ζεί το μελοθάνατο ζωάκι.Εξαρτάται...
Αν του δώσουν οι δεσμοφύλακες την ευκαιρία και για ένα τελευταίο τσιγάρο π.χ., ίσως ο θάνατος να είναι πιο γλυκός...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
το τι ζεί το μελοθάνατο ζωάκι.Εξαρτάται...
Αν του δώσουν οι δεσμοφύλακες την ευκαιρία και για ένα τελευταίο τσιγάρο π.χ., ίσως ο θάνατος να είναι πιο γλυκός...
-
Γιατί προβληματίστηκες;
Βαρυποινίτης;
-
Εγώ πάλι έχω βάλει τον counter να μετράει τα μέλη της
παράγκας. -
παράγκας.Παρακαλώ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
παράγκας.Παρακαλώ;
Το σύνολο των ατόμων που συντονισμένα ειρωνεύεται (αντι να τοποθετείται απέαντι σε)μια άποψή
το ονομάζω παράγκα.
Και δεν γουστάρω να συμμετέχω.
Αρα απο μένα 4T forum τέλος.
(And the winner is.. FlowerPower) -
Αυτα ειναι!!!
Αν υπάρχουν ανθρωποι που δεν συμφωνούν μαζι μας,σιγουρα πρόκειται για συνομωσια που συντονίζεται απο σκοτεινα κεντρα.Δεν εξηγειται αλλοιώς. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μέτρο πάντων ο άνθρωπος.
Αυτό το θέμα με έχει προβληματίσει πολύ..
Η κοινωνία μας θεωρεί την ανθρώπινη ζωή ανώτερη απο όλες τις άλλες..
Πχ αν κινδυνεύουν 1000 πρόβατα και 5 άνθρωποι και υπάρχει η επιλογή να σωθεί μόνο το ένα απο τα δύο είδη θα προτιμηθεί σίγουρα ο άνθρωπος..
Επίσης κριτήριο του ανθρώπου ώς προς την αξία της ζωής παίζει το μέγεθος του ζώου αλλά και η σπανιότητα του..Για παράδειγμα ένας ελέφαντας είναι πιο σημαντικός απο μία γάτα..Όπως και ένας σκίουρος από μία μέλισσα..Κατα τη γνώμη μου αυτά τα κριτήρια είναι απαράδεκτα και λαμβάνουν υπόψη μονο το σώμα του ζώου λες και είναι κάτι άψυχο..
Ποιά είναι η λογική πίσω απο την οποία η ζωή ενός ανθρώπου έχει μεγαλύτερη αξία απο αυτή μιας χελώνας;
Μήπως επειδή ανήκουμε σε αυτό το είδος;Μήπως είναι η ίδια λογική που κάνει τη ζωή ενός Έλληνα σημαντικότερη απο ενός Τούρκου;Σκεφτόμουν μάλιστα να ανοίξω και ένα αντίστοιχο θέμα αλλά όντας σίγουρος για την προκατάληψη και τον φανατισμό που θα αντιμετώπιζα υπέρ της ανθρώπινης ζωής δεν το έκανα..
-
'Φιλοσοφικα' μπορει να αναπτυχθει το θεμα,και μόνο εαν μπορεσεις να κρίνεις 'ολιστικα' το οικοσυστημα,και όχι σαν ανθρωπος που εισαι.
τι εννοώ:
Εαν σε δυο παραλληλες σιδηροδρομικές γραμμες βρίσκεται στη μία ενα μωρο (ανθρωπινο) και ενα πιθηκακι στην άλλη,και προλαβαινεις να σωσεις μόνο το ένα απο τα τραινα που ερχονται,ποιό θα προτιμήσεις να σωσεις;Αυτο θα ισχυε αναλογα και για τα αλλα (κοινωνικα) ειδη.Ενας πίθηκος θα αφηνε το ανθρωπινο μωρο και θα'σωσε το πιθηκακι.
Η εξελιξη των κοινωνικών ειδων,προυποθέτει την αλληλεγύη προς το είδος τους.Ειναι φυση-αδυνατον να μην δειξεις προτίμηση στο δικο σου είδος.
Απο κει και επειτα,ο ανθρωπος ξεχωρισε καποια ζωα ως χρησιμότερα (και πάλι για να ωφελήσει τον εαυτο του και το ειδος του) και τα οποία τυγχανουν μεγαλύτερης εκτιμησης (προστασια,σπίτι και τροφη) απο τα αλλα,διοτι αυτα προσφερουνε σε εμας τροφη,ρουχισμο,εργασια,ζωικα προιόντα ή απλή συντροφια.
Εαν εχεις δικο σου σκύλο,και ητανε στη θεση του ανθρωπινου μωρου πάνω στις ραγες των τραινων που ερχονται,πάλι αυτον δε θα προτιμούσες να σωσεις εναντι του πιθηκου;
Συμφωνω με τον Χαρη,οτι μετρο όλων ο άνθρωπος,τουλάχιστον οταν καλειται να απαντησει σε αυτο το ερωτημα ενας ανθρωπος.
Εαν κληθει να απαντησει μια καμηλοπάρδαλη,πιστευω οτι θα απαντησει διαφορετικα.Φυσικα υπάρχουν και μορφες ζωής για τις οποίες απαξιούμε όλοι να προσφερουμε οίκτο.Εντομα σκοτωνουμε όλοι μας (εγω καθε καλοκαιρι ανοίγω πόλεμο με τα κουνούπια) και να μην πιασουμε στο στόμα μας τα μικρόβια τα οποία και σκοτωνουμε κατα εκατομύρρια με καθε πέρασμα του βετεξ και της χλωρίνης.Τα θεωρούμε επιβλαβη και κοιταμε να τα ξεφορτωθούμε όσο γινεται γρηγορότερα.
Και όμως,εαν κοιταξεις το οικοσυστημα ολιστικά,εχουνε και αυτα το λόγο της υπαρξής τους. -
Δεν προβληματίζεται για το πως αισθάνεται ένα ζώο, γιατί νοιώθει ανώτερος και δεν τον ενδιαφέρει το τι ζεί το μελοθάνατο ζωάκι.Αλήθεια στο δια ταύτα. Οταν το σημαδεύετε και ξέρετε οτι την επόμενη στιγμή θα του έχετε τσακίσει την φτερούγα και θα πονάει φριχτά, η θα πεθαίνει πως νοιώθετε; Τι συναισθήματα σας κυριεύουν; Αδιαφορία;
Περνάτε τον εαυτό σας στην θέση του; Σας φαίνεται ηλίθιο που εγω τον περνάω; Πείτε πως νοιώθετε. Λύπη; Χαρά; Αδιαφορία;
Αυτό το δευτερόλεπτο όμως είναι το κυνήγι, και αυτό το δευτερόλεπτο το κάνετε γαργάρα. Δεν μεταφέρετε τον πραγματικό συναισθηματικό σας κόσμο. Γιατί;
Πείτε μου αν έχει γίνει κάπου η παραμικρή αναφορά για την ψυχική σας κατάσταση όταν πατάτε την σκανδάλη. Και να λείπουν οι ειρωνίες φίλε FlowerPower. Να απαντάς με θέσεις.
ΥΓ.
Μιλάτε για κινδύνους στο κυνήγι, ενω κινδυνεύετε όσο ο Μπους όταν
βομβαρδίζει τους διάφορους άμαχους.
Το βάζετε σαν παιχνίδι για δυό ενώ παίζετε απόλυτα μόνοι σας.
Τα βάζετε με τον απόλυτα αδύναμο, ενω αυτός δεν έχει καμμιά ευκαιρία.
Αυτά.Εξαιρετικό πόστ.
Αλλά τι ψάχνεις να βρεις αδερφέ; Ευαισθητοποίηση προς ένα 'κατώτερο είδος' και συμπόνια όταν αυτό σπαρταράει αιμόφυρτο στο χώμα, τη στιγμή που έχουμε πείσει τον εαυτό μας ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε, όσο πρόλαβε να μεγαλώσει, με τελικό στόχο καταρχήν να μας ψυχαγωγήσει (κακά τα ψέματα, αυτός είναι ο σκοπός του 'σπορ') μέχρι να φάει τα σκάγια από το όπλο μας και σε δεύτερη φάση να μας ταϊσει (για να έχουμε και το ψυχολογικό 'άλλοθι' ότι δε το σκοτώσαμε τσάμπα);...
-
Απιστευτη επιμονη να σου απαντησω προσωπικα ενω τα ιδια τα εχω ξαναγραψει σε προηγούμενες σελίδες.Κανε εναν κοπο και γυρνα να τα διαβασεις.Αν τα επαναλάβω,θα γινω βαρετός για τους υπολοίπους.
-
Hunter,συμφωνώ,αλλά ίσως δεν έχουμε καταλάβει οτι το μακροχρόνιο καλό μας συμβαδίζει με το καλό όλων των πλασμάτων..
Όσο δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στον άνθρωπο απο τα άλλα ζώα και τα φυτά ακόμη, προχωρούμε ταχύτατα προς την καταστροφή..
Το αποτέλεσμα είναι να υπερπληθαίνει το ανθρώπινο είδος,σε αντίθεση με τα άλλα είδη φυτών και ζώων,και αυτό οδηγεί σε έλλειψη τροφής,και πόσιμου νερού και σε αλλαγή του κλίματος...Έτσι ίσως είναι καιρός να αλλάξουμε λιγο τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα και οι αποφάσεις μας να αφορούν το γενικό καλό της γης και όχι μόνο το δικό μας..Να δώσουμε περισσότερο χώρο σε όλα τα άλλα είδη φυτών και ζώων ...Γιατί όπως βλέπουμε η φύση έχει αντιληφθεί οτι γινόμαστε επικίνδυνοι για τη γη και αρχίζει να προσπαθεί να μας εξοντώσει..
-
Η φυση και η ζωη θα συνεχισουν την πορεια τους ακομα και αν διαταραχτει τοσο το περιβαλλον που θα κοστισει την εξαφανιση του δικου μας ειδους.
Στα δισεκατομύρρια χρονια που περασανε,εχουνε εξαφανιστει τόσα ειδη και εχουν αλλάξει τόσο οι κλιματικές συνθηκες του πλανήτη,που αν ζουσες εδω πριν μερικες εκατομυρρια χρονια δε θα αναγνωριζες τίποτα οικείο.Οι κλιματικές συνθηκες και πάλι θα ξανααλάξουν.Οι ισσοροπίες θα ξαναδιαταραχτούν και πολλά ειδη θα χαθούν και άλλα νεότερα θα ερθουν στη θεση τους.
Αυτο που μας τρομαζει όμως εμας περισσοτερο,ειναι η δική μας εξαφανιση.Ο πλανητης θα συνεχισει να ζει για δισεκατομυρρια χρονια μετα την πιθανη εξαφανισή μας.Η μορφες ζωης εξελίσσονται και προσαρμόζονται σε νεες συνθηκες,βρισκοντας πάντα νεους τροπους επιβίωσης.Γι'αυτο λοιπών δεν θελουμε τη διαταραξη του οικοσυστηματος.επειδη θα σημανει τρομερούς κινδυνους για εμας τούς ίδιους.
Συμφωνω στο ότι μαλλον θα δεχτούμε καποια στιγμη την τιμωρια της φυσης (όλα τα ειδη που παρουσιαζουν υπερπληθυσμο,βιώνουν αναπόφευκτα την λεγομενη 'πληθυσμιακη καταρρευση') για να μειωθει ο πληθυσμος μας,ισως μεχρι εξαλειψεως.Αυτο το σεναριο εχει παιχτει πάμπολλες φορες στον πλανητη
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απιστευτη επιμονη να σου απαντησω προσωπικα ενω τα ιδια τα εχω ξαναγραψει σε προηγούμενες σελίδες.Κανε εναν κοπο και γυρνα να τα διαβασεις.Αν τα επαναλάβω,θα γινω βαρετός για τους υπολοίπους.Αν αναφέρεσαι σ'εμένα φίλε HUNTER σου ξεκαθαρίζω ότι ούτε έχω ανοίξει διάλογο μαζί σου ούτε επιμένω να μου απαντήσεις προσωπικά σε κάτι. Ούτε όμως και βλέπω κάποια απάντηση μέχρι τώρα, όπως λες, στις παραπάνω σκέψεις και σε αυτά που έθεσα 2-3 σελίδες πιο πίσω (το αν εξισώνει ο μίστερ 'κυνηγώ για σπορ' στο μυαλό του το ζώο που μπορεί να έχει μικρά στη φωλιά του στο δάσος με το άλλο που θα πάρει σε κομμάτια από το χασάπη, το ποια θα ήταν η απόλαυση του κυνηγιού ως 'σπορ' αν η τεχνολογία το έκανε ακόμα ευκολότερο, κλπ).
Αν θεωρείς ότι τα όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα απαντούν και όλα τα παραπάνω (και ακόμα περισσότερο τα όσα έθεσε ο φίλος που έκανα quote), άστο. Βαρετός πάντως μέχρι τώρα σίγουρα δεν είσαι.
H εκδικηση των ζωων