-
Που να ήξερε ο ταλαιπωρος ο γείτονας οτι για χάρη του σφάζονται παληκάρια σε ένα φόρουμ!
-
ο ασχετος και ο ημιμαθης δεν διακατεχονται απο αγνοια δηλαδη???
-
-
Πάμε πάλι, ας ξεχάσουμε τον άσχετο.
Είναι απ τη μία ο saxon, κι απ την άλλη ο κράκερ Tanenbaum.
Ο Tanenbaum επειδή είναι πιο γάτμαν απ τον saxon (άρα ο Tanenbaum δικαιούται να χορέψει πάνω στην σχετική άγνοια του saxon) σπαει το δίκτυο του saxon, βάζει ότι κωδικούς γουστάρει, σερφάρει, βαζει spywares στα μηχανάκια, τα κάνει τεσπά μο@νί και άντε γειά. Συμφωνα με τον νόμο του corsair, καλά ξηγήθηκε, ας πρόσεχε ο saxon. -
θελω να σε ενημερωσω οτι ο κατοχος του κιτρινου αυτοκινητου (μια παλιατζουρα για τις καθημερινες μετακινησεις του) δυστυχως επεσε πανω στο αμαξι σου. αν βεβαια το ειχες προστατευσει καπως, αν το ειχες σε γκαραζ, αν ειχες εστω βαλει μια κουκουλα ρε αδερφε, δεν θα το'χες παθει... ομως αφου δεν τα'χες κανει αυτα, ο ανθρωπος εκανε απλα μια στραβοτιμονια κ εφυγε.. αν ειχες μια κουκουλα εστω κ εδειχνες οτι σε ενδιαφερει το αμαξι σου, δεν θα ειχε κανενα δικαιωμα να μην αφησει ενα χαρτακι πανω στο αμαξι σου ωστε να σε ενημερωσει
αλλα μαλλον δεν ησουν αρκετα ενημερωμενος οσον αφορα τις κουκουλες και τα γκαραζ, οποτε καλως επαθες ο,τι επαθες..Δηλαδή ο σεβασμός στην περιουσία του άλλου εξαρτάται από το αν αυτός είχε κουκούλα στο αυτοκίνητο;
Με τη λογική αυτή, 'αν το είχες σε γκαραζ δεν θα το είχες πάθει', τότε εάν δεν είχε αυτοκίνητο πάλι δεν θα το είχε πάθει!
Το μόνο που μπορεί κανείς να πει σε κάποιες περιπτώσεις είναι για ενδεχόμενη συντρέχουσα υπαιτιότητα. Π.χ. αν κάποιος το έχει φουντάρει πάνω σε μια κλειστή γωνία. Από εκεί και πέρα, από το γεγονός ότι κάποιος δεν το παρκάρει σε γκαράζ ή δεν έχει κουκούλα (ή μπορεί να έχει κουκούλα και να έτυχε να μην τη φοράει) δεν μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα για το πώς θέλει να αντιμετωπίζουν την περιουσία του...
Συγγνώμη για το OT. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ο Tanenbaum επειδή είναι πιο γάτμαν απ τον saxon (άρα ο Tanenbaum δικαιούται να χορέψει πάνω στην σχετική άγνοια του saxon) σπαει το δίκτυο του saxon, βάζει ότι κωδικούς γουστάρει, σερφάρει, βαζει spywares στα μηχανάκια, τα κάνει τεσπά μο@νί και άντε γειά. Συμφωνα με τον νόμο του corsair, καλά ξηγήθηκε, ας πρόσεχε ο saxon.Ο 'νομος corsair' αγαπητε λεει να καθησεις να ανοιξεις και κανα manual... αν δε το κανεις, τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου. Τα τυπικα λεμε να κανεις... απο εκει και περα και διαννοια να εισαι, θα βρεθει παντα καποιος ποιο master απο σενα...
Ειναι σαν να αφηνω τα κλειδια στο αμαξι... μου το κλεβουνε, και μετα καθομαι και κλαιγομαι γιατι δεν με αποζημιωνει η ασφαλιστικη. Εεε γιατι να με αποζημιωση αφου και γω πηγαινα γυρευοντας και δεν εκανα τα ελαχιστα απαιτουμενα? Η να το κανω και προσωπικο... οταν αφησα το radiocd πανω στο αμαξι και το junkie μου κατεβασε το παραθυρο και το πηρε... αλλα ξες εφταιγε το junkie... αλλα εφταιγα και γω που το αφησα γιατι τον προκαλεσα εμμεσα η αμεσα!
-
Ο Tanenbaum επειδή είναι πιο γάτμαν απ τον saxon (άρα ο Tanenbaum δικαιούται να χορέψει πάνω στην σχετική άγνοια του saxon) σπαει το δίκτυο του saxon, βάζει ότι κωδικούς γουστάρει, σερφάρει, βαζει spywares στα μηχανάκια, τα κάνει τεσπά μο@νί και άντε γειά. Συμφωνα με τον νόμο του corsair, καλά ξηγήθηκε, ας πρόσεχε ο saxon.Aλλο να εχεις τοσο ειδικες γνωσεις οπως ο Tanenbaum ( ) και αλλο να μιλαμε για βασικες κινησεις προστασιας.
Αν πχ κολλησω εναν ιο στα windows επειδη :
1.Δεν εχω firewall
2.Δεν εχω AV
3.Δεν κανω update στα windows
4.Σερφαρω σε υποπτα sitesΠοιος φταει? Εγω η αυτος που δημιουργησε τον ιο... ?
-
Δεν έχεις αντιληφθεί πως το θέμα μας δεν είναι η άγνοια του χρήστη, αλλα το μεμπτό η όχι να βάλει χέρι κάποιος στο δίκτυό του. Ο χρήστης θα μπορούσε να είναι μια καφετέρια που έτσι γουστάρει και τό χει ξεκλείδωτο και φρί και χύμα, η ένας άσχετος τύπος που βρήκε έναν ημιμαθή που του τό στησε η οτι άλλο.
Με αυτη τη (λαθος κατα τη γνωμη μου) λογικη , ετσι γουσταρω και εγω και μπαινω στο ρουτερ του...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ο Tanenbaum επειδή είναι πιο γάτμαν απ τον saxon (άρα ο Tanenbaum δικαιούται να χορέψει πάνω στην σχετική άγνοια του saxon) σπαει το δίκτυο του saxon, βάζει ότι κωδικούς γουστάρει, σερφάρει, βαζει spywares στα μηχανάκια, τα κάνει τεσπά μο@νί και άντε γειά. Συμφωνα με τον νόμο του corsair, καλά ξηγήθηκε, ας πρόσεχε ο saxon.Aλλο να εχεις τοσο ειδικες γνωσεις οπως ο Tanenbaum ( ) και αλλο να μιλαμε για βασικες κινησεις προστασιας.
Αν πχ κολλησω εναν ιο στα windows επειδη :
1.Δεν εχω firewall
2.Δεν εχω AV
3.Δεν κανω update στα windows
4.Σερφαρω σε υποπτα sitesΠοιος φταει? Εγω η αυτος που δημιουργησε τον ιο... ?
ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΛΙ
η σύμβιά σου αναρωτιέμαι τι είπε για αυτό.
ΔΛΔ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΙΟ?????
μήπως εννοείς ποιόν θα πρεπει να κατηγορησω,εμένα που πάω ξεφραγος στα αμέλια η΄τον ιο-κατασκευαστή που κάνει τη,,,δουλειά του? γιατί αυτο δνε εχει καμια σχεση με το ποιος φταιει πραγματικά.
αν ειναι δυνατον να λέμε τετοια πραματα. δικιο εχει ο skye για το άι κιού
-
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ SAXON757.....
ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ.
Ρε συ σαξον,καταλαβαμε ολοι οσοι θελουμε να καταλαβουμε,δε σταματας να ποσταρεις κι εσυ μπας και σταματησουν και οι αλλοι μιας και ακρη δε θα βρεις,οποτε καλυτερα να μιλαμε για τα πιπινια στο αλλο θεμα Ε τι λες;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
μήπως εννοείς ποιόν θα πρεπει να κατηγορησω,εμένα που πάω ξεφραγος στα αμέλια η΄τον ιο-κατασκευαστή που κάνει τη,,,δουλειά του? γιατί αυτο δνε εχει καμια σχεση με το ποιος φταιει πραγματικά.
Αυτο εννοω, λαθος η αρχικη μου διατυπωση.
Θα μου δωσεις τωρα μια απαντηση που θα εδινες σε ενα φιλος σου σε μια αντιστοιχη περιπτωση που κολλουσε εναν ιο? -
Οποια και να ειναι η οικονομικη επιφανεια και η κοινωνικη ταξη σου, δεν μπορει αυτη να παλιωσει ενα ολοκαινουργιο αμαξι. Το Micra σιγουρα προοριζεται για καθημερινες μετακινησεις, αλλα σιγουρα, ακομα και για σενα , δεν ειναι παλιατζουρα παρα μονο αν 'ειναι πράγμα παλιό, πολύ φθαρμένο και χωρίς αξία...'
να στο πω για 4η ΦΟΡΑ και να το κλεισω εδω το θεμα αυτο, γιατι δεν εχει καμια αξια για την ροη της κουβεντας και το θεμα που συζηταμε: τα δικα μου αυτοκινητα παλιωνουν απο την 1η μερα. ενα αυτοκινητο βδομαδας εχει γινει ηδη 'ΠΑΛΙΟ, ΠΟΛΥ ΦΘΑΡΜΕΝΟ (τρακαρισματα) και σιγουρα ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ' για τα δικα μου δεδομενα. για τα υπολοιπα οσον αφορα αυτο δες προηγουμενο ποστ. δεν εχει καμια αξια για το θεμα που συζηταμε.
...οπως δε μεριμνησε και ο ιδιοκτητης του δικτυου. Συμπεραινω αρα πως συμφωνεις μαζι μου. Εκτος και αν προκειμενου να υποστηριξεις τη γνωμη σου και να με γειωσεις , την αλλαζεις τοσο ευκολα...
πραγματικα ρε παιδι μου δεν παιζει να εισαι τοσο goofy..
το θεμα με το αυτοκινητο στο εφερα για να καταλαβεις οτι ο εν λογω συλλογισμος ειναι λαθος και οχι επειδη τον υποστηριζω. πιασε μια το δεξι σου αυτι με το αριστερο σου χερι, κανε μια σβουρα γυρω απ'τον αξονα σου και κανε reboot γιατι δεν την παλευειςΑρα η ουσια ειναι η δικη μου λογικη?
η ουσια βασικα ειναι οτι η λογικη σου ειναι λαθος
Δεν ειναι απαραιτητο να πεις κατι για σενα για να καλυψεις τα συμπλεγματα σου. Πολλοι καλυπτουν τις ανασφαλειες τους απλα προσπαθοντας να θιξουν η να κατακρινουν αλλους.
βλ το ποστ-απαντηση μου στον Joe Bar Team
Eπισης, δεν ειμαι ουτε ψυχολογος, αλλα ειναι η συμβια*, η οποια γελαει παρα πολυ με τον τροπο που αντιμετωπιζεις το θεμα. Τροπος , ο οποιος δειχνει ατομο με αποθημενα, ανασφαλειες κτλ.
τωρα με ταπωσες.. παω να ρουφηξω το αυγο μου
τουλαχιστον αν σου ελεγε οτι ειμαι ατομο με απωθημενα, θα σου ελεγε και πως να το γραψεις σωστα. και εχεις πει τοσα ψεματα που δεν προκειται να πιστεψω ουτε και αυτο. βασικα εισαι τετοιο ατομο που ακομα και αν μου ελεγες οτι το νερο = Η2Ο παλι δεν θα το πιστευα.Εσυ σαν Αθηναιος (υποθετω) θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο οταν δε μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα μεταξυ μπουγατσας με τυρι και τυροπιτας? Η οταν παραγγελνεις το σουβλακι σαν 'καλαμακι'? (θαρρεις και το βγαζουν σε χυμο... )
Σιγουρα εχεις και καποιου ειδους ταξικο συμπλεγμα...παλι σε μενα το γυρνας ενω το θεμα ειναι η δικη σου πραξη και οχι καποια δικη μου.. χριστε μου, ποτε θα μαθουν οι ηλιθιοι να μην φερνουν τοσο ποταπα επιχειρηματα;
αν θελεις να συζητησουμε σε καποιο αλλο θεμα για μενα, δεν εχω κανενα προβλημα, μην ανησυχεις. πηγαινε καν'το copy/paste σε καποιο σχετικο θεμα (πχ στο κοινωνικη συμπεριφορα) και θα σου απαντησω τι νομιζω για τον εαυτο μου. αλλα αυτη η συζητηση δεν θα παρεκτραπει εκει.Δεν μπορω να δεχτω οτι συνεχιζεις την ιστορια μονο για πλακα.
δεν μου κανει εντυπωση, εδω δεν μπορεις να δεχτεις οτι η πραξη σου να πειραξεις το ρουτερ του ανθρωπου ηταν λαθος (βλ απαντηση στον joe bar team), ακομα και αν οντως δεν ηταν κατι σημαντικο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ SAXON757.....ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ.
Ρε συ σαξον,καταλαβαμε ολοι οσοι θελουμε να καταλαβουμε,δε σταματας να ποσταρεις κι εσυ μπας και σταματησουν και οι αλλοι μιας και ακρη δε θα βρεις,οποτε καλυτερα να μιλαμε για τα πιπινια στο αλλο θεμα Ε τι λες;
Ρε μλκ μου εχεις αλλαξει τα πεταλα στο username...
Mια punton747, μια saxon757... Αμα σε βολευει πιο πολυ, λεγε με Γιωργο...
Τι σε δυσκολευει... Μηπως εισαι και εσυ απο Σαλονικα?Σε πιο θεμα εχει πιπινακια?
-
Αυτο εννοω, λαθος η αρχικη μου διατυπωση.
Θα μου δωσεις τωρα μια απαντηση που θα εδινες σε ενα φιλος σου σε μια αντιστοιχη περιπτωση που κολλουσε εναν ιο?να σου δώσω σε ΑΥΤΟ που ειπα εγώ.
εκεί θα εβριζα κ 8α καταριόμουν την ασχετοσύνη μου κ 8α κοιτούσα να μην την ξαναπάθω.
που ειναι τελείως διαφορετικο με το ποιος πραγματικα φταίει...επειδή ακομα δεν εχεις καταλαβει ποια ειναι η ένσταση:
το πρόβλημα δεν είναι οτι μπηκες-χρησιμοποιείς το νετ του.ειναι σαν να...κλεβεις σύκα απο ενα χωράφι.το προβλημα είναι οταν πας και φράξεις τη συκιά αυτη μέσα στο χωράφι του αλλουνού για να μασουλάς μοναχα εσυ.με ξένα κολυβα να κάνεις παρτυ ρε συ σάξον?
-
Ρε μλκ μου εχεις αλλαξει τα πεταλα στο username...
Mια punton747, μια saxon757... Αμα σε βολευει πιο πολυ, λεγε με Γιωργο...
Τι σε δυσκολευει... Μηπως εισαι και εσυ απο Σαλονικα?Σε πιο θεμα εχει πιπινακια?
ΡΕ............
δε σου λεω που εχει τα πιπινακια..(θα βλεπει κι η κοπελα σου παραδιπλα και δε λεει να σε κανει τσακωτο,αμα φυγει σφυρα να σου στειλω πμ..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το θεματάκι αυτό πάντως που δημιουργήθηκε είναι ο ορισμός του 'Πολιτικη ορθοτητα και δεοντολογια - Ε Λ Ε Ο Σ !!!'Sorry αλλά την πέσατε όλοι στον Γιώργο-Saxon λες κ σκότωσε την μάνα σας...
αν και δεν μου αρεσει να εξηγω ΤΟΣΟ απλα πραγματα:
το θεμα δεν ειναι το συγκεκριμενο περιστατικο (και ΞΑΝΑΛΕΩ ουτε στιγμη δεν ειπα κατι εναντιον του επειδη χρησιμοποιησε την συνδεση του ιντερνετ καποιου γειτονα, πραγματικα δεν φανταζεσαι ΠΟΣΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ το θεωρω) αλλα η νοοτροπια της επεμβασης στην περιουσια του αλλου 'επειδη μπορω'. παραδοξως σε παρομοια αντιμετωπιση απο καποιον αλλον (οταν ας πουμε καποιος τριτος εκανε την δικη του 'επεμβαση' στην περιουσια, στο αυτοκινητο του ιδιου) δεν το αντιμετωπισε κ τοσο χαλαρα το θεμα@πασχο
κοψε τη μαλακια. οπως δεν επεμβαινω στις δικες σου μαλακιες στο ποδοσφαιρικο θεμα, θα εκτιμουσα αν δεν γαμας τα θεματα που εγω συμμετεχω με υπονοοουμενα. αν εχεις να πεις κατι, μιλα ελευθερα κ καθαρα οπως εχεις καθε δικαιωμα. αλλιως υπαρχει το pub-σουβλατζιδικο να μαλακιστεις ελευθερα με chat και γελακια στο υφος αυτο -
Οποια και να ειναι η οικονομικη επιφανεια και η κοινωνικη ταξη σου, δεν μπορει αυτη να παλιωσει ενα ολοκαινουργιο αμαξι. Το Micra σιγουρα προοριζεται για καθημερινες μετακινησεις, αλλα σιγουρα, ακομα και για σενα , δεν ειναι παλιατζουρα παρα μονο αν 'ειναι πράγμα παλιό, πολύ φθαρμένο και χωρίς αξία...'
να στο πω για 4η ΦΟΡΑ και να το κλεισω εδω το θεμα αυτο, γιατι δεν εχει καμια αξια για την ροη της κουβεντας και το θεμα που συζηταμε: τα δικα μου αυτοκινητα παλιωνουν απο την 1η μερα. ενα αυτοκινητο βδομαδας εχει γινει ηδη 'ΠΑΛΙΟ, ΠΟΛΥ ΦΘΑΡΜΕΝΟ (τρακαρισματα) και σιγουρα ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ' για τα δικα μου δεδομενα. για τα υπολοιπα οσον αφορα αυτο δες προηγουμενο ποστ. δεν εχει καμια αξια για το θεμα που συζηταμε.
Παλιο δεν εχει γινει. Ασημαντο για σενα εχει γινει.
...οπως δε μεριμνησε και ο ιδιοκτητης του δικτυου. Συμπεραινω αρα πως συμφωνεις μαζι μου. Εκτος και αν προκειμενου να υποστηριξεις τη γνωμη σου και να με γειωσεις , την αλλαζεις τοσο ευκολα...
πραγματικα ρε παιδι μου δεν παιζει να εισαι τοσο goofy..
το θεμα με το αυτοκινητο στο εφερα για να καταλαβεις οτι ο εν λογω συλλογισμος ειναι λαθος και οχι επειδη τον υποστηριζω. πιασε μια το δεξι σου αυτι με το αριστερο σου χερι, κανε μια σβουρα γυρω απ'τον αξονα σου και κανε reboot γιατι δεν την παλευειςΕκανα αυτα που μου ειπες. Ειμαι μια χαρα τωρα.
Κανε μια απ'τα ιδια γιατι και εσυ μου φαινεται δεν τη παλευεις...Αρα η ουσια ειναι η δικη μου λογικη?
η ουσια βασικα ειναι οτι η λογικη σου ειναι λαθος
Και αυτο το κρινεις εσυ? Μηπως θα επρεπε να αναδιατυπωσεις προσθετοντας τη φραση 'κατα τη γνωμη μου' ?
Δεν ειναι απαραιτητο να πεις κατι για σενα για να καλυψεις τα συμπλεγματα σου. Πολλοι καλυπτουν τις ανασφαλειες τους απλα προσπαθοντας να θιξουν η να κατακρινουν αλλους.
βλ το ποστ-απαντηση μου στον Joe Bar Team
Eπισης, δεν ειμαι ουτε ψυχολογος, αλλα ειναι η συμβια*, η οποια γελαει παρα πολυ με τον τροπο που αντιμετωπιζεις το θεμα. Τροπος , ο οποιος δειχνει ατομο με αποθημενα, ανασφαλειες κτλ.
τωρα με ταπωσες.. παω να ρουφηξω το αυγο μου
τουλαχιστον αν σου ελεγε οτι ειμαι ατομο με απωθημενα, θα σου ελεγε και πως να το γραψεις σωστα. και εχεις πει τοσα ψεματα που δεν προκειται να πιστεψω ουτε και αυτο. βασικα εισαι τετοιο ατομο που ακομα και αν μου ελεγες οτι το νερο = Η2Ο παλι δεν θα το πιστευα.Τωρα το θεμα μας εγινε η ορθογραφια?
Κανεις και εσυ παντως καποια μικρολαθακια...Εσυ σαν Αθηναιος (υποθετω) θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο οταν δε μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα μεταξυ μπουγατσας με τυρι και τυροπιτας? Η οταν παραγγελνεις το σουβλακι σαν 'καλαμακι'? (θαρρεις και το βγαζουν σε χυμο... )
Σιγουρα εχεις και καποιου ειδους ταξικο συμπλεγμα...παλι σε μενα το γυρνας ενω το θεμα ειναι η δικη σου πραξη και οχι καποια δικη μου.. χριστε μου, ποτε θα μαθουν οι ηλιθιοι να μην φερνουν τοσο ποταπα επιχειρηματα;
αν θελεις να συζητησουμε σε καποιο αλλο θεμα για μενα, δεν εχω κανενα προβλημα, μην ανησυχεις. πηγαινε καν'το copy/paste σε καποιο σχετικο θεμα (πχ στο κοινωνικη συμπεριφορα) και θα σου απαντησω τι νομιζω για τον εαυτο μου. αλλα αυτη η συζητηση δεν θα παρεκτραπει εκει.Μα, με τη σταση σου, εγινες και εσυ ο ιδιος θεμα. Αν θες αποχωρεις. Το θεμα για μενα πλεον ειναι (ΚΑΙ) αλλο... Βλεπε περι πολιτικης ορθοτητας...
Εξαλλου εσυ γυρισες τοσα και τοσα θεματα...Δεν μπορω να δεχτω οτι συνεχιζεις την ιστορια μονο για πλακα.
δεν μου κανει εντυπωση, εδω δεν μπορεις να δεχτεις οτι η πραξη σου να πειραξεις το ρουτερ του ανθρωπου ηταν λαθος (βλ απαντηση στον joe bar team), ακομα και αν οντως δεν ηταν κατι σημαντικο
Αφου δεν ηταν κατι σημαντικο, γιατι ασχολεισαι τοσο? Ηλιθιος εισαι?
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
το πρόβλημα δεν είναι οτι μπηκες-χρησιμοποιείς το νετ του.ειναι σαν να...κλεβεις σύκα απο ενα χωράφι.το προβλημα είναι οταν πας και φράξεις τη συκιά αυτη μέσα στο χωράφι του αλλουνού για να μασουλάς μοναχα εσυ.
με ξένα κολυβα να κάνεις παρτυ ρε συ σάξον?
Μα εδω μιλαμε για περιφραγμενο χωραφι, αλλα με ορθανοικτη πορτα...
-
το πρόβλημα δεν είναι οτι μπηκες-χρησιμοποιείς το νετ του.ειναι σαν να...κλεβεις σύκα απο ενα χωράφι.το προβλημα είναι οταν πας και φράξεις τη συκιά αυτη μέσα στο χωράφι του αλλουνού για να μασουλάς μοναχα εσυ.
με ξένα κολυβα να κάνεις παρτυ ρε συ σάξον?
Μα εδω μιλαμε για περιφραγμενο χωραφι, αλλα με ορθανοικτη πορτα...
πραγματικά απορώ φίλε μου.οχι δεν εισαι έξυπνος γιατί πολυ απλα δεν είσαι αντικειμενικός.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ?
ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ?
ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ?
ΣΟΥ ΕΙΠΕ 'ΠΕΡΑΣΤΕ'?με ξενέρωσες τώρα γιατι εκει που εδειχνες οτι ειχε ψωμί το θεμα,μολις απέδειξες οτι εχεις ενα απο τα πιο σιχαμερά μειονεκτηματα για μενα.την υποκειμενικοτητα...
skye καλό κουραγιο.
-
Παλιο δεν εχει γινει. Ασημαντο για σενα εχει γινει.
για 5η ΦΟΡΑ. η εβδομαδα εχει 7 ημερες. για μενα αυτοκινητο εβδομαδας ειναι ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ εκτος απο ασημαντο εφοσον αλλαζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αυτοκινητο.
Και αυτο το κρινεις εσυ? Μηπως θα επρεπε να αναδιατυπωσεις προσθετοντας τη φραση 'κατα τη γνωμη μου' ?
οχι.
Τωρα το θεμα μας εγινε η ορθογραφια?
Κανεις και εσυ παντως καποια μικρολαθακια...το θεμα ΔΕΝ ειναι τα δικα μου μικρολαθακια (ή μεγαλα λαθακια) στην ορθογραφια. το θεμα ειναι οτι να γραφεις την λεξη 'απωθημενο' λαθος ενω εισαι ψυχολογος ειναι σα να γραφω εγω σαν τεχνικος δικτυων το OSPF osfp.
πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εξηγω τοσο αυτονοητα πραγματα. ακομα και ενα 7χρονο θα τα καταλαβαινε.Αφου δεν ηταν κατι σημαντικο, γιατι ασχολεισαι τοσο? Ηλιθιος εισαι?
σου εχω απαντησει ηδη και στις δυο ερωτησεις
Διάσπαση από Μ'αρέσει-Δεν μ'αρέσει/Επέμβαση σε ξεκλείδωτο router