-
Ο χρήστης skye έγραψε:
θελω να σε ενημερωσω οτι ο κατοχος του κιτρινου αυτοκινητου (μια παλιατζουρα για τις καθημερινες μετακινησεις του) δυστυχως επεσε πανω στο αμαξι σου. αν βεβαια το ειχες προστατευσει καπως, αν το ειχες σε γκαραζ, αν ειχες εστω βαλει μια κουκουλα ρε αδερφε, δεν θα το'χες παθει... ομως αφου δεν τα'χες κανει αυτα, ο ανθρωπος εκανε απλα μια στραβοτιμονια κ εφυγε.. αν ειχες μια κουκουλα εστω κ εδειχνες οτι σε ενδιαφερει το αμαξι σου, δεν θα ειχε κανενα δικαιωμα να μην αφησει ενα χαρτακι πανω στο αμαξι σου ωστε να σε ενημερωσει
αλλα μαλλον δεν ησουν αρκετα ενημερωμενος οσον αφορα τις κουκουλες και τα γκαραζ, οποτε καλως επαθες ο,τι επαθες..Βγαζεις πολυ ευκολα τα συμπερασματα σου. Κατ'αρχας συμπερανες πως το αμαξι που με χτυπησε ηταν παλιατζουρα. Αντιθετως ομως ηταν ενα ολοακινουργιο Νissan Micra.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση, το αμαξι το ειχα προστατευσει οπως μπορουσα, ας πουμε αποφευγοντας να παρκαρω σε επιφοβο σημειο. Γι'αυτο και δε θεωρησα τον εαυτο μου υπαιτιο. Επιπλεον, οταν αγορασα το αμαξι, ηξερα εκ των προτερων πως ειναι πιθανο να συμβει και καποιο ατυχημα. Γι'αυτο και το συμπερασμα σου ειναι ατυχες.Τελος, ευκολα μπορεις να καταλαβεις οτι τη λακουβα δεν τη γλιτωνα \ και με την κουκουλα, εκτος αμα αυτη ηταν φτιαγμενη απο ατσαλι... Για το γκαραζ εχεις δικιο, γι'αυτο και δεχτηκα το παιχνιδι που μου επαιξε η τυχη...
Παντως η αντιδραση σου μου φαινεται σοβαροφανης και οχι επι της ουσιας. Ασχολεισαι με εμπαθεια για πραματα απλα και καθημερινα. Χωρια που απομονωνοντας ασχετα θεματα και πλασαροντας τα οπως σε βολευει, μου θυμιζεις μαρτυρα του Ιαχωβα... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Βγαζεις πολυ ευκολα τα συμπερασματα σου. Κατ'αρχας συμπερανες πως το αμαξι που με χτυπησε ηταν παλιατζουρα.
αντιθετως. διαβασα ΟΛΟ το θεμα και ειδα οτι πιθανον να ηταν ενα νισαν μικρα οπως εγραψες παρακατω. εσυ βγαζεις πολυ ευκολα τα συμπερασματα σου, καθως για μενα και το δικο μου οικονομικο επιπεδο το μικρα ΕΙΝΑΙ 'παλιατζουρα για καθημερινες μετακινησεις' ακομα και αν ειναι μιας εβδομαδας.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση, το αμαξι το ειχα προστατευσει οπως μπορουσα, ας πουμε αποφευγοντας να παρκαρω σε επιφοβο σημειο. Γι'αυτο και δε θεωρησα τον εαυτο μου υπαιτιο.
σου αποδεικνυω ομως οτι ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ δεν ειχες ενημερωθει και προστατευτει αρκετα, γι'αυτο και την εφαγες (και δεν σε χαλασε κιολας )
αρα εισαι υπαιτιος κρινοντας εκ του αποτελεσματοςΕπιπλεον, οταν αγορασα το αμαξι, ηξερα εκ των προτερων πως ειναι πιθανο να συμβει και καποιο ατυχημα. Γι'αυτο και το συμπερασμα σου ειναι ατυχες
τοτε γιατι τα νευρακια σε εκεινο το θεμα; απλως εγινε αυτο που περιμενες. περιμενες ομως, οπως ο ιδιος ομολογησες, να σου αφησει χαρτακι. οταν ομως αγαπητε ζητας κοινωνικη αλληλεγγυη, πρωτα πρεπει εσυ ο ιδιος να την τηρεις. και το συμπερασμα δεν ειναι καθολου ατυχες, ηταν μαλιστα φοβερα διαβολεμενη συμπτωση να διαβασω εκεινο το θεμα.
.Τελος, ευκολα μπορεις να καταλαβεις οτι τη λακουβα δεν τη γλιτωνα \ και με την κουκουλα, εκτος αμα αυτη ηταν φτιαγμενη απο ατσαλι... Για το γκαραζ εχεις δικιο, γι'αυτο και δεχτηκα το παιχνιδι που μου επαιξε η τυχη...
δεν ειπα οτι θα την γλυτωνες (τελικα παλι εκ του αποτελεσματος δεν αποδεικνυεται να εισαι και τοσο εξυπνος, οταν δεν καταλαβαινεις τοσο απλες προτασεις ). διαβασε ξανα: ειπα οτι επειδη θα καταλαβαινε ο αλλος οτι ενδιαφερθηκες για την προστασια του αυτοκινητου σου, θα επρεπε να σου αφησει χαρτακι. οπως οταν βλεπεις αλλαγμενο κωδικο σε ενα ασυρματο δεν εχεις δικαιωμα να το 'χακεψεις' με τη δικη σου λογικη.
και οχι δεν το δεχτηκες καθολου, ρωτουσες αν θα μπορουσες να το κυνηγησεις. γι'αυτο και το εγραψες.Παντως η αντιδραση σου μου φαινεται σοβαροφανης και οχι επι της ουσιας. Ασχολεισαι με εμπαθεια για πραματα απλα και καθημερινα. Χωρια που απομονωνοντας ασχετα θεματα και πλασαροντας τα οπως σε βολευει, μου θυμιζεις μαρτυρα του Ιαχωβα...
το θεμα δεν ειμαι εγω (ξανα δεν αποδεικνυεσαι εξυπνος), αλλα ΕΣΥ και η ασυνεπεια των λεγομενων σου, και το γεγονος οτι θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο ενω εισαι κατα βαση ανοητος (οπως αποδειξαμε παραπανω).
και εξηγουμαι:
ανοητος γιατι δεν μπορεις να στηριξεις τα λεγομενα σου ουτε πανω στην ανοησια σου (πραγμα που θα ηταν αρκετα ευκολο)
ανοητος γιατι δεν εισαι ικανος να αντιληφθεις ΑΠΛΕΣ προτασεις.
ανοητος γιατι δεν εχεις την ικανοτητα να καταλαβεις πως αυτα που αναφερω δεν ειναι ασχετα θεματα, ουτε τα πλασαρω οπως με βολευει (αυτουσια copy/paste κανω).
απο'δω και στο εξης, εφοσον σου απεδειξα οτι εισαι ανοητος, μπορεις να συνεχισεις οσο γουσταρεις. δεν εχω τιποτα καλυτερο να κανω. μπορω να καθομαι εδω και να τρως το ενα γειωμα μετα το αλλο, μεχρι το πρωι. και ως ανοητος ειμαι σιγουρος οτι θα το συνεχισεις, γιατι εισαι all star ανοητος. οσο γειωμα και γλεντι να φας δεν βαζεις μυαλο
τα φιλια μου -
ναι, χρηστο μου, αλλα καταλαβαινεις οτι το ποστ σου ειναι λιγο παραφωνο.. εχουμε ανοιχτη αντιπαραθεση!
-
ακυρο, τελικα θα βγω
συνεχιζουμε το μπινελικι κατα τις 3-4 τα ξημερωματα που θα επιστρεψω.
μην παιξετε πολυ χωρις εμενα -
μπουυυυυυυυυυυυυυ!
ρε μαστορα δουλευουμε αυριο! -
Τώρα που έχουμε δήλωση προσωρινής αποχώρησης να πω κάτι που κατάλαβα. Στην τελευταία παράγραφο ο ένας εκ των δύο αποκαλεί τον άλλο 4 φορές ανόητο(αμεσα/έμεσα), ενδεχομένως ίσως να τον εκνευρίσει, παραθέτοντας και τα ανάλογα επιχειρήματα που τον οδήγησαν στο χαρακτηρισμό αυτό, χωρίς όμως να επιλέξει κάποιον άλλο χαρακτηρισμό λιγότερο αυστηρό.
Παράλληλα, θεωρεί ότι εάν ο άλλος απαντήσει, και πιστεύει ότι θα το κάνει, απλά θα επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό. Ουσιαστικά δηλαδή του δίνει ένα όπλο, να μην συνεχίσει, καθότι έτσι θα τον διαψεύσει....Όμως με αυτό το τρόπο σημαίνει ότι αποσύρεται κι από το πεδίο αντιπαράθεσης, που είναι περισσότερο πνευματικό, παρά ουσιώδες. Σύμφωνα λοιπόν με τη θεωρία του πολέμου, αυτός που αποσύρεται πρώτος από το πεδίο της μάχης θεωρείται και χαμένος.
Ωστόσο, η τελευταία δήλωση, του πρώτου ότι αναχωρεί, έστω και προσωρινά, ανατρέπει την υπάρχουσα κατάσταση,σύμφωνα με τα παραπάνω, αφήνοντας έναν ,μονάχα, αντιπαρατιθέμενο. Ο δε, τρόπος που γίνεται αυτή η αναχώρηση, αφενός με ένα σπουδαίο λόγο, έξοδος, αφετέρου αποτελεί και μια μορφή ανακωχής η οποία αφήνει αρκετό γόητρο στον τελευταίο που έπρεπε να απαντήσει. Ιστορικό παράδειγμα αποτελεί το σταμάτημα της επέλασης των Γερμανών στη Δουνκέρκη, όπου άφησαν τους Εγγλέζους να φύγουν, εγκαταλείποντας βέβαια τον εξοπλισμό τους, αλλά γλιτώνοντας το έμψυχο δυναμικό. -
... don't give up your day job!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τώρα που έχουμε δήλωση προσωρινής αποχώρησης να πω κάτι που κατάλαβα. Στην τελευταία παράγραφο ο ένας εκ των δύο αποκαλεί τον άλλο 4 φορές ανόητο(αμεσα/έμεσα), ενδεχομένως ίσως να τον εκνευρίσει, παραθέτοντας και τα ανάλογα επιχειρήματα που τον οδήγησαν στο χαρακτηρισμό αυτό, χωρίς όμως να επιλέξει κάποιον άλλο χαρακτηρισμό λιγότερο αυστηρό.
Παράλληλα, θεωρεί ότι εάν ο άλλος απαντήσει, και πιστεύει ότι θα το κάνει, απλά θα επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό. Ουσιαστικά δηλαδή του δίνει ένα όπλο, να μην συνεχίσει, καθότι έτσι θα τον διαψεύσει....Όμως με αυτό το τρόπο σημαίνει ότι αποσύρεται κι από το πεδίο αντιπαράθεσης, που είναι περισσότερο πνευματικό, παρά ουσιώδες. Σύμφωνα λοιπόν με τη θεωρία του πολέμου, αυτός που αποσύρεται πρώτος από το πεδίο της μάχης θεωρείται και χαμένος.
Ωστόσο, η τελευταία δήλωση, του πρώτου ότι αναχωρεί, έστω και προσωρινά, ανατρέπει την υπάρχουσα κατάσταση,σύμφωνα με τα παραπάνω, αφήνοντας έναν ,μονάχα, αντιπαρατιθέμενο. Ο δε, τρόπος που γίνεται αυτή η αναχώρηση, αφενός με ένα σπουδαίο λόγο, έξοδος, αφετέρου αποτελεί και μια μορφή ανακωχής η οποία αφήνει αρκετό γόητρο στον τελευταίο που έπρεπε να απαντήσει. Ιστορικό παράδειγμα αποτελεί το σταμάτημα της επέλασης των Γερμανών στη Δουνκέρκη, όπου άφησαν τους Εγγλέζους να φύγουν, εγκαταλείποντας βέβαια τον εξοπλισμό τους, αλλά γλιτώνοντας το έμψυχο δυναμικό. -
υποκλινομαι!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μου αρέσει που απόψε μετά από πάρα πολύ καιρό ξεσκούριασα τα ground handling skills μου.Δεν μου αρέσει που παίζει να είμαι ο πιο άχρηστος πιλότος που έχει περάσει ποτέ από τον Κιθαιρώνα.
Φήμες ακούγονται ότι μετά από την τρομάρα που πήρε ο Κιθαιρώνας,σκέφτεται σοβαρά να μεταναστεύσει σε άλλη χώρα.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ναι, χρηστο μου, αλλα καταλαβαινεις οτι το ποστ σου ειναι λιγο παραφωνο.. εχουμε ανοιχτη αντιπαραθεση!Δεν πάτε να πετάξετε λέω γω να ξελαμπικάρετε; Μπόλικη αδρεναλίνη, σε συνδιασμό με καλές ποσότητες of good old fashioned fear βοηθάνε πάρα πολύ να δεις τα πράγματα στην σωστή προοπτική τους.
-
ο φοβος δεν ειναι ποτε καλος συμβουλος!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
αντιθετως. διαβασα ΟΛΟ το θεμα και ειδα οτι πιθανον να ηταν ενα νισαν μικρα οπως εγραψες παρακατω. εσυ βγαζεις πολυ ευκολα τα συμπερασματα σου,** καθως για μενα και το δικο μου οικονομικο επιπεδο το μικρα ΕΙΝΑΙ 'παλιατζουρα για καθημερινες μετακινησεις' ακομα και αν ειναι μιας εβδομαδας.**
σου αποδεικνυω ομως οτι ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ δεν ειχες ενημερωθει και προστατευτει αρκετα, γι'αυτο και την εφαγες (και δεν σε χαλασε κιολας )
αρα εισαι υπαιτιος κρινοντας εκ του αποτελεσματοςτοτε γιατι τα νευρακια σε εκεινο το θεμα; απλως εγινε αυτο που περιμενες. περιμενες ομως, οπως ο ιδιος ομολογησες, να σου αφησει χαρτακι. οταν ομως αγαπητε ζητας κοινωνικη αλληλεγγυη, πρωτα πρεπει εσυ ο ιδιος να την τηρεις. και το συμπερασμα δεν ειναι καθολου ατυχες, ηταν μαλιστα φοβερα διαβολεμενη συμπτωση να διαβασω εκεινο το θεμα.
δεν ειπα οτι θα την γλυτωνες (τελικα παλι εκ του αποτελεσματος δεν αποδεικνυεται να εισαι και τοσο εξυπνος, οταν δεν καταλαβαινεις τοσο απλες προτασεις ). διαβασε ξανα: ειπα οτι επειδη θα καταλαβαινε ο αλλος οτι ενδιαφερθηκες για την προστασια του αυτοκινητου σου, θα επρεπε να σου αφησει χαρτακι. οπως οταν βλεπεις αλλαγμενο κωδικο σε ενα ασυρματο δεν εχεις δικαιωμα να το 'χακεψεις' με τη δικη σου λογικη.
και οχι δεν το δεχτηκες καθολου, ρωτουσες αν θα μπορουσες να το κυνηγησεις. γι'αυτο και το εγραψες.
** το θεμα δεν ειμαι εγω (ξανα δεν αποδεικνυεσαι εξυπνος), αλλα ΕΣΥ και η ασυνεπεια των λεγομενων σου, και το γεγονος οτι θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο ενω εισαι κατα βαση ανοητος (οπως αποδειξαμε παραπανω). **
και εξηγουμαι:
ανοητος γιατι δεν μπορεις να στηριξεις τα λεγομενα σου ουτε πανω στην ανοησια σου (πραγμα που θα ηταν αρκετα ευκολο)
ανοητος γιατι δεν εισαι ικανος να αντιληφθεις ΑΠΛΕΣ προτασεις.
ανοητος γιατι δεν εχεις την ικανοτητα να καταλαβεις πως αυτα που αναφερω δεν ειναι ασχετα θεματα, ουτε τα πλασαρω οπως με βολευει (αυτουσια copy/paste κανω).
απο'δω και στο εξης, εφοσον σου απεδειξα οτι εισαι ανοητος, μπορεις να συνεχισεις οσο γουσταρεις. δεν εχω τιποτα καλυτερο να κανω. μπορω να καθομαι εδω και να τρως το ενα γειωμα μετα το αλλο, μεχρι το πρωι.** και ως ανοητος ειμαι σιγουρος οτι θα το συνεχισεις**, γιατι εισαι all star ανοητος. οσο γειωμα και γλεντι να φας δεν βαζεις μυαλο
τα φιλια μουπαλιατζούρα η [paadzúra] O25α : πράγμα παλιό, πολύ φθαρμένο και χωρίς αξία· παλιατσαρία: Tι τις φυλάς και δεν τις πετάς αυτές τις παλιατζούρες; || σύνολο παλιών, φθαρμένων και άχρηστων πραγμάτων: Mάζεψε όλη την ~. [παλιατζ(ής) -ούρα]
Μπορει το θεμα να μην εισαι εσυ, αλλα προσπαθεις να γινεις μαλλον... Πιθανον να προσπαθεις να καλυψεις καποιες ανασφαλειες σου, η συμπλεγματα, πραγματικα δε ξερω...
Ισως ειμαι ανοητος που δεν μπορω να καταλαβω απλες προτασεις οπως λες.
Εσυ αραγε εισαι ανοητος που εμβολιζεις ενα θεμα που τιτλοφορειται 'Μ'αρεσει - Δε μ'αρεσει' με σοβαροφανεις και καπως...επιθετικες παρεμβασεις, ασχετες με το θεμα? Τι ακριβως δεν καταλαβες στον τιτλο του θεματος?Περιμενω να μη φανεις εξισου ανοητος ωστε να μπεις στη διαδικασια να μου απαντησεις.
Μπορεις να στειλεις πμ, εκτος αν αναζητας την επιβεβαιωση του 'κοινου', των χρηστων δηλαδη που βρισκονται εδω μεσα και πιθανον να εχουμε κουρασει.Επειδη ομως μαλλον δεν ειμαι ανοητος (και δεν απεδειξες τιποτα με το πολυ μπλα-μπλα), και ΕΧΩ κατι καλυτερο να κανω, αν τυχον απαντησεις... τα λεμε.
Φιλακια...
Υ.Γ.
Εισαι δικηγορος? Τα ποστ σου εχουν δομη παρομοια με τις...διαλεξεις και τα λογιδρια που εκφωνουνται στις αιθουσες ... -
παλιατζούρα η [paadzúra] O25α : πράγμα παλιό, πολύ φθαρμένο και χωρίς αξία· παλιατσαρία: Tι τις φυλάς και δεν τις πετάς αυτές τις παλιατζούρες; || σύνολο παλιών, φθαρμένων και άχρηστων πραγμάτων: Mάζεψε όλη την ~. [παλιατζ(ής) -ούρα]
στο ξαναλεω για 3η φορα (να δω ποτε θα το καταλαβεις): ΓΙΑ ΜΕΝΑ που ενδεχεται να μπορω να αλλαζω αυτοκινητο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ενα μικρα ειναι 'παλιατζουρα για καθημερινες μετακινησεις' ακομα και αν ειναι μιας εβδομαδας. ασε που ΨΕΥΔΕΣΑΙ για αλλη μια φορα, καθως το χρωμα που αναφερεις στο νεο micra ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: http://www.nissan.gr/nissan.nsf/Micra_exterior?OpenForm' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
εξ'αλλου αυτο δεν εχει καμια σημασια για το θεμα της συζητησης, το αν ειναι νεο ή παλιο, καθως θα μπορουσε να ειναι ολοκαινουργιο και ο ιδιοκτητης του να εχει αλλα δεκα (ελπιζω να μην πεις παλι ψεματα οτι τον παρακολουθεις και ξερεις ποσα αυτοκινητα εχει και πως τα μεταχειριζεται) και να εχει και μια μεικτη ασφαλιση. ανεξαρτητως αυτων, η ουσια παραμενει. δεν ..μεριμνησες να το προφυλαξεις και καλως επαθες ο,τι επαθες (με την δικη σου λογικη παντα)Μπορει το θεμα να μην εισαι εσυ, αλλα προσπαθεις να γινεις μαλλον... Πιθανον να προσπαθεις να καλυψεις καποιες ανασφαλειες σου, η συμπλεγματα, πραγματικα δε ξερω...
πως ακριβως προσπαθω να γινω εγω το θεμα, οταν δεν εχω πει ουτε μιση κουβεντα για μενα (αν εξαιρεσουμε το ζητημα της παλιατζουρας το οποιο ετσι κ αλλιως ειναι ασημαντο οσον αφορα το θεμα που συζηταμε) μονο εσυ το ξερεις. εγινες και ψυχολογος τωρα βλεπω (εκτος απο τρελο χακερονι)
μην βασανιζεσαι αδικως, δεν εχω να καλυψω καποια σχετικη ανασφαλεια. οπως σου ειπα σε προηγουμενη απαντηση ΕΙΜΑΙ τεχνικος δικτυων, οποτε προφανως δυσκολα θα συνεβαινε κατι τετοιο σε μενα.Ισως ειμαι ανοητος που δεν μπορω να καταλαβω απλες προτασεις οπως λες.
σου ειπα τους λογους που θεωρω (απο τα υπαρχοντα δεδομενα παντα) οτι δεν εισαι και ιδιατερα σπιρτο ρε παιδι μου. τωρα αν εισαι ανοητος στο συγκεκριμενο θεμα, στη συγκεκριμενη νοοτροπια, δεν σημαινει οτι εισαι και βλαξ σε γενικες γραμμες. μπορει να μην εισαι. μπορει να εισαι και πιο χαζος απο την υγρασια που εχω στο ταβανι μου. ειλικρινα, δεν ξερω. μπορει οντως να εισαι και 'ανω του μεσου ορου' οπως ειπες (για θεσ/νικη παντα γιατι για αθηνα δεν εισαι)
Εσυ αραγε εισαι ανοητος που εμβολιζεις ενα θεμα που τιτλοφορειται 'Μ'αρεσει - Δε μ'αρεσει' με σοβαροφανεις και καπως...επιθετικες παρεμβασεις, ασχετες με το θεμα? Τι ακριβως δεν καταλαβες στον τιτλο του θεματος?
ξεχνας παλι αγαπητε, οτι η απαντηση που πυροδοτησε την δικη μου αντιδραση ΗΤΑΝ δικη σου και ετσι κ αλλιως εκτος θεματος, με την δικη σου καυχησιολογια οσον αφορα τα χακεριστικα κατορθωματα σου. ειναι λιγες σελιδες πισω, μπορεις να κανεις εναν ελεγχο να βοηθηθει η μνημη σου.
Περιμενω να μη φανεις εξισου ανοητος ωστε να μπεις στη διαδικασια να μου απαντησεις.
φυσικα και μπαινω στην διαδικασια, στο ειπα αλλωστε. και το κανω γιατι εχει πλακα.
επειδη βγηκα δεν σημαινει οτι δεν θα απαντουσα (αυτο παει και ως απαντηση στον φιλο με το πραγματικα ενδιαφερον ποστ, ομως δεν ηταν αποχωρηση δικη μου. απλως επρεπε να ενημερωσω οτι δεν θα καταφερω να τηρησω το all night γλεντι εξαιτιας της εξοδου μου. φιλε μου, δεν θα εγκατελειπα λογομαχια για κανεναν λογο. το βρισκω απιστευτα διασκεδαστικο )Μπορεις να στειλεις πμ
στειλε πρωτα φωτογραφια (εισαι ωραιο παιδι; ) και το συζηταμε
εκτος αν αναζητας την επιβεβαιωση του 'κοινου', των χρηστων δηλαδη που βρισκονται εδω μεσα και πιθανον να εχουμε κουρασει.
ακριβως, περιμενω να με ψηφισουν εις τας εκλογας......
Επειδη ομως μαλλον δεν ειμαι ανοητος
οσον αφορα αυτο, να μου επιτρεψεις να σου πω οτι οι αποψεις διιστανται και οτι η επιστημονικη κοινοτητα ειναι διχασμενη
Φιλακια...
τετοια μου λες κ με φτιαχνεις αγαπουλα
Υ.Γ.
Εισαι δικηγορος? Τα ποστ σου εχουν δομη παρομοια με τις...διαλεξεις και τα λογιδρια που εκφωνουνται στις αιθουσες ...[
προσπαθω. μου κανει ιδιαιτερα μαθηματα ο koutsan αλλα μαλλον τα αποτελεσματα ειναι αμφιλεγομενα τουλαχιστον
αν ο λογος μου σου μοιαζει κατι τετοιο, με τιμαει βεβαια πολυ (γιατι πρεπει να σου πω οτι δεν εχω παει καν σε ελληνικο σχολειο) αλλα ρε παιδι μου.... μονο ενας σαλονικιος θα μπερδευε την απιστευτα αμπαλη γραφη μου (συντακτικο κλπ) με καποιου δικηγορου
νο οφενς παντα -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ειναι λιγοι αυτοι που παραδεχονται λαθη-ζητουν συγνωμη κλπ
αυτο πραγματικα ειναι ενα τεραστιο ζητημα. ακομα και αν καποιος εχει οντως αδικο θα σκαρφιστει ενα ολοκληρο συλλογισμο (ενιοτε τελειως παραλογο που θα προσπαθησει να θεσει υπο δικους του ορους για να φανει λογικος στον ιδιο του τον εαυτο πρωτα απ'ολα) για να αποφυγει να παραδεχτει το σφαλμα του. βασικα ειναι ενας απλος μηχανισμος αμυνας του εγω.
για παραδειγμα, αν απ'το μυαλο του saxon παει να περασει η ιδεα οτι ενδεχεται να εχει αδικο (ανεξαρτητως αν εχει ή οχι), αμεσως θα ενεργοποιηθει ο μηχανισμος αμυνας του και θα προσπαθησει να αναιρεσει την πιθανοτητα να εχει αδικο. στην πορεια θα βρει αρκετα επιχειρηματα για να στηριξει την θεση του αυτη (πχ ο skye ειναι κομπλεξικος και μου τη λεει επειδη ειναι μαλακας και εχει ανασφαλειες και οχι επειδη πραγματικα θεωρει λαθος την εισβολη μου σε ξενο ρουτερ και το γεγονος οτι καυχηθηκα γι'αυτο σε ενα δημοσιο φορουμ λες και ειναι κατορθωμα) τα οποια πολλα απο αυτα ενδεχεται να ειναι και σωστα, αλλα μπορει να ειναι και λαθος. η ουσια ειναι οτι θα γινει αποκλειστικα για να αμυνθει. ολοι το κανουμε, μεχρι που καποιοι αρχιζουμε να το συνειδητοποιουμε. εκει αρχιζει ενα πολυ... παραξενο και δυσκολο παιχνιδι ... στο οποιο δεν ξερεις ποιο κομματι του εαυτου σου λεει ψεματα, ποιο εχει δικιο και τι ειναι το σωστο. μετα απο πολυ κοπο καταληγεις ειτε σε καποιο συμπερασμα που ενδεχεται να ειναι σωστο ή λαθος, γυρνας στην θεση αμυνας ασυναισθητα ξανα ή το θετεις σε ενα μεγαλυτερο πλαισιο για... εξερευνηση και καταληγεις σε πιο γενικα συμπερασματα (που πολλες φορες αν δεν γυρισεις στην θεση αμυνας που λεγαμε σου δινουν και την αληθινη εικονα). πλακα εχει. το συνιστω -
Ο χρήστης skye έγραψε:
παλιατζούρα η [paadzúra] O25α : πράγμα παλιό, πολύ φθαρμένο και χωρίς αξία· παλιατσαρία: Tι τις φυλάς και δεν τις πετάς αυτές τις παλιατζούρες; || σύνολο παλιών, φθαρμένων και άχρηστων πραγμάτων: Mάζεψε όλη την ~. [παλιατζ(ής) -ούρα]
**στο ξαναλεω για 3η φορα (να δω ποτε θα το καταλαβεις): ΓΙΑ ΜΕΝΑ που ενδεχεται να μπορω να αλλαζω αυτοκινητο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ενα μικρα ειναι 'παλιατζουρα για καθημερινες μετακινησεις' ακομα και αν ειναι μιας εβδομαδας. ασε που ΨΕΥΔΕΣΑΙ για αλλη μια φορα, καθως το χρωμα που αναφερεις στο νεο micra ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: http://www.nissan.gr/nissan.nsf/Micra_exterior?OpenForm' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank **
εξ'αλλου αυτο δεν εχει καμια σημασια για το θεμα της συζητησης, το αν ειναι νεο ή παλιο, καθως θα μπορουσε να ειναι ολοκαινουργιο και ο ιδιοκτητης του να εχει αλλα δεκα (ελπιζω να μην πεις παλι ψεματα οτι τον παρακολουθεις και ξερεις ποσα αυτοκινητα εχει και πως τα μεταχειριζεται) και να εχει και μια μεικτη ασφαλιση. ανεξαρτητως αυτων, **η ουσια παραμενει. δεν ..μεριμνησες να το προφυλαξεις και καλως επαθες ο,τι επαθες (με την δικη σου λογικη παντα) **Μπορει το θεμα να μην εισαι εσυ, αλλα προσπαθεις να γινεις μαλλον... Πιθανον να προσπαθεις να καλυψεις καποιες ανασφαλειες σου, η συμπλεγματα, πραγματικα δε ξερω...
πως ακριβως προσπαθω να γινω εγω το θεμα, οταν δεν εχω πει ουτε μιση κουβεντα για μενα (αν εξαιρεσουμε το ζητημα της παλιατζουρας το οποιο ετσι κ αλλιως ειναι ασημαντο οσον αφορα το θεμα που συζηταμε) μονο εσυ το ξερεις. εγινες και ψυχολογος τωρα βλεπω (εκτος απο τρελο χακερονι)
μην βασανιζεσαι αδικως, δεν εχω να καλυψω καποια σχετικη ανασφαλεια. οπως σου ειπα σε προηγουμενη απαντηση ΕΙΜΑΙ τεχνικος δικτυων, οποτε προφανως δυσκολα θα συνεβαινε κατι τετοιο σε μενα.Ισως ειμαι ανοητος που δεν μπορω να καταλαβω απλες προτασεις οπως λες.
σου ειπα τους λογους που θεωρω (απο τα υπαρχοντα δεδομενα παντα) οτι δεν εισαι και ιδιατερα σπιρτο ρε παιδι μου. τωρα αν εισαι ανοητος στο συγκεκριμενο θεμα, στη συγκεκριμενη νοοτροπια, δεν σημαινει οτι εισαι και βλαξ σε γενικες γραμμες. μπορει να μην εισαι. μπορει να εισαι και πιο χαζος απο την υγρασια που εχω στο ταβανι μου. ειλικρινα, δεν ξερω. μπορει οντως να εισαι και 'ανω του μεσου ορου' οπως ειπες (για θεσ/νικη παντα γιατι για αθηνα δεν εισαι)
Εσυ αραγε εισαι ανοητος που εμβολιζεις ενα θεμα που τιτλοφορειται 'Μ'αρεσει - Δε μ'αρεσει' με σοβαροφανεις και καπως...επιθετικες παρεμβασεις, ασχετες με το θεμα? Τι ακριβως δεν καταλαβες στον τιτλο του θεματος?
ξεχνας παλι αγαπητε, οτι η απαντηση που πυροδοτησε την δικη μου αντιδραση ΗΤΑΝ δικη σου και ετσι κ αλλιως εκτος θεματος, με την δικη σου καυχησιολογια οσον αφορα τα χακεριστικα κατορθωματα σου. ειναι λιγες σελιδες πισω, μπορεις να κανεις εναν ελεγχο να βοηθηθει η μνημη σου.
Περιμενω να μη φανεις εξισου ανοητος ωστε να μπεις στη διαδικασια να μου απαντησεις.
φυσικα και μπαινω στην διαδικασια, στο ειπα αλλωστε. και το κανω γιατι εχει πλακα.
επειδη βγηκα δεν σημαινει οτι δεν θα απαντουσα (αυτο παει και ως απαντηση στον φιλο με το πραγματικα ενδιαφερον ποστ, ομως δεν ηταν αποχωρηση δικη μου. απλως επρεπε να ενημερωσω οτι δεν θα καταφερω να τηρησω το all night γλεντι εξαιτιας της εξοδου μου. φιλε μου, δεν θα εγκατελειπα λογομαχια για κανεναν λογο. το βρισκω απιστευτα διασκεδαστικο )Μπορεις να στειλεις πμ
στειλε πρωτα φωτογραφια (εισαι ωραιο παιδι; ) και το συζηταμε
εκτος αν αναζητας την επιβεβαιωση του 'κοινου', των χρηστων δηλαδη που βρισκονται εδω μεσα και πιθανον να εχουμε κουρασει.
ακριβως, περιμενω να με ψηφισουν εις τας εκλογας......
Επειδη ομως μαλλον δεν ειμαι ανοητος
οσον αφορα αυτο, να μου επιτρεψεις να σου πω οτι οι αποψεις διιστανται και οτι η επιστημονικη κοινοτητα ειναι διχασμενη
Φιλακια...
τετοια μου λες κ με φτιαχνεις αγαπουλα
Υ.Γ.
Εισαι δικηγορος? Τα ποστ σου εχουν δομη παρομοια με τις...διαλεξεις και τα λογιδρια που εκφωνουνται στις αιθουσες ...[
προσπαθω. μου κανει ιδιαιτερα μαθηματα ο koutsan αλλα μαλλον τα αποτελεσματα ειναι αμφιλεγομενα τουλαχιστον
αν ο λογος μου σου μοιαζει κατι τετοιο, με τιμαει βεβαια πολυ (γιατι πρεπει να σου πω οτι δεν εχω παει καν σε ελληνικο σχολειο) αλλα ρε παιδι μου.... μονο ενας σαλονικιος θα μπερδευε την απιστευτα αμπαλη γραφη μου (συντακτικο κλπ) με καποιου δικηγορου
νο οφενς πανταΟποια και να ειναι η οικονομικη επιφανεια και η κοινωνικη ταξη σου, δεν μπορει αυτη να παλιωσει ενα ολοκαινουργιο αμαξι. Το Micra σιγουρα προοριζεται για καθημερινες μετακινησεις, αλλα σιγουρα, ακομα και για σενα , δεν ειναι παλιατζουρα παρα μονο αν 'ειναι πράγμα παλιό, πολύ φθαρμένο και χωρίς αξία...'
Το οτι δεν υπαρχει πληρες χρωματολογιο στην ιστοσελιδα της Nissan δε σημαινει τιποτα. Aν νομιζεις οτι ψευδομαι, πηγαινε σε μια αντιπροσωπεια. Εναλλακτικα, μπορω να σου στειλω μια φωτο...
...οπως δε μεριμνησε και ο ιδιοκτητης του δικτυου. Συμπεραινω αρα πως συμφωνεις μαζι μου. Εκτος και αν προκειμενου να υποστηριξεις τη γνωμη σου και να με γειωσεις , την αλλαζεις τοσο ευκολα...
Σε αντιθετη περιπτωση δεν θα εμπαινες στη διαδικασια να αναπαραγεις την ανοησια μου, αλλα θα μου εδειχνες το σωστο δρομο...
Γραφεις : **η ουσια παραμενει. δεν ..μεριμνησες να το προφυλαξεις και καλως επαθες ο,τι επαθες (με την δικη σου λογικη παντα) **
Αρα η ουσια ειναι η δικη μου λογικη?Δεν ειναι απαραιτητο να πεις κατι για σενα για να καλυψεις τα συμπλεγματα σου. Πολλοι καλυπτουν τις ανασφαλειες τους απλα προσπαθοντας να θιξουν η να κατακρινουν αλλους.
Εγω δεν δηλωσα χακερονι... Αν ειδες πουθενα κατι τετοιο...ριξε ενα quote...
Eπισης, δεν ειμαι ουτε ψυχολογος, αλλα ειναι η συμβια*, η οποια γελαει παρα πολυ με τον τροπο που αντιμετωπιζεις το θεμα. Τροπος , ο οποιος δειχνει ατομο με αποθημενα, ανασφαλειες κτλ.*αν δε με πιστευεις, μπορω να σου στειλω την αδεια ασκησης επαγγελματος της.
Εσυ σαν Αθηναιος (υποθετω) θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο οταν δε μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα μεταξυ μπουγατσας με τυρι και τυροπιτας? Η οταν παραγγελνεις το σουβλακι σαν 'καλαμακι'? (θαρρεις και το βγαζουν σε χυμο... )
Σιγουρα εχεις και καποιου ειδους ταξικο συμπλεγμα...Y.Γ
Δεν μπορω να δεχτω οτι συνεχιζεις την ιστορια μονο για πλακα. -
@ Skye, Saxon:
ρε νταξει σταματηστε... θα χαλασει το ροδακι απο το ποντικι μου απο το πολυ scrollarisma
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ειλικρινα, δεν ξερω. μπορει οντως να εισαι και 'ανω του μεσου ορου' οπως ειπες (για θεσ/νικη παντα γιατι για αθηνα δεν εισαι)Αυτό είναι και το πιο ωραίο!
Να κάνω και κάποιες ερωτήσεις... Αν ένα τυφλό παιδάκι πάει στο περίπτερο ν'αγοράσει κάτι και επειδή δεν ξέρει ακόμη καλά το ανάγλυφο των χρημάτων, ο περιπτεράς το κλέψει, θα κάνει καλά ο περιπτεράς;
Ακόμη και καλά να κάνει (ας πρόσεχε το παιδάκι, γιατί ήταν τυφλό δηλαδή, ας έβλεπε όπως όλοι οι υπόλοιποι...), αν βγει μετά και το καυχιέται, πρέπει να του πούμε μπράβο, ή πως έκανε μαλ@κία;saxon, το αν είμαστε άνω του μέσου όρου ή όχι, εκτιμάται μόνον από τους υπόλοιπους και όχι από εμάς. Είναι λογικό κάποιος να μην σε πιστεύει, ακόμη κι αν είσαι άνω του μέσου όρου, για το οποίο δεν έχω λόγους να αμφιβάλλω ασφαλώς , μόνον και μόνον επειδή έκανες μόνος σου την...εκτίμηση!
Αν δεν με πιστεύεις, ρώτα και την φίλη σου!Παρεπιμπτόντως, όπως θα σου πει και η φίλη σου, το ποιο δύσκολο πράγμα τελικά είναι να παραδεχόμαστε το λάθος μας. Ή μάλλον είναι το αμέσως πιο δύσκολο από το δυσκολότερο: να παραδεχόμαστε το λάθος μας δημόσια. Για μένα με το φτωχό μου το μυαλό (κι ας σετάρω ρούτερ, δεν νιώθω αρκετά έξυπνος...), ένας τέτοιος άνθρωπος, σίγουρα θα ήταν άνω του μέσου όρου. Αλλά αυτά τα λέω εγώ, εσύ μπορεί να έχεις διαφορετική γνώμη. Ή φίλη σου τι λέει άραγε;
Βέβαια εγώ είμαι μηχανικός, μ'ένα κατσαβίδι στο χέρι συνεχώς δηλαδή, και είχα πάντοτε διαμάχες με διάφορες ψυχολόγες, που όσες μου έτυχαν (ευτυχώς όχι γκόμενες, ψωνίζω από άλλες σχολές! ), ήταν gia ta baza , επομένως δεν έδινα σημασία στην γνώμη τους και ενίοτε όπως μπορεί να σε διαβεβαιώσει ο koutsan, φρόντιζα να κάνω έξω φρενών κάποια εξ αυτών, μια καθ' όλα συμπαθητική κατ' άλλα περίπτωση, ναι , ναι!
Αλλά μην μου δίνεις σημασία στην τελική, χαζομάρες κάτω του μέσου όρου γράφω!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Να κάνω και κάποιες ερωτήσεις... Αν ένα τυφλό παιδάκι πάει στο περίπτερο ν'αγοράσει κάτι και επειδή δεν ξέρει ακόμη καλά το ανάγλυφο των χρημάτων, ο περιπτεράς το κλέψει, θα κάνει καλά ο περιπτεράς;
Ακόμη και καλά να κάνει (ας πρόσεχε το παιδάκι, γιατί ήταν τυφλό δηλαδή, ας έβλεπε όπως όλοι οι υπόλοιποι...), αν βγει μετά και το καυχιέται, πρέπει να του πούμε μπράβο, ή πως έκανε μαλ@κία;Χρησιμοποιειτε τραβηγμενα παραδειγματα που 'βολευουν'. Ετσι δεν αποδεικνυετε ομως κάτι, παρα μονο την δημιουργια εντυπωσεων...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
@ Skye, Saxon:ρε νταξει σταματηστε... θα χαλασει το ροδακι απο το ποντικι μου απο το πολυ scrollarisma
Ακόμα ποντίκι με ροδάκι, ε;
Νταξ, λογικό από ένα χρήστη που επιμένει ότι τα windows είναι κορυφαίο λειτουργικό...
Διάσπαση από Μ'αρέσει-Δεν μ'αρέσει/Επέμβαση σε ξεκλείδωτο router