-
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Επειδη δεν το ειχα δει και τωρα το προσεξα,μιλησε η σεξυ Τζολε(sic) για διαιτησια ? ? ?
Κ για να ερθουμε στα δικα μας χαλια,αν σημερα δεν παρουμε τη προκριση θα ειναι BIG ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑΑΑΑ.
Επομένως να ευχηθούμε καλήν επιτυχίαν εις την Ομόνοιαν.
Άμα σου πω τι μου είπε ο αδερφός μου για την υπόθεση με τον Ρίμπο.....
Eυχομαι ολοψυχα καλην επιτυχιαν εις την Ομονοιαν.
-
-
http://www.sport-fm.gr/article/144298
Κάτι είναι κι αυτό..
-
Koίτα που φτάσαμε...Να είμαστε off topic σε θέμα του Ch. League.
Η ομάδα χθες ήταν νευρική και εκνευρισμένη από τα αποδυτήρια. Αυτό χρεώνεται στον Βαλβέρδε. Προσωπικά δεν του χρεώνω τίποτε άλλο. Πιστεύω πως η ομάδα σε καμιά 20αριά μέρες θα είναι ΟΚ.
Όλη η ευθύνη για τον αποκλεισμό και για να έχεις τον μ@λ@κα τον Δέλλα να κάνει καραγκιοζιλίκια είναι του θείου και των 'οπαδών-κάφρων-καραγκιόζηδων-μαλακοπίτουρων' που απαρτίζουν τον 'πύρινο κόσμο του Ολυμπιακού'. Γλύφτε κι άλλο καραγκιόζηδες. Κάντε και άλλα επεισόδια πριν το σοβαρότερο ματς της χρονιάς = απόδειξη πως θέλουν την ομάδα μιρκή και τριτοκοσμική , απόδειξη πως το βαρέλι έχει πάτο και μάλιστα εκεί έχει σκ@τά. Αυτά που πάνε στις 'πύρινες θύρες ' του Καραϊσκάκη. Εύχομαι να φάμε τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων και τρεις ακόμη μακρυά από την έδρα μας , ακόμη και σε άλλη χώρα.Θείε , μην κάνεις καμιά μαλακία και πάρεις τίποτα παίκτες τώρα. Η ομάδα ούτε επιθετικό θέλει , ούτε άλλο χαφ. Μην ξοδευόμαστε τώρα που θα παίζουμε μεσημέρι....Ή τέλως πάντων εάν σώνει και καλά θες να πάρεις , πάρ'τον τον Δεκέμβρη , μην ψάχνουμε μεσ' τις ζέστες....Ο καραγκιόζηςΘείος διέλυσε την περσινή ομάδα και το μοντέλο διοίκησης χωρίς ουσιώδη λόγο πλην της πιθανότητας να μην πάρει η ομάς πρωτάθλημα και χάσει τα έσοδα του Ch.L. ( ευτυχώς τώρα τα εξασφάλισε ). Μεταχειρίστηκε , δίκαια και σύννομα , μέσα προκειμένου να φέρει την ομάδα πρώτη , διώχνοντας την προπονητική ομάδα που είχε δηλώσει ότι φέτος κοιτάζουμε να φτιαχτούμε. Επιπλέον διέλυσε και την ίδια την ομάδα διόχνωντας 5 πρωτοκλασσάτους παίκτες. Πήρε καλό προπονητή αλλά από παίκτες ; Το μοντέλο διοίκησης που ακολούθησε ;
Η Ανόρθωση έπαιξε καλά για ομάδα που παίζει εκτός έδρας νοκ άουτ παιχνίδι. Θα έχει τρομερό ενδιαφέρον το πως θα παίξει στο 'πρωτάθλημα' των ομίλων και εάν θα καταφέρει να παίξει εξίσου καλά στην έδρα της. Μαγκιά της , δίκαια πέρασε και καλή πορεία της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.
Τώρα θα έχει ενδιαφέρον επίσης να δούμε πως θα διαχειριστεί την πρώτη του κρίση τόσο νωρίς ο Ολυμπιακός και επιπλέον πως θα καλύψει το οικονομικό χάσμα που δημιουργείται από τα 18 σίγουρα εκ. ευρώ που βάζει στο ταμείο ο βάζελος. Δεν ξέρω πόση είναι η ελάχιστη αποζημίωση για τη συμμετοχή στο ΟΥΕΦΑ αλλά η διαφορά ( εκτός εάν πάρουμε το κύπελλο ) θα είναι χαώδης ειδικά εάν ο βάζελος ξεκ στεί όπως προχθές ( που δύο γκολ τα είχε η Σπάρτα ) και περάσει στους 16.
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/crank2009.html' target='_blank
Παρά την νίκη παραμείναμε στην 14η θέση? Η δεν έχει ανανεωθεί ακόμα?
Παραμενουμε στη 14η θεση.
Η 12η δινει το δικαιωμα στον πρωταθλητη να παιξει απευθειας champions league υπενθυμιζω.
Ευτυχώς...Ο Αύγουστος δεν μας πάει.
διαβάστε την πρώτη σελίδα του Πρωταθλητή.....
'Ενας απίθανος Γερμανός διαιτητής χειρούργησε το παιχνίδι του Ολυμπιακού.....'ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι συνέβη ???
Έχουν καταλάβει αλλά εάν τα γράψουν θα χαλάσουν τις καλές τους σχέσεις με την διοίκηση....Έλα λίγο στην θέση τους. Για τέτοια είναι τώρα....
διαβάστε την πρώτη σελίδα του Πρωταθλητή.....
'Ενας απίθανος Γερμανός διαιτητής χειρούργησε το παιχνίδι του Ολυμπιακού.....'ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι συνέβη ???
Αυτο αγαπητε δεν ειναι τιποτα... Εμενα με εξοργισε το χθεσινο 'Προκλητικοι οι Κυπριοι, ανακαλυψαν... επεισοδια'... Ορκ.
Πάλι καλά που δεν του είπε και ανθέλληνες. Κωλοφυλλάδες. Τα πρωτοσέλιδα αυτών είναι μόνο για καζούρα. Χαρά σήμερα η 'Ένωση' που πέρασε η Ανόρθωσις. Ούτε η ΑΕΚ να είχε περάσει.
Άντε λοιπόν εσείς οι βάζελοι που γράψατε 5 σελίδες από χθες το βράδυ να φάτε τα τεμάχια σε σουβλάκια στον όμιλο και αφήστε εμάς που πέρσι κάναμε την καλύτερη πορεία ελληνικής ομάδας τα τελευταία 10τόσα χρόνια.
Ώπα μεγάλε, πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις..
Όπως και να το πάρει θα βρει δύο νίκες επί της Γερμανικής και μία επί Ιταλικής ( εκτός έδρας ) και μόνο μία ήττα από Ρεάλ. Πως είπατε ;
Ναι, ναι, έτσι. Εκτός έδρας νίκες κατά γερμανικής και ιταλικής ομάδας, ήττα μόνο από τη Ρεάλ και μετά Chelsea. Πασατέμπος για τον ΠΑΟ, δε λέω...
Με 4 έπαιξες, οι 2 σε κερδίσανε (3άρα + 4άρα αντίστοιχα, μην ξεχνιόμαστε), και κέρδισες την Βέρντερ + την Λάτσιο (μία φορά).
Απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί η κορυφαία ελληνική πορεία της τελευταίας δεκαετίας. Ειδικά όταν έχεις την ΟΜΑΔΑ να έχει φτάσει μέχρι τους 8 του Ουέφα με την Πόρτο του Μουρίνιο (btw, 2 χρόνια, μόνο ο Παναθηναικός την κέρδισε στην έδρα της) και στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ (και όχι απλά στους 16) αναγκάζοντας μάλιστα την Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ νου να παίζει άμυνα για να μην αποκλειστεί.
Ο ΠΑΟ που την κέρδισε την Πόρτο στην έδρα της , έχασε τα αυγά και τα πασχάλια εντός έδρας.Ο ΠΑΟ που έκλεισε την Μπαρτσελόνα στην άμυνά του στο Κάμπ Νου μετά το γκολ του Κωνσταντίνου ( και πριν ). Επίσης θυμάμαι την τελευταία σας συνάντηση με την Μπαρτσελόνα που χειρότερος παίκτης της ηταν ο Ροναλντίνιο απλώς και μόνο επειδή δεν έβαλε γκολ. Άστα αυτά...
Φέτος μαγκιά σας και καλή πορεία ( το αυτό και για την Ανόρθωση ) . Για την τελευταία 5ετία μην μιλάτε.
Η ουσία είναι πως αποκλεισθήκαμε δίκαια, διότι πετάξαμε 3 ημίχρονα στον κάλαθο, παρόλο τις ατυχίες και τα δικά μας λάθη..Παντως λίγο μπάλα να βλέπεις, μπορείς να καταλάβεις πως ο ΟΣΦΠ μέσα σε 20 λεπτά θα μπορούσε να βάλει 3-4 γκολ ανετα σε αυτή την ομάδα..Το οτι δεν μπηκαν, δεν σημαίνει κάτι..Θα μπούν κάπου αλλού..αυτό να το θυμούνται μερικοί..
ΟΧΙ ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βάλει 3-4 γκόλ σε 20 λεπτά.
Στην αρχή η Ανορθωση είχε καλύτερες ευκαιρίες και θα μπορούσε με λίγη τύχη να κάνει το 0-1 αλλά δεν τα κατάφερε.
Στο β' ημίχρονο τραβήχτηκαν πίσω για να κρατήσουν το σκόρ.
Έχασε τουλάχιστον τρείς καλές , πολύ καλές , ευκαιρείες συν το φάουλ του Τζόλε και το γύρισμα του Τόρο. Εάν η μία είχε γίνει γκολ τότε όλα θα ήταν αλλιώς. Ακόμη και εάν δεν είχαμε περάσει. Ο Μπεκιάι μάλλον έκανε τα παιχνίδια της ζωής του. Το ίδιο και ο μ@λ@κοΔέλλας ( έδειχνε τα 4 δάχτυλα ο μ@λ@κ@ς στο τέλος και ήθελε να πάει προς την εξέδρα , όχι των οπαδών της ομάδος του αλλά του Ολυμπιακού και τον κράτησε ο Μπεκιάι ).
Kαλά τι άσχετα είναι αυτά που λες? Δηλαδή αν βγεί η εφημερίδα σας και γράψει πως θα παρεις πρωτάθλημα φέτος, θα κατηγορήσω εσένα για τα γραφόμενα?
ΕΛΕΟΣ..εκτίθεσαι συνεχώς, και είναι μόλις Αύγουστος...
αν λέει ΜΑΛΑΚΙΕΣ εγώ θα το πώ.......
για χθές όμως....ποιός φταίει που δεν προκρίθηκε ο Ολυμπιακός ???
για να καταλάβω.......Φταίνε με τη σειρά :
- Διοίκηση.
- Παίκτες ( δεν χρειάζεσαι προπονητή ρε γμτ για να νικήσεις τον Σκοπελίτη , τον μ@λ@κοΔέλλα και τον Κατσαβάκη ).
Ο Βαλβέρδε κατ' εμέ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη.
Σε αυτά τα παληκάρια οι κάφροι πετάγαν καρέκλες και πέτρες.
Αίσχος!Εκτός γηπέδου...Εντός αγκαλιάστηκαν και τραγούδησαν τον Εθνικό μας ύμνο...
Ζώα οι οπαδοί μας , ζώα...Και μιλάω για όλους αυτούς που ηθικά ή εμπράκτως έκαναν , προκάλεσαν ή επιβράβευσαν τα επεισόδια.
ΥΓ:*Και τώρα το CL τί θα γίνει χωρίς γαβροβαρβάρους; Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις. *
Από φέτος που τελικά τα κατάφεραν και πέρασαν βρήκαμε τους αντικαταστάτες μας. Φοράνε ροζπράσινα , έχουν χορτάρι στο βυζί και εδρεύουν (πάνω) στο Kολονάκι...
Σαν φίλαθλος του ολυμπιακού, ντρέπομαι για χτες. Οι άνθρωποι γέμισαν το γήπεδο Ελληνικές σημαίες κι εμείς φανήκαμε απολίτιστοι...ΚΑΦΡΟΙ!!
Πέραν αυτού η ομάδα δεν έπαιξε ούτε και χτες, παρά μόνο μετά το 55. Μόνο που θα πρεπε να χει τουλάχιτον 2 μέχρι τότε. Οι δηλώσεις του τύπου 'Δε βγαίνουμε απ το γήπεδο χωρίς πρόκριση' και 'Θα πεθάνουμε στο χορτάρι' ήταν απλές βλακείες. Αυτή ήταν η λύσσα τους;Τόσο μεγάλη;;Η ομάδα φάνηκε ανεπαρκέστατη στη δεδομένη χρονική στιγμή._
Δύο Παρατηρήσεις:
-
Αν ΔΕΝ είχε χτυπήσει το πέναλτι ο Μήτρογλου ή τέλος πάντων αν είχε μπει από οποιονδήποτε, θα χε περάσει ο Ολυμπιακός χτες...
-
Απεχθάνομαι την προπονητολογία, αλλά ο Λεμονής δε θα χε αφήσει την ομάδα τόσο ξεκρέμαστη. Ας αφήσουν τον Βαλβέρδε να δείξει το πλάνο του λίγο καιρό, όμως όταν ένας πρόεδρος ξηλώνει την ομάδα που έκανε 2 διπλά σε 3 αγώνες και έπαιξε στα ίσια τη Ρεαλ με 10 και στέλνει τον προπονητή στην ανεργία, για να δείξει ΑΥΤΟ το πρόσωπο, τότε δεν είναι μόνο εγωκεντρικός αλλά και άσχετος από μπάλα. Πέρσυ στο ΚΑαισκάκη με τη Βέρντερ χρειαζόμασταν τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ και οι Γερμανοί δεν έκαναν ούτε φάση...
Εχεις δικιο σε ολα εκτος απο το τελευταιο...η Βερντερ εχασε ΠΟΛΛΕΣ ευκαιριες (δες τα στατιστικα του αγωνα).
Ο Ολυμπιακος περυσι λανσαρε το μοναδικο στυλ που μπορει να φερει διακρισεις σε Ελληνικες ομαδες απεναντι σε ολα υτα τα μεγαθηρια:
Συμπαγης αμυνα, αυτοματισμους στην αντεπιθεση και ΤΥΧΗ. Ο Ολυμπιακος φετος εχασε και τα 3...H Βέρντερ εντός έκανε 4 ευκαιρείες. Ο Ολυμπιακός 6 και δύο μακρινά σουτ.
Η άμυνα του Ολυμπιακού φέτος θα είναι καλλίτερη και πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και με τους αυτοματισμούς μιας που οι παίκτες που απαρτίζουν την μεσαία γραμμή φέτος είναι πιο καλοί αλλά έχουν και διακριτούς ρόλους. Θα προτιμούσα έναν υγιή Λεντέσμα από τον μεγάλο και σε αξία αλλά δυστυχώς και σε ηλικία Στολτίδη αλλά έστω και έτσι είμαστε καλλίτεροι από πέρυσι. Η τύχη φαίνεται αρχικά πως δεν είναι με εμάς αλλά έτσι είχε δείξει και στο πρώτο ματς με τη Λάτσιο πέρυσι.http://www.sport-fm.gr/article/144298' target='_blank
Κάτι είναι κι αυτό..
Τίποτα δεν είναι...Τουλάχιστον 100 έπρεπε να είχαν συλληφθεί.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
....Κ για να ερθουμε στα δικα μας χαλια,αν σημερα δεν παρουμε τη προκριση θα ειναι BIG ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑΑΑΑ.
Καλά, για τα χάλια δεν το συζητάμε! Μαύρα κι άραχνα!!!
Αλλά....γιατί BIG ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑ ρε συ? Χειρότερα δεν γίνεται! Δηλαδή τι? Θα χάσουμε τα λεφτά από το Uefa?! Καλύτερα να μην προκριθούμε. Μπας και μπορέσουμε να φτιάξουμε την ομάδα. Λέμε τώρα! Και, επιτέλους, αν δεν μπορούμε να φτιάξουμε ομάδα, ας προσέχαμε!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Επειδη δεν το ειχα δει και τωρα το προσεξα,μιλησε η σεξυ Τζολε(sic) για διαιτησια ? ? ?
Κ για να ερθουμε στα δικα μας χαλια,αν σημερα δεν παρουμε τη προκριση θα ειναι BIG ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑΑΑΑ.
Άμα σου πω τι μου είπε ο αδερφός μου για την υπόθεση με τον Ρίμπο.....
τον ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ τι τον θές ????
να σας ευχηθεί ?????
ΚΑΗΚΑΤΕ........ -
Άμα σου πω τι μου είπε ο αδερφός μου για την υπόθεση με τον Ρίμπο..... [/quote]
[/quote]
τον ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ τι τον θές ????
να σας ευχηθεί ?????
ΚΑΗΚΑΤΕ........ [/quote]Βρε διαβαζεις τι γραφεται ή ποσταρεις ετσι ?
Ο χρήστης kouk έγραψε:
....
Καλά, για τα χάλια δεν το συζητάμε! Μαύρα κι άραχνα!!!
Αλλά....γιατί BIG ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑ ρε συ? Χειρότερα δεν γίνεται! Δηλαδή τι? Θα χάσουμε τα λεφτά από το Uefa?! Καλύτερα να μην προκριθούμε. Μπας και μπορέσουμε να φτιάξουμε την ομάδα. Λέμε τώρα! Και, επιτέλους, αν δεν μπορούμε να φτιάξουμε ομάδα, ας προσέχαμε!!!
Big,very big ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑ θα ειναι και βαλε.
Αστα τα λεφτα(που στην κατασταση που βρισκομαστε ειναι ανασα κ αυτα) βαλε κατω ομως οτι για πρωτη φορα τα τελευταια 20 ισως χρονια,η ΑΕΚ θα εχει αποκλειστει απο τον Αυγουστο απο τις ευρωπαϊκες διοργανωσεις απο μια Κυπριακη ομαδα μαλιστα! ! !
Λογικο να επελθει περαιτερω αναταραχη στην ομαδα.Βαλε επισης κατω και ενα ασχημο αποτελεσμα με τον πολυμετοχικο(ντερμπυ ειναι,ολα τα αποτελεσματα ειναι πιθανα) για να δεσει το γλυκο.Εν ολιγοις με προκριση η ΑΕΚ κερδιζει πολυτιμο χρονο και φυσικα θα λιγοστεψουν οι-απολυτως δικαιολογημενες-γκρινιες απο την εξεδρα...
Δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα σημερα πλην της προκρισης.Ας μην γελιομαστε Νικο.Θα ειναι τεραστιο πισωγυρισμα ενδεχομενος αποκλεισμος.
-
είμαι στην δουλειά και είμαι ζαλισμένος......
-
Πορτομπάγκους, αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι, ίσως, να είναι απαραίτητο να αποκλειστούμε.
Για να σταματήσουν, επιτέλους, οι 'ανάσες' και τα 'κερδίζω χρόνο'.Εκτός Ευρώπης, ήττα από τον Παναθηναϊκό, και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!
Μου εξηγείς τι δουλειά έχει ο Ράμος στην ενδεκάδα της ΑΕΚ π.χ.?
Να πω και κάτι, επειδή το θέμα Ρίμπο εγώ πιστεύω ότι ήταν επιλογή της ΑΕΚ και όχι επιλογή του Ρίμπο.
Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δω μια αλλαγμένη προς το καλύτερο ομάδα σήμερα. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα έχω βιαστεί να βγάλω συμπεράσματα. Για να δούμε! -
Ειμαι εκτός εαυτου, εξω φρενων κλπ κλπ κλπ.
30 χρονια προσπαθουμε να φτιαξουμε ως συλλογος ενα ευρωπαϊκο προφιλ (με 3 αποκλεισμους απο Συμπρέους, μη μας κλεβετε) και ερχεται ετσι απροκλητα ο γαβρος και αποκλειεται απο την Ανορθωση.
Θα χασει σημερα και η αρμαδα του βλογιοκομμενου, θα ξεχασουν ολοι τις πορειες μας στην Ευρωπη
Παντως επειδη διαβαζω περι Βαλβερδε κλπ, να σας θυμισω μια ιστορια: Πριν απο καμια 10-12 χρονια (δε θυμαμαι ποσα) μια μεγαλη ευρωπαϊκη ομαδα πηρε εναν ταλαντουχο Γαλλο προπονητη. Το πρωτο του αποτελεσμα ηταν να αποκλειστει απο μια τριτοκοσμικη μετρια ελληνικη ομαδα. Εκει οι κουτοφραγκοι ομως δεν του ζητησαν τα ρεστα και ο προπονητακος αυτος πηρε νταμπλ στην Αγγλια στο τελος της ιδιας χρονιας, μερικα πρωταθληματα και κυπελλα τα επομενα χρονια, εσπασε καποια ρεκορ αηττητου και βαθμων, πηγε μεχρι και τελικο CL. Αυτα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πορτομπάγκους, αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι, ίσως, να είναι απαραίτητο να αποκλειστούμε.
Για να σταματήσουν, επιτέλους, οι 'ανάσες' και τα 'κερδίζω χρόνο'.Εκτός Ευρώπης, ήττα από τον Παναθηναϊκό, και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!
Μου εξηγείς τι δουλειά έχει ο Ράμος στην ενδεκάδα της ΑΕΚ π.χ.?
Να πω και κάτι, επειδή το θέμα Ρίμπο εγώ πιστεύω ότι ήταν επιλογή της ΑΕΚ και όχι επιλογή του Ρίμπο.
Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δω μια **αλλαγμένη προς το καλύτερο **ομάδα σήμερα. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα έχω βιαστεί να βγάλω συμπεράσματα. Για να δούμε!γιατί, μπορεί να πάει προς το χειρότερο ? ?
-
Ακάλυπτε, δεν μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα για εμάς!
-
Αφου εφυγε ο ριμπο μονο καλυτερα τα βλεπω...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παντως επειδη διαβαζω περι Βαλβερδε κλπ, να σας θυμισω μια ιστορια: Πριν απο καμια 10-12 χρονια (δε θυμαμαι ποσα) μια μεγαλη ευρωπαϊκη ομαδα πηρε εναν ταλαντουχο Γαλλο προπονητη. Το πρωτο του αποτελεσμα ηταν να αποκλειστει απο μια τριτοκοσμικη μετρια ελληνικη ομαδα. Εκει οι κουτοφραγκοι ομως δεν του ζητησαν τα ρεστα και ο προπονητακος αυτος πηρε νταμπλ στην Αγγλια στο τελος της ιδιας χρονιας, μερικα πρωταθληματα και κυπελλα τα επομενα χρονια, εσπασε καποια ρεκορ αηττητου και βαθμων, πηγε μεχρι και τελικο CL. Αυτα.
Λες για αυτον που εφυγε απο την Ιαπωνια περασε απο τον Πειραια και κατεληξε στην Αγγλια;
-
Ναι, αυτον τον κακομοιρη...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ναι, αυτον τον κακομοιρη...Δεν τον λες κακομοιρη.Σκεψου να ειχε μεινει Ελλαδα ποσο διαφορετικη θα ηταν η ζωη του.Τυχερο τον λες.
-
το ράδιο Super Sport FM λέει ότι κατά πάσα πιθανότητα η ΑΕΚ παίρνει Τζιμπούρ......
-
Μια χαρα θα ηταν, θα ειχε κανει μπυροκοιλι, θα ηταν αραχτος στην Ξανθη μετα την γαβροαπολυση, ουτε κουραση ουτε αγχος ουτε τιποτα. Φραπεδουμπα κι αγιος ο θεός
-
http://www.youtube.com/watch?v=UZP0alW9 ... re=related
Είναι όμως σε κάτι τέτοια αυθεντία...
Champions League & Uefa 2008-2009