-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
διαβάστε την πρώτη σελίδα του Πρωταθλητή.....
'Ενας απίθανος Γερμανός διαιτητής χειρούργησε το παιχνίδι του Ολυμπιακού.....'ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι συνέβη ???
Οταν λες τα ιδια πραγματα με τετοιες φυλλαδες (πχ ο Τζορτζεβιτς) τοτε καταλαβαινεις οτι εχεις φτασει στον πατο του φανατισμου. Ακου χειρουργιο ανακαλυψαν οι προβληματικοι!!
Μεγαλο σφαλμα του 'μεγαλου' Τζορτζεβιτς να τα ριχνει και στην διαιτησια.
Μακαρι να ειχαμε τετοιους διαιτητες στην Ελλαδα και ας εβγαινε ο Παναθηανικος 10ος.. -
ποτε χαιδεψαν τον Ολυμπιακο στην Ευρωπη?
η ομαδα ηταν ενα χαλι και μισο, ειδικα στο 1ο παιχνιδι. Δεν υπηρχε περιπτωση χθες να βαλει 4 γκολ χωρις να δεχθει καποιο.
μπραβο στους Κυπριους που επαιξαν εξυπνα και μας ρεζιλεψαν.-
τωρα, κατι αεκοβαζελακια, μονο για πλακα μπορει να τα παρει καποιος, αλλωστε ακομη δεν εχει αρχισει το πρωταθλημα και ειναι λογικο να εχουνε βγαλει γλωσσα, την οποια μαζευουν γυρω στο Νοεμβρη...
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
...Το ουέφα φέτος, και με την εντελώς νέα ομάδα που πάει να φτιάξει ο βαλβέρδε είναι βούτυρο στο ψωμί του, καθώς θα έχει τον χρόνο και την πολυτέλεια να στρώσει την ομάδα οπως ακριβώς θέλει με ευρωπαικούς αντίπαλους στα μέτρα του. Θα κριθεί απο εμενα στο τέλος της χρονιάς..
Ρε πως τα φερνει η ζωη....περυσι δεν τολμουσαμε να κανουμε ενα post και ακουγαμε 'εισαι off topic' και το 'Uefa δεν ειναι Ευρωπη', τωρα ξαφνικα εγινε θεσμος - βαθρο για το χτησιμο μεγαλης ομαδας!
Ετσι γινεται οταν φτυνεις κατι ξεχνώντας οτι καποια στιγμη θα αναγκαστεις να το γλυψεις..Ο διαιτητής ήταν απλά ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ..μπορούσε ΑΝΕΤΑ να δώσει το πεναλτυ στον Λετο...Προσεχε...πλησιαζεις στα γραφομενα Πρωταθλητη και Τζορτζεβιτς και αυτο δεν ειναι καλο...
Παντως λίγο μπάλα να βλέπεις, μπορείς να καταλάβεις πως ο ΟΣΦΠ μέσα σε 20 λεπτά θα μπορούσε να βάλει 3-4 γκολ ανετα σε αυτή την ομάδα..Το οτι δεν μπηκαν, δεν σημαίνει κάτι..>Και από τον Λεβαδειακόν να είχε χάσει, 4 δεν θα έριχνε.
Μανο ουτε ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ δεν βλεπεις...
Σε ολα τα αλλα (αγωνιστικα και μη) συμφωνω μαζι σου.
-
Σε αυτά τα παληκάρια οι κάφροι πετάγαν καρέκλες και πέτρες.
Αίσχος!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Πάντως έχει ένα καλό για τον βάζελο το οτι πέρασε στους ομίλους μετά απο τόσα χρόνια απουσίας...Εχει έτοιμη απο τώρα την δικαιολογία για την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος ...Δεν χρειαζεται, την ειχατε βρει εσεις για μας την δικαιολογια, απο τωρα:>Αν κάποιοι θα έπρεπε να στενοχωρημένοι όμως, αυτοί θα έπρεπε να είναι οι βάζελοι. Χωρίς CL στις πλάτες του γαύρου, οι γεροντάρες θα ξεκουραστούν αρκετά για να φυστικώσουν ξανά τον τριτοδεύτερο στις εγχώριες διοργανώσεις.
Γιατί πόσο θ' άντεχαν CL+πρωτάθλημα+κύπελο οι 35άρηδες;
-
Επί 12 χρόνια το CHAMPIONS LEAGUE για τον ουσουφουπου ήθελε τρόπο και όχι κόπο.
Ο κόσμος το χε τούμπανο και οι γάβροι κρυφό καμάρι.Ας κάτσουν να ηρεμήσουν τώρα τα γαβροτρολς, ας αναλογιστούν τί παπαριές έχουν γράψει κατά καιρούς, ας ανασκουμπωθούν και η ζωή συνεχίζεται. Βουρ στον πατσά (κούπα uefa,είναι η μόνη άλλωστε που λείπει από την κουζίνα τους ) λοιπόν και όχι άλλα δάκρυα για τον ιστορικό αυτό σύλλογο.
Και στην τελική χθες επετεύχθη μία ιστορική νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο ποδοσφαιρικό σύλλογο. Δεν είναι και λίγο πράμα, μην είστε αχάριστοι.
ΥΓ:*Και τώρα το CL τί θα γίνει χωρίς γαβροβαρβάρους; Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις. *
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Σε αυτά τα παληκάρια οι κάφροι πετάγαν καρέκλες και πέτρες.
Αίσχος!
η αστυνομία έπιασε κανένα κάφρο να τον χώσει μέσα και να τον ανασκολομπήσει ????
-
bujinkan δεν μπηκα χτες καθολου λογω ενος προβληματος υγειας που με ταλαιπωρει εδω και μια βδομαδα και σημερα καπως εχει υποχωρησει.Δεν εχω ποτε καλεσμενους σε αγωνα του θρυλου.Κι αυτο για δικιολογιες κλπ δε θα θελα να τα ξανακουσω γιατι ποτε με τα απο μια ηττα η αποκλεισμο δεν εχω κρυφτει.
Στον αγωνα ο οσφπ δεν ειχε καθολου τυχη,η μπαλα 3 φορες εκανε σκια στο δοκαρι περνωντας 3 εκατοστα διπλα του.Δεν ηθελε να μπει αλλα οκ μπαλα ειναι..γενικα απο παθος χτες πηρανε 10/10 οι παικτες αλλα απο τακτικη 4/10.Και σ αυτο δεν μπορει να φταιει 100% ενας προπονητης που ειναι στην ομαδα 1 1/2 μηνα.Δεν αξιζει να πουμε και πολλα περισσοτερα για το παιχνιδι.
Ο προπονητης ακομα δεν μπορουμε να ξερουμε αν κανει η δεν κανει γιατι δεν φταιει αυτος,εναν παικτη του πηρε ο θειος απ αυτους που ζητησε κι αυτος κανει για αλλαγη.Ισως στον βαο βεβαια να επαιζε βασικος,αλλα εδω ειναι λιμανι Πειραια.
Προχτες για τον βαο γραψαμε 1-2 σελιδες,χτες και μεχρι τωρα για τον οσφπ 13 σελιδες..
Επισης χαιρομαι για το σχολιο του κουκ 'πραγματικα πιστευετε οτι μια ελληνικη ομαδα μπορει να παρει το ουεφα;' Αυτο μου θυμισε το σχολιο πριν 1 χρονο+ για τον ραουλ μπραβο οποτε το μελλον φαινεται λαμπρο..
Επισης σ αυτες τις 13 σελιδες οι 11,5 ειναι ο,τι να ναι αλλα οκ.Δεκτη η καζουρα.
Τελος,οντως η γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπε να εχουμε ενα θεμα για cl και ενα για ουεφα οπως περσυ,ομως οπως μας εχει πει σωστα ο κουκ ισως δεν ειναι 'σωστο' στα πλαισια ενος φορουμ να υπαρχουν 2 τετοια θεματα.γι αυτο και θα προσπαθησω (θα τα καταφερω ομως; ) να μην γραφω τοσο πολυ εδω μεσα και να προκαλω οπως εκαναν περσυ οι ασπονδοι φιλοι μας ροζβαζελες... -
Πασχάλη περαστικά για την υγεία σου......
το εννοώ....... -
Σαν φίλαθλος του ολυμπιακού, ντρέπομαι για χτες. Οι άνθρωποι γέμισαν το γήπεδο Ελληνικές σημαίες κι εμείς φανήκαμε απολίτιστοι...ΚΑΦΡΟΙ!!
Πέραν αυτού η ομάδα δεν έπαιξε ούτε και χτες, παρά μόνο μετά το 55. Μόνο που θα πρεπε να χει τουλάχιτον 2 μέχρι τότε. Οι δηλώσεις του τύπου 'Δε βγαίνουμε απ το γήπεδο χωρίς πρόκριση' και 'Θα πεθάνουμε στο χορτάρι' ήταν απλές βλακείες. Αυτή ήταν η λύσσα τους;Τόσο μεγάλη;;Η ομάδα φάνηκε ανεπαρκέστατη στη δεδομένη χρονική στιγμή._
Δύο Παρατηρήσεις:
-
Αν ΔΕΝ είχε χτυπήσει το πέναλτι ο Μήτρογλου ή τέλος πάντων αν είχε μπει από οποιονδήποτε, θα χε περάσει ο Ολυμπιακός χτες...
-
Απεχθάνομαι την προπονητολογία, αλλά ο Λεμονής δε θα χε αφήσει την ομάδα τόσο ξεκρέμαστη. Ας αφήσουν τον Βαλβέρδε να δείξει το πλάνο του λίγο καιρό, όμως όταν ένας πρόεδρος ξηλώνει την ομάδα που έκανε 2 διπλά σε 3 αγώνες και έπαιξε στα ίσια τη Ρεαλ με 10 και στέλνει τον προπονητή στην ανεργία, για να δείξει ΑΥΤΟ το πρόσωπο, τότε δεν είναι μόνο εγωκεντρικός αλλά και άσχετος από μπάλα. Πέρσυ στο ΚΑαισκάκη με τη Βέρντερ χρειαζόμασταν τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ και οι Γερμανοί δεν έκαναν ούτε φάση...
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Προχτες για τον βαο γραψαμε 1-2 σελιδες,χτες και μεχρι τωρα για τον οσφπ 13 σελιδες..
Αδερφέ ο Παναθηναικός προκρίθηκε, ο ουσουφουπου όχι. Καμία άλλη απορία; Εκτός αν 'φτιάχνεσαι' με τις νίκες του ΠΑΟ και θέλεις να γράψεις κι άλλες σελίδες. Ελεύθερος!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Σαν φίλαθλος του ολυμπιακού, ντρέπομαι για χτες. Οι άνθρωποι γέμισαν το γήπεδο Ελληνικές σημαίες κι εμείς φανήκαμε απολίτιστοι...ΚΑΦΡΟΙ!!Πέραν αυτού η ομάδα δεν έπαιξε ούτε και χτες, παρά μόνο μετά το 55. Μόνο που θα πρεπε να χει τουλάχιτον 2 μέχρι τότε. Οι δηλώσεις του τύπου 'Δε βγαίνουμε απ το γήπεδο χωρίς πρόκριση' και 'Θα πεθάνουμε στο χορτάρι' ήταν απλές βλακείες. Αυτή ήταν η λύσσα τους;Τόσο μεγάλη;;Η ομάδα φάνηκε ανεπαρκέστατη στη δεδομένη χρονική στιγμή._
Δύο Παρατηρήσεις:
-
Αν ΔΕΝ είχε χτυπήσει το πέναλτι ο Μήτρογλου ή τέλος πάντων αν είχε μπει από οποιονδήποτε, θα χε περάσει ο Ολυμπιακός χτες...
-
Απεχθάνομαι την προπονητολογία, αλλά ο Λεμονής δε θα χε αφήσει την ομάδα τόσο ξεκρέμαστη. Ας αφήσουν τον Βαλβέρδε να δείξει το πλάνο του λίγο καιρό, όμως όταν ένας πρόεδρος ξηλώνει την ομάδα που έκανε 2 διπλά σε 3 αγώνες και έπαιξε στα ίσια τη Ρεαλ με 10 και στέλνει τον προπονητή στην ανεργία, για να δείξει ΑΥΤΟ το πρόσωπο, τότε δεν είναι μόνο εγωκεντρικός αλλά και άσχετος από μπάλα. Πέρσυ στο ΚΑαισκάκη με τη Βέρντερ χρειαζόμασταν τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ και οι Γερμανοί δεν έκαναν ούτε φάση...
μάλλον αυτό που είπες ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ.....και δεν κατάλαβα γιατί.......
μήπως ο Τάκης κλέψει την δόξα από τον ίδιο ???? -
-
Σαν φίλαθλος του ολυμπιακού, ντρέπομαι για χτες. Οι άνθρωποι γέμισαν το γήπεδο Ελληνικές σημαίες κι εμείς φανήκαμε απολίτιστοι...ΚΑΦΡΟΙ!!Πέραν αυτού η ομάδα δεν έπαιξε ούτε και χτες, παρά μόνο μετά το 55. Μόνο που θα πρεπε να χει τουλάχιτον 2 μέχρι τότε. Οι δηλώσεις του τύπου 'Δε βγαίνουμε απ το γήπεδο χωρίς πρόκριση' και 'Θα πεθάνουμε στο χορτάρι' ήταν απλές βλακείες. Αυτή ήταν η λύσσα τους;Τόσο μεγάλη;;Η ομάδα φάνηκε ανεπαρκέστατη στη δεδομένη χρονική στιγμή._
Δύο Παρατηρήσεις:
-
-
Εχεις δικιο σε ολα εκτος απο το τελευταιο...η Βερντερ εχασε ΠΟΛΛΕΣ ευκαιριες (δες τα στατιστικα του αγωνα).
Ο Ολυμπιακος περυσι λανσαρε το μοναδικο στυλ που μπορει να φερει διακρισεις σε Ελληνικες ομαδες απεναντι σε ολα υτα τα μεγαθηρια:
Συμπαγης αμυνα, αυτοματισμους στην αντεπιθεση και ΤΥΧΗ. Ο Ολυμπιακος φετος εχασε και τα 3... -
-
toyotaman
Μα φυσικά...Μην τον υπερβεί κανείς στο άτυπο κοντέρ εκτίμησης απ τους επταθυρίτες...Τρομάρα οτυ! Το ίδιο δεν έκανε και με τόσους άλλους (πχ Ιωαννίδη;; Αλλά ξέχασα-εκεί παίξανε και κομματικά...)Αυτός είναι ο Κόκκαλης και η λογική του. Αλλιώς δεν μπορώ να πιστέψω πως ένας ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ επιλέγει να ρισκάρει τα 10 και πλέον εκ Ευρώ από το Τ.Λίγκ για να μη χάσει τον τίτλο.
og2002gr
Δεκτόν ίσως δεν θυμάμαι καλά...Όσον αφορά το σχόλιό σου, θυμάμαι ακόμη πώς παίζαμε κόντρα σεΡεαλ και Λάτσιο αμέσως μετά τα γκολ που τρώγαμε...Άλλη θέληση.Κάποτε είχε γράψει (νομίζω) ο Πανούτσος οτι ο Ολυμπιακός δεν άντεξε ποτέ τον τίτλο του φαβορί
-
Επιτρέψετε μου λίγα (ποδοσφαιρικά) περί Κύπρου - Ελλάδας.
Οι οπαδοί της Ανόρθωσης αλλά και κάθε Κυπριακής ομάδας δεν διαφέρουν και πολύ από τους Ελλαδίτες, όσον αφορά τον αθλητικό πολιτισμό τους. Μπορώ να πώ ότι οι Κύπριοι οπαδοί είναι* χειρότεροι γιατί υπάρχει και κομματικός διαχωρισμός μεταξύ των ομάδων. (Μιλώ για οπαδούς και κόμματα, όχι για φιλάθλους και πολιτική).
Και για να αστειευτώ και λίγο... Το γεγονός ότι έφαγαν ξύλο οι συντοπίτες μου απλά δείχνει ότι μας νοιώθουν σαν αδελφούς τους και μας συμπεριφέρθηκαν σαν τέτοιους. Μας έκαναν δηλαδή ότι θα έκαναν αν στην θέση της Ανόρθωσης ήταν η Ξάνθη ή ο ΟΦΗ κτλ. ή ότι θα έκαναν οι της Ανόρθωσης αν έπαιζαν με κάποια άλλη Κυπριακή ομάδα.
Σαν μΠΑΟΚτζής που είμαι όμως πάνω απ' όλα, το χάρηκα πάρα πολύ...
-
toyotaman
Μα φυσικά...Μην τον υπερβεί κανείς στο άτυπο κοντέρ εκτίμησης απ τους επταθυρίτες...Τρομάρα οτυ! Το ίδιο δεν έκανε και με τόσους άλλους (πχ Ιωαννίδη;; Αλλά ξέχασα-εκεί παίξανε και κομματικά...)Αυτός είναι ο Κόκκαλης και η λογική του. Αλλιώς δεν μπορώ να πιστέψω πως ένας ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ επιλέγει να ρισκάρει τα 10 και πλέον εκ Ευρώ από το Τ.Λίγκ για να μη χάσει τον τίτλο.
og2002gr
Δεκτόν ίσως δεν θυμάμαι καλά...Όσον αφορά το σχόλιό σου, θυμάμαι ακόμη πώς παίζαμε κόντρα σεΡεαλ και Λάτσιο αμέσως μετά τα γκολ που τρώγαμε...Άλλη θέληση.Κάποτε είχε γράψει (νομίζω) ο Πανούτσος οτι ο Ολυμπιακός δεν άντεξε ποτέ τον τίτλο του φαβορί
αν είναι έτσι.....
ο δικός σας εγωκεντρικός....ο άλλος κουτός (τζίγκερ).......
ομάδες σωστές όπως οι ευρωπαικές δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν....... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
bujinkan δεν μπηκα χτες καθολου λογω ενος προβληματος υγειας που με ταλαιπωρει εδω και μια βδομαδα και σημερα καπως εχει υποχωρησει.Δεν εχω ποτε καλεσμενους σε αγωνα του θρυλου.Κι αυτο για δικιολογιες κλπ δε θα θελα να τα ξανακουσω γιατι ποτε με τα απο μια ηττα η αποκλεισμο δεν εχω κρυφτει.Στον αγωνα ο οσφπ δεν ειχε καθολου τυχη,η μπαλα 3 φορες εκανε σκια στο δοκαρι περνωντας 3 εκατοστα διπλα του.Δεν ηθελε να μπει αλλα οκ μπαλα ειναι..γενικα απο παθος χτες πηρανε 10/10 οι παικτες αλλα απο τακτικη 4/10.Και σ αυτο δεν μπορει να φταιει 100% ενας προπονητης που ειναι στην ομαδα 1 1/2 μηνα.Δεν αξιζει να πουμε και πολλα περισσοτερα για το παιχνιδι.
Ο προπονητης ακομα δεν μπορουμε να ξερουμε αν κανει η δεν κανει γιατι δεν φταιει αυτος,εναν παικτη του πηρε ο θειος απ αυτους που ζητησε κι αυτος κανει για αλλαγη.Ισως στον βαο βεβαια να επαιζε βασικος,αλλα εδω ειναι λιμανι Πειραια.
Επισης χαιρομαι για το σχολιο του κουκ 'πραγματικα πιστευετε οτι μια ελληνικη ομαδα μπορει να παρει το ουεφα;' Αυτο μου θυμισε το σχολιο πριν 1 χρονο+ για τον ραουλ μπραβο οποτε το μελλον φαινεται λαμπρο..
Επισης σ αυτες τις 13 σελιδες οι 11,5 ειναι ο,τι να ναι αλλα οκ.Δεκτη η καζουρα.
Τελος,οντως η γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπε να εχουμε ενα θεμα για cl και ενα για ουεφα οπως περσυ,ομως οπως μας εχει πει σωστα ο κουκ ισως δεν ειναι 'σωστο' στα πλαισια ενος φορουμ να υπαρχουν 2 τετοια θεματα.γι αυτο και θα προσπαθησω (θα τα καταφερω ομως; ) να μην γραφω τοσο πολυ εδω μεσα και να προκαλω οπως εκαναν περσυ οι ασπονδοι φιλοι μας ροζβαζελες...Πρωτα απο ολα περαστικα
Παμε τωρα στην καζουρα
Εχω φτιαξει ενα χαρτη μουρλια απο κατι χωρια που παω εδω και 3 χρονια.Θες να στον χαρισω?
Διοτι ακομα και στο (κατα γαυρους) ουεφακι,ισχυει το ιδιο ρητο:Εκει που εχω ταξιδεψει εγω
Αυτο που πραγματικα δεν καταλαβαινω ειναι το πως ενω εχεται τα χαλια σας βρισκετε την δυναμη να κοροιδευετε εμας οτι και καλα ειμαστε χαλια και που παμε με βυντρα και βασκο,απο την στιγμη που εστω και με κακες εμφανισεις στα 2 ματς μπηκαμε στο cl και με 2 νικες μαλιστα.
Αν και πιστευω και το λεω συνεχεια οτι ουτε εσεις ουτε εμεις ειμαστε ετοιμοι ακομα,απο οτι ειδα μεχρι τωρα ομως εχω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον κοκκαλη που πηρε μεσα απο τα χερια μας τον μεγα αμυντικο ΑΒΡΑΑΜ
Τεσπα καποτε σου ειχα πει οτι εκει που ημουν εισαι και εκει που ειμαι θαρθεις.PS:Αυτη την μαλακια που λενε ολοι οι δημοσιογραφοι οτι ο ολυμπιακος μετα απο 11 χρονια δεν συμετεχει στο cl για πρωτη φορα,που κολλαει?Αφου 11 χρονια εμπαινε χωρις προκριματικα,πως λοιπον να μεινει εξω?
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Επί 12 χρόνια το CHAMPIONS LEAGUE για τον ουσουφουπου ήθελε τρόπο και όχι κόπο.
Ο κόσμος το χε τούμπανο και οι γάβροι κρυφό καμάρι.Ας κάτσουν να ηρεμήσουν τώρα τα γαβροτρολς, ας αναλογιστούν τί παπαριές έχουν γράψει κατά καιρούς, ας ανασκουμπωθούν και η ζωή συνεχίζεται. Βουρ στον πατσά (κούπα uefa,είναι η μόνη άλλωστε που λείπει από την κουζίνα τους ) λοιπόν και όχι άλλα δάκρυα για τον ιστορικό αυτό σύλλογο.
Και στην τελική χθες επετεύχθη μία ιστορική νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο ποδοσφαιρικό σύλλογο. Δεν είναι και λίγο πράμα, μην είστε αχάριστοι.
ΥΓ:[i]Και τώρα το CL τί θα γίνει χωρίς γαβροβαρβάρους; Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις. [/i]
Kαβαφης ? ? ?
-
Επειδη δεν το ειχα δει και τωρα το προσεξα,μιλησε η σεξυ Τζολε(sic) για διαιτησια ? ? ?
Κ για να ερθουμε στα δικα μας χαλια,αν σημερα δεν παρουμε τη προκριση θα ειναι BIG ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑΑΑΑ.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Επειδη δεν το ειχα δει και τωρα το προσεξα,μιλησε η σεξυ Τζολε(sic) για διαιτησια ? ? ?Κ για να ερθουμε στα δικα μας χαλια,αν σημερα δεν παρουμε τη προκριση θα ειναι BIG ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑΑΑΑ.
Επομένως να ευχηθούμε καλήν επιτυχίαν εις την Ομόνοιαν.
Άμα σου πω τι μου είπε ο αδερφός μου για την υπόθεση με τον Ρίμπο.....
Champions League & Uefa 2008-2009