-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
To ταμπλο εγραψε δυο τεμαχια παντως!
ε τι να κανουμε,δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος
σας τον φόρεσε με τακτ πάντως ο Μουρίνιος...βγενόπουλοι...
Oυτε ο Τιμουρ να ηταν...
δεν παίζουμε εμείς σάμπιο λιγκ...
η πλάκα είναι ότι παίζετε με Ανόρθωση... ... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oυτε ο Τιμουρ να ηταν...
η πλάκα είναι ότι παίζετε με Ανόρθωση... ...Και? Τι φοβάσαι? Ότι θα φάμε 4 και θα μπορείτε να μας την λέτε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Oυτε ο Τιμουρ να ηταν...
η πλάκα είναι ότι παίζετε με Ανόρθωση... ...Και? Τι φοβάσαι? Ότι θα φάμε 4 και θα μπορείτε να μας την λέτε?
όχι δεν έχω τέτοια κόμπλεξ απλά θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ανόρθωση και εναντίον της δικής σας ομάδας...
πάντως η μέχρι τώρα πορεία της δεν δείχνει μικρή ομαδούλα δυστυχώς για εμάς. -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Η Ιντερ πιστευω ειναι ενα φαβορι για το τροπαιο ασυζητητη . Ειχε για πλακα τον ΠΑΟ ,, και εχει ιδανικη ομαδα μαζι με Τσελσι ,Μαντζεστερ,Λιβερπουλ.
Επειδη μαλλον εχουμε διαφορετικες αντιληψεις στο ποδοσφαιρο θελω να σου κανω μια υποθετικη ερωτηση.Σε ρωταω διοτι δεν συμεριζομαι αυτες τις βλακειες για οποιαδηποτε ομαδα βεβαια,οτι και καλα καθονται βαζουν 1 και περιμενουν.
Και ρωτω εγω ,εαν ο παναθηναικος εβαζε ενα γκολ στο β ημιχρονο(διοτι ειχε τις ευκαιριες του) και μαλιστα αργα(κατα το 80 δηλ),εισαι πολυ σιγουρος οτι η ιντερ στο 10λεπτο που εμενε θα εβαζε γκολ?Επισης στο αν ειναι ιδανικη,επετρεψε μου να αμφιβαλω.Η ιντερ που ειδα εγω εχτες(στην αμυνα),με τη χτεσινη παντα εικονα,εαν πεσει σε καλη και ευστοχη επιθετικη ομαδα,θα μετρησει αρκετα,εδω ειμαστε και θα με θυμηθεις[/quote
Φυσικα πιστευω οτι θα εβαζε παλι και παλι γκολ η Ιντερ διοτι φιλε μου ο Ιμπραιμοβιτς αν ειδες το ματς ηταν μονος στην επιθεση και μονο δεν τους κοροιδευε στην αμυνα.Ολη η Ελλαδα ειδε οτι δεν υπηρχε παικτης να τον μαρκαρει ,,,,,.Ετσι ειναι τα πραγματα και αυτο ειδαμε ολοι εκτος και αν βλεπαμε διαφορετικα ματς
Τωρα για την αμυνα της Ιντερ μονο τα ονοματα αν ειδες φτανουν και για ενα ασχετο να καταλαβει τη διαφορα κλασης των παιχτων.Η Ιντερ πιστευω δεν εδειξε αυτο που μπορει και ειναι απο τα φαβορι.Μονο ο Βιεηρα με χαλασε που οπως και να το κανουμε γερασε ο ανθρωπος.Με αλλα λογια ,,καλο παιχνιδι ο ΠΑΟ αλλα λιγο για την Ιντερ. -
Ειδαμε τον κυριακο ποσο ωραια αναγκασε τον Ζλαταν να μας τον φορεσει στο Γιουρο ..
Που λενε μερικοι οτι ΑΝ ειχαμε τον Κυριακο...Δεν σταματιεται ο Ζλαταν... ειδικα η πασα στο 2ο γκολ στον Αντριανο που κοιταει αλλου, πασαρει αλλου,με εξωτερικο φαλτσο και παρε βαλε, ουτε ο Κακα δεν θα το κανε......
Πρωταθλητρια Ιταλιας, σε εδρα πολυ καυτη, με ομαδα που την πιεσε πολυ, και καταφερε και εγραψε 0-2...
Και ειναι και εκτος φορμας...Η Ανορθωση παντως πολυ με προβληματισε... της εχει ανοιξει... φαρδος ατελειωτος...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Ειδαμε τον κυριακο ποσο ωραια αναγκασε τον Ζλαταν να μας τον φορεσει στο Γιουρο ..
Που λενε μερικοι οτι ΑΝ ειχαμε τον Κυριακο... +1Πρωταθλητρια Ιταλιας, σε εδρα πολυ καυτη, με ομαδα που την πιεσε πολυ, και καταφερε και εγραψε 0-2...
Και ειναι και εκτος φορμας... Eλα ντε...κοντεψανε να την κανουν μικρομεσαιαΗ Ανορθωση παντως πολυ με προβληματισε... της εχει ανοιξει... φαρδος ατελειωτος...Και μενα πιο πολυ με προβληματισε το Χ, παρα με ευχαριστησε. Με ενα διπλο στην Κυπρο ομως...Και ειμαι αισιοδοξος γιατι τωρα θα αντιμετωπισουν μια πραγματικα εμπειρη ομαδα που δεν βγηκε μολις απο το αυγο της.
-
O Πάσχος δεν θα κάνει κανένα ποστ;
-
Πρωταθλητρια Ιταλιας, σε εδρα πολυ καυτη, με ομαδα που την πιεσε πολυ, και καταφερε και εγραψε 0-2...
Και ειναι και εκτος φορμας... Eλα ντε...κοντεψανε να την κανουν μικρομεσαιαΓια να ανατρέξουμε τι έλεγαν βαζελοι σε αντίστοιχα ματς γαύρου περικαλώ...
Πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι ...ούτε Αγγλίας (πολύ δυνατό πρωτάθλημα) ούτε Ισπανίας (επίσης δυνατό). Πολύ καλή ομάδα αλλά όχι και για 0-2 μέσα. Τλχ μια ισοπαλία έπρεπε να παρθεί. Αποψή μου, πολύ κακό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟ της μετά Τζίγκερ εποχής. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Η Ιντερ πιστευω ειναι ενα φαβορι για το τροπαιο ασυζητητη . Ειχε για πλακα τον ΠΑΟ ,, και εχει ιδανικη ομαδα μαζι με Τσελσι ,Μαντζεστερ,Λιβερπουλ.
Επειδη μαλλον εχουμε διαφορετικες αντιληψεις στο ποδοσφαιρο θελω να σου κανω μια υποθετικη ερωτηση.Σε ρωταω διοτι δεν συμεριζομαι αυτες τις βλακειες για οποιαδηποτε ομαδα βεβαια,οτι και καλα καθονται βαζουν 1 και περιμενουν.
Και ρωτω εγω ,εαν ο παναθηναικος εβαζε ενα γκολ στο β ημιχρονο(διοτι ειχε τις ευκαιριες του) και μαλιστα αργα(κατα το 80 δηλ),εισαι πολυ σιγουρος οτι η ιντερ στο 10λεπτο που εμενε θα εβαζε γκολ?Επισης στο αν ειναι ιδανικη,επετρεψε μου να αμφιβαλω.Η ιντερ που ειδα εγω εχτες(στην αμυνα),με τη χτεσινη παντα εικονα,εαν πεσει σε καλη και ευστοχη επιθετικη ομαδα,θα μετρησει αρκετα,εδω ειμαστε και θα με θυμηθεις
Φυσικα πιστευω οτι θα εβαζε παλι και παλι γκολ η Ιντερ διοτι φιλε μου ο Ιμπραιμοβιτς αν ειδες το ματς ηταν μονος στην επιθεση και μονο δεν τους κοροιδευε στην αμυνα[/size:2nypf1b9].Ολη η Ελλαδα ειδε οτι δεν υπηρχε παικτης να τον μαρκαρει ,,,,,.Ετσι ειναι τα πραγματα και αυτο ειδαμε ολοι εκτος και αν βλεπαμε διαφορετικα ματς
Τωρα για την αμυνα της Ιντερ μονο τα ονοματα αν ειδες φτανουν και για ενα ασχετο να καταλαβει τη διαφορα κλασης των παιχτων.Η Ιντερ πιστευω δεν εδειξε αυτο που μπορει και ειναι απο τα φαβορι.Μονο ο Βιεηρα με χαλασε που οπως και να το κανουμε γερασε ο ανθρωπος.Με αλλα λογια ,,καλο παιχνιδι ο ΠΑΟ αλλα λιγο για την Ιντερ.[/quote:2nypf1b9]
οκ φιλε οτι πεις με τη μονη διαφορα οτι εαν βαζαμε γκολ στο 80 και μενανε 10 λεπτα σιγουρα θα αλαζε ο τεν κατε παικτη πανω στον ζλαταν και θα εριχνε και οδηγια για σκληρο παιχνιδι επανω του,και βοηθειες κλπ.Ξερεις ποσο ευκολα περνανε τα 10 λεπτα?
Μαλλον οχι... -
Aν...θα....
Oτι εγραψε ,εγραψε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Aν...θα....Oτι εγραψε ,εγραψε.
ουτε εμενα μου αρεσει το θα και αν,αλλα εκει πηγε η συζητηση οποτε απαντησα
Πολυ σωστα,οτι εγραψε εγραψε -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και ειναι και εκτος φορμας... Eλα ντε...κοντεψανε να την κανουν μικρομεσαιαΓια να ανατρέξουμε τι έλεγαν βαζελοι σε αντίστοιχα ματς γαύρου περικαλώ...
Πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι ...ούτε Αγγλίας (πολύ δυνατό πρωτάθλημα) ούτε Ισπανίας (επίσης δυνατό). Πολύ καλή ομάδα αλλά όχι και για 0-2 μέσα. Τλχ μια ισοπαλία έπρεπε να παρθεί. Αποψή μου, πολύ κακό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟ της μετά Τζίγκερ εποχής.Καλα αμα εσενα σε χαλαει τοοοοοοσο πολυ το αποτελεσμα με την πρωταθλητρια Ιταλιας, με το μετριο πρωταθλημα, κοιτα να ξεδωσεις με την ουραγο του Δανεζικου πρωταθληματος.
Για να ανατρεξουμε λοιπον στα αντιστοιχα περσινα ματς του γαυρου να δουμε τι λεγαμε...ΥΓ: Μπαγερν - Βερντερ 2-5
-
Πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι ...ούτε Αγγλίας (πολύ δυνατό πρωτάθλημα) ούτε Ισπανίας (επίσης δυνατό). Πολύ καλή ομάδα αλλά όχι και για 0-2 μέσα. Τλχ μια ισοπαλία έπρεπε να παρθεί. Αποψή μου, πολύ κακό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟ της μετά Τζίγκερ εποχής.Καλα αμα εσενα σε χαλαει τοοοοοοσο πολυ το αποτελεσμα με την πρωταθλητρια Ιταλιας, με το μετριο πρωταθλημα, κοιτα να ξεδωσεις με την ουραγο του Δανεζικου πρωταθληματος.
Για να ανατρεξουμε λοιπον στα αντιστοιχα περσινα ματς του γαυρου να δουμε τι λεγαμε...ΥΓ: Μπαγερν - Βερντερ 2-5
δεν μιλάω με τους από κάτω μου ...γιατί εκεί πάλι θα πέσετε στο greek τσαμπιο!
-
ρε τι σκ@τ@ εκανε η βερντερ; ουτε παο-οσφπ τετοιο αποτελεσμα..
-
H διοίκηση της Βρέμης διατηρεί -αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις- τον Σάαφ τόσα χρόνια στη θέση του, παρά τα απίστευτα στραπάτσα που έχει φάει κατά καιρούς. Από την άλλη η Μπάγερν αλλάζει ανα διετία τους προπονητές της.
Τούτος ο Γιούργκεν πρέπει να είναι λίγο βλαμμένος, έχει γεμίσει τα αποδυτήρια με αγαλματίδια του Βούδα για να υπάρχει θετική σκέψη και ενέργεια. Γιατί όποιος πάει Αμερική , γυρίζει ζαβός??
Το ωραίο είναι ότι τα 2 γκολ της Μπάγερν τα έβαλε ο Μπορόβσκι ο οποίος κατά τον Κλίνσι δεν έχει θέση βασικού:whatever: παρά την απουσία του Ριμπερί (η οποία έχει κοστίσει πολύ)
Πάντως , εκείνος ο Ρόζενμπεργκ πρέπει να είναι παιχτάκι αλλιώτικο, έχει να μας χώσει πολλά τεμάχια. Αλλά για πολλά λέμε...
-
Europa League το new name του Κυπελλου Uefa.
http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind ... 54085.html
-
Θα βρω μπογια και μια βραδια θα ξεκινησω
παντου να γραψω το ΠΑΝΑΧΑ Σ΄ ΑΓΑΠΩ
μηπως τη πολη που κοιμαται τη ξυπνησω
μηπως τη μαθω να σφυριζει ενα σκοπο -
Τωρα τι καταλαβαινεις με αυτο;
-
Σιχαίνομαι τον Ολυμπιακό, Παναθηναικό, ΑΕΚ...
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Σιχαίνομαι τον Ολυμπιακό, Παναθηναικό, ΑΕΚ...Και του χρόνου φουντούνια
Champions League & Uefa 2008-2009