-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Na το χαρείς κι εσύ και η ομάδα σου τώρα που μπορείτε γιατί όταν ξυπνήσει ο γίγαντας , θα σας πιούμε το αίμα με το μπουρί
http://www.athletic-club.net/web/main.a ... &d=0&idi=2
Ήδη φέτος εξασφαλίσαμε νωρίς την παραμονή μας και τερματίζουμε κάπου στη μέσηΡισπεκτ στους Βασκους!
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Εσυ ξερω τι σε τσούζει τώρα, ήθελες Τσελσι τελικό για την ομαδούλα σου, αλλα μη λες μαλακιες.
Όλοι το βλέπαμε όχι μόνο εσύ, 15 βουτιές οι άμπαλοι τα ταγαρογιδα και μου θέλανε πέναλτι.ΟΥΤΕ 1 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ.-
Αν θες πάμε τις φάσεις 1 προς 1. Η κόκκινη δεν ηταν ούτε κατά διάνοια και στο καμπ νου είχε πνίξει πεντακάθαρο πέναλτι και κόκκινες.
Σήμερα αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη με όλη τη σημασία της λέξης.-
Με 180' λεπτά κατενάτσιο ο παπαρας η αλεπού μη χέσω πήγε να κλέψει την πρόκριση από την καλύτερη ομάδα όλων των εποχων.
Ε, όχι ρε φίλε, δεν πάει έτσι.Κατσε μισο κανε μαχαιρι γιατι βαζελιζεις ασχημα.
Η κοκκινη δεν ηταν φυσικα,δεν μιλησε κανεις γι αυτο.
Πριν την κοκκινη εχουν προγηθει 2 πεναλτυ.Ολογραφως δυο. Κι αν για το φαουλ του αλβες δεν ειναι μεσα στην περιοχη δεν ειμαι 100% σιγουρος γιατι δεν ειδα τις φασεις μετα το παιχνιδι αλλα μονο το ριπλει που εδειξε στο ζωντανο,για το τραβηγμα του αμπινταλ νομιζω δε χωραει αμφιβολια. Ασε το οτι επεσε ο ντρογκμπα.Ακομα κι αν ο ντρογκμπα σταματουσε ακαριαια,γυρναγε το σωμα του προς το διαιτητη και ζητουσε πεναλτυ ο διαιτητης επρεπε να το δωσει.Υπαρχει τραβηγμα πως να το κανουμε τωρα κι ο κανονισμος λεει πεναλυ χωρις δευτερη κουβεντα.&-
Παμε λοιπον μιας και θες να αναλυσουμε μια μια τις φασεις.
Το χερι του πικε ειναι πεντακαθαρο και το παραδεχεσαι κι εσυ. Το σκορ λοιπον εκτος απροοπτου (χαμενου πεναλτυ λαμπαρντ μηδενικες πιθανοτητες δλδ) ειναι 0-3 και το πανηγυρι εχει τελειωσει προ πολλου. Δε νομιζω οτι χωρα αμφιβολια ουτε σ αυτο.
Παρακατω τωρα,και στο τελευταιο χερι ο σωστος αμυντικος οταν αμυνεται μεσα στην περιοχη και βλεπει οτι η μπαλα παει πανω του μαζευει τα χερια του σταυρωτα πισω απ την πλατη και δεν τα αφηνει εκτεθειμενα να ακουμπησουν μπαλα.Κλασσικη περιπτωση βλαβης ( ) σορρυ,πεναλτυ οπως οριζουν οι κανονισμοι και καρτα.&- Ουτε εδω χωραει αμφιβολια.Μιλαω για κανονισμους δε λεω την αποψη μου.
Εκ των πραγματων δλδ δεν δοθηκαν 3 καραμπινατα πεναλτυ.- Τωρα τι μου λες εσυ περι κατενατσιου κλπ,μονο εσυ κι ο πιτζαθαν το ειδατε αυτο.Εγω ξερω οτι στο 20λεπτο απ το 10 εως το 30 η τσελσυ ειχε 3 κλασσικες ευκαιριες και αργοτερα ο ντρογκμπα εχασε τετ α τετ που δεν διανοειται να χασει παικτης αναλογης κλασης.Ολα αυτα με 11 εναντιον 11 γιατι οταν βγηκε ο αμπινταλ καθε επελαση της τσελσυ μυριζε και ευκαιρια με τον ανελκα που αποτελεσε ασσο του χιντινγκ οπως ειχα πει εδω και μια βδομαδα.
Επισης για να κλεινουμε ενα ενα τα θεματα,ειναι λαθος η διατυπωση οτι ο ανελκα κι ο ντρογκμπα επαιζαν δεξι μπακ και σεντερ μπακ αναλογα.Ειδες ποδοσφαιρο συγχρονο και μαλιστα ημιτελικο.Ακομα κι ο ντρογκμπα το οτι επαιξε σεντερ μπακ οταν η ομαδα του αμυνοταν ειναι το λιγοτερο επιθυμητο.Και τερμα επρεπε να παιξει αν χρειαζοταν οταν μαλιστα προηγεισαι με 1-0 κι εχεις στο τσεπακι την προκριση.&-Το συμπερασμα το δικο μου λοιπον,ειναι οτι ο διαιτητης ειτε ειναι επικινδυνος για το αθλημα (δε θυμαμαι ομως αντιστοιχα δειγματα απ αυτον στο παρελθον) ειτε απλα ειχε παιξει συγκεκριμενο αποτελεσμα και το πηγαινε το παιχνιδι οπου ηθελε.Ευχομαι να ειχε παιξει τη μιση του περιουσια στο 1-0 και ο ινιεστα να του τη χαλασε.
Τελος μπομπολια τσελσυ ηθελα για την ομαδαρα μου στον τελικο.Απο ισπανια ετσι κι αλλιως τη μπαρτσα συμπαθω γιατι θυμαμαι κατι χερια του καρλος στο μπερναμπεου και διαολιζομαι με τη ρεαλ. Απ την αλλη για μενα δεν αξιζε σ αυτα τα δυο παιχνιδια να περασει.Ακομα κι ο γκωνιας καταλαβε οτι ο γκουαρντιολα δεν ανει ακομα για προπονητης τετοιου επιπεδου,η μπαρτσα τοσο καιρο ειναι σα να πηγαινει χωρις προπονητη,με αυτοματο πιλοτο.Τι σαν δλδ ετσι πηγαινει.Απλα βρεθηκε ενα τρομερο προπονητικο μυαλο να τον δουλεψει λιγο και απλα δεν του κατσε απο ατυχια.Ετσι ειναι η μπαλα.Καλυτερα ομως γιατι ο κριστιανο εχει αγριες διαθεσεις και δε μασαει απο μη δοσμενα πεναλτυ,πυροβολει κι οποιον παρει ο χαρος. -
Σφάξιμο με το βαμβάκι ο Νορβηγός.
Κακά τα ψέματα αν είχε το παιγνίδι αυτό γίνει στην Ελλάδα δεν θα υπήρχε περίπτωση να είχε τελειώσει το ματς φυσιολογικά.
3 πέναλτι πνιγμένα στο Τάμεση, μία κόκκινη ανάποδη για τα μάτια του κόσμου (σατανικός ο τρόπος διαιτησίας) και φυσικά δεν συνέβη αυτό που ΔΕΝ ήθελε η UEFA. Να επαναληφθεί ένας Αγγλικός Τελικός CL.
Το είχα πει στη γυναίκα μου ότι ο Νορβηγός δε γουστάρει Chelsea και αυτό τελικά φάνηκε. Προβλέπω πάντως πολλές και βαριές τιμωρίες.
-
Τραγικός ο διαιτητής, τραγική και η Βarcelona, από τα πιο άδικα αποτελέσματα που έχω δει ποτέ μου.
Ας πρόσεχαν όμως και οι Λονδρέζοι. Έπρεπε να είχαν κάνει το 2-0 νωρίτερα σε μία από τις τόσες ευκαιρίες που είχαν. -
Δεν ξέρω αν ήταν τραγικός ο διαιτητής ή η Βarcelona αλλά ευτυχώς ο θεός του ποδοσφαίρου δεν άφησε την κ@λο-ομάδα την Τσέλσυ να πάει στον τελικό. Ελεος πιά με τα τραγιά, τσούκου τσούκου μπώλ και 1-0.
Τώρα υπάρχει η ελπίδα να δούμε μπάλλα στον τελικό, γιατί αν ήταν οι δύο σιχαμένες ομάδες (Man U + Τσέλσυ) θα βλέπαμε σούπα -
+1 στον από πάνω.
Οπως πέρσι με εκείνο το ξενέρωτο 0-0.
Πάντως όλα τα λεφτά οι «βουτιές» του ανεκδιηγητου Ντρογκμπα και η διαμαρτυρία του Μπάλακ.
-
Δυστυχώς αποκλείστηκε η ομάδα που το άξιζε περισσότερο χθες, αλλά ευτυχώς δεν θα ξαναδούμε 2ο σερί αγγλοτελικό. Βαρεθήκαμε να να βλέπουμε Premier Champions League. Κακά τα ψέμματα, Barcelona - Manchester είναι ο ιδανικός τελικός.
Οι διαιτησίες για έναν ακόμα αγώνα τα έκαναν σαλάτα. Στη Βαρκελώνη έπνιξαν ένα πέναλτι, χθες έπνιξε άλλα 2- ανακαλύψανε και μια κουφή αποβολή.
Η Μπάρτσα χθες δεν έκανε απολύτως τίποτα. Ο Ντανιελ Άλβες δεν έβγαλε ούτε μισή σέντρα σωστή. Ο Αμπινταλ απορώ τι κάνει σε αυτήν την ομάδα.
Η Τσέλσι προηγήθηκε νωρίς, και καλά έκανε και έπαιξε προσεκτικά. Στην τελική πιο πολύ ψηνόταν το 2-0 παρά το 1-1.
Αν ήσαστε στη θέση του Χιντινγκ, να ανοίγατε την ομάδα για το 2-0, να τρωγατε 3-4 στις αντεπιθέσεις και να καμαρώνατε μετά που αποκλειστήκατε ηρωικά.Τώρα υπάρχει ένα θεματάκι με τις απουσίες. Της Μάντσεστερ της έφεξε πάλι. Τουλάχιστον γυρνάνε Πουγιολ και Άνρι (;)
-
Απαράδεκτος ο διαιτητής αλλοίωσε το αποτέλεσμα...όποιο κι αν ήταν αυτό τελικά!
Θα συμφωνήσω ότι αν αυτά γίνονταν πχ στο ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ σε μεγάλης σημασίας αγώνα δεν θα τελείωνε ποτέ το ματς...
Δεν ξέρω αν πέρασε ο αυτός που άξιζε (δεν υπάρχει τέτοιος) απλά και εγώ όπως και τόσοι άλλοι προτιμούν στον τελικό το ζευγάρι που τελικά προέκυψε!
Αν πάντως δεν ήταν τόσο φοβική η Τσέλσι και κάρφωνε και ένα δεύτερο ή τρίτο δίκαια θα περνούσε.ΟΚ μπορεί να παίξει μπαλάρα η Μπάρτσα αλλά δεν παίζουν στις αλάνες να πάνε για το θέαμα...για αυτό πληρώνονται και οι προπονητές νομίζω!
Τέσπα,ελπίζω να γίνει ο τελικός που όλοι φανταζόμαστε και θέλουμε! -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τραγικός ο διαιτητής, τραγική και η Βarcelona, από τα πιο άδικα αποτελέσματα που έχω δει ποτέ μου.
Ας πρόσεχαν όμως και οι Λονδρέζοι. Έπρεπε να είχαν κάνει το 2-0 νωρίτερα σε μία από τις τόσες ευκαιρίες που είχαν.+1
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Ας πρόσεχαν όμως και οι Λονδρέζοι. Έπρεπε να είχαν κάνει το 2-0 νωρίτερα σε μία από τις τόσες ευκαιρίες που είχαν.+1
+2
τοσο απλα.
ο Χιγκινγκ το χασε... -
Ε καλα μην τα παραλεμε.Αλλο ας προσεχε η τσελσυ να βαζε αλλα 3 γκολ να τελειωνε το παιχνιδι απ το 20 οπως το τελειωσε η united κι αλλο το εχασε ο χιντινγκ οταν δεν του χουν δωσει 3 πεναλτυ.
-
xaxaxaxaxaxa θεϊκά τα τζιφάκια.
μου θύμησε έντονα το περσινό με τον πατέρα του μάσα στον τερματισμό του αγώνα στην βραζιλία. -
Bλέπω συνεχίζουν μερικοί μερικοί να λένε για 3 πέναλτι κλπ κλπ...
Μπούρδες. Ούτε ΕΝΑ δεν ήταν.-
Του Ντρογκμπά όλα ηταν βουτιές ελεεινές και γελοίες σαν τη φάτσα του και τα 'χέρια' και τα δύο ΑΚΟΥΣΙΑ.
Διαβάστε και κανα κανονισμό, πλέον για να δωθεί πέναλτι ο κανονισμός απαιτεί ρητά να υπάρχει πρόθεση.- -
Του Ντρογκμπά όλα ηταν βουτιές ελεεινές και γελοίες σαν τη φάτσα του και τα 'χέρια' και τα δύο ΑΚΟΥΣΙΑ.
Διαβάστε και κανα κανονισμό, πλέον για να δωθεί πέναλτι ο κανονισμός απαιτεί ρητά να υπάρχει πρόθεση.-Οταν λες ακουσιο το χερι του Πικε, εννοεις καπως ετσι;
Γιατι δεν βρηκα στον κανονισμο κατι σχετικο...Η Μπαρτσα, που υποστηριζω, ηταν τραγικη χθες. Πως γινεται η υπερ-Μπαρτσα, που κυνηγουσε το γκολ, να μην εχει ουτε μια ευκαιρια και η Τσελσι να εχει χασει τοσες και να λεμε απο πανω οτι παιζει τσουκου-τσουκου μπολ, εγω δεν καταλαβα.
Το μονο ευχαριστο ειναι οτι αποβληθηκε ο Αμπαλαντ και δεν παιζει τελικο...
Βλεπω τον Κριστιανο να κλαιει με μαυρο δακρυ στον τελικο.
-
μονο αυτο του Πικε ηταν.
τα αλλα οχι.
και οπως λεει ο φιλος μου ο γιατρος οι γνωμες ειναι σαν τις κ^%$$#ιδες ολοι εχουν απο μια.
-
-
Αμεσο ελεύθερο λάκτισμα:
α) Αμεσο ελεύθερο λάκτισμα χορηγείται στην αντίπαλη ομάδα, όταν ένας παίκτης διαπράττει οποιαδήποτε από τις πιο κάτω έξι παραβάσεις, κατά τρόπο που χαρακτηρίζεται από το διαιτητή ως απρόσεκτος (απερίσκεπτος, αμελής, ανεύθυνος, αδιάφορος), επικίνδυνος (παράτολμος, ριψοκίνδυνος), ή ότι γίνεται χρησιμοποιώντας υπερβολική δύναμη (μη αναγκαία):
· Λακτίζει ή επιχειρεί (αποπειράται - προσπαθεί να λακτίσει αντίπαλο , χωρίς να τα καταφέρνει.
· Κάνει τρικλοποδιά σε αντίπαλο (τον ανατρέπει βάζοντας το πόδι) ή επιχειρεί (αποπειράται -προσπαθεί) να τον ανατρέψει χωρίς να τα καταφέρνει.
· Πηδάει κατά αντιπάλου
· μαρκάρει αντίπαλο
· Χτυπάει αντίπαλο ή επιχειρεί (αποπειράται - προσπαθεί) να τον χτυπήσει, χωρίς να τα καταφέρνει.
· Σπρώχνει αντίπαλο
β) Αμεσο ελεύθερο λάκτισμα χορηγείται επίσης στην αντίπαλη ομάδα, όταν ένας παίκτης διαπράττει οποιαδήποτε από τις πιο κάτω τέσσερις παραβάσεις:
· Κάνει 'τάκλιν' σε αντίπαλο (γλιστράει στο έδαφος με τεχνικό τρόπο ή παρεμβαίνει) για να γίνει κάτοχος της μπάλας, ερχόμενος σε επαφή με τον αντίπαλο πριν αγγίξει τη μπάλα (ή αντί για τη μπάλα)
· Κρατάει αντίπαλο
· Φτύνει αντίπαλο.
· Πιάνει τη μπάλα με τα χέρια **με πρόθεση **(δηλαδή μεταφέρει, χτυπάει, ή προωθεί τη μπάλα με το χέρι του ή με το βραχίονά του), με εξαίρεση τον τερματοφύλακα όταν βρίσκεται μέσα στη δική του επανορθωτική περιοχή
γ) Το άμεσο ελεύθερο λάκτισμα εκτελείται από το σημείο όπου έγινε η παράβαση, με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ. 6 του άρθρου 8.2. -
Πέναλτι (επανορθωτικό λάκτισμα):
Χορηγείται όταν οποιαδήποτε από τις πιο πάνω δέκα παραβάσεις γίνουν από παίκτη μέσα στη δική του επανορθωτική περιοχή, ανεξάρτητα από τη θέση της μπάλας (τη στιγμή που γίνεται η παράβαση), με την προϋπόθεση ότι η μπάλα είναι μέσα στο παιχνίδι 'παίζει').
Επίσης:
Εκτιμήσεις παιξίματος της μπάλας με το χέρι:
Αν και το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες κινούν συνεχώς τα μπράτσα και τα χέρια τους, ως φυσικό μέρος της κίνησής τους, συνιστάται στους Διαιτητές όταν πρόκειται να εκτιμήσουν στο εάν ένας παίκτης παίζει τη μπάλα με πρόθεση τη μπάλα, ώστε να σφυρίξουν παράβαση, να εξετάζουν τα ακόλουθα σημεία:
• Πήγε το χέρι στη μπάλα ή η μπάλα στο χέρι;
• Ήταν το χέρι ή το μπράτσο του παίκτη σε 'φυσική' θέση;
• Προσπαθεί ο παίκτης να αποφύγει τη μπάλα από το χέρι του;
• Ο παίκτης είναι ικανός να αποφύγει τη μπάλα όταν αυτή πάει να κτυπήσει το χέρι του;
• Χρησιμοποιεί το χέρι ή το μπράτσο του για να αγγίξει σκόπιμα τη μπάλα;
Ξανα-
Κανείς δεν έσφαξε καμιά Τσέλσκι.
Ο διαιτητής έδωσε μια μούφα αποβολή και δεν εδωσε (ας το δεχτούμε) ενα πεναλτυ.
Στο μεταξύ άφησε την Τσελσκι να κλωτσάει αβέρτα όπως και στο 1ο ματς, τον Ντρογκμπα να βουταει συνεχώς χωρις να παίρνει κιτρινες, να καθυστερούν με τις ώρες κάθε φορά που κάνανε βαβά (το θεϊκό ήταν με το χειλάκι του Λάμπαρντ που σταμάτησε το παιχνίδι 5 λεπτά και ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΕΞΩ να παιχτεί το ματς ) κλπ κλπ. Αν αυτό δεν είναι ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ του χείριστου είδους τότε ποιο είναι? Έλεος, μέχρι και μαν-του-μαν στο Μέσσι είδαμε!Και στο προηγούμενο ματς η Μπαρτσελονα επρεπε να παρει καθαρο πεναλτυ που δεν πηρε.
Δανεικα τ'αλευρια λενε στο χωριο μου
ΥΓ: Περι κωλοτρυπίδων συμφωνώ και επαυξάνω.
ΥΓ2: Για μένα, όποιος υποστηρίζει την Τσέλσι έναντι της Μπάρτσα και προτιμάει αυτό το έκτρωμα που λεει ποδόσφαιρο να πάει τελικό, απλά δε σκαμπάζει και πολλά από ποδόσφαιρο.
ΥΓ3: Το πως γίνεται η σούπερ επιθετική Μπάρτσα να μην κάνει ευκαιρίες στην Τσέλσι δε νομίζω να θέλει ιδιαίτερη εξήγηση. Όταν προσπαθείς να παίξεις στρωτ'ο ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και έχεις απέναντί σου 10 παίκτες μεσα στην περιοχή τους και μάλιστα τέτοιας κλάσης που τρέχουν-κλωτσάνε-τραβάνε και κάνουν ότι μπορούν με μοναδικό στόχο να σε κρατήσουν έξω από την περιοχή τους, νομίζω δε χρειάζεται κάτι άλλο.
Επίσης η Μπάρτσα έπαιξε Βαλενθια-Τσελσι-Ρεαλ-Τσελσι σερί σε 10 μερες, με πολλές απουσίες χθες, και πάντα προσπαθώντας να κάνει παιχνίδι.http://www1.uefa.com/live/competitions/ ... index.html
Όποιος θέλει μπορει να ρίξει μια ματιά να δει που έπαιζαν οι παίκτες της κάθε ομάδας, πόσο έτρεξαν και όλα.
Απλά δείτε χώρο δράσης Μαλουντά-Ανελκα-Ντρογκμπα σε αντιπαραβολή με Αμπινταλ-ΑλβεςΤέλος, η Μπάρτσα δεν ήταν το πρώτο παιχνίδι της σαιζόν αυτό που έπαιξε χθες.
Εκτός από αυτούς που τη βλέπουν 2 φορές το χρόνο (όταν τη δειχνει η ΝΕΤ στο ΤΣ.Λ. live) και έχουν συνηθίσει κλωτσοπατινάδες του στυλ ΠΑΟ-Θρασύβουλος, υπάρχει και κόσμος που δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι της φέτος. Και αυτό που έχει παίξει η Μπάρτσα φέτος, προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί ΠΟΤΕ. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κατεβάσει μερικα ματσάκια και να τα δει.. μόνο καλό θα του κάνει, θα δει το φως του.... -
-
Μπούρδες. Ούτε ΕΝΑ δεν ήταν.-Ρε μλκ μη βαζελιζεις τοσο ασχημα... Εσυ πας να μας βγαλεις τυφλους..
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Διαβάστε και κανα κανονισμό, πλέον για να δωθεί πέναλτι ο κανονισμός απαιτεί ρητά να υπάρχει πρόθεση.-Οταν λες ακουσιο το χερι του Πικε, εννοεις καπως ετσι;
Γιατι δεν βρηκα στον κανονισμο κατι σχετικο...Η Μπαρτσα, που υποστηριζω, ηταν τραγικη χθες. Πως γινεται η υπερ-Μπαρτσα, που κυνηγουσε το γκολ, να μην εχει ουτε μια ευκαιρια και η Τσελσι να εχει χασει τοσες και να λεμε απο πανω οτι παιζει τσουκου-τσουκου μπολ, εγω δεν καταλαβα.
Το μονο ευχαριστο ειναι οτι αποβληθηκε ο Αμπαλαντ και δεν παιζει τελικο...
Κοβαθε δες εδω ποστ να μαθαινεις..
+οο
Οσον αφορα το αλλο ποστ σου,εχεις μπερδεψει το τι θελεις να γινει σε ενα ποδοσφαιρικο ματς με το τι ΜΠΟΡΕΙ να γινει σε ενα τετοιο.Οταν τα ξεμπερδεψεις εδω ειμαστε..
-
Επισης,εξηγησε μου κατι.Ο Αμπινταλ αραγε στο τραβηγμα πανω στον ντρογκμπα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ;;;; Μηπως του τραβηξε την φανελα για να του πει 'επ φιλε ειχες μια μυγα κι ειπα να τη διωξω...' ..Σοβαρεψου λεμε...
-
τοχει η μοιρα των γαβρων να μην χαιρονται στην ευρωπη ουτε απο ξενες ομαδες
Champions League & Uefa 2008-2009