-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λέω να χαραμίσω ένα 50άρι στους Γερμαναραίους απόψε. Με 7 απόδοση καλό μου φαίνεται. Αν και με απόντες και τους δύο κεντρικούς αμυντικούς μάλλον θα πάρουμε τον πούλο.
Ελπίζω σε κανένα τσαφ του ΤόνιΚι εγω αυτό θα έκανα!
Eυτυχώς που δεν (?) το έκανες
...όχι και 4 ρε γμτ!
από την άλλη , αυτός ο αχταρμάς του Μπενίτεθ πήρε αυτό που του άξιζε, έστω και από 'λάθος' ομάδα. Επιτέλους, καιρός ήταν. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Σάνκλι...
-
Μετανοείτε άπιστοι!!
Η Μπάρτσα άλλη μια φορά παρέδωσε μαθήματα διαστημικού ποδοσφαίρου....
Ένα 5λεπτο ξέσπασμα αρκούσε να σκορπίσει τη Μπάγερν, αν έδινε και το πεντακάθαρο πέναλτι στο Μεσσι θα ήταν 3-0 μέσα σε 7 λεπτά!
Όλο το 2ο ημίχρονο στο ρελαντί έπαιξε η ομάδα..
Σου έδινε την εντύπωση ότι έβαζε όσα ήθελε σήμερα. Και 10 ακόμα...Πραγματικά, η φετινη Μπάρτσα είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι μαγικό, ήδη έχει χαρακτεί στην καρδιά μου και τη μνήμη μου ως μία από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών, και δεν υπερβάλλω καθόλου!
Μένει μονάχα να τα σηκώσει όλα φέτος και να γίνει η καλύτερη και με τη βούλα. Τέτοια ΜΠΑΛΑΡΑ βλέπεις μόνο απ' τη Μπάρτσα κατά καιρους, αλλά φέτος το παράκανε.Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
από την άλλη , αυτός ο αχταρμάς του Μπενίτεθ πήρε αυτό που του άξιζε, έστω και από 'λάθος' ομάδα. Επιτέλους, καιρός ήταν. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Σάνκλι...Έτσι ακριβώς νιώθω... αντιπαθέστατη η Τσέλσι, αλλά ο Χίντινγκ (ρισπεκτ) έκανε την ομάδα του ταβερνιάρη σήμερα να μοιάζει ομαδούλα.
Πλάκα της έκανε.Μπάρτσα - Τσέλσι λοιπόν!
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Μπάρτσα - Τσέλσι λοιπόν!
Kάτσε ρε, μη βιάζεσαι Οι γνωρίζοντες λένε ότι οι ομάδες του Χίντινγκ πάνε στη βρύση αλλά νερό δεν πίνουν. Φέρνουν σαν παράδειγμα την Αϊντχοβεν αλλά και τη Ρωσία και λιγότερο την Κορέα και την Αυστραλία. Είναι πολύ καλός στο να φτιάχνει ομάδες αλλά το κάτι παραπάνω δεν το μπορεί.
Θα δείξει βέβαια. Η Τσέλσι έχει παιχταράδες, αν δεν είχε και εκείνες τις δυο σκατοαγγλόφατσες, (Τέρι/Λάμπαρντ) μια χαρά θα ήταν.
-
Καλά ρε συ, λες να φάει 3 ο Χιντινγκ μέσα από τον ταβερνιάρη?
Όχι ότι δε γίνεται αλλά αυτό είναι επιστημονική φαντασία πια. Πρέπει να επιστρατεψει οοοοολη την κωλοφαρδία της.
Τι παραπανω να κάνει με την Αϊντχοβεν και τη Ρωσία ρε συ?
Στο ταβάνι τους τις πήγε. Η Αϊντχοβεν τότε αποκλείστηκε από τη Μίλαν με γκολ στο 90'.
Την Τσέλσι την μεταμόρφωσε πάντως... είναι αλεπού ο τύπος. Θα πέσει σε τοίχο πάλι βέβαιαΠάντως δε θα μου έκανε και τρομερή εντύπωση ένας τελικός Μπάρτσα - Πόρτο φέτος...
-
Ρε Bayern ! ! !
-
τι μπάλα είδαμε χτες...
Η Μπάρτσα δεν έπαιζε ποδόσφαιρο...βιντεάκι του pro βλέπαμε...όλες οι πάσσες άψογες, όλοι οι παίχτες στη θέση τους...είχα πολύ καιρ΄να δω κάτι τέτοιο..
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εξήγησέ το τότε.
Άλλο το να κυνηγάς την έκπληξη και την απόδοση κι άλλο να πετάς χρήματα στον κουβά. Εκτός αν το 4-0 δείχνει κάτι διαφορετικό.Απλά πας ενάντια στην κοροϊδία του μπουκ που σου δίνει τέτοιο παιχνίδι στο 1.30. Και το Χ στο 4.00 να σε γλυκοκοιτάει...
Χαίρω πολύ ότι το ματς ήταν άσσος, σε 2 κουπόνια εκεί που έριξα και τα γκαφρά το έχω στο ένα άσσο και στο άλλο όβερ. Η νοοτροπία του παίκτη (όχι του ψιλικατζή) είναι ότι όταν ο μπούκης σου δίνει ματς της 8άδας του τσαμπιολι 1.30 σε προκαλεί να κυνηγήσεις την έκπληξη.* Ή όπως λένε οι μεγαλύτεροι 'παίξε σωστά και ας χάσεις'.
Άλλωστε τέτοια παιχνίδια εύκολα τα ρεφάρεις κάνοντας lay στο φαβορί στο live στοίχημα...
Με κατάλαβες;*edit: χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το χθεσινό της manu με την πόρτο.. ακόμα κλαίνε τα μπούκια.
ρε 4.00 το Χ???? ωωωωωωαχαχαχαχαχαΔεν ξέρω τι λένε οι μεγαλύτεροι, αλλά οι σοφότεροι λένε ότι κανείς (ή σχεδόν κανείς) δεν κέρδισε σε βάθος χρόνου από το στοίχημα. Οι πιθανότητες είναι πάντα εις βάρος του παίκτη (που όσο περισσότερο κερδίζει σε 'εύκολα' στοιχήματα, τόσο γλυκαίνεται και ανοίγεται προς τα δύσκολα και εν τέλει προς τον κουβά).
Αν παίζεις για να παίζεις (για την αγωνία, την ευφορία του 'κέρδους'), εντάξει. Αν παίζεις για να βγάλεις λεφτά, κατά κανόνα γίνεσαι ένα από τα εκατομμύρια κορόιδα που ταΐζουν ένα σύστημα.
Γενικά, αν κάποιος παίκτης πιστεύει ότι είναι μεγαλύτερος 'επιστήμονας' από τον επαγγελματία μπούκη, είναι σίγουρα σεσημασμένο θύμα. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ρε Bayern ! ! !Δεν μπορούσε να αντισταθεί χθες...Η Μπάρτσα διαστημική.
Από την άλλη απλώς UFO η Λίβερπουλ....Γμτ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εξήγησέ το τότε.
Άλλο το να κυνηγάς την έκπληξη και την απόδοση κι άλλο να πετάς χρήματα στον κουβά. Εκτός αν το 4-0 δείχνει κάτι διαφορετικό.Απλά πας ενάντια στην κοροϊδία του μπουκ που σου δίνει τέτοιο παιχνίδι στο 1.30. Και το Χ στο 4.00 να σε γλυκοκοιτάει...
Χαίρω πολύ ότι το ματς ήταν άσσος, σε 2 κουπόνια εκεί που έριξα και τα γκαφρά το έχω στο ένα άσσο και στο άλλο όβερ. Η νοοτροπία του παίκτη (όχι του ψιλικατζή) είναι ότι όταν ο μπούκης σου δίνει ματς της 8άδας του τσαμπιολι 1.30 σε προκαλεί να κυνηγήσεις την έκπληξη.* Ή όπως λένε οι μεγαλύτεροι 'παίξε σωστά και ας χάσεις'.
Άλλωστε τέτοια παιχνίδια εύκολα τα ρεφάρεις κάνοντας lay στο φαβορί στο live στοίχημα...
Με κατάλαβες;*edit: χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το χθεσινό της manu με την πόρτο.. ακόμα κλαίνε τα μπούκια.
ρε 4.00 το Χ???? ωωωωωωαχαχαχαχαχαΔεν ξέρω τι λένε οι μεγαλύτεροι, αλλά οι σοφότεροι λένε ότι κανείς (ή σχεδόν κανείς) δεν κέρδισε σε βάθος χρόνου από το στοίχημα. Οι πιθανότητες είναι πάντα εις βάρος του παίκτη (που όσο περισσότερο κερδίζει σε 'εύκολα' στοιχήματα, τόσο γλυκαίνεται και ανοίγεται προς τα δύσκολα και εν τέλει προς τον κουβά).
Αν παίζεις για να παίζεις (για την αγωνία, την ευφορία του 'κέρδους'), εντάξει. Αν παίζεις για να βγάλεις λεφτά, κατά κανόνα γίνεσαι ένα από τα εκατομμύρια κορόιδα που ταΐζουν ένα σύστημα.
Γενικά, αν κάποιος παίκτης πιστεύει ότι είναι μεγαλύτερος 'επιστήμονας' από τον επαγγελματία μπούκη, είναι σίγουρα σεσημασμένο θύμα.Οποιος δεν επαιξε 1.30 χθες την Μπαρτσα γιατι το βρηκε 'μικρό' το ποσοστό, ας μου πει ΕΝΑΝ τροπο επενδυσης χρηματων εν μεσω κρισης που σε λιγοτερο απο 2 ωρες, δινει 30% αποδοση...
-
Δυστηχως και οι 2 ομαδες που υποστηριζω,εχτες με απογοητευσαν (κοινως,τον @πουλο )
Που εισαι ρε τενκατε να διδαξεις στον αμπαλο τον κλινσμαν πως πρεπει να κατεβαινει στο καμπ νου με ηρωικο 5-5-0 για να μην γινεις ρεζιλι
Φαε τωρα την 4αρα σου και αλατιΥΓ:Παλι καλα που τους λυπηθηκαν στο β διοτι δεν ελεγε εχτες να σπασει το ρεκορ του 7-0
-
8-0
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εξήγησέ το τότε.
Γενικά, αν κάποιος παίκτης πιστεύει ότι είναι μεγαλύτερος 'επιστήμονας' από τον επαγγελματία μπούκη, είναι σίγουρα σεσημασμένο θύμα.Οποιος δεν επαιξε 1.30 χθες την Μπαρτσα γιατι το βρηκε 'μικρό' το ποσοστό, ας μου πει ΕΝΑΝ τροπο επενδυσης χρηματων εν μεσω κρισης που σε λιγοτερο απο 2 ωρες, δινει 30% αποδοση...
Σωστος.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
:yikes:
τι μπάλα είδαμε χτες...Η Μπάρτσα δεν έπαιζε ποδόσφαιρο...βιντεάκι του pro βλέπαμε...όλες οι πάσσες άψογες, όλοι οι παίχτες στη θέση τους...είχα πολύ καιρ΄να δω κάτι τέτοιο..
Οπως λεει κι ενας φιλος: Αυτοι ρε ειναι σαν παιζουν μπασκετ με τα ποδια...
Εγω θελω (και προβλεπω) επαναληψη του τελικου του 2006*, με τον ιδιο νικητη.
*Μπαρτσα-Αρσεναλ 2-1
-
Πάμε ρε Σίτι!!!
-
Ποιο Σίτι;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποιο Σίτι;Το Αιγάλεω...
Καλά ο kouk έχει πει ότι στην Ευρώπη είναι Φιορεντίνα και Άντερλεχτ,τι Σίτι μας λέει τώρα;
-
Κάτι τέτοιο φαντάστηκα, αλλά τι δουλειά έχει στο παρόν θέμα;
ΒΤW, η City τα έχει βρει μπαστούνια. Πολύ αγριεμένο το Αμβούργο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εξήγησέ το τότε.
Γενικά, αν κάποιος παίκτης πιστεύει ότι είναι μεγαλύτερος 'επιστήμονας' από τον επαγγελματία μπούκη, είναι σίγουρα σεσημασμένο θύμα.Αυτά τα λένε οι δειλοί. Φυσικά το στοίχημα είναι για χαρτζιλίκι... Δεν είναι λότο/τζόκερ για να φτιάξεις τη ζωή σου. Άμα πας να τα κονομήσεις από το στοίχημα και το μπλακ τζακ είσαι χαμένος από χέρι.
Εγώ πάντως σε βάθος χρόνου είμαι κερδισμένος. Άλλοτε κερδίζω άλλοτε χάνω. Το πρόσημο είναι θετικό πάντως. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οποιος δεν επαιξε 1.30 χθες την Μπαρτσα γιατι το βρηκε 'μικρό' το ποσοστό, ας μου πει ΕΝΑΝ τροπο επενδυσης χρηματων εν μεσω κρισης που σε λιγοτερο απο 2 ωρες, δινει 30% αποδοση...Δεν μιλάμε για επενδύσεις. Για τζόγο και τυχερά παιχνίδια λέμε.
-
Τι θα γίνει?
Θα περιμένω πολύ ακόμα τους γνωστούς Λιβερπουλικούς του φόρουμ (Γεροτάτσιο & μποιλερ) να κανουν δηλώσεις για την 3άρα της ομάδας τους? Εμφανιστείτε κύριοι.
Champions League & Uefa 2008-2009