-
-
Συγκινητικος ο Πασχερν.
-
Α επισης να πω σε καποιους που με ρωτανε ηδη με ποιους κληρωθηκαμε στους ομιλους,οτι κληρωθηκαμε με τον ροζβαζελα και κλασσικα η ταριφα του ειναι 4αρα και ΑΛΑΤΙ.Γιατι εγω κανω κηδειες με δικα μου κολλυβα κι οχι με αλλων.
Σε 'φιλους' χανουμια τους πληρωνω ΑΚΡΙΒΩΣ με το ιδιο νομισμα και απλως δεν ασχολουμαι.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Απο γαβροφορουμ, εκει που η αληθεια σιγα σιγα αποκαλυπτεται χαχαχαχαχαΕγω δεν λεω τιποτα. Μονοι σας τα λετε, gayρακια μου
Αντε τραβατε τωρα να γλυψετε την πορτογκεζα και κανα αλλο καφενειο μηπως σας πουλησει τα παλτα του, γιατι φετος δεν γλυτωνετε απο εμας. Περαστικα σας -
Εγω αυτο που βλεπω ρε θεατρινε..σορρυ δεν εισαι ο πραγματικος καραγκιοζογκουνης..ειναι ενα.. 'θα το κανει..θα τον ξεφτυλισει...ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ' που μου φερνει στο νου τον χελακη στην απιστευτη επελαση του Τζιοβανι..μην ταραζεσαι που ακους τετοια ονοματα..δε θα φερεις ποτε σου τετοιους παικτες..δε βαριεσαι ομως,εχεις το μπασκετακι να παρηγοριεσαι.απ το τιποτα...
-
ρε την ανορθωσαρα...
-
Τζιοβανι ε; Ποσα δοντια του αφησε ο σωτης;
Με κουραζεις πασχουλη
Σε εχω προειδοποιησει, ο γεροκαφενες σου κερδιζει μονο με διαιτησιες και δικαστηρια, αλλα φετος πολλα αλλαξαν και δεν σας σωνει τιποτα απο τις γνωστες σας ξεφτυλες
Αντε τωρα δωσε κανα φαρμακο στον σερβο, μηπως σας σωσει απο την επεικημενη καταστροφη. Α μην ξεχασω, η πορτουγκεζα περιμενει στην γωνεια για να σας δουλεψει παλιΠεραστικα σου εφταρουλη μου
-
Μην χρησιμοποιεις τις ατακες μου.Πρωτον.
Δευτερον.Με κουραζεις.
Τριτον,δε θυμαμαι περσυ στην 4αρα να επαιξε ρολο κανας διαιτητης.
Τεταρτον.καληνυχτα και το ΑΛΑΤΙ σου. -
Κοίτα ρε η ανόρθωση...
μικρή στο μάτι, μεγάλη στο κρεβάτι...
-
Οκ πασχο
Θα με θυμηθεις -
Μπα δε νομιζω.Εσυ παλι θα θυμασαι με ΦΡΙΚΗ και ΔΕΟΣ την 4αρα.Αντε,ειπαμε,κηδειες με ξενα κολυβα αλλου..
Καλο βραδυ
-
Απαραδεκτη η εμφανιση. Δεν το ειδα το ματς αλλα για να φαμε 3, απο κυπριακη ομαδα κιολας, πραγματικα πρεπει να ηταν απαραδεκτη η εικονα της ομαδας. Αυτος ο Βαλβερδε απ οτι φαινεται δεν εκανε τπτ ολο το καλοκαιρι
Καιρος να αναλαβει ο Τακης νωρις νωρις
-
ένας θα τους σώσει.......
ο Αλέφαντος...ο μεγάλος προπονηταράς..... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
ο Αλέφαντος...ο μεγάλος προπονηταράς.....Απο τον βαλαβέρδε καλύτερος θα είναι....
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
ο Αλέφαντος...ο μεγάλος προπονηταράς.....Απο τον βαλαβέρδε καλύτερος θα είναι....
έπρεπε να είχατε κρατήσει τον Λεμονή........
-
ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑΒΕΡΔΕ...ΤΟΝ ΕΦΑΓΑ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΠΑΕΓΙΑΣ - ΤΟΡΤΙΓΙΑΣ - ΓΑΒΡΟΣΑΛΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ...ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΑΜΑ ΡΕ!
-
Καλό είναι να μιλάτε και ουσιαστικά λίγο, πέρα από την πλάκα!
Κρίμα!
Είναι άσχημο να βλέπεις μια Ελληνική ομάδα να παίζει τόσο άσχημα! Και να τρώει 3 γκόλ, που κάνουν δύσκολη, αλλά όχι αδύνατη, την πρόκριση στους ομίλους. Μάλλον τώρα σκάνε όλες οι λάθος κινήσεις του Κόκκαλη (Λεμονής, επιμονή στον Κοβάσεβιτς, μη εκμετάλευση των χρημάτων 'Καστίγιο', φυγή Λούα Λούα, διώξιμο Λεντέσμα κλπ κλπ). Μακάρι πάντως ο Ολυμπιακός να προκριθεί. Μακάρι.Ο ΠΑΟ, σε σχέση με πέρσι, είχε σαφώς καλύτερη ανάπτυξη. Και μάλιστα εκτός έδρας. Φαίνεται ότι εκεί, το διώξιμο του Βαρδινογιάννη, έχει αρχίσει να λύνει κάποια προβλήματα.
Μακάρι και η ΑΕΚ να παίξει καλά απόψε και να κάνει βήμα πρόκρισης.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλό είναι να μιλάτε και ουσιαστικά λίγο, πέρα από την πλάκα!Κρίμα!
Είναι άσχημο να βλέπεις μια Ελληνική ομάδα να παίζει τόσο άσχημα! Και να τρώει 3 γκόλ, που κάνουν δύσκολη, αλλά όχι αδύνατη, την πρόκριση στους ομίλους. Μάλλον τώρα σκάνε όλες οι λάθος κινήσεις του Κόκκαλη (Λεμονής, επιμονή στον Κοβάσεβιτς, μη εκμετάλευση των χρημάτων 'Καστίγιο', φυγή Λούα Λούα, διώξιμο Λεντέσμα κλπ κλπ). Μακάρι πάντως ο Ολυμπιακός να προκριθεί. Μακάρι.Ο ΠΑΟ, σε σχέση με πέρσι, είχε σαφώς καλύτερη ανάπτυξη. Και μάλιστα εκτός έδρας. Φαίνεται ότι εκεί, το διώξιμο του Βαρδινογιάννη, έχει αρχίσει να λύνει κάποια προβλήματα.
Μακάρι και η ΑΕΚ να παίξει καλά απόψε και να κάνει βήμα πρόκρισης.
+1
μονο στο τελευταιο ομως
-
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Olympiacos/208471.html
αυτά.......
καλό το σχόλιο......
ας το καταλάβουν οι γαύροι...... -
Hθελα να ήξερα αν έμπαινε το πέναλτυ του μαλακισμένου, και ΜΙΑ απο τις 5-7 ευκαιρίες τι θα λέγατε ολοι σας. ΦΥΣΙΚΑ δεν λέω οτι παιξαμε μπάλα, ΣΚΑΤΑ παίξαμε, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Κωλοτούμπες ολοι ρε πουστη μου..Στον επαναληπτικό βέβαια αν ρίξει 5 γκολ ο θρύλος, ξαφνικά όλα θα είναι διαφορετικά..
Γιαυτό πήρα φέτος διαρκείας στο μπάσκετ και όχι στην μπάλα, διότι βαρέθηκα να ακούω μονίμως σχόλια ΜΕΤΑ το αποτέλεσμα..
Οσο για κάτι τυχάρπαστους γελοίους λαγούς που βγαίνουν μόνο ΜΕΤΑ από ήττα του ΟΣΦΠ, το πρωτάθλημα αρχίζει σύντομα..Ποια αγωνιστική παίζουμε μαζί?
Champions League & Uefa 2008-2009