-
40 ακόμα λεπτά για να αποδοθεί δικαιοσύνη στον άδικο τούτο κόσμο...
-
Το αχαστο του ντρογκμπα εγινε στην πραγματικοτητα ή εκαναν πουλακια τα ματια μου αραγε; Αρε βλακακο ντρογκμπα θα χς τελειωσει το παιχνιδι τωρα και θα προσφερες θεαμα..
-
Πάσχο σοβαρά τώρα... Εχεις γκόμενα;
-
Ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1-1 -
ΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕ ΜΠΑΡΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!
-
Και μετα σου λενε κωλοφαρδη ομαδα η τσελσυ....
1 φαση σε ολο το παιχνιδι η υπεργαλαξιακη μπαρτσα 1 γκολ.
Φανταζομαι πιτζαθαν ουτε το χερι του πικε θα το ειδες για πεναλτυ...παλι πουλακια εκαναν τα ματια μου...
Αυτα εχει η μπαλα ομως καλα να παθει η τσελσυ.
bujinkan δε σε βλεπω να με παραδεχεσαι. -
Έτσι μωρή Μπαρτσαααααααααααααααααααααααα!!!
Όταν μια ομαδά σε κάνει γιογιό με παίκτη λιγότερο, είσαι άξιος της μοίρας σου!
-
Αλλο ενα πεναλτυ που πνιγει ο διαιτητης..
Κοιτα πως ειναι η μπαλα,σιχαμενη η μπαρτσα σημερα,4 πεναλτυ πεντακαθαρα δεν εδωσε το λαμογιο..Μπραβο στην μπαρτσα με την αξια της προκριθηκε.. -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έτσι μωρή Μπαρτσαααααααααααααααααααααααα!!!Όταν μια ομαδά σε κάνει γιογιό με παίκτη λιγότερο, είσαι άξιος της μοίρας σου!
Μλκ μην κανεις σα βαζελος.1 ευκαιρια εκανε σε ολο το παιχνιδι κι αυτη πηγε γκολ.4 πεναλτυ επνιξε ο αλλος λεμε...βαρεθηκαν να ζητανε πεναλτυ οι της τσελσυ..κλασσικα το χε παιξει το παιχνιδι.
-
αδικη προκριση της μπαρτσα
-
πολυ μαλακας ο διαιτητης σημερα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μλκ μην κανεις σα βαζελος.1 ευκαιρια εκανε σε ολο το παιχνιδι κι αυτη πηγε γκολ.4 πεναλτυ επνιξε ο αλλος λεμε...βαρεθηκαν να ζητανε πεναλτυ οι της τσελσυ..κλασσικα το χε παιξει το παιχνιδι.
Ρε τάγαρε!
παίζατε με παίκτη παραπάνω και ήσασταν όλοι πίσω.
-
Το κλεψε το ματς, αλλα ετσι ειναι η μπαλα μεχρι να σφυριξει ο διαιτητης παιζεις. Ασε που ηταν αδικη και η κοκκινη που εφαγε. Βεβαια και πεναλτυ για την Τσελσυ δεν δοθηκαν...η διαιτησια ηταν επιεικως απαραδεκτη σε γενικες γραμμες.
Α, ρε Χιντινγκ η παραδοση δε λεει να σπασει να μην πηγαινεις τελικο σε καθε διοργανωση -
**AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
HΔONHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!
ΙΝΙΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!**
ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΔΕΣ!!
ΣΤΟ 93' ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ!!!!!!!!!!!!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!
-
σεμναααα
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ρε τάγαρε!
Ρε κατσικοφαρμακοτριφτη,δεν ειμαι τσελσυ λεμε.Απλα μπαλα βλεπω και λεω αυτο που βλεπω.Οι αλλοι βαρεθηκαν να ζητανε πεναλτυ.Αν ειχε δωσει εστω το τραβηγμα του αμπινταλ στην αρχη θα χε γινει το 2-0 στο α ημιχρονο κι ειχαν τελειωσει ολα.ΔΕΝ μπορει να μην ειδε τα δυο χερια στο τελος.Γι αυτο και αν ξανασφυριξει σε ευρωπαικο αγωνα ο συγκεκριμενος θα ειναι σκανδαλο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε τάγαρε!
Ρε κατσικοφαρμακοτριφτη,δεν ειμαι τσελσυ λεμε.Απλα μπαλα βλεπω και λεω αυτο που βλεπω.Οι αλλοι βαρεθηκαν να ζητανε πεναλτυ.Αν ειχε δωσει εστω το τραβηγμα του αμπινταλ στην αρχη θα χε γινει το 2-0 στο α ημιχρονο κι ειχαν τελειωσει ολα.ΔΕΝ μπορει να μην ειδε τα δυο χερια στο τελος.Γι αυτο και αν ξανασφυριξει σε ευρωπαικο αγωνα ο συγκεκριμενος θα ειναι σκανδαλο.
Γίνε βάζελος.-
-
Ο χρήστης manosk στο 50 έγραψε:
40 ακόμα λεπτά για να αποδοθεί δικαιοσύνη στον άδικο τούτο κόσμο... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
bujinkan δε σε βλεπω να με παραδεχεσαι.Ακου πασχαλη μου τι εχω να πω γιατι το παιρνεις προσωπικα
Καταρχην δεν ειμαι ουτε μπαρτσα ουτε τσελσι,απλως μεταξυ των δυο υποστηριζα μπαρτσα
Παμε στο διαταυτα.
Ο χιντιγκ ειχε πιασει το νοημα,και ηξερε πολυ καλα τι εκανε.Ημπαρτσα ειναι μια τεχνικη ομαδα και ενα συστημα παιχνιδιου.Και στα 2 παιχνιδια λοιπον την αφησε να κανει παιχνιδι.Οταν εχεις μια υποτυπωδη καλη αμυνα μπορεις απεναντι σε μια μπαρτσα να παιξεις 8=9 παικτες πισω και να την μπλοκαρεις.Και τωρα ερχομαστε στο μεγαλο λαθος του χιντιγκ το οποιο επισημανε συνεχεια και ο γκωνιας (?) Δεν ειναι ευκολο να κρατησεις 4 ημιχρονα μια μπαρτσα χωρις γκολ.Το μεγαλο του λαθος ηταν οτι επρεπε να ψαξει πιο πολυ ακομα το δευτερο γκολ απο την στιγμη που εμεινε με 10 η μπαρτσα,και τι στιγμη μαλιστα που ο πεπε εκανε εγκληματα στον παγκο που δεν εκανε αλαγη αφου ειχε φτασει στο 80 αισιως ο αγωνας.Βεβαια θα μου πεις για τα πεναλτυ,και σε αυτο το σημειο εχω πολυ σοβαρους λογους να πιστευω οτι η ουεφα δεν ηθελε 2 συνεχομενες χρονιες τον ιδιο τελικο.Βεβαια και η κοκκινη ηταν αδικη.
Τεσπα συμφωνα με τον σημερινο και μονο αγωνα εννοειται οτι η τσελσυ αξιζε να ειναι στον τελικο,αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη,και ο ολυμπιακος αξιζε να παρει την ευρωλιγκα αλλα βγηκε τεταρτος
PS:Το τελευταιο ηταν καζουρα μην το λαμβανεις υποψη σου -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αλλο ενα πεναλτυ που πνιγει ο διαιτητης..
Κοιτα πως ειναι η μπαλα,σιχαμενη η μπαρτσα σημερα,4 πεναλτυ πεντακαθαρα δεν εδωσε το λαμογιο..Μπραβο στην μπαρτσα με την αξια της προκριθηκε..Εσυ ξερω τι σε τσούζει τώρα, ήθελες Τσελσι τελικό για την ομαδούλα σου, αλλα μη λες μαλακιες.
Όλοι το βλέπαμε όχι μόνο εσύ, 15 βουτιές οι άμπαλοι τα ταγαρογιδα και μου θέλανε πέναλτι.ΟΥΤΕ 1 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ.-
Αν θες πάμε τις φάσεις 1 προς 1. Η κόκκινη δεν ηταν ούτε κατά διάνοια και στο καμπ νου είχε πνίξει πεντακάθαρο πέναλτι και κόκκινες.
Σήμερα αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη με όλη τη σημασία της λέξης.-
Με 180' λεπτά κατενάτσιο ο παπαρας η αλεπού μη χέσω πήγε να κλέψει την πρόκριση από την καλύτερη ομάδα όλων των εποχων.
Ε, όχι ρε φίλε, δεν πάει έτσι.
Champions League & Uefa 2008-2009