-
Eυτυχώς που υπάρχει ο ΣΩΤΗΡΑΣ του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΠΑΟ δλδ
Όλη η Ευρώπη σας προσκυνάει! -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Όλη η Ευρώπη σας προσκυνάει!Ειτε το θελεις ειτε οχι, η πορεια του ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι παραλληλη με την πορεια του Παναθηναικου.
Ειτε το θελεις ειτε οχι ο Παναθηναικος ειναι μακραν η πιο επιτυχημενη ελληνικη ομαδα στην Ευρωπη.
Μετα την κοιλια τα τελευταια 3 χρονια (περυσι δεν ηταν ασχημα) ηρθε η ωρα να αρχισουμε να επιστρεφουμε. -
Όλη η Ευρώπη σας προσκυνάει!Οκ, δαφνωστεφανωμενε εφηβε για αραδιασε τις δικιες σου επιτυχιες, περαν των Ελληνικων συνορων
-
Όλη η Ευρώπη σας προσκυνάει!γιατι ρε kovathe αμφιβαλεις?Οπως εσεις εχεται σαρωσει τα πρωταθληματα και κυπελλα εντος ελλαδος την τελευταια 10ετια ετσι και εμεις ειμαστε οι μονοι σοβαροι εκπροσωποι του ελληνικου ποδοσφαιρου στην ευρωπη.Ο παναθηναικος εχει κανει πολλες καλες πορειες ολα αυτα τα χρονια στο cl και οντως ειναι αυτος που συντελεσε ωστε να εχουμε 2 και 3 ακομα ομαδες στο cl.Μολις καναμε την κοιλια ειδες τι εγινε.2 ομαδες στο cl,και οι 2 απο προκριματικα κιολας
-
OXI!
Δε θέλω να σας χαλάσω το παραλήρημα! -
OXI!
Δε θέλω να παρω πισω την πατατα που ειπαΟΚ ρε No hard feelings
-
OXI!
Δε θέλω να σας χαλάσω το παραλήρημα!παραληρημα? Εγω?
-
Μ αρεσει που θελετε να μιλησετε και σοβαρα.Αυτο σε ποδοσφαιροθρεντ δε γινεται.-Αντε να γινει για κανα δυο σελιδες και τελος.Πως να αντιδρασω εγω ηρεμα τωρα ρε οταν υπαρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΣ οτι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ οτι τα τελευταια 15 χρονια εχει ο βαο καλυτερη ομαδα απο τον Οσφπ.Σορρυ αλλα δε γουσταρω να αντιδρασω ηρεμα και στην περιπτωση αυτη θα κανω τραβηγμενο χαβαλε.Το παραδεχομαι.Δε γινεται να καλοπιασω τον ορεστη η τον καραγκιοζογκουνη και να του λεω 'ρε συ ορεστη/καραγκουνη,μηπως θες να αναθεωρησεις γιατι εγω πιστευω οτι ειναι αλλιως και τα νουμερα λενε αλλα πραματα'.Σορρυ αλλα αυτο δεν παιζει.Θα του πεταξω ενα 12 πρωταθληματα σε 12 χρονια κι αμα συνεχισει εστω και λιγο,παρε την 4αρα,τις 35 νικες στα μεταξυ μας και αντε γεια.Κι εκει φυσικα τελειωνουν ολα.Αυτα,αν θελετε να μιλαμε σοβαρα οπως γινεται επι σειρα ποστ πολλες φορες (θα το βλεπετε κι οι ιδιοι) να μην προκαλειτε.Δεχτειτε οτι ειστε δευτεροι και μια χαρα θα συζηταμε.
-
ρε παίδες δεν ξεκίνησε καν το CL και το UEFA.......
ας γίνουν οι πρώτοι αγώνες, να δούμε ποιοί θα περάσουν και μετά μιλάμε....... -
BAYERN UBER ALLES!
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον το CH.L. φέτος.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
.Δεχτειτε οτι ειστε δευτεροι και μια χαρα θα συζηταμε.Εγω εχω δεχτει παρα πολες φορες οτι εντος συνορων ειμαι για τον γαιδαρο καβαλα.Εσυ ομως δεν βλεπω να παραδεχεσαι για τα εκτος συνορων που αντικειμενικα ειμαι πολυ μπροστα οτι απεχεις πολυ απο εμενα
Εκτος εαν πιασεις κανα 2 χρονια μονο γιατι ετσι σε συμφερει -
γιατι ρε λεμέ,εχω πει οτι ραβω κοστουμια στην ευρωπη και δεν το ξερω; αλλα ουτε στην αλλη ακρη που το πας εσυ.εχεις παει πιο μακρυα απο μενα,οκ (οταν βεβαια το συστημα ηταν αλλιως) αλλα δεν το κανεις και καθε χρονο..κανα δυο φορες προχωρησες κι εσυ παραπανω.τεσπα..
-
ρε παιδες το πρωτο παιχνιδι του παο την αλλη τεταρτη 30 ιουλιου ειναι μεσα η εξω?
-
Αντε και αλλα 3 στην Τιφλιδα και πανε αυτοι
-
Ιούλιος....Κλασσικός μήνας του βάζελου...
Αντε γράψτε όσο προλαβαίνετε...γιατί μετά έχει
-
τιποτα αλλο θα μας πεις, ε γεροτζολε;
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
τιποτα αλλο θα μας πεις, ε γεροτζολε;Περίμενε, θα γελάσουμε καλά στον τρίτο προκριματικό...
-
Ευτυχώς που άρχισε να παίζει επίσημα ο βάζελος από τον Ιούλιο. Ο χειμώνας αναμένεται 'ρωσσικός'. :σιφτυ:
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
τιποτα αλλο θα μας πεις, ε γεροτζολε;
Περίμενε, θα γελάσουμε καλά στον τρίτο προκριματικό...
Tι έγινε, αρχισες πάλι να ποσταρεις στο ποδοσφαιροθρεντ και εκτιθεσαι?
Μήπως πρέπει να δείτε πάλι την περσινή 4αρα σας στο βιντεο? Αντε δείτε και ποιος πήρε το νταμπλ πάλι και μετα πέστε για ύπνο..
Βγαζετε και γλωσσα ιουλιο μηνα....
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Ιούλιος....Κλασσικός μήνας του βάζελου...Αντε γράψτε όσο προλαβαίνετε...γιατί μετά έχει
μου αρεσεις παντως που με τα μεχρι τωρα δεδομενα στην ομαδα σου,δεν πτοεισαι καθολου
Champions League & Uefa 2008-2009