-
Αν περασουμε btw αντιμετωπιζουμε μια απο το ζευγαρι Verder-Milan...Βρε λες ξανα να βρουμε τους Γερμανους μπροστα?
Σας αφηνω, ταξιδευω σε λιγο για Heathrow και μετα Ελλαδα
-
Αν περάσει την τρομερή και φοβερή Στ Ετιέν ο γαύρος, θα παίξει με τη νικήτρια του παιχνιδιού Βέρντερ-Μίλαν. Ουδέν σχόλιον.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Ο ΟΣΦΠ είναι αρκετά ευνοημένος.Δεν κληρώθηκε με κάποια σπουδαία ομαδα. Πιστεύω ότ θα περάσει. Προβλέπω νέες τεσσάρες προς Γαλλία μεριά αυτή την φορά.
Εγώ θυμάμαι την προηγούμενη ευνοϊκή κλήρωσή μας και ανησυχώ...
Μιλάς για την Ανόρθωση; Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια ομοιότητα. Οι Κύπριοι αποδείχθηκαν πραγματικά καλή ομάδα. Οι Γάλλοι δεν νομίζω ότι θα πάνε μακριά. Για αυτούς σημασία έχει η παραμονή τους στο 'Σαμπιονά'.
Πιστεύω ότι ο ΟΣΦΠ θα περάσει καιν μάλιστα χωρίς καν να υποστεί ήττα στην Γαλλία. Σημασία έχει με ποιό ζευγάρι διασταυρώνεται μετά.
-
Παρατηρήσατε ότι όλες οι ιταλικές ομάδες παίζαν με αγγλικές; Και πολύ υποψιάζομαι ότι δεν θα περάσει καμμία ιταλική στον επόμενο γύρο...
-
Πάντως δεν γίνεται να μιλάμε για πορείες ευρωπαϊκές αν δεν μπορούμε να σκοτώσουμε ένα θηρίο (για τη Μίλαν λέω). Ας περάσουμε τους πουρκουάδες κι ας μετρήσουμε τα μπολς μας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάντως δεν γίνεται να μιλάμε για πορείες ευρωπαϊκές αν δεν μπορούμε να σκοτώσουμε ένα θηρίο (για τη Μίλαν λέω). Ας περάσουμε τους πουρκουάδες κι ας μετρήσουμε τα μπολς μας.Αυτό ακριβώς. Κάποια στιγμή θα συνέβαινε άλλωστε.
Όσο για την κλήρωσή μας, πιστεύω είναι τρελό λουκουμάκι. Και μάλιστα το γεγονός ότι είμαστε από τους 3ους των ομίλων και λόγω αυτού παίζουμε το πρώτο ματς στο γήπεδό μας, το κάνει ακόμα πιο εύκολο. Δεν θα ήθελα πρώτο ματς στη Γαλλία και να χρειαζόμαστε να ανατρέψουμε σκορ με 1 ή 2 γκολ ως συνήθως. Ας δοκιμάσουν να ανατρέψουν αυτοί 4. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δεν θα ήθελα πρώτο ματς στη Γαλλία και να χρειαζόμαστε να ανατρέψουμε σκορ με 1 ή 2 γκολ ως συνήθως. Ας δοκιμάσουν να ανατρέψουν αυτοί 4.Γιατι 4, δεν θα παιχτει δευτερο ημιχρονο στο Καραισκακι;
-
ε νταξ, χαλαρα ο γαβρος 0-3 εξω και 5-0 μεσα. Κινειται σε μετριοτητα η σεντ ετιεν
Παντως και εμεις, ελπιζω η βιγιαρεαλ να συνεχισει μεχρι τον φλεβαρη την φθινουσα πορεια της ωστε να εχουμε σοβαρες ελπιδες για προκριση
-
Tοσα χρονια ακουμε απο τους εγκαθετους γαυρους για το τι κωλοφαρδη ομαδα ειναι ο παο στις κληρωσεις,σε τι ευκολους ομιλους πεφτει παντα,τι δυσκολες κληρωσεις εχει παντα ο θρηνος κλπ κλπ.
Την κληρωση σας δεν θα την μας την ααλυσετε σημερα
Ακους εκει με την 17η του γαλλικου πρωταθληματος
Δεν πρεπει να ειναι και πολυ καλυτερη τηε ξανθης ε? -
και οχι τιποτα αλλο αλλα η ομαδα του αχωνευτου επεσε με την αχωνευτη για μενα ομαδα
Μου ειναι δυσκολο γαμωτο να φωναζω:παμε ρε μαντσεστεεεερρ -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Tοσα χρονια ακουμε απο τους εγκαθετους γαυρους για το τι κωλοφαρδη ομαδα ειναι ο παο στις κληρωσεις,σε τι ευκολους ομιλους πεφτει παντα,τι δυσκολες κληρωσεις εχει παντα ο θρηνος κλπ κλπ.
Δεν πρεπει να ειναι και πολυ καλυτερη τηε ξανθης ε?Nομιζω ολοι οι γαυροι θα ευχοντουσαν μια πιο δυσκολη κληρωση στους 32, και μια πιο βατη στους 16, απο αυτο που βγηκε σημερα...
Αχιλλεα μην τα βαζεις με τον Μουρινιο
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Δεν πρεπει να ειναι και πολυ καλυτερη τηε ξανθης ε?Nομιζω ολοι οι γαυροι θα ευχοντουσαν μια πιο δυσκολη κληρωση στους 32, και μια πιο βατη στους 16, απο αυτο που βγηκε σημερα...
Αχιλλεα μην τα βαζεις με τον Μουρινιο
Δεν τα βαζω εγω μαζι του.Αυτος τα βαζει με μας και τρωει τα μουτρα του
-
Ο χρήστης ΔΝΤΖ έγραψε:
Ο ΟΣΦΠ είναι αρκετά ευνοημένος.Δεν κληρώθηκε με κάποια σπουδαία ομαδα. Πιστεύω ότ θα περάσει. Προβλέπω νέες τεσσάρες προς Γαλλία μεριά αυτή την φορά.
Μιλάς για την Ανόρθωση; Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια ομοιότητα. Οι Κύπριοι αποδείχθηκαν πραγματικά καλή ομάδα. Οι Γάλλοι δεν νομίζω ότι θα πάνε μακριά. Για αυτούς σημασία έχει η παραμονή τους στο 'Σαμπιονά'.
Πιστεύω ότι ο ΟΣΦΠ θα περάσει καιν μάλιστα χωρίς καν να υποστεί ήττα στην Γαλλία. Σημασία έχει με ποιό ζευγάρι διασταυρώνεται μετά.
Για την Ανόρθωση μιλάω αλλά κυρίως για την 'άνεση' με την οποία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τους θεωρητικά εύκολους αντιπάλους.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Για την Ανόρθωση μιλάω αλλά κυρίως για την 'άνεση' με την οποία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τους θεωρητικά εύκολους αντιπάλους.
με το νικητη μιλαν-βερντερ
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ε νταξ, χαλαρα ο γαβρος 0-3 εξω και 5-0 μεσα. Κινειται σε μετριοτητα η σεντ ετιενΠαντως και εμεις, ελπιζω η βιγιαρεαλ να συνεχισει μεχρι τον φλεβαρη την φθινουσα πορεια της ωστε να εχουμε σοβαρες ελπιδες για προκριση
με σωστή τακτική και καλό ποδόσφαιρο μπορούν να προκριθούν και οι δύο ομάδες μας στον επόμενο γύρο
-
ρωτηθηκε ο ρουφιανοπολιδης αν θα κανει καποιο σχολιο για την κληρωση του ΠΑΟ, και απαντησε κατηγοριματικα 'οχι οχι'
αχαχαχχαχα ρουφιανακο αντωνακη, μια ζωη μικρος θα εισαι. Ανικανε, το μονο σωστο που εκανε ο τζιγγερακος ηταν που εδιωξε εσενα. Γλυωδες αντικειμενο
*τογιοταμαν, εμεις εχουμε δυσκολο ματς ΑΛΛΑ ευτυχως ουτε η βιγιαρεαλ ειναι γιγαντας και παρολο που εχουν γηπεδο κλουβι, δεν κανουν ποτε ατμοσφαιρα. Ειναι πολυ πιθανο (και εφοσον ενισχυθουμε και τον γεναρη) να περασουμε
-
H Σεντ-Ετιεν ήταν λουκουμάκι, αν και αυτές οι ομάδες είναι πολύ επικίνδυνες στο ΟΥΕΦΑ-δεν παλεύει για τίποτα στη Γαλλία και είναι και ιστορική ομάδα, το θέμα είναι ότι μετά παίζουμε με Βέρντερ ή Μίλαν, οπότε με Μίλαν μάλλον πάπαλα και πάλι.
Ο βαζελος τυχερός με τη Βιγιαρεάλ, μπορούσε να εχει πολύ δυσκολότερη κλήρωση, αν και οι Ισπανοί στην καλή μέρα τους μπορούν να σε διαλύσουν...
Η Μπάρτσα περνάει αέρα από Λυών, είναι ομάδα που της πάει (δεν ταμπουρώνεται και όποιος δεν ταμπουρώνεται φέτος με τη Μπάρτσα τρώει 5άρες και 6άρες - όποιος παίζει ταμπούρι γλιτώνει με 2-3 ).
Γουστάρω που θα ξανα-ματα-πάρει το μπούλο η ΡΕάλ από τους 16 ελέω Λίβερπουλ!
Γουστάρω τρελά κλαμένο Μουρίνιο όταν τον πιει η λουζερο-Ιντερ από τη United! -
ρωτηθηκε ο ρουφιανοπολιδης αν θα κανει καποιο σχολιο για την κληρωση του ΠΑΟ, και απαντησε κατηγοριματικα 'οχι οχι'αχαχαχχαχα ρουφιανακο αντωνακη, μια ζωη μικρος θα εισαι. Ανικανε, το μονο σωστο που εκανε ο τζιγγερακος ηταν που εδιωξε εσενα. Γλυωδες αντικειμενο
Δε σε πιάνω, γιατί να σχολιάσει άλλη ομάδα, στον ΟΣΦΠ δεν παίζει?
Στο bold συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
-
ρωτηθηκε ο ρουφιανοπολιδης αν θα κανει καποιο σχολιο για την κληρωση του ΠΑΟ, και απαντησε κατηγοριματικα 'οχι οχι'αχαχαχχαχα ρουφιανακο αντωνακη, μια ζωη μικρος θα εισαι. Ανικανε, το μονο σωστο που εκανε ο τζιγγερακος ηταν που εδιωξε εσενα. Γλυωδες αντικειμενο
*τογιοταμαν, εμεις εχουμε δυσκολο ματς ΑΛΛΑ ευτυχως ουτε η βιγιαρεαλ ειναι γιγαντας και παρολο που εχουν γηπεδο κλουβι, δεν κανουν ποτε ατμοσφαιρα. Ειναι πολυ πιθανο (και εφοσον ενισχυθουμε και τον γεναρη) να περασουμε
το άκουσα κι εγώ
καλά έκανε και δε σχολίασε...τι να πει; καλή επιτυχία σ αυτούς που βάζανε τραγούδι στη λεωφόρο και τον φώναζαν μαλάκα;όντως η καλύτερη κίνηση του τζίγγερ ήταν που μας τον δώσατε...
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Γουστάρω τρελά κλαμένο Μουρίνιο όταν τον πιει η λουζερο-Ιντερ από τη United!
Η μεγαλη πλακα θα ειναι να περασουμε εμεις και η ιντερ οχι
Φαντασου σκηνικο.Στην επομενη κληρωση να ειναι παρον ο τενκατε στη νιον και να ρωταει ο δημοσιογραφος κυριε τεν κατε με ποιον θελετε να κληρωθειτε
Κοιταξτε να δειτε οπως ειπε και ο μουρινιο να κληρωθουμε με την ιντερ στους 8....Ουπς ξεχασα η ιντερ δεν ειναι στους 8
Champions League & Uefa 2008-2009