-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Τρομερά άσχημη εντύπωση μου έκανε ο κομπλεξισμός των βάζελων χθες μετά το ματς στο ραδιόφωνο που έκατσα και άκουσα μετά από καιρό. ... Τι τραβάνε και αυτοί οι βραδινοί παραγωγοί...
Aστο Γιωργο, μην το ψαχνεις...χορτάσαμε και απο αντικειμενικους και ακομπλεξαριστους γαυρους..
Εσύ φταίς που ακούς ράδιο.
Εγώ απο τότε που το έκοψα έχω βρεί την ψυχική μου υγεία.
+απειρο
-
Εντάξει ούτε κρύο ούτε ζέστη. Είναι πολύ πιο καλή ομάδα απο τον ΠΑΟ αλλά πιθανότητες υπάρχουν. Κυρίως το γεγονός είναι ότι σαν ομάδα φαίνεται να βρίσκεται στην λογική της Βέρντερ αλλά με πιο καλή αμυντική λειτουργία. Ένα 65-35/60-40 υπέρ των Ισπανών είναι το πιό λογικό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θέλω Σταντάρ Λιέγης.Εγω θελω Αμβουργο
Για το βαζελο τωρα εχει πλακα που λενε ολοι οι επισημοι οτι και καλα ειναι δυσκολη η προκριση κλπ αλλα απο μεσα τους χαιρονται για την ''ευνοικη'' κληρωση. Οχι τι θα λεγανε οτι ειναι ευκολη? Φυσικα το ιδιο νιωθει και η Βιγιαρεαλ μην ξεχνιομαστε Εγω παντως θεωρω οτι ειναι δυσκολο ματς.
Στα υπολοιπα ζευγαρια θα εχουμε φοβερα ματς.
Οσο για το ραδιοφωνο διαφωνω με τους προλαλησαντες συμφορουμιτες, εγω πεθαινω στα γελια με τους κατεστραμενους που παιρνουν τηλεφωνο
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θέλω Σταντάρ Λιέγης.Eγω οχι. Απλα δες τι αποτελεσματα εχει φερει φετος.
Αποκλείστηκε απο την Λιβερπουλ στην παραταση, απεκλεισε την Εβερτον, νικησε την Σεβιλη, πηρε διπλο στην Παρτιζαν, εριξε 3αρα στην Σαμντορια. Μια χαρα ομαδα φαινεται να εχει.Η Σεντ Ετιεν ειναι λουκουμι. Ή εστω μια πελατισσα γερμανικη.
Τρομερά άσχημη εντύπωση μου έκανε ο κομπλεξισμός των βάζελων χθες μετά το ματς στο ραδιόφωνο που έκατσα και άκουσα μετά από καιρό. ... Τι τραβάνε και αυτοί οι βραδινοί παραγωγοί...
Aστο Γιωργο, μην το ψαχνεις...χορτάσαμε και απο αντικειμενικους και ακομπλεξαριστους γαυρους..
Εσύ φταίς που ακούς ράδιο.
Εγώ απο τότε που το έκοψα έχω βρεί την ψυχική μου υγεία.
Το θεμα ειναι οτι στην ΕΡΑ Σπορ παιρνουν 60% βαζελοι, οποτε δεν ειναι για γαυρους τα βραδυα
Οσο για το ραδιοφωνο διαφωνω με τους προλαλησαντες συμφορουμιτες, εγω πεθαινω στα γελια με τους κατεστραμενους που παιρνουν τηλεφωνο
+1
-
Φτου παει το Αμβουργο
-
Με τους Γαλλους;
-
Στ Ετιέν!!!!
-
Γαλλικη Saint Etienne ε... Εμ, τι να πω ας σχολιασουν οι βαζελοι
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Η Σεντ Ετιεν ειναι λουκουμι.Τσιμπα την.
007 καποιο σχολιο;ΥΓ: στο μεταξυ στην ΕΡΑ Σπορ ειναι αμπαλοι...ακου θελανε να αποφυγουνε την 13η της Γαλλιας
-
Έγινε η χάρη του Ορέστη.
-
Ο ΟΣΦΠ είναι αρκετά ευνοημένος.Δεν κληρώθηκε με κάποια σπουδαία ομαδα. Πιστεύω ότ θα περάσει. Προβλέπω νέες τεσσάρες προς Γαλλία μεριά αυτή την φορά.
-
Πρωτος αγωνας στο Καραισκακη 18ή19/02 και ρεβανς στην Γαλλια στις 26/2
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έγινε η χάρη του Ορέστη.Ο Ταβλαριδης ξαναρχεται (αλλη μια κοκκινη δωρο θελουμε)
Βερντερ Βρεμης - Μιλαν (βρε τι κακο τους εχει βρει τους Γερμανους..μετα τους Ελληνες, η Μιλαν)
ΥΓ: ποιο πολυ σημασια εχει για τους γαυρους η κληρωση για τους '8'
-
Super κλήρωση για τον Θρύλο αλλά και τον ΠΑΟ.
Άντε να δούμε !!
-
Ο χρήστης ΔΝΤΖ έγραψε:
Ο ΟΣΦΠ είναι αρκετά ευνοημένος.Δεν κληρώθηκε με κάποια σπουδαία ομαδα. Πιστεύω ότ θα περάσει. Προβλέπω νέες τεσσάρες προς Γαλλία μεριά αυτή την φορά.Εγώ θυμάμαι την προηγούμενη ευνοϊκή κλήρωσή μας και ανησυχώ...
-
Η Σεντ Ετιεν ειναι λουκουμι.
Τσιμπα την.
007 καποιο σχολιο;ΥΓ: στο μεταξυ στην ΕΡΑ Σπορ ειναι αμπαλοι...ακου θελανε να αποφυγουνε την 13η της Γαλλιας
Καποιο σχολιο στο οτι το προβλεψες ή για την κληρωση ή και για τα 2?
Βασικα δεν ξερω, εγω πχ προτιμω στις κληρωσεις αυτες να πεφτεις με μεγαλες ομαδες διοτι οταν παιζεις ουσιαστικα δεν εχεις να χασεις τπτ κλπ και παλευεις για το καλυτερο. Γενικως οι λιγοτερο ''γνωστες'' ομαδες ειναι πιο dangerous. Τελσοπαντων, εγω νομιζω θα περασουμε αλλα τι σημασια εχει τι λεω, εκ του αποτελεσματος θα κρινουμε
Τωρα στο οτι το προβλεψες καλα εκανες και το προβλεψες τι να σου πωps. Εγω μονο NovaSport ακουω
-
Να διορθωσω ενα λαθος μου.
Η Σεντ Ετιεν δεν ειναι 13η...ειναι 17η στην Γαλλια, με 12 ηττες σε 18 παιχνιδια.
Καλυτερα να μην κατεβουν στο Καραισκακι -
ακου θελανε να αποφυγουνε την 13η της Γαλλιας17η
-
Να διορθωσω ενα λαθος μου.
Η Σεντ Ετιεν δεν ειναι 13η...ειναι 17η στην Γαλλια, με 12 ηττες σε 18 παιχνιδια.
Καλυτερα να μην κατεβουν στο Καραισκακι -
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Η Σεντ Ετιεν ειναι λουκουμι.
Τσιμπα την.
Καποιο σχολιο στο οτι το προβλεψες ή για την κληρωση ή και για τα 2?
Βασικα δεν ξερω, εγω πχ προτιμω στις κληρωσεις αυτες να πεφτεις με μεγαλες ομαδες διοτι οταν παιζεις ουσιαστικα δεν εχεις να χασεις τπτ κλπ και παλευεις για το καλυτερο. Γενικως οι λιγοτερο ''γνωστες'' ομαδες ειναι πιο dangerous. Τελσοπαντων, εγω νομιζω θα περασουμε αλλα τι σημασια εχει τι λεω, εκ του αποτελεσματος θα κρινουμε
Τωρα στο οτι το προβλεψες καλα εκανες και το προβλεψες τι να σου πωΟχι ρε για την προβλεψη! Ετσι και αλλιως εγω την Βολσμπουργκ προεβλεψα. Οι Γαλλοι ειπα οτι ειναι η πιο ευκολη ομαδα.
Στα αλλα που λες συμφωνω απολυτα, γι'αυτο και δεν ηθελα την Βιγιαρεαλ.
Κριμα...στους 16 με Βερντερ ή Μιλαν...
Champions League & Uefa 2008-2009