-
5 γράφει το κοντέρ
-
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟ.
-
Πόσο είναι η Παναχαικάρα;
-
-
Η απονομή του κυπέλλου ουέφα θα γίνει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ή θα γίνει φιέστα το σουκού με προσκεκλημένη τη Νόρζελανδ;
-
και μετα μιλατε για κομπλεξισμους...
Αραξε τωρα και δες και λιγο θεαμα απ τους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ μπας και δεις λιγο μπαλιτσα γιατι με την ομαδα σου κανα τσουκου τσουκου το πολυ. -
Άσε αδερφέ να σαι καλά, δεν θα πάρω. Εγώ είμαι αλλού
Πάντως πλάκα έχετε. Αν μάλιστα συνδυαστεί η εικόνα με τον σχολιασμό των κλόουν του ΑΝΤ1 τότε
-
Χωρις μαμακιες τωρα, ο Ολυμπιακος επαιξε φοβερη μπαλα σημερα. Τελικα αυτος ο μυτογκας ο Βαλβερδε πρεπει να το κατεχει το αθλημα.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Εγώ είμαι αλλούΝαι εισαι.Στον πατο μου. Παρε το original ΑΛΑΤΑΚΙ σου τωρα και.....ΑΛΑΤΙ.. (μην ψαρωνεις)
-
Το 5ο γκολ ήταν πράγματι ο ορισμός του ομαδικού παιγνιδιού.
Όπως και να έχει για τη 12η θέση αρκεί 1,5 νίκες. Αν λάβουμε υπόψη ότι μπορούμε ως και δύο νίκες (1 νίκη και 2 ισοπαλίες ή 2 νίκες και μία ήττα) το δίδυμο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ μας ξελάσπωσε φέτος.
Το 5-1 του Ολυμπιακού όσο και η μεγάλη νίκη του ΠΑΟ τελικά δείχνουν ότι κάτι μπορεί να κινηθεί και εδώ.
Για τον Valverde απλά respect και τρώω το καπέλο μου όπως ο Ρόμπαξ (φταίει και το Alzheimer άκου Γκαστόνε ευχαριστώ BILL33) για όλα όσα του είχα καταλογίσει το καλοκαίρι.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Για τον Valverde απλά respect και τρώω το καπέλο μου όπως ο ** Γκαστόνε** για όλα όσα του είχα καταλογίσει το καλοκαίρι.
Ρομπαξ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγώ είμαι αλλού
Ναι εισαι.Στον πατο μου. Παρε το original ΑΛΑΤΑΚΙ σου τωρα και.....ΑΛΑΤΙ.. (μην ψαρωνεις)
Βρε σήμερα είναι γιορτινή ημέρα για το κλαμπ σου, κέρδισες ολάκερους μπενφίκες, μην χαλιέσαι.
Αλλού φίλε μου, ΜΑΚΡΑΝ αλλού.
Άιντε σε αφήνω,
πάρε ζακέτα αν κατέβεις πασαλιμάνι, έχει ψύχραΚαι πάλι τα συγχαρίκια μου, άξιος κυπελλούχος
-
http://www.youtube.com/watch?v=V_VSD04Q ... r_embedded
-
Ρεσιτάλ στην επίθεση σήμερα απ' το Θρύλο, αλλά ας μην παρασυρόμαστε, είναι και λίγο μαγική εικόνα.
Μπήκε το πρώτο μέσα σε 40'' και μετά κάθε επίθεση-σουτ ήταν και γκολ. Σπάνια συμβαίνουν τέτοια ματς.
Επίσης είδαμε τι έγινε όταν Ντιόγο-Γκαλέτι-Μπελούτσι βρίσκουν ανοιχτούς χώρους. Γι' αυτό και όσοι έρχονται Καραϊσκάκη ταμπουρώνονται... γιατί αλλιώς θα τους σκορπίσουν οι λάτιν μπροστά, όπως σήμερα...
Δε γίναμε υπερομάδα μέσα σε μια βραδιά, αλλά προτιμώ να βλέπω τέτοια μπαλάρα και επιθετικό ποδόσφαιρο και ας χάνω, παρά να παίζω τσούκου-τσούκου-μπολ, αντιαισθητικό ποδόσφαιρο και να νικάω 1-0.
Στη τελική ελληνική ομάδα δεν πρόκειται να πάρει κούπα, τουλάχιστον να το ευχαριστηθούμε. -
Σήμερα ο ΟΣΦΠ ήταν πράγματι πολύ καλός. Αλλά το σημερινό παιχνίδι είναι περισσότερο ενα **ονειρικό **παιχνίδι παρά ένα πραγματικό. Δεν θα γίνεται κάθε φορά φορά, 4 επιθέσεις 4 γκόλ σε συνδυαμό με μια άμυνα της Μπενφίκα που αλλού πάταγε και αλλού βρισκόταν όταν η Πορτογάλοι σε 3 φάσεις δικές τους κάνουν μόνο την μια γκόλ. Παιχνίδια που η μια ομάδα να κάνει πάρτι σε ένα ημίχρονο έχουν ξαναγίνει και μάλιστα πέρυσι στο ΑΕΚ-ΟΣΦΠ και ΠΑΟ-ΑΕΚ στα play-off. O Βαλβέρδε κάνει πολύ καλή δουλειά κατ'άλλα και ο ΟΣΦΠ είναι αρκετά βελτιωμένος σε σχέσι με τις αρχές της περιόδου. Απλά είναι επίφοβο, ένα τέτοιου είδους παιχνίδι να είναι μπούσουλας για την συνέχεια όχι μόνο για τον ΟΣΦΠ αλλά για οποιαδήποτε ομάδα.
-
Πολυ καλος ο ΟΣΦΠ σημερα, μπραβο για την αξια νικη
-
Μόλις γύρισα!
ΜΠΑΛΑ!!!
Τέλος. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αλλού φίλε μου, ΜΑΚΡΑΝ αλλού.Βρε συμφωνω εισαι μακραν πισω μου και η φαση ειναι οτι στο δειχνω με την μπαλα μου κι οχι με τα λογια μου.
Παντως σοαρα τωρα,αν πιστευςεις οτι εχεις καλυτερη ομαδα πρεπει να εισαι ψυχοπαθης,και σε εχω συμπαθησει.Τεσπα,το original αλατακι σου και νυχτα. -
ε βεβαια, αμα δεν επαιζε ο γαβρος μπαλα με τετοιους αχρηστους αμυντικα αντιπαλους (μεχρι το 4ο γκολ κοιμοντουσαν ΟΡΘΙΟΙ), ε τοτε θασασταν για αυτοκτονια. Το μιλανο και το αλατακι σου τωρα
-
Θα ήθελα να προτείνω σε όλους τους Ολυμπιακούς της παρέας που δεν πάνε γήπεδο, να κάνουν μια χάρη στον εαυτό τους και κάποια στιγμή φέτος να πάνε στο γήπεδο για να έχουν να λένε πως είδαν από κοντά τον Ντιόγκο, τον Μπελούτσι, τον Γκαλέτι να παίζει. Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα παίζουν ακόμα σε αυτή την ομάδα, ειδικά ο Ντιόγκο.
Champions League & Uefa 2008-2009