-
Καλά στην 'Πανεμπορική' πήγανε?
Γιατί δεν πηγαίνανε σε κανα μεγαλύτερο της περιοχής, πχ Σκλαβενίτης... -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Γιατί;έτσι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Γιατί;
έτσι
α
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Γιατί;
έτσι
α
να βγειτε για καφε ρε παιδια...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
οι 'αναρχικοί/γνωστοί-άγνωστοι' πρέπει να είναι και πίο χαζοί απο τους οπαδούς του μπάοκ και του ολυμπιακού μαζίτα ίδια θα λες όταν θα απαλλοτριώνουν κιθάρες;
-
και τη τζούλια αλεξανδράτου να απαλλοτρίωναν το ίδιο θα ηταν
-
-
Ετσι ρε κων5,ακους κι εσυ το νταιζακι..; Επιτελους να ακουσεις κι εσυ κατι ποιοτικο,ολο αηδιες ακους..
-
Δε μ'αρεσει η κατασταση που εχει φτασει η κοινωνια μας.
Συγκεκριμενα μιλαω για την αισθηση ανασφαλειας που κυκλοφορει γενικα..
Αφορμη το γεγονος οτι σημερα ξεκινησα να διαγραφω μηνυματα στο κινητο μου λογω μνημης,
και βρηκα 5-6 αποθηκευμενα μηνυματα με πινακιδες απο ταξι, στα οποια μπηκαν φιλες μου για να γυρισουν σπιτια τους, με το αντιστοιχο 'εφτασα' στα εισερχομενα..
Μια καλη λυση βεβαια θα ηταν να τις επαιρνα σπιτι μου..
Δε μ'αρεσει που υπαρχει καποιος πειραγμενος που κυκλοφορει στο κολωνακι/εξαρχεια και πειραζει κοπελες, εχει πειραξει 3 φιλες μου μεχρι στιγμης.
Τη μια τη πηρε απο πισω και τη χουφτωσε, και στις αλλες πεταγε νεραντζια
Ειναι ενας 30αρης-40αρης, μελαχρινος με αρχη φαλακρας..Μ'αρεσουν πολλες και διαφορες αλλα δε ξερω τι να πρωτο τσιμπησω.. Βοηθεια συγχωριανοι, ν'ανεβει ο νταουτζονης..
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Δε μ'αρεσει η κατασταση που εχει φτασει η κοινωνια μας.
Συγκεκριμενα μιλαω για την αισθηση ανασφαλειας που κυκλοφορει γενικα..
Αφορμη το γεγονος οτι σημερα ξεκινησα να διαγραφω μηνυματα στο κινητο μου λογω μνημης,
και βρηκα 5-6 αποθηκευμενα μηνυματα με πινακιδες απο ταξι, στα οποια μπηκαν φιλες μου για να γυρισουν σπιτια τους, με το αντιστοιχο 'εφτασα' στα εισερχομενα..
Μια καλη λυση βεβαια θα ηταν να τις επαιρνα σπιτι μου..
Δε μ'αρεσει που υπαρχει καποιος πειραγμενος που κυκλοφορει στο κολωνακι/εξαρχεια και πειραζει κοπελες, εχει πειραξει 3 φιλες μου μεχρι στιγμης.
Τη μια τη πηρε απο πισω και τη χουφτωσε, και στις αλλες πεταγε νεραντζια
Ειναι ενας 30αρης-40αρης, μελαχρινος με αρχη φαλακρας..Μ'αρεσουν πολλες και διαφορες αλλα δε ξερω τι να πρωτο τσιμπησω.. Βοηθεια συγχωριανοι, ν'ανεβει ο νταουτζονης..
Εγω γι αυτο συνηθως κανω διανομες.
...Για να κοιμαμαι ησυχος -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω γι αυτο συνηθως κανω διανομες.
...Για να κοιμαμαι ησυχοςΚαι γω διανομες εκανα μεχρι προτινος, αλλα βαρεθηκα να μπαινω στη 'friend zone' γνωστη σαν τη ζωνη του μ@λ@κ@, μιας και αμα μπω εκει μεσα δε μπορω να βγω με τιποτα.
Γιατι αμα τη πας σπιτι και δεν την ανεβασεις κιολας σε βγαζουν ακυρο.. -
Καληνυχτακηδες...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καληνυχτακηδες...Κοίτα ποιος μιλάει.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καληνυχτακηδες...
Κοίτα ποιος μιλάει.
ΙΙ
\Μ/
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μαρέσει που το μάζεμα της ελιάς πάει πολύ καλά!
2 άτομα μαζέψαμε σε 4-5 ώρες 8 μεγάλα καφάσια. Φυσικά υπήρχε διάλειμμα για καφέ, φαγητό και λίγο σκοτς στο τέλος.
Άντε, 2-3 μέρες ακόμα!!!Πρέπει να συμβουλευτώ τον Ηλία για βελτιστοποίηση της μεθόδου όμως...
Άλλα 8 καφάσια σήμερα (κάπου στα 400 κιλά )... Άλλα τόσα μένουν τώρα.
-
Σε ζηλεύω! Πραγματικά, σε ζηλεύω!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yahoo:Σε ζηλεύω! Πραγματικά, σε ζηλεύω!
Πως αλλάζει ο άνθρωπος... Μικρός δεν ήθελα να ακούσω για μάζεμα... Τα τελευταία 3-4 χρόνια ανυπομονώ να έρθει ο Νοέμβρης για να τα μάσουμε... Μόνος σου είναι λίγο χώσιμο, αλλά όταν μαζευτεί παρεούλα είναι πολύ ωραία...
Υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση για του χρόνου, όποιος θέλει έρχεται και παίρνει και το λαδάκι του.
-
εγω.προλαβα;
-
Και γω μεσα ειμαι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
όποιος θέλει έρχεται και παίρνει και το λαδάκι του.εγω.προλαβα;
Ρε Pasxo εσύ τόσο λάδι που θες όλο το χωράφι πάλι δεν φτάνει
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]