-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν μου αρεσει που κανει κρυο...
κι αυτή η μουντίλα... καταθλιψάρα
όχι, η μουντίλα τα σπάει
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
όχι, η μουντίλα τα σπάει
+1
-
To πετυχε το κιντ
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
όχι, η μουντίλα τα σπάει
+1
+1000
-
Tι να πω.. ο καθένας με την κουλαμάρα του! Εγω μια φορά προτιμώ την χαρά Θεού, τον ηλιο! !
-
Εγω παλι προτιμω τις ξανθιες....αν εσεις την βρισκετε με τις βροχες και τους ηλιους....τι να πω.
-
To θέμα ειναι οτι αυτές δε σε προτιμούν.
-
Πιστος στον κανονα που λεει ,οτι οι αντρες φοβουνται τις εξυπνες γυναικες
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Tι να πω.. ο καθένας με την κουλαμάρα του! Εγω μια φορά προτιμώ την χαρά Θεού, τον ηλιο! !+1
Εγω παλι προτιμω τις ξανθιες....αν εσεις την βρισκετε με τις βροχες και τους ηλιους....τι να πω.
+3
-
Μ' αρέσει που η πρώτη παρουσιάση στα Γαλλικά πήγε αρκετά καλά ( για την ακρίβεια θεωρώ οτι πήγε εξαιρετικά ) και μου έφτιαξε το κέφι και την μέρα που μετά από ένα ΣΚ μέσα στον ήλιο ήταν ξανά μουντή.
Δεν μου αρέσει η ουρά στο Εστιατόριο του Πανεπιστημίου.
Δεν μου άρεσει που το μεσημέρι είχε τελειώσει το faux filet στο Εστιατόριο του Πανεπιστημίου και έφαγα λουκάνικο με πατάτες τηγανητές -
Μπράβο Μιράγκε. Και εις ανώτερα!
Μ' αρέσει που μπουμπουνίζει πολύ άγρια στην Αθήνα.
Δεν μ' αρέσει που το ίδιο γίνεται και στο χωριό και εγώ δεν είμαι εκεί να το απολαύσω..
-
Δε μ' αρέσει που σήμερα μας τα έψαλαν επανειλημένως στο στρατόπεδο.
Δε μ' αρέσει ακόμα περισσότερο που μας έβαλαν να κάνουμε πάνω κάτω με βήμα για μερικούς που έκαναν βλακείες.Μ' αρέσει που στην ειδικότητα θα μάθω... αυτά που ξέρω ήδη.
Μ' αρέσει που ξαναείμαι εξοδούχος. -
Δε μου αρέσουν οι αλμπάνηδες μάστορες!
-
-
-
Τι έγινε ρε συ;
-
Μίζα αλλαγμένη πρόσφατα ------> κολλάει και πάλι
Εξάτμιση αλλαγμένη πρόσφατα -------> έχει σπάσει κάτι ή στον καταλύτη ή στο μεσαιο και κουδουνίζειΚαι καλά η εξάτμιση, έχει καλώς, πες οτι με τις θερμοκρασίες και με τους κραδασμούς στους εδώ κωλόδρομους έγινε. Ή οτι κάτι ήταν ελλατωματικό βρε αδερφέ... Στο κάτω-κάτω ο μάστορας προθυμοποιήθηκε να τη φτιάξει και μπράβο του.
Με τη μίζα όμως ο παπάρας με τραβάει καιρό (ειναι η 2η φορά που με απασχολεί σε λίγους μήνες) και μου έρχεται όταν ερθω Αθηνα να πάρω και ένα μεγάλο κουτί βαζελίνης και να του την περάσω στον κώλο.
Ή μήπως να μη χρησιμοποιήσω βαζελίνη? -
Σκίστον με γυαλόχαρτό αντί για σκουφέτο.
-
Δε μ' αρεσει που από αύριο η μέρα γίνεται και πάλι μικρότερη από τη νυχτα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δε μ' αρεσει που από αύριο η μέρα γίνεται και πάλι μικρότερη από τη νυχτα...επιτέλους
άντε να αλλάξει κ η ώρα γιατί έχει παραγίνει το κακό
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]