-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
καλά, ας τα πει αυτά σε κανέναν κακομοίρη με Merc CGI...
Όπως και να χει, σε αυτοκίνητο 109 ψόφιων μουλαριών 20ετίας όπως το δικό μου, που το αρχαίο A/C κόβει μια... 30αριά ίππους, η διαφορά φαίνεται και παραφαίνεται. Γενικά, τα παλιά αυτοκίνητα σου 'μιλάνε' πιο φωναχτάαν την δυναμομετρήσουν τωρα όπως είχαν κάνει για διάφορα κλασσικά γρήγορα στο Top Gear όπως μία DB5 θα δεις ότι έχεις 15 λιγότερα χωρίς το A/C
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε μου αρέσει που από τη Πέμπτη θα ξαναβγούν οι 'οδηγοί' σχολικών στους δρόμους. Το +10 λεπτά σε μια διαδρομή 25 λεπτών της ώρας είναι δευτερεύον μπροστά σε αυτά που κάνουν.Δε μου αρέσει που κανείς γονέας δε ρωτά να μάθει ποιος είναι ο άνθρωπος που θα μεταφέρει το πολυτιμότερο πρόσωπο της ζωής του από και προς το σχολείο.
Ο αλλοδαποί άνευ διπλώματος άραγε είναι ακόμα προτιμώμενοι από τα ιδιωτικά σχολεία;Δε μου αρέσει που τα 'κανάλια' και η τροχαία (έτσι είναι η σωστή σειρά) θα 'νοιαστούν' για τα σχολικά μόνο τη πρώτη μέρα.
+00
Σε διαδρομη 20 λεπτων η επιβαρυνση ειναι περιπου 10 λεπτα (φταινε βεβαια και τα περισοτερα αυτοκινητα) Αλλα σε ολα που λες συμφωνω!
-
Δεν μ' αρέσει το πόσο 'ανάποδα' σκέφτομαι όταν είμαι αγχωμένος
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν μ' αρέσει το πόσο 'ανάποδα' σκέφτομαι όταν είμαι αγχωμένοςΠραγματι ... viewtopic.php?f=13&t=26712&p=1311282#p1311282' target='_blank
-
δε μαρέσει που διαβάζω πολύ (για τα δικά μου δεδομένα) και δεν περνάω τίποτα απο μαθήματα
δε μαρέσει που δεν θα πάρω ποτέ πτυχίο έτσι όπως πάω
δε μαρέσει που ορισμένοι καθηγητές νομίζουν ότι είμαστε ο superman για να προλάβουμε όλα τα θέματα -
Δεν μ' αρέσει το πόσο 'ανάποδα' σκέφτομαι όταν είμαι αγχωμένος+1
-
Δεν μ' αρέσει το πόσο 'ανάποδα' σκέφτομαι όταν είμαι αγχωμένοςΓια το καλο της ανθρωπότητας.........μη γινεις χειρούργος!!!
Καιγια το καλο το δικο σου,κοιτα να τα φορτωνεις και λιγο στον κοκορα,μη σε φαει το αγχος.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δεν μ' αρέσει το πόσο 'ανάποδα' σκέφτομαι όταν είμαι αγχωμένος
Για το καλο της ανθρωπότητας.........μη γινεις χειρούργος!!!
Καιγια το καλο το δικο σου,κοιτα να τα φορτωνεις και λιγο στον κοκορα,μη σε φαει το αγχος.
Αφού είπαμε ότι ο άνθρωπος θα γίνει ΓΙΑΤΡΟΣ
Το χειρουργός που κολλάει ? Σιγά μη γίνει και πεταλωτής -
Δεν μ' αρέσει το πόσο 'ανάποδα' σκέφτομαι όταν είμαι αγχωμένοςμικρός είσαι για τέτοιες μαλακίες άκου 'άγχος'...χαλλλλλαρά
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Το χειρουργός που κολλάει ? Σιγά μη γίνει και πεταλωτήςΟι χειρουργοι τι ειναι;Κομμώτριες;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το χειρουργός που κολλάει ? Σιγά μη γίνει και πεταλωτήςΟι χειρουργοι τι ειναι;Κομμώτριες;
Πάντως γιατροί δεν είναι, αυτό το ξέρουν κι οι πέτρες
-
Οποιοι γιατρευουν,γιατροι ειναι.Μλκιες σου ειπανε οι πέτρες που ρωτησες.
-
Ο κουτσαν έχει δίκιο, όπως (σχεδόν) πάντα
Κατά τ' άλλα, αφήστε τις ενθαρρυντικές μλκς και ελάτε εσείς να πάρετε πτυχίο, νταξ;
-
Δεν μαρεσει που εχω τοσο πολυ αγχος ,που επηρεαζει τη ψυχολογια μου, για μια απαντηση που περιμενω...
Μακαρι να ειναι θετικη ανοιγουν οι δρομοι μετα -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Δεν μαρεσει που εχω τοσο πολυ αγχος ,που επηρεαζει τη ψυχολογια μου, για μια απαντηση που περιμενω...
Μακαρι να ειναι θετικη ανοιγουν οι δρομοι μεταΘάνο έκανες αίτηση για να πας στο X_factor?
πλακίτσα!
(θυμήθηκα την ατάκα 'μου άνοιξαν πολλές πόρτες' που λένε όλοι όσοι πάνε σε reality παιχνίδια και δεν ήθελα να πάει στράφι η άδηλη μνήμη μου... -
Εγω πάλι οταν ακουω για πορτες μου ερχεται στο μυαλο καποιο πισωκινητο....και σε δευτερη φαση το ταβλι
-
Μου αρεσει πολυ το καινουριο μου παιχνιδι!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μακαρι να ειναι θετικη ανοιγουν οι δρομοι μεταΘάνο έκανες αίτηση για να πας στο X_factor?
πλακίτσα!
(θυμήθηκα την ατάκα 'μου άνοιξαν πολλές πόρτες' που λένε όλοι όσοι πάνε σε reality παιχνίδια και δεν ήθελα να πάει στράφι η άδηλη μνήμη μου...Oτι εκανα αιτηση εκανα αλλα οχι για ριαλιτι
-
Δε μαρέσει που δεν βρέχει ο σκατόκαιρος
Δε μαρέσει που νυχτώνει ακόμη αργά
Δε μαρέσει που έχω τρελά νεύρα,στεναχώριες και κούρασηΘέλω 1 μήνα διακοπές
-
@#@%^&^%@&$#@#$$%
#@$%^$#^%$@#$%$@
@#%^%#$@%^#$^%$&$
Προχτες έπλυνα το αυτοκίνητό μου, σήμερα έβρεξε!
Και να πεις οτι έριξε και καμια σοβαρή βροχή, να ξεπλύνει τους δρόμους, που είναι τίγκα στην μπίχλα, @@ !!!Όχι, δε μ' αρέσει λοιπόν!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]