-
Μ' αρέσει που ο β' υιός πέρασε στη σχολή πρώτης επιλογής του και που συμφορουμίτες βοήθησαν (ξανά τους ευχαριστώ) πολύ στη διαδικασία της επιλογής
-
Συγχαρητήρια geolib!
-
M'ρεσει που το φετεινο καλοκαιρι ασχοληθηκα πολυ με το αγαπημενο μου σπορ κ μαλιστα με επιτυχια (http://xs330.xs.to/xs330/08352/picture1656.jpg) μ'αρεσει που καλως εχοντων των πραγματων θα το συνεχισω μεχρι τα Χριστουγεννα .
-
μου αρέσει που στολίστηκε η πόλη εν όψη ISDE 2008 και γέμισε με μηχανές και χορηγούς ομάδων. Δε μου αρέσει που δε προβάλλεται πουθενά στα ελληνικά ΜΜΕ ο θεσμός του ISDE
-
Μάρέσει η καλή ζωή
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Μάρέσει η καλή ζωήεμενα μ'αρεσει η βρωμερη, αθλια, μιζερη ζωη μεσα σε χωματερη με περιττωματα και λασπες και μισος και μοναξια και θανατους και ανθρωπους που αυτοκτονουν βιαζονται και δολοφονουνται με τους πιο αηδιαστικους και φρικιαστικους τροπους. μ'αρεσουν οι κατσαριδες, τα φιδια, τα πρεζονια, η ομονοια, η μποχα της πατησιων, η δουλεια στο περαμα στη ναυπηγοεπισκευαστικη ζωνη και οι πιο βρωμερες καντινες που ουτε ο πασχος δεν τρωει απο κει
-
τα χω κοψει τα βρωμικα ρε..
-
Τέλος. Και από τους δυό σας! [kouk]
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μάρέσει η καλή ζωή
εμενα μ'αρεσει η βρωμερη, αθλια, μιζερη ζωη μεσα σε χωματερη με περιττωματα και λασπες και μισος και μοναξια και θανατους και ανθρωπους που αυτοκτονουν βιαζονται και δολοφονουνται με τους πιο αηδιαστικους και φρικιαστικους τροπους. μ'αρεσουν οι κατσαριδες, τα φιδια, τα πρεζονια, η ομονοια, η μποχα της πατησιων, η δουλεια στο περαμα στη ναυπηγοεπισκευαστικη ζωνη και οι πιο βρωμερες καντινες που ουτε ο πασχος δεν τρωει απο κει
ΒΠ RULEZ
-
Μ αρεσουν πολλα σημερα...
Αλλα αυριο που θα μαι με φιλους, θα μ αρεσει ποιο πολυ!!! -
Μ'αρέσει που σήμερα τελείωσα τις υποχρεώσεις της δουλειάς και το βράδυ μετά την έξοδο θα φύγω κατευθείαν για χαλκιδική. Τα ΣΚ από δω και πέρα μέχρι όσο κρατήσει ο καιρός είναι τα πιο ωραία. Ηρεμία και απόλαυση.
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Τέλος. Και από τους δυό σας! [kouk]Eγώ δε το ξεκίνησα πάντως,
-
Μου αρέσει που έχω σταματήσει να μπαίνω άσκοπα και να χάνω χρόνο στο ίντερνετ σαν μανιακός. πλέον μπαίνω σε φόρουμ για 5 λεπτά την ημέρα και αν...
-
Cherchez la femme, λενε σ'αυτες τις περιπτωσεις οι φιλοι μας οι Γαλλοι .
-
M' αρεσε η παρεούλα με τον σοφό ιαπωνα γέροντα του φόρουμ αυτές τις μέρες. Αυτόν με τη μακριά άσπρη γενιάδα ντε.
Μου άρεσε και η βόλτα με το σκαφάκι από Σάμη-Αντίσαμο. -
Μ' αρέσει που περιμένω με αγωνία τον πελαργό..
Δε μ' αρέσει που πρέπει να δώσω το καινούργιο MX 5καλώς σας βρήκα πάλι παίδες
-
Δε μαρέσει που ξαναξεκινάει η μαμημένη περίοδος της εξεταστικής
Δε μαρέσει που το μάθημα που δίνω δευτέρα έχει τρελό διάβασμα
Δε μαρέσει που έξω απο την αυλή μου παίζουν κάτι ταλακισμένα παιδάκια κ δεν το βουλώνουν
Δε μαρέσει που είναι απο τα τελευταία μαθήματα κ έχω αγχωθεί (ποιος ήρθε;; )... και όμωςΤο μόνο παρήγορο είναι η μπαλάρα που έπαιξε το βρωμοσκούλικο και μας έφτιαξε λίγο τη διάθεση
-
Μη μου μιλάτε για άγχος...
-
Δε μου αρέσει (όπως και σε πολλούς φαντάζομαι) που ξεκινάει η εξεταστική...
Μου αρέσει που έχω 7 μαθήματα για πτυχίο...
Δε μου αρέσει που τα 3 απ' αυτά θέλουν... φροντιστήριο... :S
-
Δεν μου αρεσει που εχω μαμηθει στη δουλεια αυτη τη βδομαδα (Ευτυχως καταφερα σημερα και πηρα ρεπο -αφησα διαφορες εκρεμοτητες για αυριο δλδ- το οποιο τον τελευταιο καιρο μια βδομαδα το παιρνω μια οχι) περισοτερο απο το τελευταιο 2μηνο, και την κυριακη εχουμε απο τις 9:30 μεχρι τις 18:00 παρουσιαση στοχων κλπ κλπ σε ενα ξενοδοχειο στην Αθηνα...Ελεος ρε φουστη, τελικα η αναλογια δουλειας (ωρων) ευθυνων και μισθου οσο παει και πεφτει το τελευταιο 4-5μηνο.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]