-
Στα διόδια δεν σε ταράζουν, με τα πρόστιμα, υπάρχει ένα θέμα...
Τα όρια ταχύτητας είναι ανύπαρκτα και ποντάρουν στο ότι κάπου θα γκελάρεις.
Εμένα με σταματήσαν, ενώ πήγαινα κάτω απ το όριο (πινακίδα 120 πήγαινα 110), και πολεμούσε να με πείσει ότι το όριο είναι 100, γιατί έχει είσοδο ο αυτοκινητόδρομος και έτσι είναι ο νόμος στη Μακεδονία.
Αφού μου είπε το παραμύθι, και αφού είδε ότι έχω φυμέ, το οποίο πάλι απαγορεύεται στη Μακεδονία , μου έκοψε ένα κουστούμι 500€ , το οποίο έπρεπε να βρώ τράπεζα ή ταχυδρομίο μες το βράδυ Κυριακάτικα,να το πληρώσω και να γυρίσω για να μου δώσουν τα διαβατήρια.Τελικά 'συμβιβάστηκε' με ένα 50ευρω στο χέρι.
Το τελευταίο δεν είναι δεδομένο ότι θα σου κάτσει όμως, γιατί αν πέσεις σε κανέναν πορωμένο, δεν το χει σε τίποτα να σε βάλει να ψάχνεις για ταχυδρομεία... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το τελευταίο δεν είναι δεδομένο ότι θα σου κάτσει όμως, γιατί αν πέσεις σε κανέναν πορωμένο, δεν το χει σε τίποτα να σε βάλει να ψάχνεις για ταχυδρομεία...Πορωμένοι υπάρχουν παντού ειδικά σε τροχαίες, υποθέτω οτι στην τροχαία Σκοπίων θα είναι η πλειοψηφία.
Εκεί δέν υπάρχουν άλλες διαδικασίες όπως εδώ ? π.χ. αρνούμαι να υπογράψω την παράβαση, πάω δικαστήριο αλλά και να υπάρχει είναι τόσο μεγάλος ο σαματάς που θα κοστίσει περισσότερο απο το πρόστιμο. -
Eίμαστε Ο.Τ, αλλά τί να αρνηθείς ακριβώς... Έχεις σκοπό μετά απο καμιά 1500χλμ να διανυκτερεύσεις εκεί για να δείς τί θα κάνεις?
Σου κρατάνε τα διαβατήρια, μέχρι να πληρώσεις το πρόστιμο, οπότε έξοδος απ τη χώρα γιοκ...
Αν είναι και τέτοια ώρα που σταμάτησαν εμένα, ούτε προξενία βρίσκεις ανοιχτά, οπότε την τρώς και σκάς.Τα ίδια πιθανόν κάνουν και οι δικοί μας βέβαια
-
Δε μ'αρέσει που ο αδερφός μου μου τρώει όλα τα πιπίνια, μέλι έχει?, αλλά που θα πάει αύριο φεύγει και μεθαύριο έρχεται η δεύτερη ξαδέρφη μου στο χωριό η οποία είναι γυμνάστρια btw:twisted: και θα παίξω στο γήπεδο μου , έχω μια βδομάδα περιθώριο
-
-
Whiskey Tango Foxtrot ?
-
???
Don't understead -
Μ'αρέσει που επέστρεψε ο γιαννισπολο
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Δε μ'αρέσει που ο αδερφός μου μου τρώει όλα τα πιπίνια, μέλι έχει?, αλλά που θα πάει αύριο φεύγει και μεθαύριο έρχεται η δεύτερη ξαδέρφη μου στο χωριό η οποία είναι γυμνάστρια btw:twisted: και θα παίξω στο γήπεδο μου , έχω μια βδομάδα περιθώριοΜε τα δεύτερα επιτρέπεται
Απο περιέργεια ρωτάω
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Whiskey Tango Foxtrot ?typical Mike Oscar Tango Hotel Echo Foxtrot Uniform Charlie Kilo Alpha
-
-
Μου αρέσει που
-
Eλα μιστερ αηδια..κανε μας τη χαρη..ερωτες κι αηδιες..
-
Ζηλιάρη!!!
-
Ναι το βρηκες.... Ελα κοψε γιατι θα βγαλω το φραπε μου...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Whiskey Tango Foxtrot ?
typical Mike Oscar Tango Hotel Echo Foxtrot Uniform Charlie Kilo Alpha
-
Δεν μ' αρέσει που η ανάρτηση του aygo μου είναι ποιό σφιχτή από του 106 Rallye που είχα.
Μου αρέσει που καταναλώνει περίπου 35% λιγότερη βενζίνη, η σχεδίαση του και το κράτημα του.
-
Δε μου αρέσει ο όξινος ιδρώτας μου, ο οποίος καταστρέφει ακόμα και μέταλλα.
Όλα τα ασημικά που φορώ σε 2 μέρες γίνονται μαύρα... κατράμι...
οπότε πρέπει να καταφύγω στον λευκόχρυσο...
-
Ή απλά να μην φοράς ασημικά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ή απλά να μην φοράς ασημικά.πρέπει να πάρω σταυρό από λευκόχρυσο πλέον
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]