-
Μ'αρέσει που μόλις γύρισα από Χαλκιδική. Πολύυυυυ φαϊ
Μ'αρέσει που ο tsi έπιασε τα 1500 χλμ και μπόρεσα να χαρώ αρκετές από τις αρετές του τουρμπομοτέρ και να τσαγιάσω έναν κάγκουρο που που άναβε συνεχώς και εκνευριστικά τα φώτα του.Δεν μ'αρέσει που αύριο έχει δουλειά πάλι
Μ'αρέσει που αύριο πάλι ξεκινάει το γυναστήριο μετά από διάλειμμα 5 ημερών. -
Δε μ'αρέσει το κωλοπρεζάκι που μας χάλασε τη βραδιά.
Πάλι καλά που μας χάλασε μόνο αυτή και δε φάγαμε καμία μαχαιριά στο τσαμπουκά.
Δε μ'αρέσει που δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα μιας και νόμος περι αυτοάμυνας δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
Δε μ'αρέσει που όταν φωνάζαμε βοήθεια κανείς δεν κουνήθηκε.
Δεν μ'αρέσει που πιθανότατα ήταν η πιο λογική κίνηση όχι λόγω 'που να μπλέκεις τώρα' ψυχολογίας, αλλά λόγω πραγματικού κινδύνου.
Μ'αρέσει που στο τέλος κουνήθηκε ένας 'συμπολίτης' μας..
'Πακιστανός' θα χαρακτηριζόταν, αλλά ο μόνος που τσαμπουκαλεύτηκε με τον πρεζάκια.
Δε μ'αρέσει που ο πρεζάκιας είχε απίστευτη δύναμη, μιλάμε 3 μαντράχαλοι δε μπορούσαμε να τον ξεκολλήσουμε απο πάνω μας.
Μ'αρέσει που οι φίλοι μου όταν τρέχαμε να σωθούμε πέτυχαν περιπολία ζητάδων και γλίτωσαν τα χειρότερα, μιας και όταν ξεφορτωθήκαμε τον πρεζάκια άρχισαν να μας κυνηγούν αυτός και άλλοι 2.
Δε μ'αρέσει η κατάσταση που επικρατεί στο 'ιστορικό' κέντρο της Αθήνας.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου που δεν θα ξαναπάμε στου Ψυρρή, δε θα μου λείψει η βρώμα, οι μεθυσμένοι, τα πανάκριβα ποτά και το σιχαμερό ρακόμελο στα Οινοπνεύματα.
Πάλι καλά που δεν είχαμε κοπέλες μαζί, θα'χε γίνει πανικός.Η όλη φάση παίχτηκε στο GURU, πλατεία θεάτρου.
Πηγαίναμε στο μαγαζί, το οποίο τελικά ήταν κλειστό και όπως κινούμασταν για να φύγουμε απο τον δρόμο που βγάζει κατευθείαν στη πλατεία ψυρρή ήταν ένας τύπος πάνω σε μία βέσπα, φαινόταν λες και είχε έρθει για το μαγαζί αλλά το βρήκε κλειστό (γαλάζιο πουλόβερ κοτλέ με ζιβάγκο και φερμουάρ, ψιλο κάγουρας/Δαπίτης φάση). Όταν πλησιάσαμε άρχισε τα μήπως έχετε 50 λεπτά κλπ, και με πλησίασε προσπαθώντας να με κάνει να σταματήσω με το χέρι. Το άλλο χέρι το έχει στη τσέπη του παντελονιού του, αλλά σε φάση 'κρύβω κάτι και είμαι έτοιμος να το βγάλω', μόνο τα δάχτυλα είχε μέσα δηλαδή.
Του λέμε το κλασσικό 'δεν έχουμε', απαντάει 'ελάτε τώρα που δεν έχετε 50 λεπτά' με ακινητοποιεί αρχίζει τα 'δώστε μου 50 λεπτά ρε παιδιά, σιγά τι είναι κλπ' με έχει κολλήσει πάνω σε ένα βαν, οι άλλοι να του λένε δεν έχουμε κλπ να τον τραβάνε, να τον σπρώχνω, φωνάζουμε βοήθεια, περνάει ένας τύπος κυριλέ δίπλα μας, καμία αντίδραση.
Μας λέει 'ελάτε ρε παιδιά μη το κάνουμε θέμα για 50 λεπτά, μη φωνάξω τους φίλους μου' λέει ένας απο μας 'θα πάρω το 100' αυτός προσπαθούσε να ανοίξει τη τσέπη του μπουφαν μου, μαλακώνει λίγο τη λαβή του και ξεφεύγω, πάμε να φύγουμε και πιάνει τον άλλο απο το γιακά, αρχίζει να τραβάει και να προσπαθεί να βάλει χέρι στη τσέπη του παντελονιού του, οι άλλοι 2 να τον τραβάμε και να σπρώχνουμε, σκάει ο πακιστανός φωνάζοντας 'τι θέλεις τι θέλεις φύγε' και αρχίζει να τραβάει το πρεζάκι. Ο πρεζάκιας πάει να κάνει τρικλοποδιά στον δικό μας παρατρίχα να σκάσει με το κεφάλι πάνω στα κολονάκια που βάζουν στις γωνίες. Ξεφεύγει και αυτός με τη βοήθεια του πακιστανού και αρχίζουμε να τρέχουμε, οι 2 άλλοι προς Αθηνάς και εγώ προς Ψυρρή (είμασταν στο δρόμο που βγάζει κατευθείαν πάνω στη πλατεία). Τους χάνω, παίρνω τηλέφωνο 'που είσαι;' 'Εξάρχεια, εεε πλατεία ψυρρή' 'ερχόμαστε'. Το πρεζάκι κυνήγησε αυτούς, εμφανίστηκαν και άλλοι 2, αλλά ευτυχώς πέτυχαν στο παραπάνω στενό 10 Ζητάδες και τους είπαν οτι τους κυνηγάνε και οτι με χάσανε και χώθηκαν εκείνοι. -
Όχι ρε φίλε!!!
Πάλι καλά να λές δηλαδή! -
-
Γι'αυτο δε παταω κεντρο...
-
Εχει ξεφυγει η κατασταση...
Festonero, βραστα τα περι αυτομυνας... η μανα του Smith & Wesson δεν εκλαψε ποτε. Απο το να πας εσυ, καλυτερα να παει αυτος .-
-
Τι λέτε βρε παιδιά που δεν ισχύει η αυτοάμυνα στην Ελλάδα; Ποιοι σας τα είπαν αυτά, τίποτα προχωρημένοι;
Άλλο το ότι αν ξαπλώσεις τον άλλο, τέζα ή τραυματισμένο, θα περάσεις από δίκη. Δεν μπορεί να σε απαλλάξει η αστυνομία ή ο εισαγγελέας. Αλλά θα αθωωθείς κατά πάσα πιθανότητα και κυρίως θα γλιτώσεις τη ζωή/σωματική ακεραιότητα/περιουσία σου. Εκτός αν το παρακάνεις αμυνόμενος (σου ρίξει μια σφαλιάρα κι εσύ του ρίξεις σφαίρα 'ανάμεσα στα μάτια' ) ή αν πάρεις στο κυνήγι τον αρχικά επιτιθέμενο και τον τακτοποιήσεις ενώ δεν κινδυνεύεις πλέον, αυτό δεν επιτρέπεται. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εχει ξεφυγει η κατασταση...Festonero, βραστα τα περι αυτομυνας... η μανα του Smith & Wesson δεν εκλαψε ποτε. Απο το να πας εσυ, καλυτερα να παει αυτος .-
έτσι, σφαίρες στα πρεζάκι, φωτιά και μπούρμπερη
-
μου αρεσει που υπαρχει pizza με 4.90 (οχι takeaway και προσφορα 'στις 2 η μια δωρο' , σκετη )
θα παραγγειλω αμεσως μια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μου αρεσει που υπαρχει pizza με 4.90 (οχι takeaway και προσφορα 'στις 2 η μια δωρο' , σκετη )θα παραγγειλω αμεσως μια
Γάτες κυκλοφορούν στη περιοχή;
Πού είναι η προσφορά;
Φάε εσύ κ πες μας σε μια βδομάδα άμα ζεις ακόμη, άμα είναι να πάρουμε και μεις. -
ειμαι εκπαιδευμενος να τρωω σκουπιδια
αλλα και παλι δεν εχουμε παθει ποτε τιποτα ολοι οσοι τρωμε (περα απο το οτι γινομαστε χοντροι ) -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εχει ξεφυγει η κατασταση...
Festonero, βραστα τα περι αυτομυνας... η μανα του Smith & Wesson δεν εκλαψε ποτε. Απο το να πας εσυ, καλυτερα να παει αυτος .-
έτσι, σφαίρες στα πρεζάκι, φωτιά και μπούρμπερη
Δεν είναι καλό, αλλά αν κινδυνεύεις από κάτι τέτοιο...
-
Γκανι σε πρεζακια... epic fail να μην μπορεις να καθαρισεις μονος σου με εναν πρεζακια
Εγω οταν μου την πεφτουν για φερμα χωνομαι σε τετοια φαση:
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Γκανι σε πρεζακια... epic fail να μην μπορεις να καθαρισεις μονος σου με εναν πρεζακιαΕγω οταν μου την πεφτουν για φερμα χωνομαι σε τετοια φαση:
Μισό να βάλω ένα τέτοιο στο κορόλα
-
δεν μ' αρέσει που η ψυχολογία μου βρίσκεται κάπου υπό το μηδέν
προβλέπονται και χειρότερα -
Μ' αρέσει που εδώ και έναν χρόνο, στη σχολή, κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλω.
Δεν μ' αρέσει που όσο και αν με ενδιαφέρει αυτό που κάνω, έχω αρχίσει να κλατάρω και τα δύσκολα έπονται.
Μ' αρέσει που σε αυτό που κάνω βρίσκω υποστήριξη από παντού.
Μ' αρέσει που σιγά σιγά τελειώνω τη σχολή.
Δεν μ' αρέσει που δεν ξέρω ακόμα τι ΘΕΛΩ να κάνω στη ζωή μου.
Γάμα τα με κεφαλαία γράμματα...
-
δε μαρέσει που είμαι πάλι χάλια
-
α ρε μην υπάρχει ένας ψυχίατρος εδώ μέσα να μαζέψει όλο το μαρούλι...
-
πφφφ... οφφ θα τον βγάζαμε, και να δούμε μετά ποιος θα μάζευε αυτόν
-
Πως το λεγε ένα σύνθημα ρε στο ποδόσφαιρο,
'φέρτε μας τον ψυχίατρο, να δούμε τί θα γίνει, να τον τρελάνουμε κι αυτόν και συνταγές να δίνει'
Μου άρεσε το χθεσινό μου επικ fail και η κατάληξη για ποτά.
Charmak ακούει????
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]