-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
μ'αρεσει ο γιαννησπολο
αληθεια σ'αγαπαω βρε παλιοπαιδοκαι εγώ σ'αγαπάω αφού μ'αγαπάς
Μου αρέσει που είστε, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
μ'αρεσει ο γιαννησπολο
αληθεια σ'αγαπαω βρε παλιοπαιδοκαι εγώ σ'αγαπάω αφού μ'αγαπάς
Μου αρέσει που είστε, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
edit
-
Δε μ'αρέσει που ο αδερφός μου παίρνει γύρω στα 1200€ καθαρά και κλαίγεται.Μιλάμε για 408.000 δρχ.
-
Δε μ'αρέσει που ο αδερφός μου παίρνει γύρω στα 1200€ καθαρά και κλαίγεται.Μιλάμε για 408.000 δρχ.ή 44,300.18 ρούβλια
ή 30,585,026,760,170.31 δολάρια της ζιμπάμπουε -
Μ'αρέσει που μόλις γύρισα από Χαλκιδική σε 45 λεπτά
Δεν μ'αρέσει που μέχρι την Παρασκευή θα είμαι πάλι στην πόλη
Κοντά είναι βέβαια
-
Δε μ'αρέσει που ο αδερφός μου παίρνει γύρω στα 1200€ καθαρά και κλαίγεται.Μιλάμε για 408.000 δρχ.Σήμερα, αυτά τα χρήματα, απλά του επιτρέπουν να ζει και όχι ιδιαίτερα άνετα αν πληρώνει νοίκι... Πέρυσι, που έπαιρνα λίγο λιγότερα από αυτά, αλλά οι τιμές δεν είχαν ξεφύγει και τόσο, ίσα ίσα την έβγαζα...
-
Μ αρέσει που για να έχω το κούτελο καθαρό απέναντι στην οικολογική μου συνείδιση, αγόρασα ένα matiz μεταχειρισμένο για τις μετακινήσεις μου στην πόλη, και για να χρησιμοποιώ στην δουλειά.
Δε μ αρέσει που έδειξα καλή πίστη σε έναν μαντρά, δεν το πολυέψαξα το αμάξι, με αποτέλεσμα να έχω μείνει εδώ και τρεις μέρες και να ψάχνομαι.
Καλα ε'ιμαι εντελώς μ@λάκας. Είχε μαιμου καταλύτη, 200 γιούρα ο καινούργιος. Μπορδελέ μπουζοκαλώδια + 50 γιούρα. Δάδια ξύδια + 65.
Και ακίνητο λόγω βλάβης
Ολο λ'εω δε θα ξαναπιαστώ Κώτσος, κι όλο το ..ξεχνάω -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Μ αρέσει που για να έχω το κούτελο καθαρό απέναντι στην οικολογική μου συνείδιση, αγόρασα ένα matiz μεταχειρισμένο για τις μετακινήσεις μου στην πόλη, και για να χρησιμοποιώ στην δουλειά.
Δε μ αρέσει που έδειξα καλή πίστη σε έναν μαντρά, δεν το πολυέψαξα το αμάξι, με αποτέλεσμα να έχω μείνει εδώ και τρεις μέρες και να ψάχνομαι.
Καλα ε'ιμαι εντελώς μ@λάκας. Είχε μαιμου καταλύτη, 200 γιούρα ο καινούργιος. Μπορδελέ μπουζοκαλώδια + 50 γιούρα. Δάδια ξύδια + 65.
Και ακίνητο λόγω βλάβης
Ολο λ'εω δε θα ξαναπιαστώ Κώτσος, κι όλο το ..ξεχνάωΓια να σου δημιουργήσω...τύψεις: έπρεπε να πάρεις καινούριο, είναι πιο οικολογικά!
Μην χαλιέσαι, εσύ ένα Matizάκι πήρες, δεν ρισκάρεις και κάνα τρελό ποσό! Πάντως, το μαϊμού καταλύτη δεν το κατάλαβα: δηλαδή, είχε κάτι που 'έμοιαζε' με καταλύτη, αλλά δεν λειτουργούσε καθόλου; Ή εννοείς πως δεν ήταν ο εργοστασιακός;
Και γιατί δεν πας στον μαντρά να σου πληρώσει τα έξοδα; Πες του πως σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να διαβάσει τα σχετικά ποστ που θα γράψεις στο 4Tforum....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και ακίνητο λόγω βλάβης
Ολο λ'εω δε θα ξαναπιαστώ Κώτσος, κι όλο το ..ξεχνάωΓια να σου δημιουργήσω...τύψεις: έπρεπε να πάρεις καινούριο, είναι πιο οικολογικά!
Μην χαλιέσαι, εσύ ένα Matizάκι πήρες, δεν ρισκάρεις και κάνα τρελό ποσό! Πάντως, το μαϊμού καταλύτη δεν το κατάλαβα: δηλαδή, είχε κάτι που 'έμοιαζε' με καταλύτη, αλλά δεν λειτουργούσε καθόλου; Ή εννοείς πως δεν ήταν ο εργοστασιακός;
Και γιατί δεν πας στον μαντρά να σου πληρώσει τα έξοδα; Πες του πως σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να διαβάσει τα σχετικά ποστ που θα γράψεις στο 4Tforum....
Είχε ένα κάλυμμα λαμαρινένιο στη θέση του καταλύτη κι απο μέσα ..σωλήνα. (Δεν είχε καταλύτη δλδ)
Ναι, φυσικά και θα επιτεθώ αύριο στον μαντρά, και θα διεκδικήσω φράγκα. Θα του το πάω με γερανό στην είσοδο και θα το παρατήσω.
(No money for καινούργιο ) -
Kορεατικη αξιπιστια..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Kορεατικη αξιπιστια..Και είναι και Chevrolet σου λέει μετά...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Kορεατικη αξιπιστια..Α, εσένα έψαχνα. Αν μου δώσεις τρία χιλιαρικάκια διαφορά το ανταλλάζω με το bravo
Η μεταβίβαση δική σου -
Μ'αρέσει ο tasosdev που είναι χουβαρντάς και έχει χρήματα για πέταμα
Άκου μόνο 3k -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μ'αρέσει ο tasosdev που είναι χουβαρντάς και έχει χρήματα για πέταμα
Άκου μόνο 3kΤου είχα υποσχεθεί οικονομική ενίσχυση για να αγοράσει alfa.
(Είναι πολύ άλφα εργαλείο το matiz μου. Μου τό πε κι ο μαντράς) -
Μ αρεσουν πολλα πραγματα που εγιναν χθες βραδυ, μετα απο 2 μοχιτο
-
Ειστε τραγικοι koutsan και tasos_daewoo.. Το bravo δεν κανει για καθημερινο... Ασε που δεν το δινω σε οποιον κι οποιον να παει να σκοτωθει και να το χρεωθω εγω μετα.. Θελει χερια λεμε.. Με 3000 πουλαει ο στελιος το δικο του,ριχτου ενα πμ,θα χαρει να βρει κοροιδο να δωσει το ραλι...
Πλακιτσα κανω στο 'κοροιδο' αλλα κι εσυ ρε νταεβου πηγες κι αγορασες;Μονο ενοικιαση σ αυτες τις μαρκες..
-
Ρε γμτ μια φορα μονο εχω δει απο κοντα καποιον να πινει μοχιτο....ενα βραδακι με μια παρεα στο galaxy @ Hilton, και ειδαν κατι τσουκνιδες μεσα στο ποτηρι...ψιλοαηδειασα
Τι διαολο τοσο καλο ειναι και το πινουν ολοι?
-
Ναι εμένα μου έκατσε μέχρι και ο HighFidelity με mojito αλλά χρειάστηκαν 4- 5
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
και ειδαν κατι τσουκνιδες μεσα στο ποτηρι...ψιλοαηδειασα -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ειστε τραγικοι koutsan και tasos_daewoo.. Το bravo δεν κανει για καθημερινο... Ασε που δεν το δινω σε οποιον κι οποιον να παει να σκοτωθει και να το χρεωθω εγω μετα.. Θελει χερια λεμε.. Με 3000 πουλαει ο στελιος το δικο του,ριχτου ενα πμ,θα χαρει να βρει κοροιδο να δωσει το ραλι...Πλακιτσα κανω στο 'κοροιδο' αλλα κι εσυ ρε νταεβου πηγες κι αγορασες;Μονο ενοικιαση σ αυτες τις μαρκες..
Κοίτα, στην αρχή για bravo έψαχνα αλλα επειδή δεν βρήκα κάτω απο 100 εβρά τπτ(νταξ, μλκια που δε σε ρώρησα ), πήρα το ματιζ.
Δε θέλει και χέρια, το οδηγάς μόνο με τα πόδια ρε σύ.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]