-
Στον άδη πχ αρέσειι ο ανανάς και αντσούγια στην πίτσα, μαγκιά του.
-
O ανανάς είναι ωραίος στην πίτσα ρε!
Εκτός αν μιλάς για ανανά ΚΑΙ αντζούγια...
-
Συνδετικό σύνδεσμο έβαλα, όχι διαζευκτικό.
-
μερικες αντσοβις κανουν καλο το καλοκαιρι..
-
-
Καρπουζι με φετα ρουλζ.
Ειδικα οταν εχει κατσει η μανα μου και μου εχει βγαλει με μαχαιροπηρουνο τα πιο πολλα κουκουτσια απο το καρπουζι.....εχει να το κανει πανω απο 20 χρονια ομως. Λετε να μην με αγαπαει πια? Χμμμ.....πρεπει αν βρω μια γυναικα να παντρευτω που θα μου καθαριζει το καρπουζι.
-
Μ' αρέσει που από αύριο μετακομίζουμε στην εξοχική κατοικία για την καλοκαιρινή περίοδο
Δε μ' αρέσει που δε θα έχω internet για κάποιο καιρό
Δε μ' αρέσει που παίζει να μην έχω και τηλέφωνο για λίγο καιρό όσο θα περιμένω την αλλαγή από ΟΤΕ σε HOL
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!!!!!!!
Σε λίγο θα βάλετε και μαγιονέζα στο καρπούζι.Kαι άσπρες κάλτσες με τον πελεκάνο με κοντό παντελόνι και πέδιλο
Πρόσθεσε και πουκάμισο κοντομάνικο με κουμπωμένα μόνο 2-3 κουμπιά, ανοιχτό μπροστά να ξεπροβάλει το δασύτριχο στήθος.
Μ'αρέσει που με την περιγραφή σου μου θύμισες ντύσιμο προηγούμενης δεκαετίας οδηγών της ΕΑΣ...
-
Πίτσα με φράουλες, αντζούγιες και βατόμουρα...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καρπουζι με φετα ρουλζ.Ειδικα οταν εχει κατσει η μανα μου και μου εχει βγαλει με μαχαιροπηρουνο τα πιο πολλα κουκουτσια απο το καρπουζι.....εχει να το κανει πανω απο 20 χρονια ομως. Λετε να μην με αγαπαει πια? Χμμμ.....πρεπει αν βρω μια γυναικα να παντρευτω που θα μου καθαριζει το καρπουζι.
Υπαρχουν και ασπορα καρπουζια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καρπουζι με φετα ρουλζ.
Ειδικα οταν εχει κατσει η μανα μου και μου εχει βγαλει με μαχαιροπηρουνο τα πιο πολλα κουκουτσια απο το καρπουζι.....εχει να το κανει πανω απο 20 χρονια ομως. Λετε να μην με αγαπαει πια? Χμμμ.....πρεπει αν βρω μια γυναικα να παντρευτω που θα μου καθαριζει το καρπουζι.
δεν ειναι καρπουζια αυτα...δε ξερω τι ειναι αλλα δεν ειναι καρπουζια...
ρατ επεσες 3 levels απο το καθαρισμα του καρπουζιου και μονο...εισαι καθ'οδον για νεα μουδανια και συ...
-
Δεν εχω φτυσει κουκούτσι καρπουζιου ποτε.Τα μασαω και τα καταπίνω.Αν ειναι να φτυσω χίλια κουκούτσια τρωγοντας καρπούζι,θα προτιμησω να πιώ νερο να ξεδιψασω.
-
Μου άρεσε το παρτάκι του snowclub στο Ακάνθους χτες το βράδυ!
Δεν μου αρέσει που πρέπει να επιστρέψω στο χωριό για να γυρίσω το Bora στον father Lappas. Σπαστικό να υπάρχει μόνο ένα αμάξι στην οικογένεια.
Δεν μου αρέσει που θέλω άλλον ενάμιση μήνα σχεδόν για το δικό μου.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καρπουζι με φετα ρουλζ.Ειδικα οταν εχει κατσει η μανα μου και μου εχει βγαλει με μαχαιροπηρουνο τα πιο πολλα κουκουτσια απο το καρπουζι.....εχει να το κανει πανω απο 20 χρονια ομως. Λετε να μην με αγαπαει πια? Χμμμ.....πρεπει αν βρω μια γυναικα να παντρευτω που θα μου καθαριζει το καρπουζι.
Μου αρέσει που πιστεύεις πως και μετά το γάμο θα σου καθαρίζει το καρπούζι.
Δε μου άρεσε καθόλου η βίδα που πάτησα με το 107 και με έκανε να γυρίζω πρωί πρωί της Παρασκευής για να το φτιάξω.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Καρπουζι με φετα ρουλζ.
δεν ειναι καρπουζια αυτα...δε ξερω τι ειναι αλλα δεν ειναι καρπουζια...
ρατ επεσες 3 levels απο το καθαρισμα του καρπουζιου και μονο...εισαι καθ'οδον για νεα μουδανια και συ...
Ρε φιλε νταξ τι παει να πει οτι ειμαι για μουδανια?
Παντως οτι και να λετε τα κουκουτσια δεν μπορω να τα φαω με τπτ.
Τάζιε, εδω θα κρεμαστεις ρε φιλε...το αν θα σου καθαριζει το καρπουζι σε μαρανε?
-
πολυ ζέστη.......
-
Μ' αρέσει που αύριο θα πάω για το πρώτο μου μπάνιο
Μ' αρέσει που θα είμαι με καλή ( ελπίζω ) παρέα
Δεν μ' αρέσει που δεν θα είμαι με την παρέα που ακριβώς θέλω...
Ο καιρός γαρ εγγύς βέβαια...αλλά δεν είναι τοσο απλό -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο καιρός γαρ εγγύς βέβαια...αλλά δεν είναι τοσο απλόμην ξεχάσεις τα μπρατσάκια σου.......
το αντιλιακό σου και να σκουπιστείς καλά μην κρυώσεις...γιατί είσαι ακόμα μικρό παιδάκι....... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Ο καιρός γαρ εγγύς βέβαια...αλλά δεν είναι τοσο απλόμην ξεχάσεις τα μπρατσάκια σου.......
το αντιλιακό σου και να σκουπιστείς καλά μην κρυώσεις...γιατί είσαι ακόμα μικρό παιδάκι....... -
Φσιτ-μπόινγκ (747)
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]