-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το 10-40 το ριχνουμε πλεον στις ασφαλτοστρωσεις των δρομων,κανει καλη κρεμα..Kαι το άλλο, το καλό, στο δρόμο το ρίχνετε αλλά το μαθαίνετε όταν σας στέλνουν οι εργολάβοι δρόμων επιταγή με bonus (που ξοδεύεται αμέσως για φλάτζες).
-
Σπανιως...
Δε μ αρεσει που πολλοι εχουν μνημη ελαφαντα..
Μ αρεσει που δεν εχουν ολοι το προνομιο να οδηγουν Ιταλικο.. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δε μου αρέσει που όπως πήγα να αλλάξω τα λάστιχα σήμερα για να βάλω τα καλοκαιρινά, ανακάλυψα διαρροή ΛΑΔΙΟΥ στο σασμάν
Τί τον μελετάγαμε τον λαδιάρη τον Πάσχο χτες
ωχ
update
Το σήκωσα στο γρύλο και χάνει απ τα ημιαξόνια και στις δύο μεριές του κιβωτίου. Συμπλήρωσα κανα 300ml βαλβολίνη. Ελπίζω να με βγάλει μέχρι το καλοκαίρι ελλάδαΈχουμε τοπικό σχετικό με συμβουλές να ρωτήσω τί μπορεί να παίζει?
υ.γ. Πάσχε θα το πληρώσεις
-
Η καλυτερη λυση ειναι δυναμιτης.Χωρις πολλα πολλα.
-
Η καλύτερη λύση είναι Mitsubishi , EVO
-
Αει ρε ακομα δε βγηκες απ τ αυγο σου,μου θες και εβο..ουρτ μπακαλιαρε.Παρε κανα σαξό 1.1 εκει περα να μαθεις τα βασικα περι δυναμιτιδας και μετα προχωρας και παραπερα,παιρνεις μια ψορολλα να δεις αν επιπλει στη θαλασσα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αει ρε ακομα δε βγηκες απ τ αυγο σου,μου θες και εβο..ουρτ μπακαλιαρε.Παρε κανα σαξό 1.1 εκει περα να μαθεις τα βασικα περι δυναμιτιδας και μετα προχωρας και παραπερα,παιρνεις μια ψορολλα να δεις αν επιπλει στη θαλασσα..Μη περάσει απο σαξο σε κορόλλα είναι μεγάλο άλμα, καλλίτερα ενδιάμεσα να πάρει μια 147 gta να μάθει
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Αει ρε ακομα δε βγηκες απ τ αυγο σου,μου θες και εβο..ουρτ μπακαλιαρε.Παρε κανα σαξό 1.1 εκει περα να μαθεις τα βασικα περι δυναμιτιδας και μετα προχωρας και παραπερα,παιρνεις μια ψορολλα να δεις αν επιπλει στη θαλασσα..
Μη περάσει απο σαξο σε κορόλλα είναι μεγάλο άλμα, καλλίτερα ενδιάμεσα να πάρει μια 147 gta **να μάθει **:lol:
Τι τιμές έχουν τα συνεργεία;
Δεν μου αρέσει που η δουλειά έχει πέσει αρκετά και δεν φαίνεται ανάκαμψη άμεσα.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Μη περάσει απο σαξο σε κορόλλα είναι μεγάλο άλμα, καλλίτερα ενδιάμεσα να πάρει μια 147 gta **να μάθει **:lol:
Τι τιμές έχουν τα συνεργεία;
Οχι, για να μάθει και να μην το ξανακάνει
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η καλύτερη λύση είναι Mitsubishi , EVOPreza λέμε
-
Μου αρέσει που με κάποια μικροπροβλήματα δίνουμε την ψευδαίσθηση σε κάποιους ότι δεν χάνουν μόνο αυτοί λάδια
Δε μου αρέσει που κάποιοι χρωστάν ανταποκρίσεις
-
Μ'αρεσει ο REMI GAILLARD
Απλα ειναι ΤΡΕΛΟΣ ο Γαλλος
ισως επρεπε να μπει στο funny videos
πραγματικα ολα του τα videακια ειναι ΑΠΑΙΧΤΑ, εχει κανει τις απιστευτες πλακες (δειτε τα videακια και διαβαστε και στη wiki σκηνικα που εχει κανει)
σεβας
-
Δεν μου αρέσουν τα λαμόγια. Θα σας φέρω το ένα, θα σας φέρω το άλλο, ετοιμάζω τα χαρτιά, με καθυστερεί η τράπεζα, θα γίνουν όλα όπως πρέπει...
Μου αρέσει που φαντάζομαι τα μούτρα τους όταν δουν την σχεδόν επταψήφια λυπητερή (που ΑΝ τρέξουν πολύ θα γίνει 'απλώς' εξαψήφια).
-
Καλά σκάι, τα λεξοτανίλ σου έχουν κάψει τον εγκέφαλο
Ολόκληρη η σειρά του έχει μπεί σταfunny videos
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
και μενα μου αρεσει που δουλευω 7ωρο και μαλιστα χαλαρουιτα... και περνω day off κατα βουληση και δεν εχω να ακουω κανενα μακακα πανω απ το κεφαλι μου...
εσυ τι διαμαρτυρεσε...? την ιδια δουλεια κανουμε
Ειδικά αυτή την περίοδο, η δουλειά μου δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πιο πάνω περιγραφή
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Καλά σκάι, τα λεξοτανίλ σου έχουν κάψει τον εγκέφαλοΟλόκληρη η σειρά του έχει μπεί σταfunny videos
Να προτιμάτε prozac
Έχει διαπιστωθεί ότι επιταχύνουν την εγκεφαλική κυτταρική αναγέννησηA prozac a day, makes you smarter κι ετς
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
και μενα μου αρεσει που δουλευω 7ωρο και μαλιστα χαλαρουιτα... και περνω day off κατα βουληση και δεν εχω να ακουω κανενα μακακα πανω απ το κεφαλι μου...
Ειδικά αυτή την περίοδο, η δουλειά μου δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πιο πάνω περιγραφή
Επειδη σημερα με επισκέφτηκε ενα συνεργειο απο αυτα που σας κανουν και τρεχετε μου αρεσει που δεν βρηκαν κατι λαθος και εφυγαν οπως ηρθαν!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επειδη σημερα με επισκέφτηκε ενα συνεργειο απο αυτα που σας κανουν και τρεχετε μου αρεσει που δεν βρηκαν κατι λαθος και εφυγαν οπως ηρθαν!!
Eεετσι... τωρα πανε στον λογιστη σου και σκαστου ενα χιλιαρικο λεγοντας του 'δικα σου, τα αξιζεις'
@ συνάδελφος Σταυρος: νταξ... είναι λίγο στριμωχτη η περιοδος... το κλειδι ειναι να μην ασχολεισε με δηλωσεις... οχι τουλαχιστον φυσικων προσωπων, είναι απλα χασούρα! Εμεις τους στελνουμε ευγενικα λέγοντας '100 ευρω η δήλωση'... παθαινουν ενα ταρακουλο ακουγοντας την τιμη
Ολα τα αλλα γινονται ευκολα αν οι βαριοι πελάτες εχουν το ιδιο προγραμμα και περνεις γεφυρες, και αν τα προγραμματα σου, φροντιζουν για υψηλο αυτοματισμο....
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
@ συνάδελφος Σταυρος: νταξ... είναι λίγο στριμωχτη η περιοδος... το κλειδι ειναι να μην ασχολεισε με δηλωσεις... οχι τουλαχιστον φυσικων προσωπων, είναι απλα χασούρα! Εμεις τους στελνουμε ευγενικα λέγοντας '100 ευρω η δήλωση'... παθαινουν ενα ταρακουλο ακουγοντας την τιμη
Την επόμενη φορά που θα πας σε συνεργείο για σέρβις να σου περάσουν ένα κουστουμάκι 1000 ευρώ για κάτι που αξίζει 200 να πάθεις ταράκουλο. Με φυσικά πρόσωπα θα ασχολούνται. Από leasing και πάνω.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]