-
Μονο τα μουσικά σου χαρίσματα μη διαιωνίσεις
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εξαιρέστε με απ τους ανωτέρω
Η 3η λυκείου παραμένει η πιο χαλαρή χρονιά μου μέχρι τώρα, μαζί με το καλοκαίρι που ακολούθησε.
Το μόνο στρεσαρισμα που έφαγα ήταν την μέρα των μαθηματικών κατεύθυνσης, που τελικά κύλησε ομαλάεδιτ
Έγνοιες στο πανεπιστήμιο ΧαλλλλαραααΚι εγώ αναίσθητος στη Γ'... Το άγχος το είχαν οι γονιοί μου και οι καθηγητές..
Κορυφαία στιγμή όταν με είδε η μάνα μου να ξεπατώνω την κυριακάτικη εφημερίδα ενώ έγραφα χημεία κατεύθυνσης την επόμενη και κόντεψε να πάθε αποπληξία -
Δεν μ'αρέσουν οι μαθητικές παρελάσεις.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εξαιρέστε με απ τους ανωτέρω
Η 3η λυκείου παραμένει η πιο χαλαρή χρονιά μου μέχρι τώρα, μαζί με το καλοκαίρι που ακολούθησε.
Το μόνο στρεσαρισμα που έφαγα ήταν την μέρα των μαθηματικών κατεύθυνσης, που τελικά κύλησε ομαλάεδιτ
Έγνοιες στο πανεπιστήμιο ΧαλλλλαραααΚι εγώ αναίσθητος στη Γ'... Το άγχος το είχαν οι γονιοί μου και οι καθηγητές..
Κορυφαία στιγμή όταν με είδε η μάνα μου να ξεπατώνω την κυριακάτικη εφημερίδα ενώ έγραφα χημεία κατεύθυνσης την επόμενη και κόντεψε να πάθε αποπληξίαAντιθέτως οι δικοί μου είτε δεν είχαν είτε το έκρυβαν πολύ καλά
Εκείνη τη χρονια είχα κάνει περίπου 10.000χλμ με το μηχανάκι , Παρασκευές Σάββατα έξω μέχρι αργά (αλλά πάντα σηκωνόμουν νωρίς, δε σάπιζα στον ύπνο) ...
Θυμάμαι ακόμα που διάβαζα τη βιολογία γενικής στην παραλία την παραμονή των εξετάσεων
Ωραίες φάσεις -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δεν μ'αρέσουν οι μαθητικές παρελάσεις.Δεν είχε φούστες φέτος?
Γιατί σε μας τπτ
Mάρκος Τimotei says:
Απο κώλους τί έλεγε η παρέλαση?
Mαριάννα says:
το σχολείο μς
Mαριάννα says:
ζήτησε να φορέσει παντελόνι
Mαριάννα says:
οποτε
Mαριάννα says:
όχι πολλά
Mαριάννα says:
αλλά κα΄τι είχε!Mάρκος Τimotei says:
ελεος
Mάρκος Τimotei says:
παντελόνι στην παρέλαση...
Mάρκος Τimotei says:
Mαριάννα says:
ελεγε μια κοπελα
Mαριάννα says:
ότι παραξενεύτηκε ο μπαμπας της που την είδε με παντελόνι
Mαριάννα says:
και της λεει θα αλλάξετε εκεί
Mαριάννα says:
και λέει αυτή
Mαριάννα says:
΄λες ρε μπαμπα να χουμε τις φουστες στην εκκλησία
Mαριάννα says:
και λέω εγώ
Mαριάννα says:
ναι καλά, θα αλλάζαμε μες στο ιερό
Mαριάννα says:
και θα κάνανε κι οι παπάδες ανάσταση -
respeKt στη μικρή
-
Μου αρέσει που σήμερα έκανα μέση κατανάλωση στην εκδρομή Ελληνικό-Επίδαυρος 8.0 l/100km με πολύ οικονομική οδήγηση βέβαια.
Δεν μου αρέσει που χτες έγραψε στο Ελληνικό-Παρνασσός 14.2 l/100km με... σβέλτη οδήγηση.
Δεν μου αρέσει που χτες μετά το speedflying τα μπατόν και το σακίδιο μου είχαν κάνει φτερά.
-
Μου αρέσει που μέσα σε όλα τα προβλήματα και τις αναμνήσεις που τριγυρνούν στο μυαλό μου, υπάρχει τουλάχιστον μια κοπέλα που ακόμα δε με έχει απορρίψει... είναι η γερμανίδα που λέγαμε... ελπίζω να πάνε όλα καλά με το γεύμα που ετοιμάζουμε το σκ...
-
δε μου αρέσει που το καλοκαίρι που θα κατεβώ Ελλάδα δε θα εκτελωνίσω κανένα αμαξάκι από εδώ πάνω...
μου αρέσει η ιδέα πως ίσως εκτελωνίσω μπέμπα ξανθιά, φουλ έξτρα, μεταξώνιο 1,78m περίπου, διπλούς αερόσακους μπρος πίσω, χρυσαφί χρώμα, ξένον ματάρες, με πλήρες μπουκ σέρβις φαρμακευτικής
θα την πάω σε μια συναυλία του στυλ http://www.youtube.com/watch?v=ls2ET2Z2hJQ και ελπίζω να είμαστε -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
δε μου αρέσει που το καλοκαίρι που θα κατεβώ Ελλάδα δε θα εκτελωνίσω κανένα αμαξάκι από εδώ πάνω...μου αρέσει η ιδέα πως ίσως εκτελωνίσω μπέμπα ξανθιά, φουλ έξτρα, διπλούς αερόσακους μπρος πίσω, χρυσαφί χρώμα, ξένον ματάρες, με πλήρες μπουκ σέρβις φαρμακευτικής
θα την πάω σε μια συναυλία του στυλ http://www.youtube.com/watch?v=ls2ET2Z2hJQ και ελπίζω να είμαστε -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
δε μου αρέσει που το καλοκαίρι που θα κατεβώ Ελλάδα δε θα εκτελωνίσω κανένα αμαξάκι από εδώ πάνω...
μου αρέσει η ιδέα πως ίσως εκτελωνίσω μπέμπα ξανθιά, φουλ έξτρα, διπλούς αερόσακους μπρος πίσω, χρυσαφί χρώμα, ξένον ματάρες, με πλήρες μπουκ σέρβις φαρμακευτικής
εμένα με συγκίνησε αυτό το 'φαρμακευτικής'
περγαμηνές, όχι αστεία -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
μου αρέσει η ιδέα πως ίσως εκτελωνίσω μπέμπα ξανθιά, φουλ έξτρα, διπλούς αερόσακους μπρος πίσω, χρυσαφί χρώμα, ξένον ματάρες, με πλήρες μπουκ σέρβις φαρμακευτικής
θα την πάω σε μια συναυλία του στυλ http://www.youtube.com/watch?v=ls2ET2Z2hJQ και ελπίζω να είμαστεσιγά ρε παιδιά... της αρέσει...
-
stop talking, start doing.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
περγαμηνές, όχι αστείαεμενα πάλι δε με ενδιαφέρει η μόρφωση της...
τα σωματικά της χαρίσματα -
Μ'άρεσε το τσιπουράκι στο Πολύχρονο και ακόμα περισσότερο που οδηγούσε άλλος και μπορούσα να πιω και κανένα (λέμε τώρα ) ποτηράκι παραπάνω. Και του χρόνου με υγεία
-
ερώτηση...
πειράζει που προχθές με φιλοξένησε βράδυ μια ελληνίδα?δε μου αρέσει που με όλες τις γκομενοδουλειές πρέπει να ξαναρχίσω το διάβασμα...
επίσης δε μου αρέσει που πλέον κοιμάμαι αργά και λίγο... -
τα σωματικά της χαρίσματαNe te stresse pas
-
ερώτηση...
πειράζει που προχθές με φιλοξένησε βράδυ μια ελληνίδα?Πειράζει αν απλά κοιμηθήκατε αντί να..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
τα σωματικά της χαρίσματαNe te stresse pas
αυτό σημαίνει' να μη σε αγχώνει' ?
καλά πάμε δάσκαλε δλδ
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]