-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Mου αρέσει που η ομάδα που επιβλέπω σήμερα έκανε την καλύτερη παρουσίαση για το πρότζεκτ και είχε και την καλύτερη αναφορά
Μου άρεσε η επίσκεψη στο Ρότερνταμ στα γραφεία της τοπικής εταιρίας ηλεκτρισμού, όπου έγινε η παρουσίαση.
Κοντρόλ ρουμ, υποσταθμοί και δε συμμαζεύεται. Μηχανιλίκη λέμε
Μου άρεσε που μπορεσα να μιλήσω έστω και λίγο στα ολλανδικά
(χωρίς να πνιγώ )Και τέλος μου άρεσε το τζάκετ που βούτηξα απ το εργοτάξιο
Είμαι ανεκδιήγητοςΔε μου άρεσε το μποτιλιάρισμα. 110 χλμ σε 2 ώρες στο πήγαινε λίγο λιγότερο στο έλα
Το ερώτημα είναι αν άρεσε στους Ολλανδούς το ότι σε άκουσαν να μιλάς στα Ολλανδικά
-
Έγινα ρόμπα
Μας κάναν ξενάγιση στο κοντρόλ ρουμ του υποσταθμού που τροφοδοτεί τη βιομηχανική περιοχή του άμστερνταμ. Οπότε τον ρωτάω ποια είναι η γραμμή της Shell, γιατί έχει και δικιά της παραγωγή και ήθελα να δώ κάτι.
Μου λέει ποια? Ξαναρωτάω. τρίτη φορά, απελπισμένος λέω σελ, δυιλιστήριο, βενζίνα?
ΑΑΑ μου λεει, Shell (με παχύ σ)
Γελάγαμε κανα δεκάλεπτο -
Έγινα ρόμπαΜας κάναν ξενάγιση στο κοντρόλ ρουμ του υποσταθμού που τροφοδοτεί τη βιομηχανική περιοχή του άμστερνταμ. Οπότε τον ρωτάω ποια είναι η γραμμή της Shell, γιατί έχει και δικιά της παραγωγή και ήθελα να δώ κάτι.
Μου λέει ποια? Ξαναρωτάω. τρίτη φορά, απελπισμένος λέω σελ, δυιλιστήριο, βενζίνα?
Γελάγαμε κανα δεκάλεπτοΣούχω πει ρε, θάχεις μια τυρόπιτα πάντα στην τσέπη, όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει θα μπουκώνεις μια μπουκιά και θα το ξαναλές. Με άδειο στόμα θες να συνενοηθείς;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Δεν μ'αρεσει που ο Thanix δεν γραφει πια στο φορουμγιατί?
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Έγινα ρόμπα
Μας κάναν ξενάγιση στο κοντρόλ ρουμ του υποσταθμού που τροφοδοτεί τη βιομηχανική περιοχή του άμστερνταμ. Οπότε τον ρωτάω ποια είναι η γραμμή της Shell, γιατί έχει και δικιά της παραγωγή και ήθελα να δώ κάτι.
Γελάγαμε κανα δεκάλεπτοΣούχω πει ρε, θάχεις μια τυρόπιτα πάντα στην τσέπη, όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει θα μπουκώνεις μια μπουκιά και θα το ξαναλές. Με άδειο στόμα θες να συνενοηθείς;
Πού να βρω τυρόπιτα ρε Τάσε εδώ
Με λουκάνικο όμως μπουκώνεις καλύτερα Πως σου ξέφυγε
-
Έγινα ρόμπα
Πού να βρω τυρόπιτα ρε Τάσε εδώ
Με λουκάνικο όμως μπουκώνεις καλύτερα Πως σου ξέφυγε
μη τα λες έτσι απότομα γιατί μπορεί να ζηλέψουν μερικοί
-
Μου αρέσει ο καιρός, το χιόνι που έπεσε και θα πέσει στα βουνά, το πόσο καλά περνάμε εκεί πάνω, το ότι σε 2 μέρες θα ξαναχαμογελάω σαν χαζός σε κάθε κατάβαση...
-
Και μένα μου αρέσουν αυτά που αρέσουν στον Χρ. Λάππα, με τη διαφορά οτι αύριο μάλλον θα χαμογελάω σα χαζός σε κάθε κατάβαση..
Αν και ο ψυχάκιας ο φίλος μου θέλει να ανεβούμε κορυφή ποδαράτο και να κατεβούμε με τις σανίδες..
Άμα πάρουμε και τον λοκατζή μαζί δε με σώζει τίποταEdit: Κεκεδίζω ώρες ώρες..
-
Δεν μ'αρέσει που με έπιασε με το μηχανάκι το πρωϊ η βροχή.
Δεν μ'αρέσει που έχω τρελό συνάχι και το κεφάλι μου είναι καζάνιΜ'άρεσε η μακαρονάδα με κιμά που έφαγα
-
Μάρέσει το καινούργιο μου γκάτζετ, philips living colors λέγεται και είναι η σφαίρα που απεικονίζεται στην φωτό. Έχει 4 leds που συνδυάζονται και βγάζουν όλα τα χρώματα της ίριδος, επιλέγοντας όποιο θες από ασύρματο τηλεχειριστήριο. Είναι πολύ ατμοσφαιρικό και το έχω βάλει να φωτίζει την κουρτίνα του σαλονιού, τα ηχεία παίζουν ατμοσφαιρική μουσική και παράλληλα 4Τφόρουμ
-
ψιλο κιτς
μου θυμιζει αυτες τις λαμπες που ειχαν οι ravers και εκαναν να φωσφοριζουν τα περιεργα χρωματα..
σου λειπει τωρα ενα φλαι μπουφαν, κονκαρδες, φτιαγμενο παπακι και θα'σαι τζετ -
+1
Καρακιτσαριο του kid (κερατα)...
-
Πίσω από κανένα καναπέ ίσως είναι καλό για ατμόσφαιρα.
-
Κάνει πολύ καλή ατμόσφαιρα και παράλληλα ρυθμίζεις την ένταση και τον τόνο του χρώματος. Τώρα το έχω να πέφτει επάνω στην κουρτίνα αλλά και πίσω από καναπέ θα είναι ωραία. θα είναι εξαιρετικό και για γούτσου γούτσου φάση σε μωβ βαθιά απόχρωση
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ψιλο κιτςμου θυμιζει αυτες τις λαμπες που ειχαν οι ravers και εκαναν να φωσφοριζουν τα περιεργα χρωματα..
σου λειπει τωρα ενα φλαι μπουφαν, κονκαρδες, φτιαγμενο παπακι και θα'σαι τζετΜάνα άσεμε να σηκώσω μοικάνα!
-
Και έλεγα ποιό θύμα το αγοράζει αυτό..
Καλό είναι δηλαδή; 150 έχει το ρημάδι.
Φανταζόμουν οτι το πλαίσιο το'χει μεν διαθέσιμο αλλά δε θα πουλάει και πολλά. -
Πιο φθηνό θα σου βγει ένα στρόμπο μαζί με ενα black light και 3-4 τσιγαρακια ωραια...
-
To είχε προσφορά το καρφούρ 100 ευρώ
Καλά κάνει ο Κούκος και σας λέει εγκάθετους ρε -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Και έλεγα ποιό θύμα το αγοράζει αυτό..
Καλό είναι δηλαδή; 150 έχει το ρημάδι.
Φανταζόμουν οτι το πλαίσιο το'χει μεν διαθέσιμο αλλά δε θα πουλάει και πολλά.Και δε μου λέγατε οι ατμοσφαιρικοί να σας φέρω ένα απο δώ, το είχε 80€ το κατάστημα της philips
Να πώ ότι δεν ψήθηκα θα πώ ψέματαΝα πώ ότι τα 80€ είναι 700χλμ βενζίνες πάλι δε θα πώ ψέματα
-
Δε μου αρέσει που πάντρεψα το αμάξι χτες το βράδυ
Στο πάρκινγκ της σχολής έχει κάτι κολωνάκια (απο σίδερο οι μαλάκες) κι εγώ, άλλος μαλάκας ξέχασα ότι είχα παρκάρει δίπλα τους. Ε, όπως έκανα όπισθεν ήταν στην δεξιά μπροστά μεριά και έγδαρα το φτερο.Υπάρχει θεός τελικά
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]