-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μαλιστα, για να προστατεψω τον γειτονα απο αλλους φιλοδοξους free surfers, μπηκα στο μενου του ρουτερ και ενεργοποιησα mac address filtering, εκανα κρυφο το SSID και αλλαξα και το default password του router...
Με εστειλες!
Ε, τι να κανω...
Εκλεβα εγω...αν εκλεβαν και αλλοι, τι θα εμενε να κλεψω... -
Δεν μου αρέσουν οι ψεύτες και οι υποκριτές. Όχι απλά δεν μ'αρέσουν, τους μισώ
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μαλιστα, για να προστατεψω τον γειτονα απο αλλους φιλοδοξους free surfers, μπηκα στο μενου του ρουτερ και ενεργοποιησα mac address filtering, εκανα κρυφο το SSID και αλλαξα και το default password του router...
Με εστειλες!
Ε, τι να κανω...
Εκλεβα εγω...αν εκλεβαν και αλλοι, τι θα εμενε να κλεψω...ο κλέψας του κλέψαντος.......ωωω παλιοκλεφταραίοι......
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
τωρα που εμαθα να (μην) βαζω και / στα quotes μου...ποιος με πιανει!
Νταξει βρε Οδυσσέα... ο Ο3 ηξερε να κανει quote, ο paulgiot πως δεν ξερει?
Να τα εκπαιδευεις καλυτερα τα προφιλ σου...
-
Θα σου απαντουσα,αλλα εσυ φιλε μου στην πραγματικτητα δεν υπαρχεις...Εισαι κοσμικο ανεκδοτο
Συνεχισε να ονειρευεσαι τον Ο3...
-
δε μ'αρέσει που βάζετε φωτό στο xs.to ανοίγει 1 στις 10
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δε μ'αρέσει που βάζετε φωτό στο xs.to ανοίγει 1 στις 10+9
-
Δεν μ'αρέσει που αργεί ο τηλεφακός που παρήγγειλα. Έχασα και το Σ/Κ. Courier σου λέει μετα...
-
Συνηθισμενο πρωϊνο κατσουφιασμα ?
-
Μ αρέσει που παίζω μπάλα καθημερινά με τα πιτσιρίκια.
Δε μ αρέσει που έχει ξεσκιστεί να φυσάει και μας χαλάει τις βουτιές στη θάλασσα.Μ αρέσει που έχω καλή ιδέα για κονόμα.
Δε μ αρέσει που με έχει χτυπήσει η καλοκαιρινή σπαρίλα και βαριέμαι απίστευτα την υλοποίηση.
Πρέπει όμως, δεν αφήνουμε λεφτά να χάνονται. -
Δε μ'αρεσουν οι χρηστες στα διαφορα fora που εκμηδενιζοντας την (οποια) προσωπικοτητα τους φορανε ενα goodie-goodie προσωπειο,επιδιδονται συστηματικα σε γλειψιμ..δημοσιες σχεσεις με αλλους χρηστες και admins προκειμενου να αποσπασουν virtual αναγνωριση,ευνοια και ενδεχομενως προνομια.Συνηθως η υποκρισια τους σταματα μεσα στο forum αφου παραπερα φτυνουν εκει που προηγουμενως εγλειφαν.Ειδικα οταν μιλαμε για fora των on line games,guilds κτλ.Γενικα παιζει τρελη χρησιμοθηρια,υποκρισια και κομπλα,που υποβαθμιζουν τις διαπροσωπικες σχεσεις,imho
-
M'αρεσει η Mercedes C-Class
Σε λευκο, οχι για να ειμαι trendy αλλα γιατι πραγματικα της παει πολυ...Δε μ'αρεσει που για να αγορασεις την 'ταπεινη' εκδοση, θες 35000-40000€
-
Μου αρέσει το Hyundai i10.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Μου αρέσει το Hyundai i10.'νταξ... Να πινεις πολλα υγρα, να αποφευγεις ασκοπες μετακινησεις μεταξυ 12:00-18:00 και να ξεκουραζεσαι αυτες τις μερες.
-
Μου αρέσει το Hyundai i10.Αυτό ειναι πρόβλημα
-
Μου αρέσει το Hyundai i10.δε μου αρέσει η παραπάνω δήλωση
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
M'αρεσει η Mercedes C-Class
Σε λευκο, οχι για να ειμαι trendy αλλα γιατι πραγματικα της παει πολυ...Δε μ'αρεσει που για να αγορασεις την 'ταπεινη' εκδοση, θες 35000-40000€
Που καταντήσαμε να θέλεις 35000 τσε βάλε για να πάρεις μια c. Βρε δεν πάνε στην ευχή του θεού .
-
Μερκεντικό/Μπιμερ μόνο μεταχειρισμένα
-
Βρες μου εσύ λευκή C avangarde μεταχείρω και τα λέμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βρες μου εσύ λευκή C avangarde μεταχείρω και τα λέμε.http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2' target='_blank
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2' target='_blank
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]