-
M' αρέσει που επιτέλους σταμάτησε να βρέχει μετά από μια βδομάδα
-
Δεν μου αρεσαν οι 5 τελευταιες μέρες καθόλου...
Μου αρέσει που μετά από πολύ ένταση έμαθα ότι πάω στη μονάδα που θέλω.
Δεν μου αρέσει που για 3 εβδομάδες θα περάσω από τη Σπάρτη για εκπαίδευση και ως επακόλουθο δεν θα πάω σπίτι μου για αρκετές μέρες ακόμα...
Μου αρέσει ότι ίσως έχω την ευκαιρία να πάω για ένα γρήγορο καφέ στην Αθήνα σαν δίαλειμμα της οδήγησης 400 χιλιομέτρων...
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Μου αρέσει που μετά από πολύ ένταση έμαθα ότι πάω στη μονάδα που θέλω.Βύσμα!
-
Nτροπή του
-
Μ' αρέσει που είμαι αδειούχος μέχρι 29 του μήνα!
-
Μ'αρέσει -υπερβολικά- που βρέχει
(με απειλούσαν με ελιές το Σ/Κ ) -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
(με απειλούσαν με ελιές το Σ/Κ )Εδώ γιατί δεν βρέχει γτπ
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
(με απειλούσαν με ελιές το Σ/Κ )Αύριο θα βγει ο ήλιος. Βάλε γαλότσες γιατί θα έχει λάσπη στο χωράφι.
-
Μπα, σε λασπωμένο χωράφι δεν πάμε
-
Σήμερα παρήγγειλα τη μονογραφή μου σε βουλοκέρι...
Στη Weihnachtsmarkt της Βόννης... http://www.kunst-gravuren.de/index.htm
Για να δω τη Δευτέρα... θα μ΄αρέσει?
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Σήμερα παρήγγειλα τη μονογραφή μου σε βουλοκέρι...Στη Weihnachtsmarkt της Βόννης... http://www.kunst-gravuren.de/index.htm' target='_blank
Mε ενδιαφερει...ποσο σου ζητησαν?
-
εγω παντως τη μονογραφη μου προσεχω που τη βαζω..
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Σήμερα παρήγγειλα τη μονογραφή μου σε βουλοκέρι...
Στη Weihnachtsmarkt της Βόννης... http://www.kunst-gravuren.de/index.htm' target='_blank' target='_blank
Mε ενδιαφερει...ποσο σου ζητησαν?
27,5 ευρώ η σφραγίδα, και 3 ευρώ το κερί που κάνει για 12-15 σφραγίδες.
το μονο κακό είναι ότι το παρήγγειλα σήμερα για μενα και τον αδερφό μου, και θα είναι έτοιμο τη δευτέρα. Την τρίτη κλείνει η Weihnachtsmarkt, και ο έμπορος είναι 31 χλμ εκτός πόλης.πάλι καλά που το πρόλαβα.
-
Μαρεσε η αναβαση που εκανα με συνοδηγο ροκστα στο χορτιατη!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Μαρεσε η αναβαση που εκανα με συνοδηγο ροκστα στο χορτιατη!με τα πόδια;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
με τα πόδια;;
τότε θα λεγε συνοδοιπόρο...
-
Δε μ ' αρέσει που σήμερα έχω να πάω για κούρεμα, να βάλω πλυντήρια πολλά, να πάω στο ικέα για κάτι κουζινικά και χαζομαρούλες...
βαριέμαι................................................................
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
με τα πόδια;;
τότε θα λεγε συνοδοιπόρο...
Που να ξερει ο ροζ απο αυτα...
Εδω την αλλη φορα που ανεβηκαμε μαζι ειχα φτασει περιμενα κατ@ρησα και μετα εμφανιστηκε με την ροζ κορολα του... -
Δεν μου αρέσει που κάποιος έκανε όπισθεν με SUV και τσάκισε το καπώ του 206 της κας Αλίκης
Μου αρέσει που υπάρχουν ακόμα Κύριοι. Ο άνθρωπος άφησε την κάρτα του με την σημείωση 'Σας χτύπησα' στον υαλοκαθαριστήρα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν μου αρέσει που κάποιος έκανε όπισθεν με SUV και τσάκισε το καπώ του 206 της κας ΑλίκηςΜου αρέσει που υπάρχουν ακόμα Κύριοι. Ο άνθρωπος άφησε την κάρτα του με την σημείωση 'Σας χτύπησα' στον υαλοκαθαριστήρα!
Ο θείος μου πριν από κανα εξάμηνο χτύπησε με τη Mercedes του παρκάροντας ένα Astra (?) έξω από ένα εστιατόριο. Άφησε σημείωμα αλλά αγχώθηκε μήπως χαθεί, οπότε μπήκε στο μαγαζί και ρώτησε σε ένα ένα τα τραπέζια αν τους ανήκει ένα τάδε χρώματος Astra (?). Ε τον βρήκε τον ιδιοκτήτη, η πλάκα όμως είναι ότι το μαγαζί θα είχε 120 τραπέζια και τον ιδιοκτήτη το βρήκε αφού είχε αποτύχει στα πρώτα 119 τραπέζια
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]