-
Ή θελεις σιγα σιγα αλλαγη αντλιας ή προβλημα στον αισθητηρα αν η σταθμη ειναι κανονικη. Μου συνεβησαν και τα δυο.
-
...ρε Lointaris...με συγκινησες μ'αυτο το link πρωι πρωι ...
Αντε καλα Χριστουγεννα σε ολους και καλες βολτες με το 3008...τουλαχιστον για οσους εχουν χρηματα να πληρωσουν τα τελη , τις ασφαλειες τα service και τις βενζινες...
-
γεια σε ολους απο την ταιβαν.
-
Ο χρήστης captain giannis έγραψε:
γεια σε ολους απο την ταιβαν.Φιλε!!! Εφτασες εκει κατω βρε?
Καλη επιστροφη στην πατριδα να εχεις...Καλα Χριστουγεννα!
-
Ο χρήστης DIO3008 έγραψε:
Πάντως το πήγαν οι γονείς μου για service στις 25 χιλιάδες και κάτι χιλιόμετρα πριν 3-4 εβδομάδες και άλλαξαν λάδια,φίλτρα λαδιού και ροδέλα τάπας.Όσο για το κόστος που έχει αναφερθέι και σε προηγούμενα post ήταν 105ευρώ σε εξουσιοδοτημένο.Καλωσόρισες στην παρέα. Επειδή δεν θυμάμαι να ανέφερε κανείς ως τώρα για 105€ κόστος πλήρους service (Αντ/κά + Εργασία + ΦΠΑ), μήπως μπορείς να μας πείς το όνομα του συνεργείου, ή έστω που βρίσκεται;
Καλώς τον καπετάνιο μας! Σε χάσαμε βρε. Πότε γυρνάς;
Να κανονίσουμε κάτι προς την ΒΔ Ελλάδα όταν επιστρέψεις;Σου μεταφέρω και τις ευχές της συζύγου μου προς την δική σου για την γιορτή της.
Προσπάθησε να την πάρει τηλέφωνο για να την ευχηθεί, αλλά ο αριθμός που έχει δεν ισχύει πλέον...Καλά Χριστούγεννα.
-
Ο χρήστης captain giannis έγραψε:
γεια σε ολους απο την ταιβαν.Γεια και χαρά και σε σένα κάπτεν Γιάννη! Καλές γιορτές να έχεις! (αν και μακρυά). Ευχές και στην οικογένεια!
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Πάντως το πήγαν οι γονείς μου για service στις 25 χιλιάδες και κάτι χιλιόμετρα πριν 3-4 εβδομάδες και άλλαξαν λάδια,φίλτρα λαδιού και ροδέλα τάπας.Όσο για το κόστος που έχει αναφερθέι και σε προηγούμενα post ήταν 105ευρώ σε εξουσιοδοτημένο.
Καλωσόρισες στην παρέα. Επειδή δεν θυμάμαι να ανέφερε κανείς ως τώρα για 105€ κόστος πλήρους service (Αντ/κά + Εργασία + ΦΠΑ), μήπως μπορείς να μας πείς το όνομα του συνεργείου, ή έστω που βρίσκεται;
Καλώς τον καπετάνιο μας! Σε χάσαμε βρε. Πότε γυρνάς;
Να κανονίσουμε κάτι προς την ΒΔ Ελλάδα όταν επιστρέψεις;Σου μεταφέρω και τις ευχές της συζύγου μου προς την δική σου για την γιορτή της.
Προσπάθησε να την πάρει τηλέφωνο για να την ευχηθεί, αλλά ο αριθμός που έχει δεν ισχύει πλέον...Καλά Χριστούγεννα.
Δεν ξέρω αν ήταν ακριβώς service.'Εβγαλε ένδειξη 'Check engine oil level' και το πηγαμε μόνο γι'αυτό το λόγο αλλά άλλαξαν αυτά που αναφέρω.Δηλαδή δεν ήταν το προγραμματισμένο service.
Το συνεργείο ειναι στον Πειραία και λέγεται Κρητικάκος. -
Πριν λίγο μου έβγαλε ένα ωραιότατο 'Coolant circuit level too low', λίγο μετά που ξεκίνησα, ξαναέσβησε, ξαναάναψε για κανένα πεντάλεπτο, και ξαναέσβησε. Δεν κοίταξα το υγρό του κυκλώματος ψύξης γιατί ήταν σκοτάδι, αλλά (αν δεν είναι κανένας αισθητήρας) γιατί να έχει πέσει η στάθμη του υγρού, να υπάρχει καμιά βλάβη άραγε;
Αύριο θα πάω να το κοιτάξουν.
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Πριν λίγο μου έβγαλε ένα ωραιότατο 'Coolant circuit level too low', λίγο μετά που ξεκίνησα, ξαναέσβησε, ξαναάναψε για κανένα πεντάλεπτο, και ξαναέσβησε. Δεν κοίταξα το υγρό του κυκλώματος ψύξης γιατί ήταν σκοτάδι, αλλά (αν δεν είναι κανένας αισθητήρας) γιατί να έχει πέσει η στάθμη του υγρού, να υπάρχει καμιά βλάβη άραγε;Αύριο θα πάω να το κοιτάξουν.
Χαλλλλλάρωσε... Μετά από τόσα χιλιόμετρα που έκανες, είναι φυσιολογικό να θέλει λίγο νεράκι.
Ρώτα και τον steftsak που έχει πρόσφατη εμπειρία.Αν είναι κοντά σου το συνεργείο, πάνε. Αλλιώς πάρε λίγο αντιψυκτικό και συμπλήρωσέ το.
Πότε πότε ρίχνε και κανένα μάτι στην στάθμη για να δείς αν πέφτει. -
...οπως το ειπε ο Pitt ειναι...
Ακριβως το ιδιο μυνημα μου εμφανισε και εμενα το καλοκαιρι στην επιστροφη απο καλοκαιρινες διακοπες...το πηγα στην αντιπροσωπεια, απλως εβαλαν υγρο και απο τοτε δεν το εχει εμφανισει παλι...
Βρε Pitt...τι ειναι αυτος ο Alexandr? Εχει γυρισει ολα τα βουνα της Ελλαδος τα τελευταια 2 χρονια , διαμαρτυρηθηκε λιγο η Γαλλιδουλα (υστερα απο 2 χρονια ) και αμεσως πανικος...!!!
-
Η ζήλια θα σας φάει, επειδή εμένα δεν μου χαλάει συχνά
Λοιπόν, τελικα είναι μάλλον ο αισθητήρας. Η στάθμη του υγρού ήταν κοντά αλλά πάνω από το Low. Το πήγα στην αντιπροσωπεία. Μου το συμπληρώσαν, και μου βρήκαν άλλο άσχετο θεματάκι (είναι σαν τους γιατρούς, όταν πας όλο και κάτι θα σου βρουν) ότι από το ψευτοκαπάκι της μηχανής υπήρχε ελάχιστη διαρροή λαδιού (μου το έδειξαν, φαινόταν πράγματι λαδωμένο), το οποίο μου το άλλαξαν, και μου συμπληρώσαν και λάδι (ήταν στο 1/3 μεταξύ high και low). Το κακό είναι ότι τους πήρε κανένα 2ωρο αυτό.
Μου έριξαν και σπρευ σιλικόνης στις τσιμούχες των πορτών μήπως σταματήσει το γνωστό τριξιματάκι, και επίσης στα λάστιχα από το παράθυρο του οδηγού που έκανε ένα 'τακ' όταν το ανέβαζες. Για όλα αυτά δεν πλήρωσα ούτε ευρώ, ούτε καν για το λάδι που συμπλήρωσαν
Γυρνώντας για πίσω, άρχισα σαν χαζός να δοκιμάζω πάνω-κάτω το παράθυρο να δω αν έφυγε το 'τακ'. Σε κάποια στιγμή το τζάμι μένει κλειστό και ο διακόπτης του σταματά να δουλεύει! Τους παίρνω τηλέφωνο φρικαρισμένος, μου λένε ξαναφέρτο. Ξεκινώντας, νάσου πάλι το 'Coolant circuit level too low'! Το παράθυρο ήταν τελικά λόγω μηχανισμού κατά της υπερθέρμανσης (μετά από λίγο άρχισε να δουλεύει κανονικά πάλι), ενώ θα πάω κάποια στιγμή να μου αλλάξουν τον αισθητήρα για το κύκλωμα ψύξης.
-
Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλα! να κάνω μια ερώτηση? πόσοι από εμάς έχουμε βάλει υγραέριο?
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Η ζήλια θα σας φάει, επειδή εμένα δεν μου χαλάει συχνάΝτάξ μωρέ... Δες την θετική πλευρά του θέματος. Με όλα αυτά γινόμαστε πιό κοινωνικοί, βλέπουμε συχνότερα κόσμο και αποκτούμε οικειότητα με τους τεχνίτες των συνεργείων που σε αντίθετη περίπτωση δεν θα την είχαμε.
Quiz: Τι είναι αυτό που είναι μπορντοροδοκόκκινο και κάνει 'τσίκι - τσίκι - τακ - τακ... τσίκι - τσίκι - τακ - τακ'?
Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλα! να κάνω μια ερώτηση? πόσοι από εμάς έχουμε βάλει υγραέριο?
Απ΄όσο ξέρω, κανείς!
Ο JohnnyX το έψαχνε κάποτε, αλλά δεν έχουμε πρόσφατη ενημέρωση. -
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Quiz: Τι είναι αυτό που είναι μπορντοροδοκόκκινο και κάνει 'τσίκι - τσίκι - τακ - τακ... τσίκι - τσίκι - τακ - τακ'?
Για να σκεφτώ Το 3008 του Pitt βαμμένο κόκκινο;
Το δικό μου δεν κάνει πλέον τσικι-τσίκι-τακ-τακ, το τακ-τακ του παραθύρου έφυγε (από τη βρωμιά ήταν, τόση σκόνη και λασπη που έχει φάει το καυμένο τι να σου κάνει), και έχει μείνει μόνο το τσικι-τσίκι (αυτό δεν έφυγε παρά το σπρει σιλικόνης). -
Τό 3008 λόγω άμεσου ψεκασμού ΔΕΝ παίρνει υγραέριο.Υπάρχει μεγάλη αστοχία στίς προσπάθειες πού έγιναν ,μέ αποτέλεσμα οί εταιρείες να ειναι από διστακτικές έως αρνητικές στό θέμα μας.
-
Πάντως για το θέμα της κατανάλωσης που έχει αναφερθεί, ο υπολογιστής ταξιδίου την υπολογίζει στο λεπτό!!
Γέμισα βενζίνη και μηδένισα τον υπολογιστή. Πήγα Δράμα από Θεσσαλονίκη και γύρισα .Υπολόγισα για τα χιλιόμετρα που έκανα την συνολική κατανάλωση με βάση την μέση και πολλαπλασίασα με την τιμή βενζίνης 50 ευρώ.Πήγα στον ίδιο βενζινά και το ξαναγέμισα και στο 50 ευρώ γέμισε και σταμάτησε..... -
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και μακάρι ο Αι Βασίλης να μας φερει ένα........χμ......ένα............
ΥΠΕΡΚΛΕΙΔΩΜΑ -
Χρονια Πολλα Καλη Χρονια
Χαρουμενη η χρυση Πρωτοχρονια!!!
-
Πολλές ευχές καί από εμένα.Πού ξέρετε μπορεί νά γίνουν πραγματικότητα.
-
Καλή χρονιά σε όλους! Και κυρίως υγεία, όλα τα άλλα διορθώνονται (ελπίζουμε!)
Peugeot 3008 '08