-
-
Καλημέρα σε όλους.Είμαι κι εγώ πλεον κάτοχος ενός 3008 premium με grip.Σκεφτόμουν να ζητήσω να μου το φέρουν με ράγες και lagguage box αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα του ταίριαζε.Υπάρχει κάποιος που να έχει δει το αμάξι με αυτά;
-
Ενδιαφέρουσα πρόταση το 5008... θα πάω να το δω από κοντά και θα επιστρέψω με απορίες
-
Το 3008 δεν βγαίνει με μόνιμες ράγες. Μήπως εννοείς τις μπάρες?
http://www.peugeot.co.uk/Resources/Content/brochures/accessories/peugeot-3008-accessories.pdfΑν σου είναι απαραίτητα πάρτα. Παρέχουν άνεση και οι μπάρες του είναι όμορφες.
-
Σ' ευχαριστώ πολυ φίλε cosneo ήσουν διαφωτιστικότατος.Ήδη φαντάζομαι τα ψαροτούφεκά μου εκεί μέσα.
-
Ο χρήστης evkal έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.Είμαι κι εγώ πλεον κάτοχος ενός 3008 premium με grip.Σκεφτόμουν να ζητήσω να μου το φέρουν με ράγες και lagguage box αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα του ταίριαζε.Υπάρχει κάποιος που να έχει δει το αμάξι με αυτά;Καλοτάξιδο! Τι χρώμα το πήρες;
-
τιμή γύρο στα 600 ε -
Ο χρήστης miatasgk έγραψε:
τιμή γύρο στα 600 εΓια πες, για πες. Ιταλικό είναι; Πού το τοποθέτησες; Δουλεύει με τα χειριστήρια του τιμονιού;
-
Κινέζικο είναι, είναι από ιταλικό forum οι φωτογραφίες
δεν το έχω βάλει άλλα το σκέπτομαι πολύ σοβαρά να το βάλω με κάμερα για το παρκάρισμα και επίγειο ψηφιακό δεκτή mpeg4 για tv
Με τα χειριστήρια του τιμονιού δουλεύει σίγουρα το μονό αρνητικό (απο οτι διαβασα στο forum το ιταλικο)είναι το ότι δεν έχεις την ένδειξη του αυτοκινήτου όταν παρκάρεις άλλα μονό τον ήχο(για αυτό θέλω την κάμερα )
δες : http://www.witson.com/en/displayproduct ... =100460349 το έχουν και εδώ πολύ έμποροι -
Ο χρήστης miatasgk έγραψε:
Κινέζικο είναι, είναι από ιταλικό forum οι φωτογραφίες
δεν το έχω βάλει άλλα το σκέπτομαι πολύ σοβαρά να το βάλω με κάμερα για το παρκάρισμα και επίγειο ψηφιακό δεκτή mpeg4 για tv
Με τα χειριστήρια του τιμονιού δουλεύει σίγουρα το μονό αρνητικό (απο οτι διαβασα στο forum το ιταλικο)είναι το ότι δεν έχεις την ένδειξη του αυτοκινήτου όταν παρκάρεις άλλα μονό τον ήχο(για αυτό θέλω την κάμερα )
δες : http://www.witson.com/en/displayproduct ... =100460349 το έχουν και εδώ πολύ έμποροιΣε ευχαριστώ. Το τοποθετείς μόνος σου;
-
Μήπως ξέρει κανείς αν θα φαίνεται η θερμοκρασία περιβάλλοντος μετά την τοποθέτηση αυτής της οθόνης. Για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό.
-
Η οθόνη του αυτοκινήτου πάει αλλού; Αν καταργείται εντελώς, τότε ούτε θερμοκρασία έχεις ούτε trip κλπ.
-
Σωστά, η θερμοκρασία μάλλον δεν θα φαίνεται (και για μένα είναι σημαντικό αυτό), το trip όμως δεν θα έχει πρόβλημα στην έκδοση Premium Pack, γιατί δε το δείχνει αυτή η οθόνη, αλλά η άλλη στον πίνακα οργάνων.
-
απο καιρο εχω βαλει κατι τετοιο στο ματι..απο το καιρο που ειχα το astra iii
αλλα οπως και σε εκεινο ετσι και σε αυτο η οθονη ειναι και ο χωρος ενδειξης του υπολογιστη ταξιδιου (στην εκδοση premium που εχω)
Τα χειριστιρια στο τιμονι θα παιζουν..αρκει να υπαρχει συμβατοτητα με το universal steering wheel -
Θέλετε μοντέλο με canbus (το αναφέρουν στα χαρακτηριστικά) και όχι με universal.
-
κατι σαν αυτο http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM ... D=6407#tmp
η αυτο http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM ... D=6271#tmp -
θέλει και τα δυο interface canbus + καλωδίωση ,το θέμα είναι ότι καταργείτε η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων μαζί το trip computer διαγνωστικό self test και όλα όσα περιλαμβάνει !,ίσως μια καλή λύση είναι ένα av system 1din !
-
Ο χρήστης chrismarine έγραψε:
θέλει και τα δυο interface canbus + καλωδίωση ,το θέμα είναι ότι καταργείτε η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων μαζί το trip computer διαγνωστικό self test και όλα όσα περιλαμβάνει !,ίσως μια καλή λύση είναι ένα av system 1din !πολυ σωστα τα λες ........
-
Καλημέρα σας,
Εδώ και μλια εβδομάδα είμαι κάτοχος ενός 3008 premium pack 1.6T και ήδη έκανα το πρώτο μεγάλο ταξίδι (Αθήνα-Ιωάννινα-Αθήνα) και έχω τα εξής σχόλια:
Το αυτοκίνητο είναι απίθανο για ταξίδι! ήσυχο, άνετο και σταθερό. Στην εθνική ακόμα και με 150 χλμ/ώρα νόμιζα ότι πηγαινα με 100.
Από κατανάλωση είδα μέση τιμή για όλο το ταξίδι 8,4 lt, αλλά λογικά ήταν μεγαλύτερη καθώς με φουλ γέμισμα έβγαλε 570 km (και 30 από αυτά με τη ρεσέρβα αναμένη). Οπότε περίπου 57 lt για 570 km = 10 lt/100km). Η μέση ταχύτητα μου ήταν περίπου 130. Έχει δει κανείς αντίστοιχες καταναλωσεις;
Ο θόρυβος με το ηχοσύστημα σε χαμηλή ένταση δε γίνεται αντιληπτός και δε με ενόχλησε.
Έπαιξα αρκετα με τις ρυθμίσεις του ήχου, αλλά δε κατάφερα να πάρω ικανοποιητικό αποτέλεσμα και ήδη ψάχνω καλύτερη λύση (αυτό το κινέζικο σύστημα που βλέπω παραπάνω ίσως να είναι κάτι καλό), αν και σκέφτομαι να ρωτήσω κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα ώστε να αντικαταστήσω απλώς τα ηχεία.
Η ανάρτηση ενώ έχει γενικά καλή συμπεριφορά, στις εγκάρσιες ανωμαλίες κοπανάει απίστευτα, ακόμα και με τη χαμηλότερη δυνατή πίεση στα ελαστικά (2,5 μπροστά και 2,4 πίσω). Έχω ελαστικά 225/5R17. -
Φίλε Ταξιάρχη καλοτάξιδο. Τα 10l/100km που λες ίσως ακούγεται ελαφρώς αυξημένη, θα περίμενα κανένα 8-9 πραγματικό, αλλά είναι 'άστρωτο' ακόμη το δικό σου.
Για το ηχοσύστημα, με κάποιες ρυθμίσεις βελτιώνεται πολύ. Αν ψάξεις σε παλιότερα posts προ καλοκαιριού θα βρεις κάποιες (δεν τις θυμάμαι κι εγώ τώρα τις δικές μου).
Όσο για την ανάρτηση, στις εγκάρσιες ανωμαλίες κοπανάει λίγο (ίσως λόγω ημιάκαμπτου;), δεν θα έλεγα όμως υπερβολικά. Το δικό μου βέβαια είναι με τις 16άρες ζάντες.
Και για να σας ψαρώσω λίγο , εχθές στη διαδρομή από κάπου μετά την Ακράτα έως τα διόδια της Κορίνθου (σχεδόν επίπεδη διαδρομή), με την οικογένεια μέσα, το trip computer μου έβγαλε 4,8λτ/100km (δηλαδή, κάπου 5,3 πραγματική) αλλά με μέση ταχύτητα 73km/h, με 6η σχεδόν συνεχώς, και χωρίς ιδιαίτερες επιταχύνσεις και επιβραδύνσεις (δεν έκανα ούτε μία προσπέραση)! Πολύ κίνηση, βράδυ, δεν ήθελα να φτάσω με πονοκέφαλο σπίτι, και ούτε να διακινδυνεύσω τη ζωή μας! (ο δρόμος Κόρινθος-Πάτρα είναι απίστευτα απαράδεκτος για τόση κίνηση, btw).
Και στη συνέχεια, διόδια Κορίνθου έως αρχή Αττικής οδού, 5,4lt/100km (κάτι σαν 6 πραγματικό), με μέση ταχύτητα 79km/h!
Κάπως έτσι τα μετρούν μάλλον οι κατασκευαστές (αν κι εγώ την ξεπέρασα την μέτρηση της Pegeuot)!
Peugeot 3008 '08