-
Ο χρήστης stavroula έγραψε:
Ηρθεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και ειναι καλυτερο απο το αβεο
Περισσοτερα οταν επιστεψει ο συζυγος γιατι το πηρε και εξαφανιστηκε
καλοταξιδο και ατρακαριστο για παντα!!!!
μην αρχίσετε να μαλωνετε ποιος θα το παιρνει τωρα!!!
υ.γ θα καταλάβετε τι θα πει καλο αυτοκινητο!!! -
Ευχαριστουμε πολυ. Πρωτη φορα παιρνω πεζο ως τωρα επαιρνα vw. Ελπιζω να το εχουμε χρονια.
Δεν νομιζω να μαλωνουμε με τον αντρα μου, απλα επειδη εχουμε ενα αγορακι 6μιση μηνων και το αμαξι σαν καινουργιο μυριζει, υφασματιλα, πλαστικιλα, λαστιχιλα και γενικα....εργοστασιιλα θελουμε να ξεμυρισει λιγο και μετα να βαλουμε μεσα τον μπεμπη, γι αυτο το πηρε και εφυγε. Θα αγγαρεψουμε την γιαγια να κρατησει το μωρο για να παμε και μαζι μια βολτα το απογευμα.
Εν τω μεταξυ μου αφησε το βιβλιο οδηγιων να το μελετησω...
-
αν ειναι το turbo μην το πιεζεται μεχρι να ζεσταθει η τουρμπινα και λιγο πριν σταματασητε να πηγαινετε πιο χαλαρα....αν και στην τουρμπινα νομιζω ψύχεται το λαδι της .....
Αν το κανετε αυτο δεν θα εχει προβλημα κανενα το αυτοκινητο..
Α!!!!!!! και να κανετε στρώσιμο γιατι οσοι δεν εκαναν σ αυτον τον κινητηρα μετα τους τσιμπουσε λαδι ...
φτου φτου καλοριζικο. -
Να έχετε το καλοριφέρ να φέρνει συνεχώς αέρα από έξω γιατί οι μυρωδιές αυτές είναι βλαβερές.
-
Εν τω μεταξυ μου αφησε το βιβλιο οδηγιων να το μελετησω...
-
καλοριζικο...μολις γυρισει ο συζ υγος περιμενουμε εντυπωσεις και σχολια για να ξερουμε και εμεις που το περιμενουμε την αλλη εβδομαδα...>Ο χρήστης stavroula έγραψε:
Ηρθεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και ειναι καλυτερο απο το αβεοΠερισσοτερα οταν επιστεψει ο συζυγος γιατι το πηρε και εξαφανιστηκε
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Να έχετε το καλοριφέρ να φέρνει συνεχώς αέρα από έξω γιατί οι μυρωδιές αυτές είναι βλαβερές.Καλα λες δεν το σκεφτηκα.
Ο συζυγος γυρισε , ειπε ενα 'καλο ειναι' και επεσε για υπνο.
Μαλλον η βολτα μας αναβαλλεται για αυριο.
Το στρωσιμο με ποσα χιλιομετρα γινεται?
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
αν ειναι το turbo μην το πιεζεται μεχρι να ζεσταθει η τουρμπινα και λιγο πριν σταματασητε να πηγαινετε πιο χαλαρα....αν και στην τουρμπινα νομιζω ψύχεται το λαδι της .....
Αν το κανετε αυτο δεν θα εχει προβλημα κανενα το αυτοκινητο..
Α!!!!!!! και να κανετε στρώσιμο γιατι οσοι δεν εκαναν σ αυτον τον κινητηρα μετα τους τσιμπουσε λαδι ...
φτου φτου καλοριζικο.To turbo ειναι. Για ποσο να μην το πιεσουμε? Μεχρι να στρωσει?
-
ναι.... θελει σταδιακο ανοιγμα...οχι κατευθειαν κοφτες και αγρια οδηγηση....αργοτερα αυτα
-
Καλορίζικο και πάντα καλοτάξιδο! Αλλά τον σύζηγο δεντον βλέπω πολύ ενθουσιασμένο! Γιατί;;; Εγώ κουρασμένος ξεκουρασμένος,με το που πήρα το αμάξι στα χέρια μου, έβαλα μέσα την φαμίλια και πήγαμε Λουτράκι
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ναι.... θελει σταδιακο ανοιγμα...οχι κατευθειαν κοφτες και αγρια οδηγηση....αργοτερα αυταΚαλα που μου το ειπες γιατι ημουν ετοιμη να πιασω την τελικη που ειναι 201
Και κατι χρησιμο που εχει στο βιβλιο οδηγιων.
http://public.servicebox.peugeot.com/dd ... _el_gr.htm
Το βιβλιο σε ηλεκτρονικη μορφη για να το μελετησετε οσοι το περιμενετε και να ειστε ετοιμοι.
Καλορίζικο και πάντα καλοτάξιδο! Αλλά τον σύζηγο δεντον βλέπω πολύ ενθουσιασμένο! Γιατί;;; Εγώ κουρασμένος ξεκουρασμένος,με το που πήρα το αμάξι στα χέρια μου, έβαλα μέσα την φαμίλια και πήγαμε Λουτράκι
Ο συζυγος ειναι απο τους τυπους που δεν ενθουσιαζονται ευκολα γι αυτο.
-
...
Ο συζυγος ειναι απο τους τυπους που δεν ενθουσιαζονται ευκολα γι αυτο.Μήπως...τώρα που άλλαξες αυτοκίνητο...πρέπει να αλλάξεις και σύζηγο;
(προς θεού...πλάκα κάνω... )
Δεν ενθουσιάζεται...ήξερε όμως να το πάρει για 1η βόλτα και να σου κόψει την γλύκα!
Τόσο καιρό το περίμενες!
(αν τα διαβάσει αυτά... θα ακούσω πολύ βρισίδι!!! ) -
Το μονο που μου ειπε ειναι οτι θελει καμια βδομαδα να το συνιθισει λογω της θεσης οδηγησης που ειναι ψηλη και του λεβιε που κι αυτος ειναι ψηλα και οτι εγω θα δυσκολευτω λιγο να το παρκαρω λογω ογκου και μετα Βασικα δεν πηγε και πολυ μακρυα, μεχρι το καφενειο πηγε. Με 40 ετρεχε τι συμπερασμα να βγαλει
-
Σας ζηλεύω όσους το παραλάβατε και να είναι καλοτάξιδο …. Εγώ ακόμα το περιμένω από ημέρα σε ημέρα…
3 ερωτήσεις..
1) Τελικά πόσα χιλιόμετρα θέλει στρώσιμο ο turbo κινητήρας και με τι ταχύτητα περίπου ??
2) Η 1η αλλαγή λαδιών είναι στα 20.000 παρά το αρχικό στρώσιμο ?? (αυτό μου είπαν από την αντιπροσωπεία).
3) Το αυτοκίνητο έχει ηλεκτρικό χειρόφρενο. Τι κάνουμε σε περίπτωση που έχουμε πρόβλημα με την μπαταρία ??. -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
...
Ο συζυγος ειναι απο τους τυπους που δεν ενθουσιαζονται ευκολα γι αυτο.Μήπως...τώρα που άλλαξες αυτοκίνητο...πρέπει να αλλάξεις και σύζηγο;
(προς θεού...πλάκα κάνω... )
Δεν ενθουσιάζεται...ήξερε όμως να το πάρει για 1η βόλτα και να σου κόψει την γλύκα!
Τόσο καιρό το περίμενες!
(αν τα διαβάσει αυτά... θα ακούσω πολύ βρισίδι!!! )Καντου δωρο μια ferrari να δουμε αν ενθουσιαστει
-
Μπα δεν τον ενθουσιαζουν κατι τετοια.
Τον ξαναρωτησα γιατι δεν τον βλεπω ενθουσιασμενο και μου ειπε: ενταξει καλο ειναι ειπαμε, τι περιμενες να κανω τουμπες?
-
Πηγα την πρωτη βολτα ως συνοδηγος προς το παρον αφου ο συζυγος με αγχωσε οτι δεν θα τα καταφερω γιατι ειναι λιγο ογκωδες το αμαξι. Πολυ καλο φαινεται το μονο που μου εσπασε τα νευρα ηταν το ντοιν ντοιν για να βαλουμε ζωνη. Εγω τη φοραω αλλα ο συζυγος κανει το κοροιδο και μεχρι να σταματησει μου πηρε τα αυτια. Επισης δυσκολευτηκα λιγο να εντοπισω την υποδοχη για να κουμπωσω την ζωνη αφου η ψηλη κονσολα την κρυβει λιγο. Επισης με αγχωσε και η πεθερα που οταν το ειδε μου ειπε: σιγα μην πας μ αυτο στη δουλεια. Πολυ μπαταλικο ειναι Μια χαρα κατα τ αλλα.
-
Έτσι της έλεγε της μητέρας μου ο φάδερ όταν είχαμε πρωτοπάρει το 406. Φυσικά ήθελε απλά να το παίρνει εκείνος περισσότερο.
Να πεις στον άντρα σου αν δεν θέλει να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα να φοράει την ζώνη του. Η ζωή είναι πολύ μικρή.
-
Του το λεω αλλα μερικοι νομιζουν οτι δεν θα τρακαρουν ποτε. Εγω ηδη μια φορα παραλιγω να τα δω και λογω ζωνης υπαρχω τωρα γι αυτο και την φοραω και ως το περιπτερο.
-
Όσο καλός οδηγός και να είναι ο σύζυγος, την μ@λακία του απέναντι δεν μπορεί να την ελέγξει.
Χτύπα τον στο ψαχνό, αν έχετε παιδιά πεστου ότι είναι κρίμα να μεγαλώσουν χωρίς πατέρα.
Εν έτη 2010 το να μη φοράμε ζώνη είναι...Συγγνώμη που είμαι έτσι ωμός, αλλά πριν από 1-2 μήνες κόντεψα να χάσω τον κολλητό μου. Ο μόνος λόγος που είναι εδώ και βριζόμαστε καθημερινά είναι γιατί φορούσε την ρημάδα την ζώνη. Το ωραίο είναι πως ακόμα και μετά από αυτό ο πατέρας του δεν ήθελε να την βάζει. Τα άκουσε όμως χοντρά και παραστατικά και άλλαξε γνώμη.
Peugeot 3008 '08