-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Το καημένο το parking assist σφύριζε σαν μουρλό, αλλά πού χαμπάρι εγώ! Γιαυτό η αφηρημάδα στην οδήγηση είναι πολύ κακό πράγμα.Διαπίστωσα ότι μετά από καιρό, συνηθίζεις τα πολλά μπιπ-μπιπ και σε καθημερινή χρήση δεν τα δίνεις πλέον σημασία. Μέχρι να το βάλω ή να το βγάλω από την πιλωτή, μου παίρνει τ' αυτιά. Φοβάμαι ότι όταν θα κουδουνίσει για σοβαρό λόγο (λίγο πριν ακουμπήσει στον τοίχο ή σε άλλο αυτοκίνητο) ίσως υποσυνείδητα το αγνοήσω.
Σαν το παραμύθι με τον τσομπάνο και τον λύκο ένα πράγμα...Τά 'φρυδια' ειναι γερμανικης κατασκευής ,κόστισαν 45 ευρώ, τοποθετήθηκαν πανεύκολα καί αποδίδουν αυτό πού θέλω .Τό λίγο ανοιχτό παραθυρο για φρέσκο αέρα.
Από που τα αγόρασες; Τα έβαλες εσύ ή αυτός που στα πούλησε; Πως στερεώνονται; Αν τα αφαιρέσεις μένουν σημάδια; Σε υψηλές ταχύτητες με κλειστά παράθυρα, ακούς θόρυβο ή σφυρίγματα; Επειδή εδώ σχεδόν κάθε βραδάκι μας βρέχει, μήπως έτυχε να δοκιμάσεις αν με βροχή μπαίνει νερό από το μισάνοιχτο παράθυρο;
Είναι μεγαλούτσικα ή διακριτικά σαν αυτά:
Φωτο δεν ξέρω να ανεβαζω (ντρέπομαι αλλά δέν ξέρω)
Δες τα μηνύματά σου, έχεις PM.
-
Φίλε pitt μηπως θα είχες την καλοσύνη να 'ξαναανεβάσεις' το manual, η τουλαχιστον αν μπορουσες να μου εστελνες με email το λινκ?
Ειμαι υποψήφιος αγοραστής και θα 'θελα να το ψαχουλέψω λίγο για κάποιες λειτουργίες.
Σ'ευχαριστώ προκαταβολικά. -
Ο χρήστης akmar έγραψε:
Φίλε pitt μηπως θα είχες την καλοσύνη να 'ξαναανεβάσεις' το manual, η τουλαχιστον αν μπορουσες να μου εστελνες με email το λινκ?
Ειμαι υποψήφιος αγοραστής και θα 'θελα να το ψαχουλέψω λίγο για κάποιες λειτουργίες.
Σ'ευχαριστώ προκαταβολικά.Καλύτερα να δεις το εγχειρίδιο από εδώ, γιατί βλέπω ότι υπάρχει νεότερη έκδοση (01/01/2010 - 31/10/2010) από την δική μου για την οποία υποθέτω ότι ενδιαφέρεσαι.
[joking mode on]
Με την ευκαιρία, να σου πώ ότι το αυτοκίνητο είναι μάπα και τζάμπα θα ξοδέψεις τα λεφτά σου!
(Άρχισαν να κυκλοφορούν αρκετά 3οο8 και φοβάμαι ότι θα γίνουν σούπα... )
[joking mode off] -
Καλημέρα
αγορασα τα 'φρύδια'απο τήν Πεζώ,μπαίνουν εύκολα ,χωρίς χρήση εργαλείων ή κόλλας,είναι διακριτικά όπως της φωτό ,ή βροχή δεν μπαίνει στό εσωτερικό,καί ό αέρας κάνει λιγότερο θόρυβο. -
Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση pitt!
-
Είδα ένα σε κόκκινο-μπορντώ το ΣΚ στην παραλία του Δρέπανου, δίπλα στο Τολό και ομολογώ ότι του ταιριάζει αυτό το χρώμα περισσότερο απ΄ όλα. Ήταν κούκλα! Ένα ωραίο χρώμα μπορεί να κάνει θελκτικό ένα άσχημο αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης billis100 έγραψε:
Καλημέρα
αγορασα τα 'φρύδια'απο τήν Πεζώ,μπαίνουν εύκολα ,χωρίς χρήση εργαλείων ή κόλλας,είναι διακριτικά όπως της φωτό ,ή βροχή δεν μπαίνει στό εσωτερικό,καί ό αέρας κάνει λιγότερο θόρυβο.Λακωνικός αλλά πλήρης και περιεκτικός ο λόγος σου.
Μια τελευταία ερώτηση. Όταν διπλώνουν οι καθρέφτες, η απόσταση που αφήνουν από το τζάμι είναι περίπου 1 cm (πάντως το δάκτυλό μου μετά βίας χωράει στο κενό μεταξύ καθρέφτη και τζαμιού πόρτας). Επειδή υποθέτω ότι τα 'φρύδια' προεξέχουν περισσότερο από 1cm από το τζάμι της πόρτας, αναρωτιέμαι αν οι καθρέφτες βρίσκουν επάνω στα 'φρύδια' κατά την αναδίπλωση.
... Ήταν κούκλα! Ένα ωραίο χρώμα μπορεί να κάνει θελκτικό ένα άσχημο αυτοκίνητο
Όπως ένα μπουκάλι ωραίο κρασί μπορεί να κάνει θελκτικότερη μια άσχημη γυναίκα...
-
Χωρίς να εχω πάει στην αντιπροσωπεία να ρωτήσω (το ωράριο της δουλειάς μου δε μου αφήνει περιθώρια, ουτε το Σάββατο), μηπως θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε με τις εμπειρίες σας για κάποιες λεπτομέρειες που με ενδιαφέρουν απόλυτα και οι οποίες θα καθορίσουν και το εάν θα προχωρήσω σε αγορα;
Οι απορίες μου αφορούν την έκδοση Premium Pack 1,6 THP & είναι οι εξής:
- Οι προβολείς BiXenon διατίθενται στην Ελλάδα; Αν ναί, με τι κόστος;
- Το σύστημα WIP Com 3d διατίθεται; Εάν ναί, πόσο κοστίζει;
- Το δερμάτινο σαλόνι; Κόστος;
- Κόστος ηλιοροφής;
- Κόστος συναγερμού;
- Το κάθισμα του οδηγού είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο στη συγκεκριμένη έκδοση; Εάν όχι, υπάρχει δυνατότητα; Εάν ναι, ποίο το κόστος;
- Η συγκεκριμένη έκδοση διατίθεται μηπως με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων;
Γενικά όποιος μπορει να με ενημερώσει για οτιδήποτε σχετικά με τις παραπάνω απορίες μου, έστω και για τεχνικά μόνο θέματα, θα το εκτιμήσω!
Ψάχνωντας λιγάκι με το google δεν μπόρεσα να βρω σαφείς & ξεκάθαρες απαντήσεις στα παραπάνω όσον αφορά την ελληνική αγορά.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
ΥΓ.: Ελπίζω να μη σας ζάλισα με το 'κόστος'!
-
Φιλε akmar...
- Οι προβολεις xenon διατιθενται στην Ελλαδα.
- Το συστημα Wip... αν δεν κανω λαθος μιλαμε για αυτην την παρα πολυ ωραια οθονη που εχει τηλεφωνο GPS... διατιθεται με κοστος γυρω στα 2.500 euro.
- Το δερματινο σαλονι...οπως ειχα γραψει σε παλαιοτερο post...ειναι πολυ καλυτερο να βαλεις το δερματινο σαλονι απο ιδιωτη μιας και η Lion εχει περιορισμενα χρωματα...για την ακριβεια, τον Φεβρουαριο που το παρηγγειλα εγω, διαθεσιμο υπηρχε μονο το μαυρο...ουτε καν το λευκο που διαφημιζεται στα prospects...κοστος γυρω στα 750 euro...
- Κοστος ηλιοροφης αν θυμαμαι καλα, ητανε γυρω στα 1000 κατι euro...
-
-
- Αυτοματο κιβωτιο, οταν εκανα εγω την παραγγελια δεν υπηρχε.
Ολα αυτα που σου αναφερω εχουν να κανουν με την παραγγελια που εδωσα εγω τον Φλεβαρη του 2010...ισως απο τοτε, καποια πραγματα να εχουν αλλαξει...οπως καταλαβαινεις , μια επισκεψη σε καποια αντιπροσωπεια της Peugeot , πρεπει να γινει...
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Όπως ένα μπουκάλι ωραίο κρασί μπορεί να κάνει θελκτικότερη μια άσχημη γυναίκα...ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!
Να σου πω φιλε...
Επειδη εχουν μαζευτει γυρω μου πολλες ασχημες γυναικες...βαζεις τα μπουκαλια με το κρασι????
-
Ο χρήστης steftsak έγραψε:
Φιλε akmar...- Οι προβολεις xenon διατιθενται στην Ελλαδα.
- Το συστημα Wip... αν δεν κανω λαθος μιλαμε για αυτην την παρα πολυ ωραια οθονη που εχει τηλεφωνο GPS... διατιθεται με κοστος γυρω στα 2.500 euro.
- Το δερματινο σαλονι...οπως ειχα γραψει σε παλαιοτερο post...ειναι πολυ καλυτερο να βαλεις το δερματινο σαλονι απο ιδιωτη μιας και η Lion εχει περιορισμενα χρωματα...για την ακριβεια, τον Φεβρουαριο που το παρηγγειλα εγω, διαθεσιμο υπηρχε μονο το μαυρο...ουτε καν το λευκο που διαφημιζεται στα prospects...κοστος γυρω στα 750 euro...
- Κοστος ηλιοροφης αν θυμαμαι καλα, ητανε γυρω στα 1000 κατι euro...
-
-
- Αυτοματο κιβωτιο, οταν εκανα εγω την παραγγελια δεν υπηρχε.
Ολα αυτα που σου αναφερω εχουν να κανουν με την παραγγελια που εδωσα εγω τον Φλεβαρη του 2010...ισως απο τοτε, καποια πραγματα να εχουν αλλαξει...οπως καταλαβαινεις , μια επισκεψη σε καποια αντιπροσωπεια της Peugeot , πρεπει να γινει...
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε steftsak για τις πολύτιμες πληροφορίες! Θα επισπέυσω την επίσκεψη μου σε κάποια αντιπροσωπεία το συντομότερο (εάν είναι) δυνατόν και θα επανέλθω με τις (φρέσκιες) πληροφορίες που θα μου δώσουν κι απο 'κει για όποιον άλλο ενδιαφέρεται.
Σίγουρα τα xenon διατίθενται, έτσι; Δε λειπει καταλάθος το 'δεν' απο την πρόταση, ε;
(μαράζι τό 'χα να έχει μαμίσια xenon το επόμενο αμάξι μου...) -
Ο χρήστης akmar έγραψε:
Σίγουρα τα xenon διατίθενται, έτσι; Δε λειπει καταλάθος το 'δεν' απο την πρόταση, ε;
(μαράζι τό 'χα να έχει μαμίσια xenon το επόμενο αμάξι μου...)Γιατί ρε φιλαράκι θες να μας στραβώνεις κι εσύ στο δρόμο; Δε σκέφτεσαι ότι κάποιος απ΄ αυτούς που στραβώνεις μπορεί να ακολουθήσει το φαινόμενο της νυχτοπεταλούδας;
Καλορίζικο και να το πάρεις σε κόκκινο-μπορντώ!
-
(μαράζι τό 'χα να έχει μαμίσια xenon το επόμενο αμάξι μου...)Γιατί ρε φιλαράκι θες να μας στραβώνεις κι εσύ στο δρόμο; Δε σκέφτεσαι ότι κάποιος απ΄ αυτούς που στραβώνεις μπορεί να ακολουθήσει το φαινόμενο της νυχτοπεταλούδας;
Μα απ' όσο ξέρω μονο τα μαμίσια (για κάθε μάρκα ισχύει αυτό) ειναι σωστά ρυθμισμένα ώστε να μην ενοχλούν τον απέναντι.
Το τελευταίο πράγμα που θέλω, ειναι να είμαι ενοχλητικός/προκλητικός, ειδικά στο δρόμο!Σ'ευχαριστώ πολύ για το καλορίζικο! Όσο για το χρώμα... το Vapor Grey νομίζω μου αρέσει περισσότερο απ' ολα οσα έχω δει... (βέβαια και το μπορντωκόκκινο που το είδα χθες στο δρόμο του ταιριάζει)!
-
Ο χρήστης akmar έγραψε:
Μα απ' όσο ξέρω μονο τα μαμίσια (για κάθε μάρκα ισχύει αυτό) ειναι σωστά ρυθμισμένα ώστε να μην ενοχλούν τον απέναντι.
Το τελευταίο πράγμα που θέλω, ειναι να είμαι ενοχλητικός/προκλητικός, ειδικά στο δρόμο!Σ'ευχαριστώ πολύ για το καλορίζικο! Όσο για το χρώμα... το Vapor Grey νομίζω μου αρέσει περισσότερο απ' ολα οσα έχω δει... (βέβαια και το μπορντωκόκκινο που το είδα χθες στο δρόμο του ταιριάζει)!
Και στις ανηφόρες / κατηφόρες / σαμαράκια / φορτωμένος τι γίνεται; Το πρόβλημα με τα xenon είναι ότι είναι απαγορευτικά δυνατά σε περίπτωση που χτυπούν τον άλλο στα μάτια και όχι αν είναι απλώς κακορυθμισμένα.
Κόκκινο-μπορντώ είπαμε. Με προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος (απίθανη κούκλα).
-
Και στις ανηφόρες / κατηφόρες / σαμαράκια / φορτωμένος τι γίνεται; Το πρόβλημα με τα xenon είναι ότι είναι απαγορευτικά δυνατά σε περίπτωση που χτυπούν τον άλλο στα μάτια και όχι αν είναι απλώς κακορυθμισμένα.Ξέρω οτι τα συγκεκριμένα ρυθμίζονται αυτόματα ανάλογα με το βάρος. Όσο για σαμαράκια/ανηφόρες/κατηφόρες, αυτα νομίζω είναι στιγμιαία και δε διαρκούν πολύ ωστε να ενοχλούν...
Δεν ξέρω... εγω θελω xenon!
-
@akmar
5. ~600€ (ο εργοστασιακός)
6. Το κάθισμα του οδηγού δεν είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο σε καμία έκδοση.
Για τα άλλα σου απήντησε ο φίλος μας με τις 'άσχημες' γυναίκες...Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Όταν παρήγγειλα το δικό μου (~Σεπ 09) δεν το έφερναν με φώτα ξένου και ήταν κάτι που πραγματικά το ήθελα. Επειδή μιλάμε για εργοστασιακά **περιστρεφόμενα φώτα ξένου που βελτιώνουν την ορατότητα στο δρόμο, άρα πρόκειται για εξοπλισμό ενεργητικής ασφάλειας **και όχι για καγκουριά, σου προτείνω να τα βάλεις.
Και έλεγα τι μου θυμίζει αυτό το μπορντοροδοκόκκινο...
Επειδη εχουν μαζευτει γυρω μου πολλες ασχημες γυναικες...βαζεις τα μπουκαλια με το κρασι????
- Ξέρεις ότι τα βάζω και δεν χρειαζόταν να ρωτήσεις.
- Άλλα λένε τα μάτια μου για τις γυναίκες που σε περιτριγυρίζουν...
-
Οντως όταν διπλώνουν οι καθρέπτες εφάπτονται στους ανεμοθώρακες.
Δίστασα νά τόυς πιέσω μήπως κάνω ζημιά.
Μικρό τό κακό. -
Ο χρήστης nyfitsa έγραψε:
Εκεί δεν το έχει. Το είδα μες τις φωτογραφιες. Έχει μια, η οποία είναι μια καρτέλα με τους κινητήρες και τις καταναλώσεις τους. Και έχει 1.6 με 110 ίππους. Προφάνως θα υπάρχει στο εξωτερικό. Στο εσωτερικό τι γίνεται?Από καταναλώσεις πως τα πάτε? Είτε το 1.6 ατμόσφαιρικό είτε το τουρμπο.
Έχουμε κανένα νεώτερο????
-
Ο χρήστης nyfitsa έγραψε:
Εκεί δεν το έχει. Το είδα μες τις φωτογραφιες. Έχει μια, η οποία είναι μια καρτέλα με τους κινητήρες και τις καταναλώσεις τους. Και έχει 1.6 με 110 ίππους. Προφάνως θα υπάρχει στο εξωτερικό. Στο εσωτερικό τι γίνεται?
Από καταναλώσεις πως τα πάτε? Είτε το 1.6 ατμόσφαιρικό είτε το τουρμπο.Έχουμε κανένα νεώτερο????
Για ποιές καταναλώσεις μιλάς; Για να καταναλώσεις βενζίνη πρέπει πρώτα να την βρείς...
Θα σου συνιστούσα πάντως να ρίξεις μια ματιά στα προηγούμενα. Μη με παρεξηγήσεις, αλλά αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις το 3οο8 δεν μπορώ να φανταστώ ότι βαριέσαι να διαβάσεις τις εμπειρίες αυτών που το χρησιμοποιούν.
Την προηγούμενη εβδομάδα σχολιάζαμε το 5,8L/100Km του Alexandr.
Ο steftsak μας είπε ότι με ένα 50ρικο 100 οκτανίων έκανε 560km και δεν τον πιστεύαμε.
Την δική μου εμπειρία την κατέγραψα εδώ. Πιό αναλυτικά δεν γίνεται... -
Thank you very much!!!
Ειλικρινά δεν έχω βρει χρόνο να κάτσω να διαβασω ολο το τοπικ. Που θα πάει θα τον βρω.
Peugeot 3008 '08