-
Το owners manual στα γαλλικά σε pdf υπάρχει στο http://www.forum-peugeot.com/Forum/foru ... _756_1.htm στο πρώτο ποστ εκεί που λέει Manuel de bord. Μέγεθος 19 ΜΒ.
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Παιδια το servicebox δε δουλευει.
Εχει κανει το pdf του 3008?Δυστυχώς δεν ήταν ένα μόνο pdf, αλλά πολλά, και γιαυτό δεν τα κατέβασα. Ελπίζω να επανέλθει γιατί κι εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά.
Πράγματι, ήταν 104 διαφορετικά αρχεία. Απορώ γιατί δεν το είχαν ώς ένα ενιαίο αρχείο για να το χρησιμοποιεί ο καθένας εύκολα off-line.
Εν πάσει περιπτώσει, είστε τυχεροί γιατί όταν αγόρασα το αυτοκίνητο τα είχα κατεβάσει ένα-ένα και δημιούργησα ένα pdf αρχείο. Σας το ανέβασα εδώ. (Password: Pitt)
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Εχει κανει το pdf του 3008?Δυστυχώς δεν ήταν ένα μόνο pdf, αλλά πολλά, και γιαυτό δεν τα κατέβασα. Ελπίζω να επανέλθει γιατί κι εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά.
Πράγματι, ήταν 104 διαφορετικά αρχεία. Απορώ γιατί δεν το είχαν ώς ένα ενιαίο αρχείο για να το χρησιμοποιεί ο καθένας εύκολα off-line.
Εν πάσει περιπτώσει, είστε τυχεροί γιατί όταν αγόρασα το αυτοκίνητο τα είχα κατεβάσει ένα-ένα και δημιούργησα ένα pdf αρχείο. Σας το ανέβασα εδώ. (Password: Pitt)
Thanks Pitt! Άψογος!
Το κατέβασα ήδη. Πρεπει να έχεις πολύ υπομονή πάντως που τα κατέβασες ένα-ένα, εγώ και μόνο που το σκεφτόμουνα με έπιανε ζαλάδα -
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
εισαι super
-
O Pitt ειναι ο ηρωας των κατοχων του 3008...τα χει ψαξει ολα και εχει την απαντηση πριν καν τον ρωτησετε...xexexe..
Και ειμαι σιγουρος οτι πολυ πειστηκαν απο τα γραφομενα του για το συγκεκριμενο αυτοκινητο... -
Αφου στις εκθεσεις, εκει που αναγραφονται τα τεχνικα χαρακτηριστικα του 3008 , λεει στο τελος 'by Pitt'...
Αληθεια, το εχω δει εγω...
-
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά με κάνετε να κοκκινίζω...
Καλό Σαββατοκύριακο να 'χουμε.
-
Προς pitt :ευχαριστιες και απο εμένα.
Γνωστός μού άναψε φωτιά μιλώντας μου γιά οικονομία κατανάλωσης ,μέ μετατροπή καί χρήση υγραερίου.Εσείς τί λέτε? -
Ο χρήστης billis100 έγραψε:
Γνωστός μού άναψε φωτιά μιλώντας μου γιά οικονομία κατανάλωσης ,μέ μετατροπή καί χρήση υγραερίου.Εσείς τί λέτε?από μια μικρή ενημέρωση που είχα από ενα κατάστημα εγκατάστασης υγραερίου καταλαβα ότι η οικονομία επιτυγχάνεται από την χαμηλή τιμή πώλησης του υγραερίου και όχι από την χαμηλότερη κατανάλωση.δηλαδή η αναλογία καυσίμου χιλιομέτρων δεν αλλάζει τόσο πολύ ώστε να επιφέρει μια σημαντική μείωση της κατανάλωσης.όμως με μια μικρή θυσία στην ιπποδύναμη του κινητηρα (μείωση)θα μπορούσαμε να δούμε μείωση της κατανάλωσης της τάξης του 8-10 τοις εκατο.όλα αυτά βέβαια σε συνάρτηση με τον τύπο του κινητήρα.αυτό έχει επιβεβαιωθεί και στην πραγματικότητα από έναν φίλο πού χρησιμοποιεί υγραέριο 45000 χιλιόμετρα.
-
Υπάρχει θέμα ιδιαίτερα ενεργό στην ενότητα Τεχνικά θέματα βελτιώσεις
-
Ο χρήστης billis100 έγραψε:
Γνωστός μού άναψε φωτιά μιλώντας μου γιά οικονομία κατανάλωσης ,μέ μετατροπή καί χρήση υγραερίου.Εσείς τί λέτε?Εγώ λέω ότι αν κάποιος θέλει αυτοκίνητο που κινείται με υγραέριο, αγοράζει ένα τέτοιο και δεν αγοράζει καινούριο αυτοκίνητο με βενζινοκινητήρα για να το μετατρέψει. Προσωπικά δεν θα έβαζα για τρείς κυρίως λόγους.
-
Χρειάζεται επέμβαση στον κινητήρα για την μετατροπή (για να μπούν τα μπέκ) γεγονός που υποθέτω ότι ακυρώνει την εγγύηση.
-
Δεν θέλω να χαραμίσω το πορτμπαγκάζ του 3008 τοποθετώντας την φιάλη. Επίσης η ρεζέρβα μου είναι απαραίτητη...
-
Ζούμε στην Ελλάδα και έχουμε αντίληψη της σταθερότητας του φορολογικού πλαισίου. Δεν είναι λοιπόν ουτοπικό να υποθέσω ότι μόλις πάρουν χαμπάρι οι 'αρμόδιοι' ότι αρκετοί ιθαγενείς χρησιμοποιούν υγραέριο, να εισηγηθούν είτε έξτρα φορολόγηση ανά όχημα που κινείται με υγραέριο, είτε αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης του υγραερίου ώστε 'να πιάσουμε τα φορολογικά υποζύγια που νομίζουν ότι θα ξεφύγουν'. Δεν έχει δα περάσει και πολύς καιρός που αυτό ακριβώς έγινε και με το πετρέλαιο με αποτέλεσμα η τιμή του να πλησιάζει αυτή της βενζίνης.
Ειδικά για το 3008 όποιος θέλει πρόσθετη οικονομία, κάνει υπομονή έως του χρόνου και αγοράζει το υβριδικό (αν βέβαια οι προαναφερόμενοι αρμόδιοι επιτρέψουν να κυκλοφορήσει σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη).
-
-
Θυμαμαι τα ΤΑΧΙ στην Βουλγαρια που ειχαν κατι παρομοια συστηματα με φυσικο αεριο και επιανε το 1\3 του πορτ παγκαζ η μπουκαλα που ειχαν βαλει πισω...
Επισης , σε ενα ενδεχομενο τρακαρισμα , ειναι παρα πολυ επικινδυνο, δεδομενου οτι ουσιαστικα κουβαλας μια βομβα μεσα στο αυτοκινητο...
Οπως ανεφερε και ο φιλος Pitt, ειμαι κι εγω κατα των οποιων αλλαγων στο αυτοκινητο και σιγουρα η ελευση του υβριδικου 3008 θα ηταν η καλυτερη λυση στο θεμα οικονομιας...
Επισης, να επιβεβαιωσω αυτο που εχει αναφερθει απο καποιους εδω στο forum για την πανοραμικη οροφη μιας και την εβαλα...ναι ειναι παρα πολυ ομορφη, βλεπεις τα αστερια, εχεις φως, αρεσει στο κοριτσι...αλλα, αν ανοιξεις το αυτοκινητο πριν τις 18¨00 το απογευμα, ειναι θερμοκηπιο...το διαπιστωσα αυτο το weekend...
-
Τα περι βόμβας και μπουκάλας που πιάνει όλο το χώρο αποσκευών ανηκούν σε παλιές εποχές...Τα περι βόμβας ούτε καν σε αυτές τις παλιές εποχές
Περισσότερα εδώ
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=13461&start=465 -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα περι βόμβας και μπουκάλας που πιάνει όλο το χώρο αποσκευών ανηκούν σε παλιές εποχές...Δεν είπα ότι η μπουκάλα πιάνει **όλο **το χώρο αποσκευών, ούτε βέβαια είχα κατά νούν καμιά δεξαμενή αερίου 500 λίτρων!
Είπα ότι 'Δεν θέλω να χαραμίσω το πορτμπαγκάζ του 3008 τοποθετώντας την φιάλη. Επίσης η ρεζέρβα μου είναι απαραίτητη.'
Νομίζεις ότι στο 3008 (στο οποίο η βάση του χώρου αποσκευών προσαρμόζεται σε 3 επίπεδα και τα πίσω καθίσματα αναδιπλώνονται για να αυξηθεί ο χώρος αποσκευών ώστε να μπορείς να φορτώσεις ογκώδη αντικείμενα), υπάρχει τρόπος να τοποθετηθεί η δεξαμενή υγραερίου χωρίς να 'χαραμίσεις' την λειτουργικότητα του πορτμπαγκάζ ή χωρίς να χάσεις την ρεζέρβα;
Για τα περί 'βόμβας' συμφωνώ μαζί σου. Ιδιαίτερα αν συγκρίνει κανείς το πάχος της φιάλης αερίου και το πάχος του ντεπόζιτου βενζίνης, τότε μάλλον όλοι μας κουβαλάμε μια εν δυνάμει 'μπόμπα'...
-
Το σχόλιο μου δεν απευθυνόταν σε σένα
-
Μιά κουβέντα ε'ιπα .Ημαρτον.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το σχόλιο μου δεν απευθυνόταν σε σέναΑχ βρε μοδ, γι' αυτό έχουμε τα [quotes]
Μιά κουβέντα ε'ιπα .Ημαρτον.
Να προσέχεις και να μη το ξανακάνεις.
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.
-
κάτι άσχετο!!!
πόσο έχουν πάει τα διόδια οι εβραίοι πήγαινε έλα Αθήνα Θεσσαλονίκη? -
Ο χρήστης tiniakos31 έγραψε:
κάτι άσχετο!!!
πόσο έχουν πάει τα διόδια οι εβραίοι πήγαινε έλα Αθήνα Θεσσαλονίκη?Σύμφωνα με το http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=88809 είναι 15,50 ευρώπουλα μόνο για να πας , και νομίζω ότι πρέπει να είναι και άλλα 2 και κάτι για το Πυργετό που νομίζω έχει αρχίσει να λειτουργεί
Δεν παίζεται η κατάσταση πλέον τόσο που έχει πάει και η βενζίνη (και που λένε ότι θα αυξηθεί κι άλλο).
-
Ο χρήστης tiniakos31 έγραψε:
κάτι άσχετο!!!
πόσο έχουν πάει τα διόδια οι εβραίοι πήγαινε έλα Αθήνα Θεσσαλονίκη?Την προηγούμενη εβδομάδα που κατέβηκα Αθήνα τα διόδια συνολικά ήταν 37€ ακριβώς. Σήμερα δεν ξέρω...
Και επειδή με τα ευρουλάκια έχουμε ξεχάσει την αξία των χρημάτων, μιλάμε για 12.600 δραχμές μόνο για να μας αφήσουν να χρησιμοποιήσιμε έναν δρόμο που έχουμε όλοι οι Έλληνες πληρώσει, χωρίς να μας παρέχουν καμία απολύτως υπηρεσία.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ιδιαίτερα μεγάλη επιβάρυνση στο βόρειο τμήμα της ΕΟ σε σχέση με το νότιο. Πριν από 10 μέρες που πήγα Βόλο, πλήρωσα περίπου 22€.
Δηλαδή για 200km --> ~22€ ενώ για τα υπόλοιπα 300km --> ~15€
ΥΓ. Ας μας συγχωρήσουν οι mods για το off-topic
Peugeot 3008 '08