-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Πήγαινέ το για έλεγχο. Αυτή είναι η σύσταση της αντιπροσωπείας. Δεν συνιστούν αλλαγή λαδιών, αλλά καλό είναι να το ρίξουν μιά ματιά. Στο κάτω κάτω τζάμπα είναι. Στο δικό μου βρέθηκαν όλα οκ.
Σήμερα γυρίζοντας από τη δουλειά λέω 'δεν περνάω να τους ρωτήσω'; 'Κάθησε να στο ελέγξουμε επί τόπου' μου λένε. Μου συμπλήρωσαν 1 λίτρο λάδι, μια χαρά φυσιολογικό από ότι μου είπαν για αυτόν τον κινητήρα (είναι;). Έχω ξεπεράσει τα 5500χμ.
ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ?!!
Κωνσταντίνε, δεν νομίζεις ότι είναι λίγο τσιμπημένο; -
Καινούριο μοτέρ;
Αν ναι, δεν θα ανησυχούσα ιδιαίτερα. Αν έχει πάνω από 10-15 χιλιάδες χιλιόμετρα, 1λ/5500 χλμ είναι αρκετούτσικο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καινούριο μοτέρ;Αν ναι, δεν θα ανησυχούσα ιδιαίτερα. Αν έχει πάνω από 10-15 χιλιάδες χιλιόμετρα, 1λ/5500 χλμ είναι αρκετούτσικο.
Καινούριο είναι. Έτσι μου είπε κι αυτός, ότι μετά τις 15000 δεν θα καίει τόσο. Φίλε Pitt, εσύ το έχεις πάει για έλεγχο; (μια που είσαι κάπου εκεί, στα 5000 όπως λες). Δεν σου έβαλαν λάδι;
-
Δεν είναι στάνταρ ότι θα κάψεις, εξαρτάται από το κάθε μοτέρ και την χρήση που του κάνεις.
ΥΓ Ελπίζω να σου συμπλήρωσαν σωστό λάδι.
-
Ναι, μου έβαλαν Mobil 1 5w30, νομίζω είναι ΟΚ.
-
Καινούριο μοτέρ;
Αν ναι, δεν θα ανησυχούσα ιδιαίτερα. Αν έχει πάνω από 10-15 χιλιάδες χιλιόμετρα, 1λ/5500 χλμ είναι αρκετούτσικο.
Καινούριο είναι. Έτσι μου είπε κι αυτός, ότι μετά τις 15000 δεν θα καίει τόσο. Φίλε Pitt, εσύ το έχεις πάει για έλεγχο; (μια που είσαι κάπου εκεί, στα 5000 όπως λες). Δεν σου έβαλαν λάδι;
Δεν χρειάσθηκε συμπλήρωμα γιατί δεν μου έκαψε λάδι. Το ελέγχω βέβαια και εγώ, δεν περιμένω από την αντιπροσωπεία.
Σημαντική η παρατήρηση του drdino! Ιδίως στο συμπλήρωμα θα πρέπει να είναι και του ιδίου τύπου.
-
Βρε σεις, εγώ τι να κάνω με τη δικιά μου, μιλάμε είναι στο τελείως άλλο άκρο, τόσο που μερικές φορές εκνευρίζομαι και της λέω, καλά, καθόλου δεν σε ενδιαφέρει το αυτοκίνητό μας;Μακάρι να συμμετείχε και η δικιά μου στο διάλεγμα του χρώματος και των συναφών!
φιλαρακο η γυναικα σου ειναι λυρα 100 οσον αφορα το θεμα αυτοκινητο
απλα....δεν γνωριζει,δεν απαντα
οι λοιπες που πανεεεεεεε και λενε το γλυκουλι,η μουριτσα του κτλ; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
φιλαρακο η γυναικα σου ειναι λυρα 100 οσον αφορα το θεμα αυτοκινητο
Λυρα=
Λιρα =
Μαλλον την λιρα λες
-
οχι ρε συ........100βιολια ελεγα
-
Χωρίς παρεξήγηση και πάντα χωρίς κανέναν υπαινιγμό για τις γυναίκες και τις μανάδες μας, υπενθυμίζω ότι υπάρχει και το ελληνικότατο επίθετο 'λήρα' που στην καθομιλουμένη σημαίνει 'φλύαρη ή ανόητη'.
Ποιός από τους τρείς προσδιορισμούς ταιριάζει καλύτερα στο όμορφο φύλο, το αφήνω στην κρίση σας...
-
Τελικα βγαλαμε ακρη με τα HP24-24W (φλας και φωτα ημερας ?) Θελω να τα αλλαξω με LED lights αλλα αυτοι οι κωδικοι ειναι εντελως αγνωστοι . Με τα Ρ21* ΡΥ21* που ειναι πισω ..ολα οκ .Υπαρχει και η P5W πισω και αυτη δε μπορω να βρω..
-
Καλημερα στο forum,
Εχοντας κλεισει 2 ημερες με την νεο-γεννητη Γαλιδουλα, μπορω να πω οτι το αυτοκινητο ειναι πολυ ανωτερο των προσδοκιων μου...φοβερη ποιοτητα κυλισης, βασιλικη θεση οδηγησης, ρεπριζ και επιδοσεις και πολλα πολλα ηλεκτρονικα βοηθηματα...οπως επισης και ...κολλημενο στο δρομο(ιδιαιτερα στις στροφες)...
Μια ερωτηση εχω προς το παρον (στην πορεια θα προκυψουν κι αλλες)...
Μεσα στο βιβλιο του κατασκευαστη, αναφερεται το 'υπερ-κλειδωμα'...αλλα οσο κι αν το προσπαθησα, δεν το ειδα να ενεργοποιηται...υπαρχει περιπτωση, να μην το εχω εγω στο δικο μου? Το εχει ψαξει καποιος αν το εχει?
Many thanks
-
Έξτρα είναι, πάει με τον εργοστασιακό συναγερμό.
-
Oh, ok
Ευχαριστω drdino
-
Καλημέρα,
σέ αριστερή στροφή μέ νερά (γλίτσα) πού μέ βρήκε ανυποψίαστο τό όχημα γιά 2-3 μέτρα ,καί μέχρι να βρεί πρόσφυση πήγε χορεύοντας.Μόλις ακούμπησε στεγνό μέ απαλή κίνηση τού τιμονιού ηρθε στήν πορεία του.Δέν ακούμπησα καθόλου τό φρένο.
Εχει δοκιμάσει κανείς (πειραματικά) νά στρίψει μέ χειρόφρενο? -
ξέρει κάνεις σε ποια έκδοση premium η premium pack υπάρχει η αναδίπλωση καθίσματος συνοδηγού ? αν γίνετε τουλάχιστον να μπει εκ των υστέρων !
αυτό με το χειρόφρενο δεν το κατάλαβα ? πως δηλαδή θα παίξει κάποιος αφού είναι ηλεκτρικό και δεύτερων σίγουρα θα υπάρχει ασφαλιστική διάταξη να μην ενεργοποιείτε εν κίνησή -
@steftsak: Καλοτάξιδο! Προσεκτικά στον δρόμο τώρα μέχρι να το στρώσεις.
Ο χρήστης chrismarine έγραψε:
αυτό με το χειρόφρενο δεν το κατάλαβα ? πως δηλαδή θα παίξει κάποιος αφού είναι ηλεκτρικόΕ, και; Φυσικά θα υπάρχει καθυστέρηση και δεν θα μπορείς να παίξεις όπως το μηχανικό, αλλά όχι πως δεν γίνεται...
και δεύτερων σίγουρα θα υπάρχει ασφαλιστική διάταξη να μην ενεργοποιείτε εν κίνησή
Όχι, δεν υπάρχει και καλώς δεν υπάρχει. Το χειρόφρενο μπορείς να το ενεργοποιήσεις και εν κινήσει. Δεν συνιστάται βέβαια να το κάνει κανείς συχνά. Σκέψου έναν οδηγό που ταξιδεύει με την οικογένειά του και για κάποιο λόγο χάνει τις αισθήσεις του (μακρυά από εμάς, έμφραγμα, εγκεφαλικό κλπ. ) Τι κάνει ο/η συνοδηγός; Περιμένει να αποδημήσει εις Κύριον μαζί με τον οδηγό; Όχι βέβαια! Τραβάει το κουμπί του χειρόφρενου και σταματάει το αυτοκίνητο. Τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου διασφαλίζουν ότι το αυτοκίνητο θα σταματήσει ασφαλώς και δεν θα φύγει εκτός πορείας κατά το φρενάρισμα.
Αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο αναφέρεται και στο εγχειρίδιο.
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Τραβάει το κουμπί του χειρόφρενου και σταματάει το αυτοκίνητο. Τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου διασφαλίζουν ότι το αυτοκίνητο θα σταματήσει ασφαλώς και δεν θα φύγει εκτός πορείας κατά το φρενάρισμα.
Αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο αναφέρεται και στο εγχειρίδιο.
Πολύ σωστά, ακριβώς αυτό λέει το εγχειρίδιο. Τραβάς το κουμπί δυνατά και παρατεταμένα, και τα ηλεκτρονικά το κρατούν στην πορεία του.
@billis100
Δεν δούλεψε το ESP; Σε μένα πιο παλιά όταν στον παρνασσό πήρα μια κλειστή στροφή στρωμένη με μισολιωμένο χιόνι (εκείνη τη γλιστερή αηδία) με 'αρκετά', πήγε να μου 'διπλώσει', αλλά αισθάνθηκα σαν ένα αόρατο πόδι να κλώτσησε το αυτοκίνητο, το οποίο ίσιωσε αμέσως!@chrismarine
Είναι στο Premium Pack, αλλά στα πιο καινούρια, αυτά που έχουν και τα 156 άλογα. Το δικό μου δυστυχώς δεν το έχει. Τώρα το αν μπαίνει εκ των υστέρων, λίγο δύσκολο μου φαίνεται.@steftsak
Αντε, καλοτάξιδο τώρα! Περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις σου.
Είχα δοκιμάσει πιο παλιά το υπερ-κλείδωμα, αλλά δεν μου φάνηκε να δουλεύει, παρόλο που υποτίθεται έχω τον συναγερμό της Πεζό. -
Έχεις συναγερμό εκ Γαλλίας;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχεις συναγερμό εκ Γαλλίας;Πες μου οτι υπάρχει και γαλλικός συναγερμός;!
Αντί για: ιου ιου ιου ιου
κάνει: ουι ουι ουι ουι ;
Peugeot 3008 '08