-
Για πες τους να σου πουν τι είναι το 6593 L0...
-
Καλημέρα σε όλους τους φίλους και καλά ταξίδια.
Παρέλαβα χθές το Peugeot 3008 Premium σε λευκό και έπεσε πολύ μελέτη στο βιβλίο οδηγιών.
Προέκυψε λοιπόν μια απορία σχετικά με την ιπποδύναμη (σελίδα 192). Είναι τελικά 150 ίπποι ή 156 ;
Στην άδεια έχει καταχωρηθεί στην ένδειξη (D.2) ως OU - 5FV - 8/1
Τι παίζει; Άν γνωρίζει κανείς παρακαλώ ας μου απαντήσει. Κυκλοφορούν 2 κινητήρες 150 και 156 ίππων;
Ευχαριστώ... -
Ο χρήστης ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ έγραψε:
Παρέλαβα χθές το Peugeot 3008 Premium σε λευκό και έπεσε πολύ μελέτη στο βιβλίο οδηγιών.
Προέκυψε λοιπόν μια απορία σχετικά με την ιπποδύναμη (σελίδα 192). Είναι τελικά 150 ίπποι ή 156 ;
Τι παίζει; Άν γνωρίζει κανείς παρακαλώ ας μου απαντήσει. Κυκλοφορούν 2 κινητήρες 150 και 156 ίππων;
Ευχαριστώ...Καταρχήν καλορίζικο και καλοτάξιδο! Από ότι έχω διαβάσει, ο 156άρης είναι μια ελαφρώς βελτιωμένη έκδοση του 150άρη για να καλύπτει το Euro5 στις εκπομπές ρύπων, με λίγο μεγαλύτερη ισχύ. Νομίζω δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά θα κυκλοφορήσει σύντομα, πιστεύω το δικό σου έχει τον 'κανονικό' 150άρη. Πάντως, γνωστό ελληνικό περιοδικό (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω όνομα), μέτρησε τον 150άρη να δίνει στην πραγματικότητα 156 ίππους!
Παρεπιμπτώντος, η πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού πέφτει στο δικό σου;
Γιώργος
-
Ο χρήστης miatasgk έγραψε:
Για δες εδω : http://www.gelisound.gr/ViewShopStaticP ... lueId=1831
Moderator συγγνώμη άλλα δεν το κάνω για διαφήμιση..............Σ' ευχαριστώ. Το μαγαζί φαίνεται να έχει ενδιαφέροντα πράγματα.
Δόκτορα είσαι φοβερός! Προφανώς αναφέρεσαι στο Nomade V2 το οποίο είναι ίδιο με το USB Box που έχω ήδη, αλλά με υποστήριξη BT. Αν το ήξερα από την αρχή, θα το έβαζα. Να το βάλω τώρα και να έχω 2 USB Boxes, το θεωρώ περιττό. Μετά από αυτά προσανατολίζομαι μάλλον σε λύση GPS με ΒΤ.
Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια.
Τι παίζει; Άν γνωρίζει κανείς παρακαλώ ας μου απαντήσει. Κυκλοφορούν 2 κινητήρες 150 και 156 ίππων; Ευχαριστώ...Καλώς τον και καλοτάξιδο το αυτοκίνητο.
Ο κινητήρας σου φαίνεται να είναι ο νέος, αλλά μια και κοιτάς την άδεια, κοίτα και τα πεδία (Ρ.2) και (V.7) και πες μας τι λένε για να σιγουρευτούμε.
-
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
(P.2) ΚΕΝΟ
(P.4) 06000
(V.7) 167
(D.2) OU
5FV
8/1
ΕΡΩΤΗΜΑ: ΕΙΝΑΙ 150 Ή 156 ΙΠΠΟΙ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
Υ.Γ : Την πλάτη του συνοδηγού δεν τη δοκίμασα ακόμη για το αν πέφτει. Θα απαντήσω πολύ σύντομα... -
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Για δες εδω : http://www.gelisound.gr/ViewShopStaticP ... lueId=1831
Moderator συγγνώμη άλλα δεν το κάνω για διαφήμιση..............Σ' ευχαριστώ. Το μαγαζί φαίνεται να έχει ενδιαφέροντα πράγματα.
Δόκτορα είσαι φοβερός! Προφανώς αναφέρεσαι στο Nomade V2 το οποίο είναι ίδιο με το USB Box που έχω ήδη, αλλά με υποστήριξη BT. Αν το ήξερα από την αρχή, θα το έβαζα. Να το βάλω τώρα και να έχω 2 USB Boxes, το θεωρώ περιττό. Μετά από αυτά προσανατολίζομαι μάλλον σε λύση GPS με ΒΤ.
Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια.
Τι παίζει; Άν γνωρίζει κανείς παρακαλώ ας μου απαντήσει. Κυκλοφορούν 2 κινητήρες 150 και 156 ίππων; Ευχαριστώ...Καλώς τον και καλοτάξιδο το αυτοκίνητο.
Ο κινητήρας σου φαίνεται να είναι ο νέος, αλλά μια και κοιτάς την άδεια, κοίτα και τα πεδία (Ρ.2) και (V.7) και πες μας τι λένε για να σιγουρευτούμε.
Τώρα που το κοίταξα, στο on-line manual σαν 5FV έχουν τον καινούριο (156 ίππων), άρα έχει δίκιο μάλλον ο Pitt (όπως πάντα) και πρέπει να έχεις τον καινούριο
Νόμιζα ότι δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη, τι θέλω και μιλάωΣυνεπώς υπάρχει η περίπτωση στο δικό μου (που δεν το έχω πάρει ακόμη) να έχω κι εγώ τον 156άρη; Θα φανεί. Το δικό σου φίλε Σταύρακα ήταν ετοιμοπαράδοτο ή παραγγελία;
Γιώργος
-
Φίλε Γιώργο, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μάλλον ετοιμοπαράδοτο θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω, αφού παρελήφθη εντός 8ημέρου. Πριν ένα μήνα περίπου είχα ενδιαφερθεί αλλά δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο.
Ξαφνικά έγινε το 'θαύμα' και εμφανίσθηκαν στο σύστημα νέα αυτοκίνητα, οπότε ειδοποιήθηκα για την οριστικοποίηση της παραγγελλίας.Αυτά... -
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Τη ειναι το Nomade V2με υποστηριξη ΒΤ ?
δεν το κατάλαβα για πες?
τη κανει αυτο ? και τη θα ζητήσω να μου βάλουν ? -
Ο χρήστης ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ έγραψε:
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
(P.2) ΚΕΝΟ
(P.4) 06000
(V.7) 167
(D.2) OU 5FV 8/1
ΕΡΩΤΗΜΑ: ΕΙΝΑΙ 150 Ή 156 ΙΠΠΟΙ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....Στο πεδίο (P.2) πρέπει να αναφέρεται η ισχύς του κινητήρα. Μου κάνει εντύπωση που στην άδειά σου αναφέρονται άλλα χαρακτηριστικά του κινητήρα όπως οι rpm, αλλά το πεδίο της ισχύος είναι κενό.
Εν πάσει περιπτώσει, πιστεύω ότι ο κινητήρας σου είναι ο νέος των 156Hp αφ' ενός μεν λόγω του 5FV... αφ' ετέρου δε λόγω των καυσαερίων.
δεν το κατάλαβα για πες?
τη κανει αυτο ? και τη θα ζητήσω να μου βάλουν ?Όπως έγραψα και παραπάνω, είναι ένα USB Box αλλά έχει και BT. Δεν ξέρω καν αν υπάρχει στην αντιπροσωπεία. Θεωρώ ότι αν το είχαν ή αν ήξεραν περί τίνος πρόκειται, θα μου το είχαν προτείνει όταν τους ρώτησα. Ίσως να θεώρησαν (λανθασμένα) ότι δεν δουλεύει με το RD4.
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
(P.2) ΚΕΝΟ
(P.4) 06000
(V.7) 167
(D.2) OU 5FV 8/1
ΕΡΩΤΗΜΑ: ΕΙΝΑΙ 150 Ή 156 ΙΠΠΟΙ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....Στο πεδίο (P.2) πρέπει να αναφέρεται η ισχύς του κινητήρα. Μου κάνει εντύπωση που στην άδειά σου αναφέρονται άλλα χαρακτηριστικά του κινητήρα όπως οι rpm, αλλά το πεδίο της ισχύος είναι κενό.
Εν πάσει περιπτώσει, πιστεύω ότι ο κινητήρας σου είναι ο νέος των 156Hp αφ' ενός μεν λόγω του 5FV... αφ' ετέρου δε λόγω των καυσαερίων.
δεν το κατάλαβα για πες?
τη κανει αυτο ? και τη θα ζητήσω να μου βάλουν ?Όπως έγραψα και παραπάνω, είναι ένα USB Box αλλά έχει και BT. Δεν ξέρω καν αν υπάρχει στην αντιπροσωπεία. Θεωρώ ότι αν το είχαν ή αν ήξεραν περί τίνος πρόκειται, θα μου το είχαν προτείνει όταν τους ρώτησα. Ίσως να θεώρησαν (λανθασμένα) ότι δεν δουλεύει με το RD4.
Αυτο λες ? http://cgi.ebay.it/XCARLink-USB-PEUGEOT ... 3ca9bf4d5f
Αν είναι για να το παραγγείλω............. Θα κάνει ? χρειάζεται να παραγγείλω και το BT ?Δώσε τα φωτά σου.................... SOS
-
Ησυχία στο φόρουμ...μάλλον αφήσατε όλοι τα pc και βγήκατε στους δρόμους....
-
Ο χρήστης tiniakos31 έγραψε:
Ησυχία στο φόρουμ...μάλλον αφήσατε όλοι τα pc και βγήκατε στους δρόμους....Για να βγαίναμε στους δρόμους, θα έπρεπε να το είχαμε πάρει το αμαξάκι. Το ετοιμοπαράδοτό μου δεν μου έχει έρθει ακόμη, παρόλο που έχει συμπληρωθεί και έχει περάσει μήνας. Τι στο καλό, πόσο θα κάνει, 2 μήνες το ετοιμοπαράδοτο, υποτίθεται σε 3 μήνες σου έρχεται παραγγελία από έξω.
Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος σε λάσπη, χιόνια κτλ., το grip control;
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
-
άντε να βλέπω καμιά φώτο και κάνα βίντεο
-
Ο χρήστης miatasgk έγραψε:
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Καλοτάξιδο!
Οι 18άρες δεν είναι αυτές; Λόγω και του όγκου του νομίζω του πάνε. Το προφίλ των ελαστικών μου φαίνεται βέβαια λίγο χαμηλό, το δοκίμασες, 'κοπανάει' καθόλου σε λακούβες;
Εγώ μου φαίνεται τελευταίος θα το παραλάβω!
-
καλοριζικο...........
το χερουλι της πορτας ειναι σε νικελο αν διακρινω καλα; -
Ο χρήστης almeida έγραψε:
καλοριζικο...........
το χερουλι της πορτας ειναι σε νικελο αν διακρινω καλα;οντως !!!!!το χερουλι ηταν μεσα στο chrome pack ??
διοτι δεν το θυμαμαι...μονο καθρευτες, μπροστα ποδια ,προβολακια και μασπιε ειχε με νικελ!!! -
Ο χρήστης almeida έγραψε:
καλοριζικο...........
το χερουλι της πορτας ειναι σε νικελο αν διακρινω καλα;Ναι απο ΓΑΛΛΙΑ μου το εφεραν δωρο + αλλα καλουδια για το 3008
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Οι 18άρες δεν είναι αυτές; Λόγω και του όγκου του νομίζω του πάνε. Το προφίλ των ελαστικών μου φαίνεται βέβαια λίγο χαμηλό, το δοκίμασες, 'κοπανάει' καθόλου σε λακούβες;
Ναιιιιιιι και δεν κοπαναει καθολου!!!!!!!!!!!!!!! 235/45/18
-
τι αλλα καλουδια σου φερανε;εμεις πως μπορουμε να τα βαλουμε;
για λεγε για λεγε....
Peugeot 3008 '08