-
toyo
215/60 R16 95H Black 9.7 664 219 6.00-6.5-7.50 F F 69 dB
michellin
215 60 R 16 95 H C C 69dBΣυγκρίνουμε F με C ;
-
Πραγματι δεν ειναι συμφωνα με την continental (αν και η σειρα 1 που αντικαθιστω ηταν !!περιεργο πραγμα)
Ακομα πιο περιεργο ειναι το παρακατω
http://www.elastika-online.gr/cgi-bin/rshop.pl?dsco=137&cart_id=3408299.137.15510&Breite=215&Quer=60&Felge=16&Speed=H&Load=95&kategorie=6&S_Z=&tyre_for=&x_tyre_for=&Ang_pro_Seite=50&weiter=150&rsmFahrzeugart=PKW&search_tool=carchooser&Label=C-C-70-2&details=Ordern&typ=R-239483 θερινα-χειμερινα M+S
http://www.elastika-online.gr/cgi-bin/rshop.pl?dsco=137&cart_id=3408299.137.15510&Breite=215&Quer=60&Felge=16&Speed=H&Load=95&kategorie=6&S_Z=&tyre_for=&x_tyre_for=&Ang_pro_Seite=50&rsmFahrzeugart=PKW&search_tool=carchooser&Label=C-C-70-2&details=Ordern&typ=R-237319 θερινα οχι M+S -
Τελικα ειναι M+S και τα continental..αν δεις το 3d zoom στο site ειναι τυπωμενο πανω στο ελαστικο το χαρακτηριστικα M+S (και στα michelin tour hp δε λεει κατι..αλλα ολοι ξερουμε οτι ειναι..και επιπλεον στις φωτογραφιες στο site της michelin το δειχνει)
Επιπλεον ειναι 80-20 εντος-εκτος δρομου (τα michelin αν θυμαμε καλα ειναι 90-10) -
Τα toyo οταν τα πηρα δεν υπηρχαν και F & C κτλ κτλ ..αυτα μπηκαν το 2012
-
Μια χαρά φαίνονται τα continental .
Απλώς η τιμή στο internet δεν βολέυει εκτός αν μπορείς να πας στο μαγαζί ο ίδιος.
Ποιος θα στα φορέσει;θα πληρώσεις κανα 20άρικο να στα βάλει;Στα ίδια θα βγεις.. -
(διορθωσω το post μου με τα ποσοστα πιο πανω δεστο)
θα ψαξω να δω αν παιζουν και σε εδω μαγαζι τετοιες τιμες...ελπιζω να βρω κατι -
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
Τα toyo οταν τα πηρα δεν υπηρχαν και F & C κτλ κτλ ..αυτα μπηκαν το 2012γενικότερα πώς τα είδες,τώρα που έφτασαν στο τέλος τους;;;;
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Απο την 1η μερα που τα φορεσα.
Γλυστραν παρα πολυ τοσο σε στεγνο οσο και βρεγμενο (εκει δε θελω και πολυ να το γυρισω το αυτοκινητο και με ESP) -
κακώς τα κράτησες για τόσα χλμ λοιπόν..........πάντως εγω τα έχω δει φορεμένα μόνο σε 4χ4 οχήματα
-
4/4 φορανε και τα Η/Τ και τα Α/Τ ..ναι κακως ...αλλα οταν ολα αυτα τα χρονια βγαζεις 900 και ξοδευεις μονο για καυσιμα 300 (για να μην υπολογιζω τα χιλια μυρια αλλα περα απο τα αμεσα αναλωσιμα) ..περιπου 500αρι το μηνα ?? ..λες να περισσευε για λαστιχα?
-
έχεις δίκιο.............εγω είμαι έξω απο το χορό και το βλέπω αλλιώς
-
Και εγώ τα Latitude Tour που είχα στους μπροστινούς τροχούς (στους πίσω είχα βάλει Hankook για λόγους οικονομίας), κάπου 65000χλμ. τα είχα. Είχαν ακόμη λίγο μέχρι να φτάσουν στο όριο (το σημάδι που έχει στα αυλάκια), αλλά είχαν αρχίσει να γλιστρούν. Αντίθετα, τα Hankook με 40000χλμ. περίπου είχαν πλέον φτάσει στο όριο, παρόλο που ήταν μονίμως στους πίσω τροχούς.
Τα Latitude Tour θεωρούνται πάντως 90-10 (το είχα δει παλιότερα στο site της Michelin), αλλά ούτε εγώ ψάχτηκα για άλλη μάρκα, μια που ήμουνα ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά τους - και σε χίονι, λάσπη, καρόδρομο (σε αυτές τις συνθήκες, και μιλώντας για Michelin, τα Latitude Cross πρέπει να είναι καλύτερα, αλλά δεν βγαίνουν στις διαστάσεις μας). Στο βρεγμένο γλιστρούν βέβαια λίγο περισσότερο.
Ένα ενδιαφέρον site για συγκρίσεις ελαστικών (με surveys από χρήστες, Αμερικάνους βέβαια!) είναι το tirerack. Έχει και στήλη για τη συμπεριφορά σε πάγο και χιόνι. Ορίστε εδώ η σύγκριση της κατηγορίας του Latitude (τα Conti 4x4 Contact τα βγάζει τελευταία πάντως).
http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=CSTAS -
Τα CrossContact LX (προηγουμενη γενια) παλι τα βγαζει καλυτερα απο τα tour HP
Ασχετο
Περασαμε τα 3008 post -
Ναι, τα LX φαίνεται να είναι καλά. Δεν ξέρω, βέβαια, από αντοχή σε κοτρώνια πώς τα πάνε.
Έχεις δίκιο, είμαστε στα 3014 posts
-
520 ευρώ τα Latitude στον Φραγκούλη, στην Καυταντζόγλου.
-
thanx...νομιζω τετοια τιμη δυσκολα θα βρεις αλλου..οποτε θα τον εχω στα υποψη μου
-
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Μια ερώτηση αν ξέρει κανείς.Κάτω και πίσω από τα πεντάλ , έχει ένα κόκκινο κουμπί, σαν βαλβίδα ασφαλείας ....
Τι είναι;Βγάλε κάποια φωτογραφία να δούμε τι εννοείς, γιατί εγώ τέτοιο κουμπί δεν είδα.
Τι πάθατε όλοι ξαφνικά και αλλάζετε λάστιχα στην αρχή του καλοκαιριού; Τόσο πολύ φαγώθηκαν;
Κι εγώ έχω σκοπό να τ' αλλάξω, αλλά το προγραμματίζω για μετά τον Σεπτέμβρη. Σιγά μη του βάλω καινούρια παπουτσάκια και το πάω από τους χωματόδρομους με τις κοφτερές πέτρες για να κάνουμε μπανάκια.Χαιρετισμούς σε όλους.
-
Pitt μαζί σου και εγώ.. Επειδή το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής έχει κακοτράχαλους δρόμους, Σεπτεμβρίο με τις βροχούλες θα αλλάζουμε. Απλά ξεκίνησα και εγώ μια έρευνα αγοράς αφού ήδη κάποιοι άλλαξαν.
Στάλθηκε από το Star N920e μου
-
Μολις γυρισα απο πλυσιμο αυτοκινητου (ω ναι λαμπει τωρα)
Σταματησα στο Σαλασιδη (Μικρας Ασιας - Τουμπα) που εχει Michelin
Μου ειπε 530 για τα Latitude Tour HP..του ειπα ενδιαφερομαι προς το τελος καλοκαιριου και μου λεει πως απο Σεπτεμβριο αρχιζουν οι προσφορες !!!
Μαλλον θα περασω τοτε να δω τι παιζει -
Πως με καταλαβαίνεις... πως με καταλαβαίνεις...
Μάζεψε τα μπικικίνια και κατά τον Σεπτέμβρη θα πάμε μαζί να τα αλλάξουμε. Σίγουρα θα μας δώσουν καλύτερη τιμή.
Peugeot 3008 '08