-
χεχε πρεπει να μου δωσει προμηθεια η peugeot εχω ηδη πεισει 2 (εκτος απο τον εαυτο μου) να παρει το 3008
-
Δεν νομίζω να οφείλεται στο κούμπωμα γιατί συμβαίνει συνέχεια. Πιθανώς να χάνει τη ρύθμιση και να επανέρχεται στην αρχική του θέση (καθ΄ύψος) όταν μετακινείται μπρος - πίσω.
-
Ο χρήστης nikos-ss έγραψε:
Δεν νομίζω να οφείλεται στο κούμπωμα γιατί συμβαίνει συνέχεια. Πιθανώς να χάνει τη ρύθμιση και να επανέρχεται στην αρχική του θέση (καθ΄ύψος) όταν μετακινείται μπρος - πίσω.Δεν νομίζω να φταίει αυτό, αλλά μια που το λες θα το ψάξω μήπως ισχύει αυτό που λες.
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Ωραίες φωτογραφίες. Άσε τον τύπο με το μπορντοροδοκόκκινο να λέει για το Vapor Gray και την σκόνη.
Το δικό σου 'δένει' αισθητικά με το περιβάλλον. Το δικό του βγάζει μάτι...Κακίες. Μια χαρά δένει το κοκκινούλι με το περιβάλλον και δεν ξεχωρίζει σχεδόν καθόλου. Τυχαία παραδείγματα:
Και αν θέλω να το κάνω να γίνει τελείως παραλλαγής και να μην διακρίνεται καθόλου, το βάφω με γήινα χρώματα:
-
Κατά την γνώμη μου αυτή πρέπει να είναι η καλύτερη φωτογραφία που έχεις αναρτήσει έως σήμερα. Φοβερή!
Βέβαια το μπορντοροδοκίκκινο είναι σαν την μύγα μεσ' το γάλα, αλλά του πάει του άτιμο το χρώμα!Βλέπω το εσωτερικό πάνω δεξιά μέρος της τσιμούχας της πόρτας λασπωμένο, που σημαίνει ότι οδηγάς με ανοιχτό παράθυρο στις λάσπες. Έχεις καμία κοντινή φωτογραφία του προσώπου σου από εκείνη την εκδομή;
Άραγε έχεις υπολογίσει αν ξοδεύεις περισσότερα για πλύσιμο ή για βενζίνη;
-
αισιως εκανα και το 3ο service σημερα
live long and prosper 3008 -
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Κατά την γνώμη μου αυτή πρέπει να είναι η καλύτερη φωτογραφία που έχεις αναρτήσει έως σήμερα. Φοβερή!
Βέβαια το μπορντοροδοκίκκινο είναι σαν την μύγα μεσ' το γάλα, αλλά του πάει του άτιμο το χρώμα!Βλέπω το εσωτερικό πάνω δεξιά μέρος της τσιμούχας της πόρτας λασπωμένο, που σημαίνει ότι οδηγάς με ανοιχτό παράθυρο στις λάσπες. Έχεις καμία κοντινή φωτογραφία του προσώπου σου από εκείνη την εκδομή;
Εντάξει, ίσως να είχα ξεχάσει λίγο ανοιχτό το τζάμι, πάντως η λάσπη δεν φτάνει μέχρι τη μούρη (είναι μια ειδική λειτουργία του grip control)
Άραγε έχεις υπολογίσει αν ξοδεύεις περισσότερα για πλύσιμο ή για βενζίνη;
Αυτά ήταν τις παλιές καλές εποχές, τώρα πλέον λάσπη σε αισθητά μειωμένες ποσότητες, και πλύσιμο στο χέρι!
Εδιτ Και να φανταστείτε, θυμάμαι σε αυτή την κατάσταση της φωτογραφίας το κυκλοφορούσα για κάποιες μέρες στην Αθήνα γιατί δεν προλάβαινα να το πάω για πλύσιμο! Μιλάμε για πολύ ρεζιλίκια!
-
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
αισιως εκανα και το 3ο service σημερα
live long and prosper 3008Πόσα χλμ έχεις; Εννοείς προφανώς 3ο κανονικό σερβις (όχι τα 'ενδιάμεσα' αλλαγής λαδιών δηλαδή).
-
3 χρονο...56000km
λαδια μου αλλαξαν αυτη τη φορα -
Ο χρήστης nikos-ss έγραψε:
Δεν νομίζω να οφείλεται στο κούμπωμα γιατί συμβαίνει συνέχεια. Πιθανώς να χάνει τη ρύθμιση και να επανέρχεται στην αρχική του θέση (καθ΄ύψος) όταν μετακινείται μπρος - πίσω.Νομιζω οτι μαλλον κατι με το υδραυλικο γινεται που χανει την πιεση του μετα απο λιγες μερες αλλα επειδη δεν ειναι εμφανες μαλλον στο service δεν θα μου κανουν τιποτα.
Παιδια να περασετε καλα εκει πανω,ελπιζω να μπορεσω να ερθω (ειναι θεμα εργασιας) και ελπιζω να σας βρω ευκολα (θα κοιταζω για κανενα λοχο απο 3008 στο δρομο!) -
Να και μια δικη μου φωτο ..με το 3008 φορτωμενο σα γαιδουρι..ετοιμο για χαλκιδικη
-
Να και μια δικη μου φωτο ..με το 3008 φορτωμενο σα γαιδουρι..ετοιμο για χαλκιδικη
Έλα ρε συ, δεν θυμόμουνα ότι έχουμε ίδιο χρώμα και ίδια έκδοση. Όσο γιαυτό που το φόρτωσες από πάνω
-
Ο χρήστης iomy έγραψε:
Δεν νομίζω να οφείλεται στο κούμπωμα γιατί συμβαίνει συνέχεια. Πιθανώς να χάνει τη ρύθμιση και να επανέρχεται στην αρχική του θέση (καθ΄ύψος) όταν μετακινείται μπρος - πίσω.
Νομιζω οτι μαλλον κατι με το υδραυλικο γινεται που χανει την πιεση του μετα απο λιγες μερες αλλα επειδη δεν ειναι εμφανες μαλλον στο service δεν θα μου κανουν τιποτα.
Παιδια να περασετε καλα εκει πανω,ελπιζω να μπορεσω να ερθω (ειναι θεμα εργασιας) και ελπιζω να σας βρω ευκολα (θα κοιταζω για κανενα λοχο απο 3008 στο δρομο!)Εμένα μου είχαν πει στην αντιπροσωπεία ότι είναι μηχανικό το σύστημα (και όχι υδραυλικό), και γιαυτό δεν μπορούν να καταλάβουν πώς θα μπορούσε μόνο του να χάνει τις ρυθμίσεις.
Και ελπίζω να σε γνωρίσουμε το μεθεπόμενο ΣΚ!
-
Ο χρήστης iomy έγραψε:
Παιδια να περασετε καλα εκει πανω,ελπιζω να μπορεσω να ερθω (ειναι θεμα εργασιας) και ελπιζω να σας βρω ευκολα (θα κοιταζω για κανενα λοχο απο 3008 στο δρομο!)Θα είναι εύκολο να μας βρείς αν ρωτήσεις ποιές είναι οι καλύτερες ταβέρνες στην περιοχή...
Πάτησε το link που λέει 'νέα μηνύματα' (βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας, κάτω ακριβώς από το 'Ευρετήριο Δ. Συζήτησης' και θα δείς ένα μήνυμα με την διεύθυνση e-mail μου.
Στείλε μου e-mail για να ανταλλάξουμε κινητά και να σου πώ που θα είμαστε.Έλα ρε συ, δεν θυμόμουνα ότι έχουμε ίδιο χρώμα και ίδια έκδοση.
Χα, χα, χα! Τι λέει ο άνθρωπος!!!!
'Ίδιο χρώμα' λέει... Χα, χα, χα...
-
JohnnyX, φαίνεται κάτι περίεργο να κατοπτρίζεται στο μπροστινό φτερό & στην πόρτα σου!
-
yeap ..καλα το παρατηρησες υπαρχει σχεδον ολη η συλλογη μεσα
-
kalimera se olous sas.eimai neos sto forum kai omologw oti apo kairo epsaxna gia ena tetoio forum
eimai katoxos enos peugeot 3008 thp xrvmatos asimi to opoio kata thn agora toy apotelese thn ekplirvsi pollwn paidikvn mou oneirwn.oneira omws ta opoi apodeixthkan efialtis.kai gia na min makrygorw:
pws einai dynaton se ena aytokinito agorasmeno ton noembrio tou 2010 na prokyptoun ta parakatw:
1)kalokairi 2011:allagi antlias nerou
2)kalokairi 2011:allagi antlias upsilis piesis kafsimou
3)kalokairi 2011:allagi set symplekti sta 5500 km(fusika ektos antiproswpeias afou to kostos ekei anerxotan sta 900 euro kai fusika den kalyptotan apo thn eggyisi)
4)kalokairi 2012:allagi antlias nerou(ksana)
5)kalokairi 2012:allagi kremargieras
tha ithela loipon na rwtisw an afta ta symbanta exoun anaferthei kai apo allous katoxous tou montelou(tromazv kai mono sto gegonos oti ton noembrio ligei i eggyisi) i mipws apotelw memonomeno perisatatiko(moutzwmenos)
oson afora de to set tou symplekti tha prosthesw oti to provlima ypirxe apo tin arxi kathvs murize se kathe xrisi tis opisthen gia parapanw apo 2-3 defterolepta(murize kammeno,ospou fagvthike sxedon entelvws).vevaia oute i antikatastasi toy allakse ta pragmata kai provlepw oti syntoma tha psaxnomai gia kainoyrgio set.stin peugeot adamidis edw sti thessaloniki mou eipan oti tha prepei kathe fora na aenergopoiw to esp kata tin diarkeis mias manoyvras!!!einai dynaton????
zitw sygnvmi gia tin polylogia moy.apla eimai aganaktismenos kai opoiadipote symvoyli i pliroforia tha itan kalodexoumeni -
yeap ..καλα το παρατηρησες υπαρχει σχεδον ολη η συλλογη μεσαΕυγε!! Εγω εχω μονο το κοκκινο, σε μεγαλυτερο μεγεθος!!
-
Ο χρήστης pouneridis έγραψε:
kalimera se olous sas.eimai neos sto forum kai omologw oti apo kairo epsaxna gia ena tetoio forum
eimai katoxos enos peugeot 3008 thp xrvmatos asimi to opoio kata thn agora toy apotelese thn ekplirvsi pollwn paidikvn mou oneirwn.oneira omws ta opoi apodeixthkan efialtis.kai gia na min makrygorw:
pws einai dynaton se ena aytokinito agorasmeno ton noembrio tou 2010 na prokyptoun ta parakatw:
1)kalokairi 2011:allagi antlias nerou
2)kalokairi 2011:allagi antlias upsilis piesis kafsimou
3)kalokairi 2011:allagi set symplekti sta 5500 km(fusika ektos antiproswpeias afou to kostos ekei anerxotan sta 900 euro kai fusika den kalyptotan apo thn eggyisi)
4)kalokairi 2012:allagi antlias nerou(ksana)
5)kalokairi 2012:allagi kremargieras
tha ithela loipon na rwtisw an afta ta symbanta exoun anaferthei kai apo allous katoxous tou montelou(tromazv kai mono sto gegonos oti ton noembrio ligei i eggyisi) i mipws apotelw memonomeno perisatatiko(moutzwmenos)
oson afora de to set tou symplekti tha prosthesw oti to provlima ypirxe apo tin arxi kathvs murize se kathe xrisi tis opisthen gia parapanw apo 2-3 defterolepta(murize kammeno,ospou fagvthike sxedon entelvws).vevaia oute i antikatastasi toy allakse ta pragmata kai provlepw oti syntoma tha psaxnomai gia kainoyrgio set.stin peugeot adamidis edw sti thessaloniki mou eipan oti tha prepei kathe fora na aenergopoiw to esp kata tin diarkeis mias manoyvras!!!einai dynaton????
zitw sygnvmi gia tin polylogia moy.apla eimai aganaktismenos kai opoiadipote symvoyli i pliroforia tha itan kalodexoumeniΚαλως ηλθες και δεν πειραζει η πολυλογια.Τα greeklish ομως πειραζουν και πολυ,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες!!![mod]
-
χιλια συγγνωμη για τα greeklish.παρασυρθηκα .....
Peugeot 3008 '08