-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ έκανα σοβαρό λάθος Σαββάτο βράδυ.
Δέχτηκα να μπω σε Passat CC TSi 2 ετών για να με πάνε μέχρι στο 207GT.
Το PASSAT με 48000 περίπου χιλιόμετρα.
Το 207 σχεδόν απάτητο. 9600χιλιόμετρα.Σοκ... Μετά από κάτι τέτοιες απότομες εναλλαγές καταλαβαίνει κανείς τις διαφορές μεταξύ των αυτοκινήτων.
Ηθικό δίδαγμα: Μην μπαίνετε σε VW. Κάνουν το αυτοκίνητό σας να φαίνετε καλύτερο απ'όσο πραγματικά είναι.
Υ.Γ.
Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος που μπορεί να βροντήξει περιστρεφόμενη πόρτα. -
Ο χρήστης loin(t)aris έγραψε:
Ηθικό δίδαγμα: Μην μπαίνετε σε VW. Κάνουν το αυτοκίνητό σας να φαίνετε καλύτερο απ'όσο πραγματικά είναι.
Θέλω να πιστεύω ότι αστειεύεσαι.
καλυτερα να συγκρινεις το πασατ με το αντιστοιχο μοντελο της πεζω για να βγαλεις συμπερασματα.....
για φαντασου καποιος απο το 508 να μπει στο πολο!!!Έκανα πουθενά κάποια σύγκριση; Εγώ για σοκ μίλησα και για εμφανέστατες διαφορές που αφορούν τους κατασκευαστές και την κουλτούρα τους. Γιατί όπως και να το κάνουμε υπάρχει διαφορά στην κουλτούρα. Είναι εμφανέστατη.
Από εκεί και πέρα το κάθε αυτοκίνητο έχει τα αρνητικά του έχει και τα θετικά του.
Εγώ π.χ. το PASSAT CC δεν θα το αγόραζα ποτέ. Προτιμώ το peugeot μου... -
οκ και εγω θεωρω μεγαλη 4 καρεκλες σε σχεδον 5μ αυτοκινητο αλλα απο εμφανιση ειναι μπανικο.....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
οκ και εγω θεωρω μεγαλη 4 καρεκλες σε σχεδον 5μ αυτοκινητο αλλα απο εμφανιση ειναι μπανικο.....Άσχετο, αλλά πλεόν βγαίνει και 5-θέσιο το cc (αν καταλαβα καλά τι εννοείς)
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
οκ και εγω θεωρω μεγαλη 4 καρεκλες σε σχεδον 5μ αυτοκινητο αλλα απο εμφανιση ειναι μπανικο.....
Άσχετο, αλλά πλεόν βγαίνει και 5-θέσιο το cc (αν καταλαβα καλά τι εννοείς)
Ρε παιδιά αυτό που μπήκα ήταν 5θυρο με τεράστιους χώρους και άπλα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Άσχετο, αλλά πλεόν βγαίνει και 5-θέσιο το cc (αν καταλαβα καλά τι εννοείς)
Ρε παιδιά αυτό που μπήκα ήταν 5θυρο με τεράστιους χώρους και άπλα.
Αρχικά ήταν 4θέσιο, μετά προστέθηκε το option για 5θέσιο το οποίο υπάρχει και για την CLS πλέον. Νομίζω πως το fl είναι μόνο 5θέσιο
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πίστευε και μη, ερεύνα.καλυτερα να συγκρινεις το πασατ με το αντιστοιχο μοντελο της πεζω για να βγαλεις συμπερασματα.....
για φαντασου καποιος απο το 508 να μπει στο πολο!!!Έκανα πουθενά κάποια σύγκριση; Εγώ για σοκ μίλησα και για εμφανέστατες διαφορές που αφορούν τους κατασκευαστές και την κουλτούρα τους. Γιατί όπως και να το κάνουμε υπάρχει διαφορά στην κουλτούρα. Είναι εμφανέστατη.
Από εκεί και πέρα το κάθε αυτοκίνητο έχει τα αρνητικά του έχει και τα θετικά του.
Εγώ π.χ. το PASSAT CC δεν θα το αγόραζα ποτέ. Προτιμώ το peugeot μου...οκ και εγω θεωρω μεγαλη 4 καρεκλες σε σχεδον 5μ αυτοκινητο αλλα απο εμφανιση ειναι μπανικο.....
Ποιο ακριβώς είναι το θέμα ρε παιδιά? Αν τα VW είναι καλύτερα από τα PEUGEOT? Αν τα γερμανικά είναι καλύτερα από τα γαλλικά? Λίγη βοήθεια παρακαλώ.
@Pitt, Ψάχνω για το περιβόητο υπερκλείδωμα και από αυτά που βλέπω στο manual σχηματίζω την εντύπωση ότι ισχύει μόνο από έξω προς τα μέσα. Κάτι σαν το ASTRA δεύτερης γενιάς. Μήπως ισχύει τελικά μόνο κάτι τέτοιο??
Υ.Γ.
Ο επιθεωρητής εκπαίδευσης επισκέπτεται το σχολείο του Τοτού
Η καλίγραμμή νεαρή δασκάλα θέλει να κάνει καλή εντύπωση και βάζει τα δυνατά της
Γράφει στον πίνακα και ταυτόχρονα ρωτάει τους μαθητές της: Πόσο κάνει 3+4 παιδιά??
Πολλά χεράκια σηκωμένα μαζι και ο Τοτός, αλλά η δασκάλα θέλοντας να αποφύγει τισ κακοτοπιές ρωτά τη Μαιρούλα
7 κυρία, λέει η Μαιρούλα
Μπράβο Μαιρούλα λέει η δασκάλα και συνεχίζει γράφοντας στον πίνακα:Ποιά είναι η πρωτεύουσα της Αγγλίας??
Πάλι πολλά χεράκια μαζί κι ο Τοτός πιο έντονα αυτή τη φορά, αλλά η δασκάλα προτιμά το Δημητράκη
Το Λονδίνο, κυρία απαντά ο Δημητράκης.
Μπράβο σου Δημητράκη λέει η δασκάλα και συνεχίζει, πως λέγεται το τρίγωνο που έχει δυο ίσες πλευρές, την ώρα όμως που σχεδιάζει το τρίγωνο της πέφτει η κιμωλία, σκύβει να την πιάσει και προκαλεί τον 'πνιχτό' θαυμασμό του επιθεωρητή.
Πολλά πάλι τα χεράκια με τον Τοτό σχεδόν να παρακαλά να μιλήσει, κάνοντας την δασκάλα τελικά να ενδώσει και να τον αφήσει να απαντήσει.
Κ0Λ@Ρ@ κυρία, απαντά γεμάτος περηφάνια ο Τοτός, εισπράτοντας τις δριμύτατες παρατηρήσεις της δασκάλας του μαζί με μια αποβολή. Και ενώ γυρνά προς την έξοδο, κοντοστέκεται και απευθυνόμενος στον επιθεωρητή του λέει:
Κι εσυ ρε κύριος άμα δεν είσαι σίγουρος για την απάντηση γιατί μιλάς??? -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πίστευε και μη, ερεύνα!!!!!
Σου ζητώ συγνώμη για το λάθος μου στο προηγούμενο ποστ, όπου φαίνετε σα δικό σου σχόλιο -
Σου ζητώ συγνώμη για το λάθος μου στο προηγούμενο ποστ, όπου φαίνετε σα δικό σου σχόλιο
Συγνώμη; ... ; Λάθος;...;
Κανένα θέμα, κανένα λάθος, όλα ok. Καλά να είσαι...
-
@Pitt, Ψάχνω για το περιβόητο υπερκλείδωμα και από αυτά που βλέπω στο manual σχηματίζω την εντύπωση ότι ισχύει μόνο από έξω προς τα μέσα. Κάτι σαν το ASTRA δεύτερης γενιάς. Μήπως ισχύει τελικά μόνο κάτι τέτοιο??Δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύει το ASTRA, αλλά στο δικό μας είναι σαφές ότι το υπερκλείδωμα απενεργοποιεί ΟΛΑ τα χερούλια (μέσα & έξω) καθώς και το κουμπί κεντρικού κλειδώματος.
-
Μα αμα δεν ισχυει για τα εσωτερικα χερουλια ποιος ο λογος υπαρξης του υπερλκειδωματος?Καποιος θα μπορουσε να σπασει το τζαμι πχ και να ανοιξει αμεσως τη πορτα.Στο Α5 παντως δεν ανοιγουν τα μεσα χερουλια τις πορτες.Το εχω δοκιμασει.Αυτο συμβαινει καθε φορα που κλειδωνεις το αμαξι.
-
Οι κακές συνήθειες δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν κόβονται (μέχρι να μας τις κόψουν με το ζόρι). Την Κυριακή με τον ερχομό του χειμώνα την 'έκανα' για Παρνασσό. Πολύ κρύο, μέχρι -6 στα πιο ψηλά. Τα χιονοδρομικά δεν έχουν βέβαια ανοίξει ακόμη, οπότε ο καθαρισμός του δρόμων προς αυτά από ελλιπής έως ανύπαρκτος.
Ο δρόμος προς το χιονοδρομικό του Γεροντόβραχου:
Και ο κεντρικός δρόμος προς τα Κελάρια:
Και ένα 'καλλιτέχνημα':
Λάστιχα και ηλεκτρονικά έδωσαν βέβαια τα ρέστα τους σε τέτοιους δρόμους. Κατεβαίνοντας πήγαινα άνετα με 40-50 χαω. Σε αντίθεση, π.χ., με μια Cayenne, η οποία σε ένα παγωμένο ελαφρώς κατηφορικό κομμάτι το δρόμου προς την Αγόριανη πήγαινε με τις τεράστιες ασφάλτινες λαστιχούμπες της κουνιστή και λυγιστή με 10 (και αναγκάστηκα να την προσπεράσω βέβαια )
Τα λάστιχα του δικού μου πάντως καλύτερα πάνε στο χιόνι παρά στο βρεγμένο Στον Λιβαδειά-Αράχωβα, που ήταν βρεγμένος (πήγαινα βέβαια αρκετά γρήγορα), το ESP ενεργοποιήθηκε σε 3-4 σημεία καθώς πήγε να μου γλυστρίσει. Στο βρεγμένο θέλουν λίγη προσοχή παραπάνω.
Αυτά.
-
Πολύ ωραίες αυτές οι εξορμήσεις!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πολύ ωραίες αυτές οι εξορμήσεις!Ωραίες, αλλά ελπίζω να μην αναγκαστούμε να τις κόψουμε τελείως!
-
Ωραίες φωτογραφίες, όπως πάντα!
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Ωραίες, αλλά ελπίζω να μην αναγκαστούμε να τις κόψουμε τελείως!Δεν θα πεθάνουμε ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη !!!
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Ωραίες φωτογραφίες, όπως πάντα!Ωραίες, αλλά ελπίζω να μην αναγκαστούμε να τις κόψουμε τελείως!
I like your attitude, όπως λένε και οι φίλοι μας (?) οι Αμερικανοί!
Χθες είδα ότι η αντιπροσωπεία που πήρα το δικό μου (Μοίρης) έκλεισε! Είχε 2 εκθέσεις, είχε κλείσει τη μία πριν λίγο καιρό, και τώρα και τη 2η! Κράτησε μόνο το συνεργείο. Είναι θλιβερό να βλέπεις τη χώρα να αποσυντίθεται σιγά-σιγά.
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Είναι θλιβερό να βλέπεις τη χώρα να αποσυντίθεται σιγά-σιγά.Γιατί; Ποιός βιάζεται;
-
Κάνοντας μια μικρή έρευνα σχετικά με το υπερ-κλείδωμα, βλέπω ότι υπάρχει ένα θεματάκι και μάλιστα όχι μόνο στην Ελλάδα.
Εδώ π.χ. http://www.forum-peugeot.com/Forum/foru ... t_74_1.htm, καταλήγει ότι αν έχεις εργοστασιακό συναγερμό, δεν έχεις υπερ-κλείδωμα. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το συναγερμό από μέσα, αλλά και πάλι δεν γίνεται τίποτα. Για το δε συνεχόμενο άναμα των φλας (δεύτερο πάτημα του πλιπ) είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα ένα αξεσουάρ για να βρίσκεις το αμάξι, χωρίς να το ξεκλειδώσεις, σε σκοτάδι. Καμία ιδέα παιδιά??Υ.Γ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, έχει αποφασισθεί και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.Πρόκειται για πρόσωπο κοινής αποδοχής από όλα τα κόμματα, καθώς από τη στιγμή που έπεσε το όνομά του στο τραπέζι, κανένας πολιτικός αρχηγός δε μπόρεσε να το αμφισβητήσει.
Μάλιστα, ο νέος πρωθυπουργός λόγω των αμφιβολιών της αριστεράς για τη δανειακή σύμβαση, αποφάσισε να μην την αποδεχθεί και να προχωρήσει με την έξοδο από το ευρώ και τη δημιουργία ενός ιδιαίτερα σκληρού εθνικού νομίσματος, που φαίνεται παρακάτω:
- Spoiler:
Η καθυστέρηση στην ανακοίνωση του ονόματος οφείλεται στην αντιπάθεια του νέου προσώπου προς τα αεροπλάνα, που τον έκανε να έρθει στην Ελλάδα κολυμπώντας, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια μέρα καθυστέρησης στην άφιξή του.
Το πρόσωπο αυτό δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Chuck Norris, καθώς όλοι παραδέχονται ότι είναι ο μόνος που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, ενώ είναι ταυτόχρονα πρόσωπο ευρείας αποδοχής αλλά και λαϊκής απαίτησης:
Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών, κατέληξαν σε συμφωνία, λόγω των αδιαμφισβήτητων προσόντων του νέου ηγέτη της Χώρας, τα οποία συνοψίζονται στα παρακάτω και αποτελούν εγγύηση σταθερότητας τόσο σε θέματα οικονομίας όσο και σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.
- Ο Τσακ Νόρις μπορεί να πάρει άτοκο δάνειο από το ΔΝΤ
- Ο Τσακ Νόρις μπορεί να πάρει επιστροφή φόρου από το ΔΝΤ
- Ο Τσακ Νόρις μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και την Μέρκελ
- Ο Τσακ Νόρις γνωρίζει τους γνωστούς άγνωστους
με ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας. - Μόνο ο Τσακ Νόρις μπορεί να αντικαταστήσει τον Ζαν Κλοντ Τρισέ με τον Ζαν Κλοντ Βαντάμ.
- Όταν η αστυνομία κάνει επιχείρηση σκούπα, ο Τσακ Νόρις κάνει επιχείρηση παρκετέζα
- Ο Τσακ Νόρις μπορεί να βάλει σε δίαιτα τον Πάγκαλο
- Ο Τσακ Νόρις θα κάνει Οικουμενική κυβέρνηση. Μόνος του.
- Όταν ο Τσακ Νόρις ρωτάει τι χρωστάω; η Μέρκελ απαντά τίποτα αγόρι μου.
-
Παρακολουθώ το παρόν τόπικ μια στο τόσο και έχω να πω ότι θαυμάζω τις εξορμίσεις με το 3008, κι αυτό γιατί το 'χετε πάει - μάλλον (;) - στα όριά του και δεν περιμένετε πότε θα αποκτήσετε κάνα σούπερ ντούπερ τετρακίνητο, για να πατήσετε εκτός δρόμου. Μέσα απ' αυτό το τόπικ, δε, άρχισα να συμπαθώ το 3008. Keep up!
-
Υ.Γ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, έχει αποφασισθεί και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.Πρόκειται για πρόσωπο κοινής αποδοχής από όλα τα κόμματα, καθώς από τη στιγμή που έπεσε το όνομά του στο τραπέζι, κανένας πολιτικός αρχηγός δε μπόρεσε να το αμφισβητήσει.
Μάλιστα, ο νέος πρωθυπουργός λόγω των αμφιβολιών της αριστεράς για τη δανειακή σύμβαση, αποφάσισε να μην την αποδεχθεί και να προχωρήσει με την έξοδο από το ευρώ και τη δημιουργία ενός ιδιαίτερα σκληρού εθνικού νομίσματος, που φαίνεται παρακάτω:
- Spoiler:
Η καθυστέρηση στην ανακοίνωση του ονόματος οφείλεται στην αντιπάθεια του νέου προσώπου προς τα αεροπλάνα, που τον έκανε να έρθει στην Ελλάδα κολυμπώντας, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια μέρα καθυστέρησης στην άφιξή του.
Το πρόσωπο αυτό δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Chuck Norris, καθώς όλοι παραδέχονται ότι είναι ο μόνος που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, ενώ είναι ταυτόχρονα πρόσωπο ευρείας αποδοχής αλλά και λαϊκής απαίτησης:
Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών, κατέληξαν σε συμφωνία, λόγω των αδιαμφισβήτητων προσόντων του νέου ηγέτη της Χώρας, τα οποία συνοψίζονται στα παρακάτω και αποτελούν εγγύηση σταθερότητας τόσο σε θέματα οικονομίας όσο και σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.
- Ο Τσακ Νόρις μπορεί να πάρει άτοκο δάνειο από το ΔΝΤ
- Ο Τσακ Νόρις μπορεί να πάρει επιστροφή φόρου από το ΔΝΤ
- Ο Τσακ Νόρις μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και την Μέρκελ
- Ο Τσακ Νόρις γνωρίζει τους γνωστούς άγνωστους
με ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας. - Μόνο ο Τσακ Νόρις μπορεί να αντικαταστήσει τον Ζαν Κλοντ Τρισέ με τον Ζαν Κλοντ Βαντάμ.
- Όταν η αστυνομία κάνει επιχείρηση σκούπα, ο Τσακ Νόρις κάνει επιχείρηση παρκετέζα
- Ο Τσακ Νόρις μπορεί να βάλει σε δίαιτα τον Πάγκαλο
- Ο Τσακ Νόρις θα κάνει Οικουμενική κυβέρνηση. Μόνος του.
- Όταν ο Τσακ Νόρις ρωτάει τι χρωστάω; η Μέρκελ απαντά τίποτα αγόρι μου.
Yπαρχει θεμα για ανεκδοτα.Εδω ειναι για το 3008.Μην τα κανουμε αχταρμα ολα.[mod]
Peugeot 3008 '08