-
Το Primacy HP το θεωρώ αρκετά καλό all around, απλά κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα κάπου όπως πχ ένα PremiumContact2.
-
Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
41000 και πρεπει να λαλαξω ελαστικα αν και μεχρι 50000 πανε. Μεχρι στιγμης τα primacy hp ηταν πολυ ικανοποιητικα ειδικα σε στεγνο, ανεση, ποιοτητα κυλισης και φρενα. Στο βρεγμενο εχω καποιες ενστασεις ειδικα μετα τα 30000 χλμ καθως υπηρχαν
φαινομενα υδρολισθησης, αλλα σε μεγαλες ταχυτητες. Να αγορασω τα ιδια ή προτεινετε κατι αλλο. Drdino πες αν μπορεις τη γνωμη σου. Απο απ΄ότι ειδα σε παλαιοτερο post σου δεν εισαι και πολυ θετικός για τα primacy.Για το σύστημα ανίχνευσης πίεσης ελαστικών τι θα κάνεις, θα πας μετά την αλλαγή στην αντιπροσωπεία να στο ρυθμίσουν; Τους είχα ρωτήσει κάποτε και μου είχαν πει ότι μετά από αλλαγή θέλει ρύθμιση, ή κάτι τέτοιο (λογικό, αφού οι αισθητήρες νομίζω είναι στις βαλβίδες των ελαστικών).
-
Μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια οτι αν μου βγαλει το μηνυμα μη ανιχνευσης να παω να το επαναπρογραμματισουν.
-
Προσοχή μην τις ξεριζώσει τις βαλβίδες (και προφανώς τις αχρηστέψει ο λαστιχάς). Το 'χω δει να γίνεται... :S Να τον ενημερώσεις ότι έχεις αισθητήρες πίεσης.
-
Τα PC2 σε τι υπερεχουν;
-
Σε σχέση με ποιά; Τα Primacy HP;
-
Με τα hp αλλα αν μπορεις, προτεινε καποιο αλλο της ιδιας premium κατηγοριας αν και βεβαια το 800αρι δε μου γλιτωνει. Αν υπαρχει βεβαια κατι φθηνοτερο και καλο σε λιγοτερο premium μαρκες που εχεις υποψη σου θα βοηθουσε.
-
Αουτς... Το τίμημα των περίεργων διαστάσεων... :s
Το pr.c.2 είναι αρκετά καλύτερο ατο βρεγμένο, λίγο καλύτερο στεγνό. Δουλεύει καλύτερα κρύο αλλά στον καύσωνα σαπουνιάζει πιο γρήγορα στο κυνηγητό.
Ίδια επίπεδα θορύβου θα έλεγα, πιο άνετο.
Μικρότερη διάρκεια ζωής αν κινείσαι σε ΕΟ με καλή άσφαλτο. Τα δικά μου φτάσαν στον δείκτη πέλματος μετά από περίπου 40.000 χλμ σε 1,5 χρόνο με τα 3/4 στο Θεσσαλονίκη-Αθήνα.
Sent from my Desire using smoke signals.
-
εγω κανω εθνικη οδο 600χλμ καθε εβδομαδα (για φετος). Τα hp ειναι τωρα το πολυ ενα χιλιοστο πανω απο το δεικτη πελματος .Δηλαδη απο ολα τα premium αυτα(pc2); Και απο τα λιγοτερο premium;Thanks παντως
-
Αν στα 40k είσαι στο 1 χιλιοστό από τον δείκτη (=2,6 χλστ λογικά) τότε τα premiumcontact2 δεν είναι για σένα. Θα φαγωθούν... Αν δεν είσαι δυσαρεστημένος (και μπορείς να τα βρεις σε καλή τιμή) γιατί δεν μένεις στα HP;
-
To βασικο κριτηριο πρεπει να ειναι για μενα η διαρκεια (τουλαχιστον 30Κ κανω καθε χρονο), σε ΕΟ με 150 χλμ σταθερα, αλλα και απαιτησεις σε βρεγμενο οδοστρωμα. Με τα ΗP ειμαι ευχαριστημενος εκτος απο τωρα τελευταια απο καποιες υδρολισθησεις που μαλλον οφειλονται στη φθορα του πελματος και τη γρηγορη ταχυτητα (αν και σε golf παλαιοτερα τοσο εντονες δεν τις ειχα). Μηπως πρεπει να ψαξω κατι εξειδικευμενο σε βροχη οπως Uniroyal rainsport2 και αλλα;
-
Με τόσο λίγο βάθος πέλματος λογικό είναι να έχεις υδρολίσθηση. Στο golf είχες ίδια διάμετρο ελαστικού;
Sent from my Tab using a pigeon.
-
το 14 fsi Ηταν με 195/55 νομιζω/16
-
οσο μεγαλυτερο πελμα τοσο συχνοτερη η υδρολισθηση;
-
Ναι
-
Σε μια περιπτωση τις προαλλες πριν απο ενα τουνελ στην Ασπροβαλτα (αν ξερεις απο αυτα τα μερη) υπαρχει μια γνωστη κακοτεχνια οπθ λιμναζουν νερα με πεταξε λιγο αλλα το επανεφερε αποτομα. Ηταν το esp;
-
Πιθανώς, αν και θα αναβόσβηνε το λαμπάκι του esp αν είχε επέμβει.
-
Καλησπερα σε ολους.
Μετα απο καιρο απουσιας λογω αφιξης του διαδοχου, επιστρεφω ψαχνοντας το θεμα του ηχοσυστηματος.
Γενικα δεν ειμαι ευχαριστημενος και με τιποτα δε μπορω να πετυχω τον ιδανικο ηχο ακομα και με CD που στο στερεοφωνικο ειναι απιστευτο.
Οι σκεψεις πολλες:Να αλλαξω τα ηχεια με πολυ καλυτερα (και αν χρειαζεται να βαλω και ενισχυτη).
Να παραγειλω απο το εξωτερικο το subwoofer που εχει η Peugeot ολλανδιας
http://www.peugeot.nl/media/deliacms/me ... ff095d.pdf
η τελος να δω αν υπαρχει επιτελους καποιο 2din που υποστηριζει και τη προσβαση στις παρεμετρους του οχηματος.Περιμενω οποια πληροφορια εχετε.
-
Οι κινέζοι 2din είναι στα ίδια περίπου επίπεδα με το μαμά rcd.
Εγώ θα άλλαζα τα χάρτινα ηχεία του εργοστασίου και ίσως θα προσέθετα έναν μικρό ενισχυτή που θα παίρνει σήμα από την έξοδο του rd4.
Τσέκαρε λίγο και τι αλλάζει στο εργοστασιακό JBL, είναι ένας καλός μπούσουλας.
-
Ο χρήστης Ταξιάρχης έγραψε:
Καλησπερα σε ολους.
Μετα απο καιρο απουσιας λογω αφιξης του διαδοχου, επιστρεφω ψαχνοντας το θεμα του ηχοσυστηματος.
Γενικα δεν ειμαι ευχαριστημενος και με τιποτα δε μπορω να πετυχω τον ιδανικο ηχο ακομα και με CD που στο στερεοφωνικο ειναι απιστευτο.
Οι σκεψεις πολλες:Να αλλαξω τα ηχεια με πολυ καλυτερα (και αν χρειαζεται να βαλω και ενισχυτη).
Να παραγειλω απο το εξωτερικο το subwoofer που εχει η Peugeot ολλανδιας
http://www.peugeot.nl/media/deliacms/me ... ff095d.pdf
η τελος να δω αν υπαρχει επιτελους καποιο 2din που υποστηριζει και τη προσβαση στις παρεμετρους του οχηματος.Περιμενω οποια πληροφορια εχετε.
Το συγκεκριμένο subwoofer το είχα δει (και σκεφτεί) κι εγώ, αν και το ηχοσύστημα με τις κατάλληλες ρυθμίσεις το βρίσκω ικανοποιητικό και καλύτερο από ότι περίμενα (δεδομένου ότι δεν είναι και καμιά 'μάρκα'). Τα μπάσα θα μπορούσαν όμως να βελτιωθούν λίγο.
Αν το παραγγήλεις, ποιος θα στο συνδέσει, μόνος σου ή στην αντιπροσωπεία; Και πώς το παραγγέλνεις, από Internet (και από πιο site);
ΥΓ. Να σου ζήσει και ο διάδοχος!
Peugeot 3008 '08