-
ελα ντε! η πλακα ειναι οτι ουτε απο golf ξερω, ουτε απο auris!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τραγικο!!για πες εσυ ρε πονηρε τι βενζινη βαζεις?
-
Στo S2000 δεν προτεινει 98αρα βενζινη.. Σου την επιβαλει!
το τραγικο πηγαινε στο γεγονος πως στο βιβλιαρακι του GTI ελεγε πως το αυτοκινητο παιρνει 95 βενζινη ενω ΜΠΟΡΕΙ να δουλεψει με παραπανω οκτανια, ενω απ οτι γραφεται εδω, στο GT 170 συνισταται η χρηση βενζινης 98 οκτανιων, διαφορετικα θα εχεις 'μειωμενη αποδοση' .. -
και που ειναι το παραξενο?
-
γιατι το gti να δουλευει χωρις πτωση αποδοσης με 95, ενω το 170 οχι!
ειναι τραγικο -
Ο χρήστης tm έγραψε:
γιατι το gti να δουλευει χωρις πτωση αποδοσης με 95, ενω το 170 οχι!
ειναι τραγικοτο ενα ειναι ενα μοτερ που με μικρη πιεση βγαζει 200, το αλλο εχει 1400κκ και 2 turbo....
δεν ειναι και τοσο τραγικο να χασεις 5 αλογα στα 180
-
απατη και κοροϊδια! 5 απο δω, 5 απο εκει, βγαλε και 10 απο τη ζεστη, που θα παει αυτη η κατασταση?
-
180 άλογα έχει το GT?
Γιατί όταν το είχα κάνει test-drive μου είχαν φανεί λίγα και για 170. -
Δεν ξέρω πόσα έχει αν τα μετρήσεις, αλλά εμένα μου φάνηκαν ΥΠΕΡαρκετά! Έχει τόση δύναμη και ροπή, που πραγματικά, δεν χρειάζεσαι άλλη! Εκτός αν είσαι άπληστος...
Δεν ξέρω πολλά αυτοκίνητα που ταξιδεύουν συνεχώς με 6η και ελάχιστες στροφές, ενώ όταν χρειαστεί να προσπεράσεις, απλά βυθίζεις το πόδι στο γκάζι, χωρίς αλλαγή ταχύτητας και ξεμπερδεύεις...
Το εντυπωσιακό για μένα, είναι η συνεχής δύναμη ανεξαρτήτως στροφών...
-
Toσα εχει στους τροχους
http://www.rototestinstitute.org/popup/ ... artsID=446
174Hp σκεψου ποσα εχει στο στροφαλο -
Ο χρήστης tm έγραψε:
απατη και κοροϊδια! 5 απο δω, 5 απο εκει, βγαλε και 10 απο τη ζεστη, που θα παει αυτη η κατασταση?oχι ρε, ειναι καλυτερα να βαζεις 100αρα, να καιει χαλαρα 15 στα 100, και να πρεπει να ανεβασεις στις 7500 για να ξεκινησεις...
και μετα απο ταξιδι να θες φυσιοθεραπεια για να συνελθεις... -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
180 άλογα έχει το GT?
Γιατί όταν το είχα κάνει test-drive μου είχαν φανεί λίγα και για 170.Σχετικο ειναι αυτο
Και εγω οταν πηγαινω απο το Punto μου στο TSi του αδερφου μου νιωθω πως οδηγαω πυραυλο.Αν οδηγαγα S3 και μετα πηγαινα να οδηγησω το TSi θα νομιζα οτι οδηγουσα αγροτικο.
Εσυ τι αμαξι οδηγας? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
απατη και κοροϊδια! 5 απο δω, 5 απο εκει, βγαλε και 10 απο τη ζεστη, που θα παει αυτη η κατασταση?
oχι ρε, ειναι καλυτερα να βαζεις 100αρα, να καιει χαλαρα 15 στα 100, και να πρεπει να ανεβασεις στις 7500 για να ξεκινησεις...
και μετα απο ταξιδι να θες φυσιοθεραπεια για να συνελθεις...στις 7500 δεν εχει εκκινηση.. εχει .. εκτοξευση!
ενταξει, ειμαι ευελικτος ακομα!
ξεφυγαμε, ομως, απο το θεμα!
golf vs auris λεμε ! -
ουπς σορρυ...
τι ειναι το auris?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
στις 7500 δεν εχει εκκινηση.. εχει .. εκτοξευση!
ενταξει, ειμαι ευελικτος ακομα!
golf vs auris λεμε !Ας μη συγκρίνουμε πατατάκια με γκαζόζα...
Έτερον εκάτερον...Μια χαρά είναι τα άλογα των Turbo/Compressor αλλά και των ατμοσφαιρικών καμικάζι...
Είναι θέμα ράτσας...
_
-
δεν υπηρχε τετοια προθεση, πλακα ηταν.. Αλοιμονο αν συγκρινουμε τετοια πραγματα..
Ολα ξεκινησαν απο τις απαιτησεις καυσιμου.. μεγαλη παρενθεση ηταν η οποια εκλεισε! -
Golf : +++Κινητήρας, +Ανάρτηση, +Ποιότητα Κύλισης, -Εμφάνιση, --Εσωτερικό, -Κόστος χρήσης, - Νέο μοντέλο εν'όψη
Auris : +Κινητήρας, +Toyota after sales, -Ποιότητα Κύλισης, ---ΕμφάνισηΓενικά, ώς πρώην κάτοχος TSi 140, το Golf είναι εξαιρετικό, αλλά βαρετό... Το Auris μπορεί να είναι οτιδήποτε, αλλά είναι εξαιρετικά άσχημο...
Εγώ, μετά το TSi, πήρα Civic αλλά σε περισσότερο budget! -
Απο περιεργεια γιατι το εδωσες το Golf για να παρεις Civic?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
golf vs auris λεμε !Εσύ γνωρίζεις ήδη την σωστή απάντηση...
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
180 άλογα έχει το GT?
Γιατί όταν το είχα κάνει test-drive μου είχαν φανεί λίγα και για 170.Σχετικο ειναι αυτο
Και εγω οταν πηγαινω απο το Punto μου στο TSi του αδερφου μου νιωθω πως οδηγαω πυραυλο.Αν οδηγαγα S3 και μετα πηγαινα να οδηγησω το TSi θα νομιζα οτι οδηγουσα αγροτικο.
Εσυ τι αμαξι οδηγας?Nαι, έχεις ένα δίκιο σ' αυτό...
Το λέω γιατί έχω οδηγήσει διάφορα αμάξια με διάφορες ιπποδυνάμεις και αυτό απλά δε μου φάνηκε να έχει 170 άλογα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν το πίεσα πολύ, απλά κάποια ανοίγματα και ίσως να περίμενα κάποιο ξέσπασμα του τούρμπο που δεν έχει το συγκεκριμένο.
Πχ το Megane GT που είχα τεστάρει την ίδια εποχή μου φάνηκε πολύ πιο δυνατό, παρόλο που αναφέρουν ίδια περίπου ιπποδύναμη. Βέβαια, αυτό μάλλον οφείλεται στη ροπή του 2λιτρου...
Τεσπα, επιφυλάσσομαι αν το ξαναοδηγήσω, αν και δεν προβλέπεται!Δεν ξέρω πόσα έχει αν τα μετρήσεις, αλλά εμένα μου φάνηκαν ΥΠΕΡαρκετά! Έχει τόση δύναμη και ροπή, που πραγματικά, δεν χρειάζεσαι άλλη! Εκτός αν είσαι άπληστος...
Δεν ξέρω πολλά αυτοκίνητα που ταξιδεύουν συνεχώς με 6η και ελάχιστες στροφές, ενώ όταν χρειαστεί να προσπεράσεις, απλά βυθίζεις το πόδι στο γκάζι, χωρίς αλλαγή ταχύτητας και ξεμπερδεύεις...
Το εντυπωσιακό για μένα, είναι η συνεχής δύναμη ανεξαρτήτως στροφών...
Άλλο αυτό ρε συ.
Μπορεί να είανι υπεραρκετά για το 99% των περιπτώσεων, αυτό που είπα εγώ είναι ότι μου φάνηκαν λίγα για 170, όχι λίγα γενικά.
Golf TSI 140 PS - VS - Toyota Auris 1.6