-
Εννοείται ότι δε μιλάω προσωπικά για σένα. Αλλά επειδή αγοραστής δεν είναι μόνο ο 45άρης, για σκέψου τον πιτσιρικά που θα μπει στα forums, και θα διαβάσει ότι το 1.6 auris πάει σε επιτάχυνση το ίδιο με στοκ rallye(ω,ναι, το έχω διαβάσει και αυτό, δεν το βγάζω από το κεφάλι μου ) , και θα πάει να το πάρει....
-
ναι αλλα μπορει να ειναι χλιδατος που να θελει χωρους , ποιοτητα εσωτερικου κτλ
δεν μου φαινεται περιεργο να θελει καποιος να θυσιασει επιδοσεις για να κερδισει σε ποιοτητα ή χωρους
τα μικρα μπορει να μεγαλωσαν πλεον και να βελτιωθηκαν σε πολλους τομεις, αλλα δεν εχουν φτασει να συγκρινονται με τα μικρομεσαια
και στο κατω κατω ενα golf tsi 122 σε γκαζια εχει αντιστιχες επιδοσεις με cooper,c2 vts , swift sport τα μικρα 'gti' τα οποια υποτιθεται οτι τα παιρνει ο νεαρος που θελει να τρεξει το μονο που του λειπει ειναι το στησιμο, αλλα μπορεις να παρεις το ιδιο σε scirocco
με λιγα λογια αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ξερεις τι αναγκες και θελω εχει ο καθενας, για αυτο καλα κανουν και υπαρχουν τοσοι συνδυασμοι
δε συμφωνω με το στερεοτυπα τυπου: ο νεαρος με το μικρουλι γρηγορο ή ο 30αρης με το αργο μικρομεσαιο
-
αμα αυτο του αρεσε καλοταξιδο!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε συμφωνω με το στερεοτυπα τυπου: ο νεαρος με το μικρουλι γρηγορο ή ο 30αρης με το αργο μικρομεσαιοο 50άρης που κατατάσσεται?
ΥΓ:αν θυμάμαι καλά υπάρχουν αρκετοί 'μπάρμπες' εδώ μέσα.
-
αληθευει οτι καταργειται ο tsi 1.4;
-
Kαταργούνται τα παγκόσμια σύμβολα?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Kαταργούνται τα παγκόσμια σύμβολα? -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αληθευει οτι καταργειται ο tsi 1.4;Ο tsi φίλε μου είναι σαν την λερναία ύδρα! Καταργούν ένα μοτέρ και βγάζουν στο καπάκι 2 καινούρια!
Αν αυτά έχουν (που συνήθως έχουν) μικρότερη ιπποδύναμη τότε σου λένε ότι στο δυναμόμετρο το νέο βγάζει 20 παραπάνω άλογα από την ονομαστική τιμή και αγοράζεις ικανοποιημένος! Αν πάλι δεν πεισθείς τότε σου λένε ότι το έκαναν για οικολογικούς λόγους οπότε πάρε το ακριβότερο dsg με τις άμεσες αλλαγές για να μην έχεις διαφορά αφού παράλληλα έχουν βελτιώσει και την καμπύλη ροπής!
Οι τύποι διδάσκουν μάρκετινγκ στην αυτοκινητοβιομηχανία εδώ και χρόνια!(Βέβαια το πως ένιωσε ο πελάτης που αγόρασε αυτοκίνητο με ολοκαίνουριο τεχνολογικά μοτέρ που καταργήθηκε σε σχεδόν 2 χρόνια (βλ. 1,6fsi, 2.0 fsi,τσι 140, γτ 170) δεν τους νοιάζει γιατί θα τον ξαναπιάσουν στο επόμενο. Μάγκες είναι οι Γερμανοί!)
-
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
δε συμφωνω με το στερεοτυπα τυπου: ο νεαρος με το μικρουλι γρηγορο ή ο 30αρης με το αργο μικρομεσαιο
ο 50άρης που κατατάσσεται?
ΥΓ:αν θυμάμαι καλά υπάρχουν αρκετοί 'μπάρμπες' εδώ μέσα.
Μόνο ΚΤΕΛ.
Golf TSI 140 PS - VS - Toyota Auris 1.6