-
Ο χρήστης konnidis88 έγραψε:
Αλητες.....Είπαμε, το κατεστημένο της Αθήνας...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δεν το λεμε τυχη,Κουκουλακη το λεμε
Να σας εβλεπα αν παιζαμε μεχρι το τελος με ολη την εντεκαδα.
Ο Ολυμπιακος ηταν απλα τραγικος και λογω της αριθμιτικης υπεροχης περασε.Αφου απο την αρχη φανηκε οτι θελατε ισοπαλια και μετα το γκολ μαλλον θελατε να μας πατε στα πεναλτυ...Θα συμφωνησω οτι ημασταν τραγικοι με 9 παιζατε και κουραζαμε τη μπαλα με αδικαιολογητες σεντρες αντι να βαλει η ομαδα τη μπαλα κατω ή εστω να βαραει σουτ...
Στον Ολυμπιακο ταιριαζει πιο πολυ το 4-4-2 που λεω τοσο καιρο (και εδω μεσα) δλδ με την εισοδο του Αγγλου υπηρχε διαφορα. Δεν εχει νοημα κατ εμε να παιζεις μονο με Diogo μπροστα. Τεσπα για τα δεδομενα του ο ΠΑΟΚ επαιξε καλα παντως. Κυριακη παλι παιζουμε Τουμπα χωρις Diogo και Galetti...Να δω τι θα βαλει μπροστα (Matt-Μητρογλου θελω αλλα δεν το κοβω).
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ας κάνουμε το λάθος να υποτιμήσουμε τον Πανσερραϊκό και θα πάθουμε ΜΕΓΑΛΗ πλάκα.
Περιμένω το αυριανό εξώφυλλο από τα Σπορ του Βορρά.
Με Αστέρα παίζουμε...Εκτός αν εννοείς ότι οι Σέρρες θα πετάξουν έξω ΑΕΚ και θα παίξουμε τελικό.
Κούκε τι λέει αυτός εδώ;
-
την κυριακή θα γίνει μάλλον της Πόπης, της καθαρίστριας...
χωρίς να είμαι στη Θεσσαλονίκη, αλλά ακούγοντας το ράδιο, μάλλον θα γίνει χαμός... κατέβηκε και ένα παλικάρι παλικάρι Παόκι από την Βόννη για να δει το ματς! -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ας κάνουμε το λάθος να υποτιμήσουμε τον Πανσερραϊκό και θα πάθουμε ΜΕΓΑΛΗ πλάκα.
Περιμένω το αυριανό εξώφυλλο από τα Σπορ του Βορρά.
Με Αστέρα παίζουμε...Εκτός αν εννοείς ότι οι Σέρρες θα πετάξουν έξω ΑΕΚ και θα παίξουμε τελικό.
Κούκε τι λέει αυτός εδώ;
Εντάξει μωρέ κατάλαβες τι ήθελα να πω...
Αν υποτιμήσεις τον αντίπαλο, τη γ@μησες!
-
τι χαμος να γινει...θα ρθει ο οσφπ, θα χασει και τελος...
-
O Derbyshire έκανε πραγματικά σήμερα τη διαφορά.
Είδα για πρώτη φορά έναν παίκτη ψηλό να κινείται τόσο εύκολα.
Για τον αγώνα.
Στο Α το παιγνίδι έδειχνε τόσο υπέρ του ΠΑΟΚ που απλά δεν είδα το 2ο. Στο 2ο η είσοδος του Derbyshire έκανε τη διαφορά δίνοντας στον ΟΣΦΠ την ισχύ εμπρός που χρειαζόταν.
Ο Ντίογκο και πάλι έκανε το γκολ στο Καραϊσκάκη στον ΠΑΟΚ. Το 2ο γκολ ήταν απλά επιστέγασμα.
Για τις κίτρινες. Ο ορισμός των κίτρινων. Αυτό δεν σημαίνει ότι πριν τη 2η κάρτα του Ίβιτς δεν υπήρχε φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ αλλά η κίνηση του Ίβιτς ήταν απλά αψυχολόγητη.
-
γύρισα σπίτι στο 110 λεπτό.
@christos.dimou: ο διαιτητής ήταν άριστος στην απόδοση κίτρινων καρτών. μάλλον όμως δεν είχε περάσει τη βάση στο δίπλωμα διατησίας όταν έδινε το μάθημα για τις κόκκινες...
είδα από το τζάστιν ότι έπρεπε να εχει αποβληθεί και ο παπαδόπουλος για κόκκινη σε προφανή θέση για γκολ.κρίμα και πάλι η διαιτησία να κρίνει πορεία ενός έτους...
-
Βουτιά του Μπακαγιόκο ήταν. Καθαρό το μαρκάρισμα του Αβραάμ...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Βουτιά του Μπακαγιόκο ήταν. Καθαρό το μαρκάρισμα του Αβραάμ...ναι το πε και στον Α
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ναι το πε και στον Α
Δεν ξέρω τι είπε ο Α. Έχω παραδεχτεί εδώ μέσα, παλαιότερα, διάφορα πράγματα.
Υπέρ του Παναθηναϊκού και κατά του Ολυμπιακού.
Την μοναδική φάση που μπορεί να πει κάτι ο ΠΑΟΚ είναι η κίτρινη του Σορλέν για το μαρκάρισμα πάνω στον Ντάρμπι, που έπρεπε να το δώσει εντελώς ανάποδα. -
ναι το πε και στον Α
Την μοναδική φάση που μπορεί να πει κάτι ο ΠΑΟΚ είναι η κίτρινη του Σορλέν για το μαρκάρισμα πάνω στον Ντάρμπι, που έπρεπε να το δώσει εντελώς ανάποδα.επειδη και γω εχω παραδεχτει πραγματα η φαση στον αραπη ειναι κοκκινη...το πε και ο Α που κραταει ισορροπιες (αστειακι ηταν αυτο)
βασικα στα @@ μου οι διαιτησιες εμενα...ειχα 2 ευκαιριες με ιβιτς στα πρωτα 25' και η μπαλα πηγε στην εξεδρα...θεωρω οτι ο σαντος εχει μεγαλη ευθυνη για το μπουρδελο που μασταν απο το 45 ως το 70...τον πηρε ο υπνος! ελειψε και ο γκαρσια αρκετα...
τεσπα, συνεχιζουμε!
υγ. μου κανε εντυπωση παντως οτι δεν επεσε γιουχα για την εμφανιση του οσφπ στο γηπεδο...
-
Βουτιά του Μπακαγιόκο ήταν. Καθαρό το μαρκάρισμα του Αβραάμ...έχεις δίπλωμα διατητή?
γιατί δίπλωματούχος διαιτητής το είπε μπροστά σε όλους τους Έλληνες, στην τηλεόραση. Εκτός και αν ήθελε να γίνει ρεζίλι...
-
ναι το πε και στον Α
Την μοναδική φάση που μπορεί να πει κάτι ο ΠΑΟΚ είναι η κίτρινη του Σορλέν για το μαρκάρισμα πάνω στον Ντάρμπι, που έπρεπε να το δώσει εντελώς ανάποδα.επειδη και γω εχω παραδεχτει πραγματα η φαση στον αραπη ειναι κοκκινη...το πε και ο Α που κραταει ισορροπιες (αστειακι ηταν αυτο)
βασικα στα @@ μου οι διαιτησιες εμενα...ειχα 2 ευκαιριες με ιβιτς στα πρωτα 25' και η μπαλα πηγε στην εξεδρα...θεωρω οτι ο σαντος εχει μεγαλη ευθυνη για το μπουρδελο που μασταν απο το 45 ως το 70...τον πηρε ο υπνος! ελειψε και ο γκαρσια αρκετα...
τεσπα, συνεχιζουμε!
υγ. μου κανε εντυπωση παντως οτι δεν επεσε γιουχα για την εμφανιση του οσφπ στο γηπεδο...
άδη, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα για αυτούς...
τί διαιτησία, τί σφυρίγματα, τί παράγκες, δεν πειράζει... αρκεί το γκολ... -
ναι το πε και στον Α
τεσπα, συνεχιζουμε!
http://www.sport24.gr/html/ent/454/ent.279454.asp
Ίσως πρέπει να τη ξαναδώ την φάση με τον Αβραάμ. Μου είχε φανεί σαν βουτιά..
-
Πέφτει στον Μπακαγιόκο χωρίς ν' ακουμπήσει μπάλα κι ενώ η μπάλα ήταν ακόμα στην κατοχή του πρώτου. Ήταν φάουλ + κόκκινη κατά τη γνώμη μου.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
έχεις δίπλωμα διατητή?
γιατί δίπλωματούχος διαιτητής το είπε μπροστά σε όλους τους Έλληνες, στην τηλεόραση. Εκτός και αν ήθελε να γίνει ρεζίλι...
Ναι. Παίζω ερασιτεχνικό.
Θα χω σφάξει πολλές ομάδες.ΥΓ: Ποτέ δεν έφαγα ξύλο.
-
Ας έπαιζε ο ΠΑΟΚ μπάλα και μετά ας ζητούσε και σφυρίγματα σωστά. Τώρα, όσο χάλια και να ήταν η διαιτησία, να 'χαμε να λέγαμε. Γκολ δεν βάζουμε ούτε με αίτηση.
Βέβαια, ούτε και ο Ολυμπιακός έπαιξε μπάλα. Και αυτός σε 'να 'χαμε να λέγαμε' κατάσταση είναι.
Την Κυριακή αν λέγεται ΠΑΟΚ η ομάδα με τις ασπρόμαυρες ρίγες (ούτε εμφανίσεις δεν μπορώ να τις πω), με το τίγκα γήπεδο, πρέπει να πετάξει 4 γκολάκια (ας είναι και 1, αλλά θέλει κυριαρχία 90 λεπτών) για να λέει ότι κάτι αξίζει. Δεν νομίζω να πειράξει και τον ΟΣΦΠ ιδιαίτερα, που έχει μπουχτίσει από τίτλους και κύπελλα...
-
ναι το πε και στον Α
τεσπα, συνεχιζουμε!
http://www.sport24.gr/html/ent/454/ent.279454.asp
Ίσως πρέπει να τη ξαναδώ την φάση με τον Αβραάμ. Μου είχε φανεί σαν βουτιά..
και μενα για βουτια μου φανηκε αλλα μετα φανηκε καθαρα...εκει δεν ειχε να πει τπτ ο κουκουλακης
-
έχεις δίπλωμα διατητή?
Ναι. Παίζω ερασιτεχνικό.
Θα χω σφάξει πολλές ομάδες.ΥΓ: Ποτέ δεν έφαγα ξύλο.
τότε καλύτερα να διορθώσεις τον συνάδελφό σου που βγήκε και το είπε.
είναι η ίδια φάση με το πέναλτυ που πήρε ο οσφπ με την ΑΕΚ.@ φάνκι: στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει μόνο αυτός που βάζει γκολ, αλλά και αυτός που δεν τρώει (παράδειγμα η εθνικάρα μας!). πως να μην φας γκολ, αν εσύ τρως 2 κόκκινες και δεν δίνει καμία στον άλλον, ενώ θα έπρεπε να δώσει κανονικά, οπότε θα παίζεις με 9 παίχτες για 30 λεπτά? σφάξιμο με το βαμβάκι λέγεται αυτό.
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009