-
Νεα χρονια κυριοι νεο τοπικο...
Αντε καλη μας χρονια και καλο ξεκατινιασμα...
Αλατια, πιπερια, βαζελοι, γαυροι, χανουμια, γυφτοι ολοι εδω...
-
-
-
Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και τυπικά από την Τρίτη ο Βλάνταν Ιβιτς. Ο Σέρβος μέσος πέρασε το μεσημέρι από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας.
Στη συνέχεια, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του δικεφάλου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου:'Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ξέρω σε τι ομάδα έρχομαι και τι με περιμένει. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τον κ.Σάντος. Ηταν ένας παραπάνω λόγος να δεχθώ την πρόταση του ΠΑΟΚ. Μίλησα και μου ανέλυσαν το σκεπτικό τους για την ομάδα ο κ.Ζαγοράκης και ο κ.Βρύζας. Ο ΠΑΟΚ αξίζει πολύ περισσότερα από την περσινή κατάσταση. Για τα επόμενα δύο χρόνια πρέπει να προσπαθήσουμε να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα για τις τρεις-τέσσερις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα, αξίζει να βρίσκεται ψηλά. Είναι σημαντικό ότι τη διοικούν άνθρωποι που έχουν παίξει στο παρελθόν ποδόσφαιρο και το βλέπουν με άλλη οπτική γωνία. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν', τόνισε χαρακτηριστικά.
Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στη σχέση της Παρτιζάν με τον ΠΑΟΚ: 'Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω ξανά ασπρόμαυρα που είναι το χρώμα της Παρτιζάν στην οποία αγωνιζόμουν 6 χρόνια και πέρασα πολύ ωραία'.
-
Προς τον κυριο Μοντερατορα Mirage:
Παρακαλω οπως ανακαλεσετε το κλειδωμα του προηγουμενου τοπικου,καθως,ισως να μην το ξερετε,αλλα εκκρεμει ενα Mega Post απο τη μερια μου κι εχουμε πει οτι ΑΦΟΥ γινει αυτο θα κλεισει το τοπικο.Αλλιως δεν εχει νοημα να γινει το ποστ.Κι ειναι κριμα,μιλαμε για αποσταγμα 400 + σελιδων μεχρι τωρα.Επισης ειχα πει στον κυριο Kouk οτι θα το θεωρησω προσβολη να κλεισει το τοπικο χωρις να γινει το ποστ αυτο και τα σχολια ΥΣΤΕΡΑ απο αυτο.Αλλωστε μπορει να εχει τελειωσει το φετινο πρωταθλημα αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.
Γι αυτο θα παρακαλουσα να προσεχουμε περισσοτερο και να μην κλειδωνουμε ΑΒΕΡΤΑ εφοσον μαλιστα εκκρεμμουν ποστ και αυτη ειναι η ουσια του να παραμεινει το τοπικο ανοικτο.Ευχαριστω και ελπιζω σε κατανοηση αλλιως παει στραφι τοσος κοπος...
-
Δυναμικό ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ στο φετινό τοπικό!!!!!!
[Bagus]Φέτος είναι η χρονιά μας[/Bagus] -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Προς τον κυριο Μοντερατορα Mirage:Παρακαλω οπως ανακαλεσετε το κλειδωμα του προηγουμενου τοπικου,καθως,ισως να μην το ξερετε,αλλα εκκρεμει ενα Mega Post απο τη μερια μου κι εχουμε πει οτι ΑΦΟΥ γινει αυτο θα κλεισει το τοπικο.Αλλιως δεν εχει νοημα να γινει το ποστ.Κι ειναι κριμα,μιλαμε για αποσταγμα 400 + σελιδων μεχρι τωρα.Επισης ειχα πει στον κυριο Kouk οτι θα το θεωρησω προσβολη να κλεισει το τοπικο χωρις να γινει το ποστ αυτο και τα σχολια ΥΣΤΕΡΑ απο αυτο.Αλλωστε μπορει να εχει τελειωσει το φετινο πρωταθλημα αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.
Γι αυτο θα παρακαλουσα να προσεχουμε περισσοτερο και να μην κλειδωνουμε ΑΒΕΡΤΑ εφοσον μαλιστα εκκρεμμουν ποστ και αυτη ειναι η ουσια του να παραμεινει το τοπικο ανοικτο.Ευχαριστω και ελπιζω σε κατανοηση αλλιως παει στραφι τοσος κοπος...
Να το αφήσω ανοιχτό λοιπόν να κάνεις το ποστ σου
-
Δε λεει να ειναι ανοιχτα και τα δυο ρε σεις.Καλα ρε μαλακα θανιξ,αφου ηξερες οτι παιζει το ποστ,τι σκατα πας κι ανοιγεις αλλο θεμα;Δε θα σου παρει κανεις την πρωτια...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε λεει να ειναι ανοιχτα και τα δυο ρε σεις.Καλα ρε μαλακα θανιξ,αφου ηξερες οτι παιζει το ποστ,τι σκατα πας κι ανοιγεις αλλο θεμα;Δε θα σου παρει κανεις την πρωτια...Όταν γράψεις το megapost, κόλλα το εδώ, στείλε μου πμ και ΑΝ το εγκρίνω θα μεταφερθεί στο παλιό
Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και τυπικά από την Τρίτη ο Βλάνταν Ιβιτς.
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!!
-
Νταξει το γαμησατε...τι σκατα νοημα εχει να το γραψω εδω;
Aυτο που ειχα πει στον kouk περι προσβολης φανταζομαι το γραψατε στα @@ σας.Και νταξ ο μιραζ και ο ντινος δεν το παρακουθουν το θεμα γι αυτο το κλειδωσαν το ανοιξαν και το ξανακλειδωσαν αλλα εσυ δε βλεπω σκοπιμοτητα.Τεσπα,αν ειναι να μεινει κλειστο το αλλο το καιμε το ποστ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Νταξει το γαμησατε...τι σκατα νοημα εχει να το γραψω εδω;Aυτο που ειχα πει στον kouk περι προσβολης φανταζομαι το γραψατε στα @@ σας.Και νταξ ο μιραζ και ο ντινος δεν το παρακουθουν το θεμα γι αυτο το κλειδωσαν το ανοιξαν και το ξανακλειδωσαν αλλα εσυ δε βλεπω σκοπιμοτητα.Τεσπα,αν ειναι να μεινει κλειστο το αλλο το καιμε το ποστ.
Ποιας προσβολής ρε, πας καλά; Γράφτο και το κολλάμε στο κλειδωμένο σου λέω.
-
Μεταξυ σοβαρου και αστειου ρε συ το 'προσβολης'....μην ξαναλεμε τα ιδια... δεν εχει νοημα να το γραψω εδω και να το κοτσαρεις στα καγκουρικα στην αυτοκινηση πχ.Θα το εγραφα εκει,θα εγραφε ο ακαλυπτος κι ο ginosgm κι ο vasgti θα γινοταν τζερτζελες για 2-3-4-5 μερες,θα γελαγαμε,θα το κλειδωνες και ολα οκ.Τωρα τι νοημα βρισκεις στο να κανω ποστ εδω και να το πας εκει λες και μας πιεζει ο χρονος επειδη τελειωσε το πρωταθλημα και δεν εχουμε κανει μεταγραφη...ειναι αλλο φρουτο.. Ασε που με ολα τα ποστ αυτα θα παμε στη σελιδα 698 και πλησιαζουμε επικινδυνα το νουμερο το σωστο...
Αυτα ειχα να πω,τωρα κανε ο,τι σκ@τα νομιζειςΕιστε ερασιτεχνες παντως γιατι ο μιραζ το ειχε κλειδωσει αλλα αφου τον παρακαλεσα το ξεκλειδωσε μετα το κλειδωσε καποιος αλλος μετα δεν ξερω τι εγινε μανταρα τα κανατε σαν τα μουτρα του ρατανπλαν και χειροτερα.
-
Nα ακους τι σου λενε οι μοντ....
ΥΓ τι πρωτιες και μαλακιες γραφεις?πλακα κανεις?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δε λεει να ειναι ανοιχτα και τα δυο ρε σεις.Καλα ρε μαλακα θανιξ,αφου ηξερες οτι παιζει το ποστ,τι σκατα πας κι ανοιγεις αλλο θεμα;Δε θα σου παρει κανεις την πρωτια...
Όταν γράψεις το megapost, κόλλα το εδώ, στείλε μου πμ και ΑΝ το εγκρίνω θα μεταφερθεί στο παλιό
Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και τυπικά από την Τρίτη ο Βλάνταν Ιβιτς.
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!!
Περσι ειχαμε 14 χιλιαδες
φετος παμε για 16 και πανω...
Σε μια ομαδα που ειχε την χειροτερη παρουσια της ιστοριας της περσι... -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Nα ακους τι σου λενε οι μοντ....ΥΓ τι πρωτιες και μαλακιες γραφεις?πλακα κανεις?
Πες μας ρε μαγκακο τοτε τι το ανοιξες το θεμα αφου ηξερες οτι εκκρεμει ποστ αρα και πλειαδα απο κατω;
Προστακτικη εκει που σε παιρνει.. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πες μας ρε μαγκακο τοτε τι το ανοιξες το θεμα αφου ηξερες οτι εκκρεμει ποστ αρα και πλειαδα απο κατω;
Προστακτικη εκει που σε παιρνει..που ξερω οτι εκκρεμει ποστ ρε?πλακα κανεις...?
-
Πάσχο είσαι κάργα αγράμματος, σε επίπεδα στέλιου δηλαδή.. Το 'να ακούς τι σου λένε οι μοντ' είναι υποτακτική. Αγράμματε. Βεντούζα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Προστακτικη εκει που σε παιρνει..Παρακαλω οποιος θελει να ανοιξει τοιπικ να στελνει πμ στον Πασχο πρωτα και να του ζηταει την αδεια.
Ακομη και αν οι μοντ εχουν κληδωσει το προηγουμενο, ο πασχος μπορει να ζητησει να ξεκλειδωθει γιατι εδω και κανα μηνα χρωσταει ενα ποστ.
Τα ρεστα μου
-
whatever ας πουνε οι μοντς τι θελουν να κανουν να κινηθω αναλογα το κουρασαμε,γραψανε και αμπαλοι εδω μεσα οπως οπως ο ρατανπλαν..
-
Aς κλειδωθει μεχρι να γραφει το ποστ του πασχου..
δεν ηξερα οτι εχει να κανει ποστ...
ας κλειδωθει η ας διαγραφει...εδω μας κατηγορησαν οτι παμε για πρωτεια...
σοβαρα το λεω
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009