-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
«Το όνειρο κάθε Λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης και η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα.
Όταν ο εκπρόσωπος μου μετέφερε την πρόταση και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θέλω να παίξω εδώ. Δεν έχω παρακολουθήσει το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά έχω παρακολουθήσει την ΑΕΚ σε παιχνίδια του Champions League και στο UEFA. Πρόκειται λοιπόν για μια δυνατή ομάδα που συμμετέχει πάντα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μάχεται για την κατάκτηση του τίτλου. Σε αυτή την ομάδα θέλω να συμμετέχω.
συγνωμη αλλα...
Aντιλαμβανεσαι οτι γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος....
-
φυσικα!
ποσα χρονια γελαω τελευταιος? 13?
εχω χασει το μετρημα! -
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 02798.html
αυτή η ομάδα περισσότερο από προπονητή θα χρειαζεται ψυχίατρο -
Πήγε στον ΠΑΟΚ γιατί:
- έχει καλύτερη ομάδα από τη Λάρσα;
- πληρώνει καλύτερα από τη Λάρσα;
- έχει πιο 'υπέροχο κόσμο' από τη Λάρσα;
- είναι πιο όμορφη πόλη η Σαλονίκη;
- κάνει ναρκωτικά;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πήγε στον ΠΑΟΚ γιατί:- έχει καλύτερη ομάδα από τη Λάρσα;
- κάνει ναρκωτικά;
Το θεμα δεν εινια για ποιο λογο ηρθε...
Το θεμα ειναι γιατι τον πηραμε εμεις...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Πήγε στον ΠΑΟΚ γιατί:
- κάνει ναρκωτικά;
Πιο ψυχάκιας από τον Ουντέζε αποκλείεται να είναι.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Πήγε στον ΠΑΟΚ γιατί:
- κάνει ναρκωτικά;
Πιο ψυχάκιας από τον Ουντέζε αποκλείεται να είναι.
Aυτο ξαναπες το
-
δεν καταλαβαινω προς τι η πρεμουρα για τον παικτη του μπαοκ ονοματι χριστοδουλοπουλος...παικτης που δεν εκανε τη διαφορα στο ποδοσφαιρικο χαος που λεγεται μπαοκ πως αναμενεται να κανει τη διαφορα στον ΠΑΟ;;;2.2 εκατομυρια €????????????? μακριααααααααααααα...
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
δεν καταλαβαινω προς τι η πρεμουρα για τον παικτη του μπαοκ ονοματι χριστοδουλοπουλος...παικτης που δεν εκανε τη διαφορα στο ποδοσφαιρικο χαος που λεγεται μπαοκ πως αναμενεται να κανει τη διαφορα στον ΠΑΟ;;;2.2 εκατομυρια €????????????? μακριααααααααααααα...παυλαρα μη τον ακους...
-
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
δεν καταλαβαινω προς τι η πρεμουρα για τον παικτη του μπαοκ ονοματι χριστοδουλοπουλος...παικτης που δεν εκανε τη διαφορα στο ποδοσφαιρικο χαος που λεγεται μπαοκ πως αναμενεται να κανει τη διαφορα στον ΠΑΟ;;;2.2 εκατομυρια €????????????? μακριααααααααααααα...Aυριο που θα ανακοινωθεί η απόκτησή του ετοιμάσου να βγάλεις σπυράκια!
Να; σου πω την αληθεια ουτε εγω το καταλαβαινω. Ακομα και οι μπαοκτζηδες εδω πανω τον βριζουν -
Και τι σας νοιαζει εσας ;Αφου στον Ολυμπιακο θα ερθει!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και τι σας νοιαζει εσας ;Αφου στον Ολυμπιακο θα ερθει!!!Καλά...
-
2,2 εκ/ρια ! ! !
-
Σιγά τον παίκτη που είναι ακριβότερος απ' τον Κλεϊτον.
Εκεί στον Ολυμπιακό κοιμούνται?
Τόσος καιρός πέρασε και ούτε τον Καρντόσο δεν κλείσανε ακόμη...
Τσιγγουνιές πέσανε φέτος.. -
To θεμα ειναι κοβατε οτι η ομαδα της 4αρας ενδιαφερεται για παικτες που ενδιαφερεται ο οσφπ εδω και μηνες.. και δινει λ7 αβερτα,πολλα λεφτα γι αυτους τους παικτες...καλυτερα για μας,φουσκωνουν και τα μυαλα τους επικινδυνα με κατι τετοιες κινησεις (2,5 μυρια για λαζαρο...με τα ιδια θα επαιρνε περσυ τον...γκαλεττι) και στο τελος παλι θα πεσει πελεκυς.
Παλι καλα ομως που παει στον βαο γιατι ειναι κριμα να εδινε τα ιδια λεφτα ο οσφπ μιας και τα προτεινε.Επισης να ευχηθω να παει ο Μπασινας στην αεκ (σορρυ το αεκακιο εννοουσα). Αντε,σειρα εχει ο κωνσταντινου...
-
πεταμενα λεφτα ΙΜΗΟ αλλα φανταζομαι εντασσεται η κινηση αυτη σε ενα ευρυτερο πλαισιο στρατηγικης που ονομαζεται 'μην τους αφηνεις σε χλωρο κλαρι' (βλ.ανταγωνισμο σε ουσια ΚΑΙ εντυπωσεις με τον gayρο).
-
Πεταμενα ξεπεταμενα δεν ειναι δικα μας, και ο Βγενο θελει να κανει το χομπυ του.Οποτε κανενας λογος ανησυχιας!
Η νεα διοικηση χαραζει την πολιτικη της: παιρνει οποιον θελει, οποτε θελει, οσο και αν κανει.
Ο Γκαλετι ηταν σε μεγαλη ηλικια, χωρις μεταπωλητικη αξια. Απο τον Χριστοδουλοπουλο θα τα παρουμε πισω.Γενικα τους γαυρους δεν σας πιανουμε: Αν παρει καποιον ο Ολυμπιακος καζουρα επειδη μας τον αρπαξε. Αν τον παρει ο Παναθηναικος 'πολλα λεφτα σας πιασαμε κοροιδο'. Τεσπα, αλλη μια νικη στις εντυπωσεις.
Εχουμε λοιπον Κλειτον, Χριστοδουλοπουλο, μενει και ο Ιβανσιτς, ερχεται και ο Κασερες (αντι-Βυντρα) και περιμενουμε κανεναν Αιμαρ τωρα!!
-
και καπακι καναν Κακα.... Ελπιζω να μην κοιμασαι με το AC ανοιχτο θα παθεις καμια ψυξη..
Επισης μπορεις να με κερδιζεις οσο θες στις εντυπωσεις,για να φτασεις το υλικο μου θες ενα καραβι καρβελια ακομα..και δεκα καραβια αξια παικτων παραπανω για να μου ριξεις 4αρα..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και τι σας νοιαζει εσας ;Αφου στον Ολυμπιακο θα ερθει!!!Πάντως εδώ λέει ότι θα γίνει looser....
http://www.sport-fm.gr/article/135520πεταμενα λεφτα ΙΜΗΟ αλλα φανταζομαι εντασσεται η κινηση αυτη σε ενα ευρυτερο πλαισιο στρατηγικης που ονομαζεται 'μην τους αφηνεις σε χλωρο κλαρι' (βλ.ανταγωνισμο σε ουσια ΚΑΙ εντυπωσεις με τον Αιώνιο Πρωταθλητή ).
Πάντως ο ΛΧ είναι και ουσία περισσότερο κατ' εμέ απ' ότι εντυπώσεις.
Πεταμενα ξεπεταμενα δεν ειναι δικα μας, και ο Βγενο θελει να κανει το χομπυ του.Οποτε κανενας λογος ανησυχιας!
Η νεα διοικηση χαραζει την πολιτικη της: παιρνει οποιον θελει, οποτε θελει, οσο και αν κανει.
Ο Γκαλετι ηταν σε μεγαλη ηλικια, χωρις μεταπωλητικη αξια. Απο τον Χριστοδουλοπουλο θα τα παρουμε πισω.Γενικα τους γαυρους δεν σας πιανουμε: Αν παρει καποιον ο Ολυμπιακος καζουρα επειδη μας τον αρπαξε. Αν τον παρει ο Παναθηναικος 'πολλα λεφτα σας πιασαμε κοροιδο'. Τεσπα, αλλη μια νικη στις εντυπωσεις.
Εχουμε λοιπον Κλειτον, Χριστοδουλοπουλο, μενει και ο Ιβανσιτς, ερχεται και ο Κασερες (αντι-Βυντρα) και περιμενουμε κανεναν Αιμαρ τωρα!!
28 ετών είναι ο Γκαλέτι. Και ο Ολυμπιακός είχε ήδη δύο προτάσεις για παραχώρηση. Όπως και του Λεντέσμα. Μην λέμε ό,τι θέμε....
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009