-
Αιντε τωρα να μου πει καποιος τι ειπα παραπανω και δεχτηκα αλλη μια προειδοποιηση.. Ο,τι να ναι.
-
edit [kouk]
-
Το κειμενο νομίζω ότι είναι από κάποιο site και οχι του Bayern.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
...'29 Φλεβάρη' ??? -
Υπέθεσα ότι το είχες μεταφέρει από κάπου αλλού!!! [kouk]
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
και δν υπαρχουνε γενικα αυτοι π ειναι βαζελοι....
+4αρα και ΑΛΑΤΙ.
α ρε πασχο......
και γαυρος.....
και γουσταρεις και τσουκαλα.....εισαι θεος...
α και μη ξεχασω.... αυριο εχει τσ.λ... αν σου θυμιζει κατι.. κ γενικα αν ξερεις απο ευρωπαικες διοργανωσεις....
-
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
α και μη ξεχασω.... αυριο εχει τσ.λ... αν σου θυμιζει κατι.. κ γενικα αν ξερεις απο ευρωπαικες διοργανωσεις....
Χαρείτε το σε αυτούς τους δυο αγώνες που σας μένουν γιατί απο του χρόνου τέρμα για σας..Επίστροφή στον καναπέ να βλέπετε το θρύλο!
-
γιατι ρε μου πληγωνεις τον φιλο μου γκολφ567;
Παιζει μια φορα στα τρια χρονια και εχει μεγαλυτερη εμπειρια απο τον οσφπ.. Η περιπτωση του χρειαζεται μονο θετικες απαντησεις.Σε ο,τι λεει να του λες ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ.. -
μου εστειλαν αυτη την φωτογραφια και την εβαλα ετσι για πλακα.νομιζω εχει μια δοση αληθειας.
-
Αν ειχε και φοντο το γουεμπλει θα ηταν πιο αληθινη...
-
Ο χρήστης tragas έγραψε:
μου εστειλαν αυτη την φωτογραφια και την εβαλα ετσι για πλακα.νομιζω εχει μια δοση αληθειας.
-
Η πιο πετυχημενη φωτο που εχω δει !
-
Στην Αγυιά... καιρού επιτρέποντος
Στην Πάτρα βρέθηκε σήμερα ο ειδικός γεωπόνος κ. Αγορογιάννης ο οποίος επισκέφθηκε το γήπεδο της Αγυιάς προκειμένου να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη για το τι απαιτείται προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος να είναι έτοιμος μέχρι το πρώτο κρίσιμο ραντεβού της Παναχαϊκής με τον Φωστήρα. Εκτίμηση του κ. Αγορογιάννη ο οποίος έχει πάρει το «οκ» από τον Αλέξη Κούγια ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες, είναι πως καιρού επιτρέποντος, περί τα τρία στρέμματα χλοοτάπητα θα αντικατασταθούν και ο αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος μέχρι τις 22 του μηνός.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Αγορογιάννη στον ΣΠΟΡ FMΠΑΤΡΑΣ 96,3 στην εκπομπή του Αλέξη Διγενή.
«Η επιθυμία του κ. Κούγια και των Πατρινών είναι να επιστρέψει στην φυσική της έδρα ώστε να παίξει εκεί τα μεγάλα παιχνίδια. Εμείς αυτό που μπορούμε να προσφέρουμε είναι πηγαίνοντας με ένα κοστολόγιο εφικτό για την ΠΑΕ να δημιουργήσουμε έναν αγωνιστικό χώρο που θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις. Θα ξηλώσουμε ένα μέρος του υπάρχοντος χλοοτάπητα περί τα 3 στρέμματα. Θα το απομακρύνουμε, θα κάνουμε μια διάνοιξη και διάστρωση άμμου ώστε να δημιουργήσουμε απορροφητικότητα και θα αντικαταστήσουμε τον χλοοτάπητα ώστε μέχρι τις 22 του μηνός να είναι όλα έτοιμα. Το θέμα είναι οι καιρικές συνθήκες. Εμείς από την Παρασκευή θα προβούμε σε χωματουργικές εργασίες προκειμένου ως την άλλη Παρασκευή να είναι διασκορπισμένο το γκαζόν. Αν προλάβουμε λοιπόν μέσα σε διάστημα 7 ημερών και κάνουμε τις εργασίες δεν τίθεται κανένα θέμα να μην παίξει στην Αγυιά τα παιχνίδια η Παναχαϊκή. Αν πάντως η ομάδα ανέβει στην Β΄ Εθνική τότε θα χρειαστεί πλήρης ανακατασκευή του γηπέδου. Εμείς όταν μιλήσαμε με τον κ. Κούγια μας άναψε το πράσινο φως προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες».
Το γηπεδο μας της Αγυιας
η πετρινη του η μαντρα
με εκανε παιδι τρελο
με εκανε και μαγκαΛαμποκοπουν τα προσωπα
τα διχτυα σπαρταρανε
κερδιζει η Παναχαϊκη
και οι μαγκες τραγουδανε -
Θελει η να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει.
-
Πατρινό καρναβάλι για πάντααα.....
-
Έφυγε ο Patrinos. Κρίμα!
Στα δικά μας.
Παίξαμε καλούτσικα και προκριθήκαμε. Η Ξάνθη ήρθε για να παίξει καθαρά αμυντικά. Το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε μια ομάδα που έπαιζε μαζική άμυνα, από μόνο του, είναι βελτίωση.
Για να δούμε το Σάββατο!!
ΝΤΟΥΥΣΑΝ...ΝΤΟΥΥΥΣΑΝ!!!
-
Niko ,κουτσα κουτσα προχωραμε στο κυπελο .Παρηγορια στον αρρωστο!
Γεια σου ΝΤΟΥΣΑΝ με τα ωραια σου! -
-
Ο Πατρινός φεύγει ο Rantzakli έρχεται
-
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009